Kizlar bu ne ya!!
bende çok kullandım bu testten canım mağlisef negatif ortada çıkıyor ama 2. çizgide çıkıyor canım bende onunla öğrendim hamile olduğumu belkide erken yapmışsındır bir kaç gün sonra tekrar yap istersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar bu ne ya!!
tskler canm bnde okudum genelde bozukmus bu marka testler bende bıde predictor var ama onu beklıycem yapmıyorum bat 25 kasımevet canım test bozuk günün geçmeden test yapma ama çıkmasa boşu boşuna üzülmüş olabilirsin.en erken gecikmeden 3 gün sonra yap.
Evet canm bebe time . Bozuk mu diyorsun teste bnce de bozuk ortada cizgi mi olur ya
selamlar kizlarr eger 2 gün daha reglim gecikirse sanırım sizin aranıza katılıcam bende :) bide bişey sorucam göğüslerimin ucları kaşınıyor ara sıra ama deli gibi bazen oluyo kaşınmıyo.. . bu son günlerde böyle daha önce böyle adet belirtim bile olmamıştı.. akşamları midem kalkıyo ama bariz bulanma şeklinde değil hafif hafif. bide 2 saate midem kazınır gibi oluyo gece yemek istemediğimden yemiyorum.. sizce hamilelik göstergesimi bunlar yoksa adetten mi ? bilemedim.. umarım bebiştendir :)
Kizlar size bir sorum olacak, benim bu kasiklarim gerçekten cok agriyo geceleri. Yani uyaniyorum agrisina ve beni çok zorluyo.inliyorum evde resmen. Ama kanama yok.ayni regl sanciai gibi ama bazen daha da agiri olabiliyo. Aranizda boyle sikintisi olan varmi?
Bir de asiri derecede karnim acikiyo.. kilo almiyim diye az yiyorum. Ama 2saat gecmeden karnim otmeye basliyo( sizde de var ki bu durum???
Bir de ogrendigim birkac şeyi sizinle paylasayim;
Adacayi icmek cok ters etki yaparmis hamilelige...
Maydanoz keza ayni sekilde..
(Cunlu bu ikisini adeti sokturmesi icin tavsiye ediyolarmis.)
Bol su icmemiz gerek..
Balik tuketmemiz
Ve en sonunda en güzel olani da bu, bebegimize kucuk mucuk demeyip onunla gun icinde konusmamiz cok etki ediyormus. Cunku bizi hissediyormus ve erken konusmasina etki ediyormus:)))
Ben artik konusuyorum bebisimle:))))))
Kizlar bu arada ben calisiyorum ogretmenim, okulda oldugum icin fazla yazamiyorum. Arada boyle gelip toptan soru cevap gibi yaptim kusuruma bakmayin beni grubumuzdan dislayip ayirmayin olur mu)))))))))
bende 6 haftalık hamileyim 10 kasım da öğrendim hamile olduğumu :)) bulantılarım çok fazla sizde de bulantılar varmı ??
bende 6 haftalık hamileyim 10 kasım da öğrendim hamile olduğumu :)) bulantılarım çok fazla sizde de bulantılar varmı ??
Merhaba,
Bende geçen cumartesi 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim, Allah herkese bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
off ne bulantı düne kadar bıseyım yoktu ama bugun sabah kalktığımdan berı cok kotu bulanıyo zar zor kahvaltı yaptım mutfağa gıremıyorum yemek yapmakta lazım ac kaldı bu gun adam
Bu ilk haftalar böyle olacak.Ne yapalım.Adamlar yardım etmeli bize.İnşallah hepimiz çabuk atlatırız.
off ne bulantı düne kadar bıseyım yoktu ama bugun sabah kalktığımdan berı cok kotu bulanıyo zar zor kahvaltı yaptım mutfağa gıremıyorum yemek yapmakta lazım ac kaldı bu gun adam
Kizlar bu ne ya!!
Kızlar merhaba,
Geçen hafta çarşamba bütün gün hatta gece hastanedeydik. önce SATa göre hesapladı dr. ve 5 hafta 4 günlük olması lazım dedi ve ultrasonda bakalım dedi, baya bastırmasına rağmen kese karindan ultrasonda gozukmedi.. tekrar kan tahlili istedi detaylı ve kan tahlili yapip degerlerine bakti 2 saat onu bekledik ve daha 892,17 yani 3 haftalik filan dedi sanırım gec dollenmis dedi, bende kasıklarımdaki ve belimdeki ağrılardan bahsettim o zaman alttan bakalım dedi ve baktı dis gebelik gibi değil normal gozukuyo dedi rahim duvarları kalın gayet verimli dedi ama daha çok yeni diyip tutunmasi icin progestan verdi ağrıların artarsa da minoset verdi onu içersin dedi.. cumaya randevu verdi
Cuma gittim önce kan verdim bekledim değerim 2074,68 çıktı, ultrasonda baktı ve noktacığımız gözüktü çok şükür.. Progestanı içmene gerek yok dedi bıraktırdı, folik aside devam..
fakat ben şimdi tahmini doğum tarihimi nasıl hesaplıcam fikriniz var mı? dr. 10 gün sonraya randevu verdi, sanırım kalp atışları için.. Kapıda o kadar şey biriktiriyorum sormak için içeri girince heycandan hepsini unutuyorum yaa ve bu sefer yeni randevu tarihimi kapıya çıkınca unutmuştum takrar geri girip sordum o derece..
Eki Görüntüle 872345