- 7 Ekim 2013
- 105
- 1
- 34
aa keseyi görebildiniz mi ben göremem diye gitmedim daha dr'a,, bebişlerimiz aynıymış çünkü :)
canım alttan baktı ama ozaman gorebıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa keseyi görebildiniz mi ben göremem diye gitmedim daha dr'a,, bebişlerimiz aynıymış çünkü :)
teşekkür ederim sizede hayırlı olsun inşallah sağlıklı doğumlar yaparız, bence çok normal ama bana da geç döllenme gibi geldi o yüzden takmayın benim ilk gebeliğimde de öyle çıkmıştı bhcg.
bir de doktor kontrolü için 6 haftaya kadar beklemek gerekiyor kese ve kalp atışları için ben 10 aralık'a randevu aldım ancak çıkar diye
kendinizi kaptırmamaya çalışıp dert etmeyin mutlu olun gebesiniz:)herşey çok güzel olacak inşallah
AY İNŞLHHH şikayetlerim var ama bilmiyorum psikolojikmi kasık ağrm ve göğüs ağrım adetimden 2 hafta önce başladı normalde göğsüm adetime 4-5 gün kala kasığımda o gün ağrırıdı ve bu kasık ağrım farklı sadece sol tarafım ağrıyor ara ara gaz hissediyorum şişim sanki midem yanıyor ara ara ve 3 gün önc ekahverengi akıntım geldi bakalım kısmet :)) inşlh katılırım inşlhhh
kesinlikle öyle bir aksilik olursa çünkü açıklamak daha zor oluyor,ne kadar az kişi bilirse şimdilik o kadar iyi. Anlıyorum insan sevincini paylaşmak istiyor ama eşinle ve bizlerle yaşa mutluluğunu bence :) biz birlikte şafak sayacağız burada:)
canım alttan baktı ama ozaman gorebıldı
hayırlısıyla bıde kucağımıza alsak :) hep beraber gerı sayım başladı ıns bıldıklerımızı bırbırımızle paylısıcaz bu tatlı heycanı bırlıkte gecırcez :)
benimde göğüs ağrım bu kez her zamankinden çok daha erken başladı kasık ağrısı da belirtilerden biri, söylediklerine göre pozitif çıkacak gibi geliyor bana ,inşallah hamilesindir.
Canım ne zaman gittinizde gördü keseyi ?Vajinal ultrasonla gördü o zaman
İnşallah 6. ayımızı sağlıkla görüp kucağımıza alırız
evet canım vajinal ultrasonla gordu gecen carsamba gıttım. cumartesı günüde normal ultrasondada gordu
evet canım vajinal ultrasonla gordu gecen carsamba gıttım. cumartesı günüde normal ultrasondada gordu
baya erkenden görülmüş o zaman keseniz ne güzeeel Bende korkuyorum salı günü olurda illa gel derse doktorda gözükmez diye :18::18::18::18:
beklicem canım karar verdim yapmıcam adet günüme kadar beklicem olursm zaten olurum olmazsam da o gün akşam iş çıkışı tets alıcam sabahı bakıcam planım bu allahım hayırısı neyse onu versn inşlhhhhh hepmz için
benım doktor ısı bıraz karışık oldu hem ozele hem devlet hastenesıne gıttım ıkısıde ayrı ayrı tarıh verdı her seferınde kan aldıkları ıcın verdıklerı tarıhte gıtmedım cunku kolum delık desık oldu artık kan almaya damar bulamadılar bıraz dınlensın ıstedım her seferınde cok sukur normal cıktı sonuçlar haftaya bıdaha gıdıcem 6 haflalıgın ıcınde olcaz ıns belkı kalbını duyarım. :)
çok şükür normal çıkmış kan sonuçların ben ondan da korkuyorum artış olmazsa falan diye, inşallah kalp atışlarını da duyarsın haftaya bize de söylersin :)
Canım hayırlı olsun. Umarım sağlık bir bebişin olur.
Benim doktorum değer 1500 üzerine çıkınca kese görünür demişti. Senin henüz küçük olduğu için öyle söylemiştir. Benimde ilk 380 çıkmıştı 2 gün sonra 1162 çıktı. Bu ctesi de ultrasonla bakacak. Umarım kalp atışınıda duyarım. Kasık ağrında olabilir kanama yoksa gerilmene gerek yok. Boşuna stres yapıp kendini de bebeğini de üzme.
canım korkma kan testıde ıstıyo orda degerlerın güzel gelır inş. evet ben cok erken ogrendım nasıl oldu anlamadım ama dedım ya ıcımıze dogdu
büşracım ben özelden mesaj atamıyormuşum 50 yorum yazmam gerekiyormuş öyle bir uyarı çıktı, o yüzden buradan yazıyorum sana tavsiyem adet gününe kadar beklemen, ama bende bekleyememiştim:)) iki gün önce öğrendim ama o güne kadar yaptığım tüm testler negatifti, yani test yaparsan da umutsuzluğa kapılma tekrarlarsın birkaç gün geçince :)