Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

bir hafta geçti canım
çok yeni gibi biraz beklemem mi gerek diye düşünüyorum ama çokta meraktayım
cevap verdiğin içinde çok çok teşekkürler

Evet canim gecen hafta 4 veya 5 haftalik dedi. Kese 6-7 mm olmus. 13mm olmasi lazm 1 haftada dedi. Cuma gunu bakilacak. 6 haftalik olmus olacak belki kalp atislarida duyulur. Tabi bugun kahverengi bir parca geldi, sanki pihti gibi. Doktora ulasmaya calisiyorum. Insallah bisey yoktur

canımm ben gibisin sende ben yaptırmamıştım henüz ama karar vermiştim hayırlı olsun tatlımmm:)))

inşallah bir sorun yoktur canım ulaşınca bizede haber et

Çok güzel bir haber. İnşallah değerin artar. Benimde öyle olmuştu. Değer ilk önce düşüktü 2 gün sonra çok güzel artmıştı. İnşallah seninde öyle olur. Bilgilendir bizi.

ben bu gün gittim pişman oldum dr gıcık oldum dr değiştireceğim ama bi 10 gün geçsin iyi dedi kese muayenem iyi geçti ama kalp atımı için erken dedi bakalım hayırlısı yoruldum ama bayaaa:)))

allahım hayırlısı ile bir duyduk mu o sesi nasıl rahatlayacağım var ya.CUma yaklaştıkça çok stres oluyorum allahım kimbilir nasıl bir mutluluk olsa gerek.Canının içinde canın varolduğunu pıt pıt hayat belirtilerini görmek allahım hepimize nasip etsin.

Günaydın canım innnşşaalllaaahhh hepimiz sabırsızlıkla bekliyoruz.Kasık ağrın normal ama akıntın sanırım enfeksiyon habercisi doktoruna mutlaka görün tatlım.

Ben 6+5 im 3gün önce gördüm attığını ama duyamadık bu hafta sonuna doğru bangırbangır duyulurmuş

6+2 de duydun yani?bende ccuma 6+3 olacağım duyulur mu ki?nasıl güzel bir duygu yaşamışsındır canım darısı bizlere inşallah hem bebişine hem sana maşallahhh

Çok teşekkür ederim.Sizlerde kendinize çok dikkat edin.

Hayırlı uğurlu olsun bebeğin.İnşallah Allah tamamına erdirsin.Kendini sakın üzme.Zor bir süreç geçirmişsin.Ben hep kendimi rahatlamaya çalışırım.Çünkü Allahın dediği olur.Biz ne kadar çabalarsak çabalayalım olacak oluyor.O yüzden moralini yüksek tut.Ben herkes için dua ediyorum.İnşallah herşey güzel olacak.

merhaba lar, yeni gelen arkadaşlarrr hoşgeldiniz.Sağlıkla kavuşun bebişlerinize inşallah. Kendi kendime nazar ettim ben çok iyiyim diye diye..... bugün okadar halsizim yorgunum midemde bulanıyor.. sınıftayım , bu saate kadar direndim tüm dersi kendim yaptım ama takatim kalmadı, stajyere verdim görevi.. eve gitmek uyumak uyumak........ istiyorum

mrb kızlar bende 5+5 haftalık hamileyim 2 gün oldu mide bulantılarım başlayalı...yok diye diye nazar ettim kendime :) ahh bi de kalp atışlarını duysam Allahın izniyle..çok mutlu olacam..

mrb kızlar bende 5+5 haftalık hamileyim 2 gün oldu mide bulantılarım başlayalı...yok diye diye nazar ettim kendime :) ahh bi de kalp atışlarını duysam Allahın izniyle..çok mutlu olacam..

hepımız onu beklıyoruz canım hamılelık takvımın dogruysa senınkının kalbı atmaya baslamıstr

hepımız onu beklıyoruz canım hamılelık takvımın dogruysa senınkının kalbı atmaya baslamıstr
cnm geçen perşembe gitmiştim doktorum 5+1 haftalık demişti yarın gidecem kalp atışları için..hazırlıklı ol vajinal bakabilirim dedi...rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah....

cnm geçen perşembe gitmiştim doktorum 5+1 haftalık demişti yarın gidecem kalp atışları için..hazırlıklı ol vajinal bakabilirim dedi...rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah....

amın canım bende cmt gıttıgımde 5.5 haftalık dedı haftaya kalp atışlarını duymamız lazım dedı bende cmt deılde persembe aldım randevuyu bıraz daha geçsin ki duyulsun bıde gıderm hala atmamış olur

6+2 de duydun yani?bende ccuma 6+3 olacağım duyulur mu ki?nasıl güzel bir duygu yaşamışsındır canım darısı bizlere inşallah hem bebişine hem sana maşallahhh[/QUOTE]
yok dymadım gördüm atıyor pıt pıt

biz biraz sabırsız ve evhamlı anneler olacaz galiba :) iyi düşünelim iyi olsun inşallah... bugünlere de ne kadar şükretsek az öyle değil mi..bulantıların var mı nasıl gidiyor hamilelik canım..

siz de mi okul öncesi öğretmenisiniz.benim kanamam oldu bir hafta rapor aldım.kanamam yok ama kendimi halsiz hissediyorum başım dönüyor okulda olsam dayanamazdım

Son düzenleme:
yaaa nasıl hesaplıyosunuz hem gunu hem haftasını ben gıttıgımde gecen hafta sadece 4 haftanın ıcındesın dedı kac günlük dedım onu soylemedı. ne zaman gıdeyım kontrole kolum delık desık oldu kan almaktan her seferınde normal cıkıyo sonuçlar ama bu haftata cagırdı gıtmedım kucuk olduğu ıcın alttan muayene edıyo oda dusuk rıskı yapabılıyomus bende en sağlıklı olarak ne zman gıdeyım tekrar

canımm ben gibisin sende ben yaptırmamıştım henüz ama karar vermiştim hayırlı olsun tatlımmm:)))

inşallah bir sorun yoktur canım ulaşınca bizede haber et

Doktor kahverengi olduğu sürece akıntıdan korkmamıza gerek olmadığını söyledi. Kırmızıya dönerse problem olma ihtimali varmış. Şimdilik içim rahatladı. Cuma kalp atışlarını bekliyoruz artık insallah

kızlar merhaba;
ben de 1 kasımda aşılamamı oldum ilk defa; ve 1 seneden sonra Allah ın izniyle hamile kaldım ilk defa.
pko luyum.
perşembe gunu keseyi gormeye gideceğim.
çok heyecanlıyım. ve cok korkuyorum. o kdr istedim o kdr bekledim ki bebeğimi birşey olursa diye gerçekten çok korkuyorum.
hafif paranoyak olmaya basladım, en ufak kasılma hissetiğimde bile panik olup dr u arıorum.
siz de durumlar nasıl?
bu stresı geçirmek için bir fikriniz var mı?

2 gün sonra tekrar yaptır geç döllenmiş olabilir canımm inşallah bebeğin seninledir allahım senin yüzünü güldürsün tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün canım inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…