Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

sen ne iğnesi yaptırıyordun cnm?
muayenesinde yaptığı iğnenin ne olduğunu söylemiyoki canım özel bi karışımmış neyse yalan ya inanmıyorum ilk seferde gene gitmezdim de kanamam olunca hadi neyse diye yaptırdık mecburen adını söylese git eczaneden al dedse sorun değil milleti yoluyo bol bol başka bi açıklamsı yok onun haricinde bide pruloton yaptırıyorum 5 günde birrr valla çok sinir oldumm aldığı para haram olsun

ahh cnm yaa oldugun seyin ne oldugunu bilmemekte zor allah korusun bişey olsa başka hastaneye gitmek zorunda kalsan isminide söyleyemezsin yaptıkları şeyin..kötü bişey gercekten..sen biranönce doktorunu değiştir tatlım..

muayenesinde hemşireye soruyorum bu ne diye işte gebelik oluşsun diye diyo bende dedimki ben gebeyim ya işte gebeliğide devam ettiriyor siz merak etmeyin diyooo ne olduğunu anlamdık biz sanıyoruz ki iğneyi eczaneden alıcaz neyse canım allahım bebişlerimizi korusun öteki tarafta allah nasılsa sorar hesabını şimdi aklınca bana klomen ve çatlama iğnesini verdi gebeliğin oluşmasını sağladı ya onun acısını çıkarıyor karşılığını alıyor bence

merhaba
bende yeni hamile olduğumu öğrendim şimdi ne yapmalıyım ne zaman doktora gitmeliyim
çok heyecanlıyım :)

inşallah canım sorun yoktur ben bi şey kullanmıyorum suan sancım oluyo ara ara ama dr bişey vermedı bende doktorum haftasonu olmadıgı ıcın salı gunune randevu alıcam hem bıraz zaman geçmiş olsun ıstıyorum kı bebegın kalp atışlarını duyma ıhtımalımız artsın.. sana dr 4 bucuk hafta felan mı dedı 6. haftada duymak ıstıyorlar kalp atışlarını

sagol canim bugun hemen gittim hsmilryken yapacak hicbirsey yok sadece kortizon icermeyen rahatlatici krem verebiliriz dedi kuru incir kuru kayisi kuru erik yiyorum ama cok aciyoo:-(

kizlaaarrr....Ben geldimmnasilsiniz bakalim?karakedi 15 gun sonra pitpitlari duyacak ins.benim cuma kontrolum peki ya haayat ve digerlerinin ne zaman kontrol gunu arkadaslar?bu arada sikintilariniz neler oluyor?

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 25 yaşındayım
2010 haziran ayında evlendım ve 1.5 sene doğum kontrol hapı kullandım..2 yıldır korunmadığım ve Eşimde de bende de hiçbir sorun olmadığı halde hamile kalamadım.2 aydır Klomen ve Ovıtrelle tedavisi gördüm.Diğer 2 aya nazaran Bu ay ilk kez 6 yumurtam oldu ve 21. gün tahlilim ilk kez 70 çıktı.4 gün önce gebelik testimde negatif çıkınca Umudum yokken reglim 4 gün gecikince bugün doktora gittim Ve kan değerım 99 Çıktı inanamadım Yani Hamileyiiim...

Allah herkesin gönlüne göre versin.Umarım hayırlısıyla sağlıklı şekılde bebeklerimizi kollarımızın arasına alırız
sağlıcakla kalın arkadaşlar

Son düzenleme:
Ben 6+5 im 3gün önce gördüm attığını ama duyamadık bu hafta sonuna doğru bangırbangır duyulurmuş

bugün bende gördüm bebişimin kalbini.sesini duyamadım ama bizimkide gümbür gümbür atıyordu o görüntü bile kendimi hamile hissetmeme yetti.çok acayip bir his

kizlaaarrr....Ben geldimmnasilsiniz bakalim?karakedi 15 gun sonra pitpitlari duyacak ins.benim cuma kontrolum peki ya haayat ve digerlerinin ne zaman kontrol gunu arkadaslar?bu arada sikintilariniz neler oluyor?

ben bu gün gittim pişman oldum dr gıcık oldum dr değiştireceğim ama bi 10 gün geçsin iyi dedi kese muayenem iyi geçti ama kalp atımı için erken dedi bakalım hayırlısı yoruldum ama bayaaa:)))

iyi akşamlar kızlaaaaaaaaaar
kalp atışları duyulmuş duyulmasa da görülmüş darısı bizlere inşallah :)))))))

bide benm nie midem bulanmıyo yada neden halsiz malsiz değilim yaaaa

merhaba
bende yeni hamile olduğumu öğrendim şimdi ne yapmalıyım ne zaman doktora gitmeliyim
çok heyecanlıyım :)

canım günün ne kadar geçti kan testi yaptırdınmı eğer kan yaptırmadıysan yaptır dr zaten gerekeni söyler sonuca göre belki reçetede yazar vitamin düşük önleyici ilaçlar filan hayırlı olsun canım bu arada.

Mrb herkese :) benim de 6 ay dan sonra nihayet bebişim geliyor.adetim 1 gün geçmişti beta- hcg 227 çıktı.Bütün anne adaylarını tebrik ediyorum.

bugün bende gördüm bebişimin kalbini.sesini duyamadım ama bizimkide gümbür gümbür atıyordu o görüntü bile kendimi hamile hissetmeme yetti.çok acayip bir his

canım en son adet tarıhın ne zmandı takvıme gore aynıyız gecen hafta ogrendım bende keseyı goremedı bu persembe tekrar gıdıcez ıns bır de benım bulantım yok ama kasıklarımda sureklı batme var ozellıkle de sagda korkutuyo resmen

Günaydın arkadaşlar. Kasın annelerine ve tüm annelere bebişleriyle sağlıklı günler dilerim. Umarım bir an önce o hayat belirtisi kalp atışlarını duyarız hep beraber.

Ben ctesi gideceğim. Kese görünür ama kalp atışı duyulmayabilir diye düşünüyorum. Benim sıkıntım ara ara kasıklarımda ağrı oluyor bir de akıntı ama sarı ve koyu renk akıntı. Bu da tedirgin ediyor beni. O yüzden bu hafta izinliyim işe gitmiyorum. Bir düşük yaşayınca korkutuyor bazı şeyler beni.

kızlar bende dün test yaptırdım kanda 37,6 çıktı sonucum adetim 3 gün geçmişti.
biz 5 senedir tedavi görüyorduk 4 tüp bebek denemem var ve kendiliğimden hamile kalmışım. sizce sonucum düşükmü , yarın tekrar baktıracağız inş artar değerimiz. allahım sana binlerce şükür. dualrınızı eksik etmeyin arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…