muayenesinde yaptığı iğnenin ne olduğunu söylemiyoki canım özel bi karışımmış neyse yalan ya inanmıyorum ilk seferde gene gitmezdim de kanamam olunca hadi neyse diye yaptırdık mecburen adını söylese git eczaneden al dedse sorun değil milleti yoluyo bol bol başka bi açıklamsı yok onun haricinde bide pruloton yaptırıyorum 5 günde birrr valla çok sinir oldumm aldığı para haram olsunsen ne iğnesi yaptırıyordun cnm?
muayenesinde yaptığı iğnenin ne olduğunu söylemiyoki canım özel bi karışımmış neyse yalan ya inanmıyorum ilk seferde gene gitmezdim de kanamam olunca hadi neyse diye yaptırdık mecburen adını söylese git eczaneden al dedse sorun değil milleti yoluyo bol bol başka bi açıklamsı yok onun haricinde bide pruloton yaptırıyorum 5 günde birrr valla çok sinir oldumm aldığı para haram olsun
hamilesindir de gebelik kesesi daha oluşmayabilir. bende son adet tarihimden 36 gün sonra gebelik kesesi oluşmuştu.
yaa içimi rahatlattın çok saol.. insan korkuyo bi sorun mu var diye allah korusun :26:
ahh cnm yaa oldugun seyin ne oldugunu bilmemekte zor allah korusun bişey olsa başka hastaneye gitmek zorunda kalsan isminide söyleyemezsin yaptıkları şeyin..kötü bişey gercekten..sen biranönce doktorunu değiştir tatlım..
aynı seyi bende yasıyorum. 7 haftalık olması gerekirken 4-5 haftalık dedi doktor. Cuma günü kalp atışlarını ve büyümesine tekrar bakacak insallah sorun cıkmaz. Bird ebunun üzerine kırmızı kahve akıntım basladı. Progestanı günde 2 ye çıkardı doktor. Dua ediyorum inşallah bir sorun çıkmaz
merhaba
bende yeni hamile olduğumu öğrendim şimdi ne yapmalıyım ne zaman doktora gitmeliyim
çok heyecanlıyım :)
canım bir dr görün çünkü gebelik ilerledikçe artacaktır hemoroidin daha büyük sorun yaşamadan bir cerrah yada dahiliyeye görün derim çok geçmiş olsun demir ilacı kullanıyorsan o da yapar kabızlık
sanırım 6-7 arasında duyuluyor cnm kalp atışları...
Ben 6+5 im 3gün önce gördüm attığını ama duyamadık bu hafta sonuna doğru bangırbangır duyulurmuş
kizlaaarrr....Ben geldimmnasilsiniz bakalim?karakedi 15 gun sonra pitpitlari duyacak ins.benim cuma kontrolum peki ya haayat ve digerlerinin ne zaman kontrol gunu arkadaslar?bu arada sikintilariniz neler oluyor?
merhaba
bende yeni hamile olduğumu öğrendim şimdi ne yapmalıyım ne zaman doktora gitmeliyim
çok heyecanlıyım :)
bugün bende gördüm bebişimin kalbini.sesini duyamadım ama bizimkide gümbür gümbür atıyordu o görüntü bile kendimi hamile hissetmeme yetti.çok acayip bir his
kizlaaarrr....Ben geldimmnasilsiniz bakalim?karakedi 15 gun sonra pitpitlari duyacak ins.benim cuma kontrolum peki ya haayat ve digerlerinin ne zaman kontrol gunu arkadaslar?bu arada sikintilariniz neler oluyor?