- 24 Şubat 2013
- 90
- 31
evet canım okul öncesi, allahtan sınıfta hiç yalnız kalmıyorum yoksa çok zor olurdu eminim, biraz ayakta kalayım hafif hafif ağrı başlıyor, baş dönmeside oldumu sorma işte o zamanıııı... kanamam omadı aaha şükür şimdiye kadar, sen nasıl çaışıyorsun ?
Sağol Bitanem isteyen herkese ve en önce de benim güzel arkadaşıma nasip etsin Allah 'ımmasallah subhanallah hamilelik tablosu arkadasima cokta guzel yakismis
Eki Görüntüle 866447
isteyen herkese nasib olsun insallah
kızlar bugün çok korkutucu geçti benim için :(((((
dün akşam ve bu sabah kanamam oldu ama böle lekelenme gibi değil daha fazla...çok korktum..bende işe gitmedim doktora gittim acile...çok iyi bir doktora denk geldim şansıma cok ilgilendi..ultrasyonla baktı karnımdan 2 kesede gözüktü ama ikizlerden birinin gelişimi çok iyi gitmiyor gibi gözüküyor dedi..kullanabileceğin tüm ilaçları zaten kullanıyorsun bundan sonrası için duadan başka yapabileceğin bişey yok dedi..diğer bebeğimin gelişimi gayet iyi hatta bebişide gördük yavaş yavaş oluşmaya başlamış dedi..kalp atışları varla yok arası ama daha erken dedi kalp atışlarını duymak için..inşallah diğer meleğimde sağlıklı bir şekilde gelişmeye devam eder beni bırakmaz..10 gün sonra kontrolüm var inşallah o zamana kadar ikizlerim iyice kendilerine gelmiş olurlarda annelerini boşuna korkutmuş olurlar kızlar..
bugün dinlendim cnm iyi geldi ama yarın mecbur işe gidicem sıkıntılı bir işyerinde çalışıyorum şimdi sık izin alırsam sonrasında burnumdan getirirler( inşallah hiçbir sıkıntı olmadan ikizlerim normal süreçlerine girerler..dua edelim hepimiz birbirimize canlar..
evet cnm özel maalesef( çok sıkıntı oluyor o yüzden
kızlar son adet tarihim 16 ekimdi bugün hcg 762 çıktı ve kese görünmedi normal mi sizce.
İki hafta sonra gideceğim tekrar o zamana kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum.
Lütfen benim haftama göre değerleriniz nasıldı yazarmısınız?
canım çok normal, zaten hcg 1500 lere varmadan kese gozukmuyor, senin de çok azıcık geç döllenmen olduysa, benimle az çok aynı zamanda perşembe cuma gibi gozukucektir kesen. sadece erken gitmişin dr a=)
benim de pazar 509 du hcg dr dediklki anca perşembe gibi gorebiliriz. panik yapma lufffeeenn=)
Allah kolaylık versin canım, işimiz normalde çok zor zaten ,birde hamileyken inan saatleri sayıyorsun. benim ikinci hamileliğim ama kızımda çok rahattım bu defa zorlandım. 23 öğrenci 4 yaş, şükürki hergün 2 stajyer var.ben salı öğrendim iyiydim hafta sonuna kadar 3 gün stajer var 1 tane 25 te 4 yaş öğrenci biraz agrım oluyordu akşam dinleniyordum ama gıcık müdürüm hafta sonu saat 08:30 dn akşam 18 00 kadar toplantı yaptı plastik sandalye tepesinde tünedim sonuçta gecesinde kanamam oldu ve raporu yüzüne çarptı eşim.haftaya nasıl olur bilemem
selam kızlaaar nasıl gıdıyor bakalım
çok geçmiş olsun canım, moralini yüksek tut, biiyorsun o da çok önemli. rapor alma şansın olsa keşke birkaç gün dinlenebilsen .dua ediyorum hepimiz için allahım bebeklerimizi korusun.....
Canım geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Dr kontrolüne gidene kadar rapor yada izin al mutlaka riske atma. Hem ikiz teklere göre daha zordur. Benim arkadaşımda ilk başlarda kanaması olunca dr hemen işi bırak sürekli yat demiş. Aman dikkat et lütfen. Sen dinlenirsen ikiz kuzularında inşallah seni mutlu edecekler kontrole gidince.
anladım canmm özel sektör zor gerçekten biz bir nebze iyiyiz ama gitmediğimde yavrucuklarım için üzülüyorum onlar ben gitmediğimde geri kalacaklar öğrendiklerini unutcaklar diye üzülüyorum...oyüzden mümkün olduğunca okula devam etmeye çalışacağım gidemeyecek duruma düşmeyiz hiçbirimiz inşallhh
günaydın kızlaaaaaaaar:)))
birşey soracaktım göğüs ağrım çok çok azaldı geçti gibi sizde de öylemi birden geçmesi endişelendirdi beni normal mi bu durummm
canım daha çok erken madem sonuçalrın güzel bence bekle 1 ay sonra gidersin daha 4 haftalık dediyse o 2 haftalık oluyooo boşuna hele hiç alttan baktırma hem enfeksiyon hem düşük tehlikesi var evde dinlen vitaminlerini al tamam o kadar ultrasyonda sürekli girmek iyi değil amerikada 5. aydan sonra bakmaya başlıyolarmş ultrasyonlaaa
günaydın kızlaaaaaaaar:)))
birşey soracaktım göğüs ağrım çok çok azaldı geçti gibi sizde de öylemi birden geçmesi endişelendirdi beni normal mi bu durummm
benim de 2 gündür kafam ona takılıyor benim uçlardaki ağrı geçti ama genelde şişlik ve ağrı devam ediyo üzerine filan yatsam baya ağrıyo yaniii ne zaman geçecek acabaa
Bugun katildim araniza. 19 ekimde evlendim bende. Batim 4 kasimdi. Gecikti. 6 kasim sabahi test yaptim veee cift cizgi :) 7 kasim kan testi yaptirdim hcg 521 cikti.. o zaman ultrasonda gorulmedi bebis. Bugun tekrar domtora gidicez ultrason icin. Bana sans dileyin olur muuu
bugün dinlendim cnm iyi geldi ama yarın mecbur işe gidicem sıkıntılı bir işyerinde çalışıyorum şimdi sık izin alırsam sonrasında burnumdan getirirler( inşallah hiçbir sıkıntı olmadan ikizlerim normal süreçlerine girerler..dua edelim hepimiz birbirimize canlar..
bende de ağrı ve şişlik var... ama ondan kötü ağrım kasıklarımda ,doktora gitsem mi bilemedim .kasıklarım özellikle sol sürekli ağrı ve kasılma var .