kızlar merhaba;
ben de 1 kasımda aşılamamı oldum ilk defa; ve 1 seneden sonra Allah ın izniyle hamile kaldım ilk defa.
pko luyum.
perşembe gunu keseyi gormeye gideceğim.
çok heyecanlıyım. ve cok korkuyorum. o kdr istedim o kdr bekledim ki bebeğimi birşey olursa diye gerçekten çok korkuyorum.
hafif paranoyak olmaya basladım, en ufak kasılma hissetiğimde bile panik olup dr u arıorum.
siz de durumlar nasıl?
bu stresı geçirmek için bir fikriniz var mı?
yaaa nasıl hesaplıyosunuz hem gunu hem haftasını ben gıttıgımde gecen hafta sadece 4 haftanın ıcındesın dedı kac günlük dedım onu soylemedı. ne zaman gıdeyım kontrole kolum delık desık oldu kan almaktan her seferınde normal cıkıyo sonuçlar ama bu haftata cagırdı gıtmedım kucuk olduğu ıcın alttan muayene edıyo oda dusuk rıskı yapabılıyomus bende en sağlıklı olarak ne zman gıdeyım tekrar
kızlar merhaba;
ben de 1 kasımda aşılamamı oldum ilk defa; ve 1 seneden sonra Allah ın izniyle hamile kaldım ilk defa.
pko luyum.
perşembe gunu keseyi gormeye gideceğim.
çok heyecanlıyım. ve cok korkuyorum. o kdr istedim o kdr bekledim ki bebeğimi birşey olursa diye gerçekten çok korkuyorum.
hafif paranoyak olmaya basladım, en ufak kasılma hissetiğimde bile panik olup dr u arıorum.
siz de durumlar nasıl?
bu stresı geçirmek için bir fikriniz var mı?
biz biraz sabırsız ve evhamlı anneler olacaz galiba :) iyi düşünelim iyi olsun inşallah... bugünlere de ne kadar şükretsek az öyle değil mi..bulantıların var mı nasıl gidiyor hamilelik canım..
canım ben ilk baktırdığımda 1632 idi kese gözükmemişti...kaç haftalıktı bilmiyorum adetlerim düzensiz çünkükızlar son adet tarihim 16 ekimdi bugün hcg 762 çıktı ve kese görünmedi normal mi sizce.
İki hafta sonra gideceğim tekrar o zamana kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum.
Lütfen benim haftama göre değerleriniz nasıldı yazarmısınız?
kızlar bugün çok korkutucu geçti benim için :(((((
dün akşam ve bu sabah kanamam oldu ama böle lekelenme gibi değil daha fazla...çok korktum..bende işe gitmedim doktora gittim acile...çok iyi bir doktora denk geldim şansıma cok ilgilendi..ultrasyonla baktı karnımdan 2 kesede gözüktü ama ikizlerden birinin gelişimi çok iyi gitmiyor gibi gözüküyor dedi..kullanabileceğin tüm ilaçları zaten kullanıyorsun bundan sonrası için duadan başka yapabileceğin bişey yok dedi..diğer bebeğimin gelişimi gayet iyi hatta bebişide gördük yavaş yavaş oluşmaya başlamış dedi..kalp atışları varla yok arası ama daha erken dedi kalp atışlarını duymak için..inşallah diğer meleğimde sağlıklı bir şekilde gelişmeye devam eder beni bırakmaz..10 gün sonra kontrolüm var inşallah o zamana kadar ikizlerim iyice kendilerine gelmiş olurlarda annelerini boşuna korkutmuş olurlar kızlar..
canım ben ilk baktırdığımda 1632 idi kese gözükmemişti...kaç haftalıktı bilmiyorum adetlerim düzensiz çünkü
geçmiş olsun canm yaa inşallhh kuzucuklarının ikiside tüm haftaları tamamlayacaklarrrrrr
kızlar son adet tarihim 16 ekimdi bugün hcg 762 çıktı ve kese görünmedi normal mi sizce.
İki hafta sonra gideceğim tekrar o zamana kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum.
Lütfen benim haftama göre değerleriniz nasıldı yazarmısınız?
inşallah cnm benim inşallah...
kızlar bugün çok korkutucu geçti benim için :(((((
dün akşam ve bu sabah kanamam oldu ama böle lekelenme gibi değil daha fazla...çok korktum..bende işe gitmedim doktora gittim acile...çok iyi bir doktora denk geldim şansıma cok ilgilendi..ultrasyonla baktı karnımdan 2 kesede gözüktü ama ikizlerden birinin gelişimi çok iyi gitmiyor gibi gözüküyor dedi..kullanabileceğin tüm ilaçları zaten kullanıyorsun bundan sonrası için duadan başka yapabileceğin bişey yok dedi..diğer bebeğimin gelişimi gayet iyi hatta bebişide gördük yavaş yavaş oluşmaya başlamış dedi..kalp atışları varla yok arası ama daha erken dedi kalp atışlarını duymak için..inşallah diğer meleğimde sağlıklı bir şekilde gelişmeye devam eder beni bırakmaz..10 gün sonra kontrolüm var inşallah o zamana kadar ikizlerim iyice kendilerine gelmiş olurlarda annelerini boşuna korkutmuş olurlar kızlar..
hepimizde endişeli bekleyiş Allahım görüyordur bizleri benm de belim kırılıyordu resmen bugun oturarak çalışmama rağmen kasık ağrısı ve bel ağrıından ağlayacaktım bugun
canım geçmiş olsun bence sen evde dinlen tatlım kendine dikkat et allahım onları korusun inşallah kucağına alıcaksın sağ salimmm
iyi canım görünmemesi de gayet normal 2-3 hafta beklemeni öneririm her hangi bir sorun olmazsa tabi gözün aydınn hayırlı olsunn
bugün dinlendim cnm iyi geldi ama yarın mecbur işe gidicem sıkıntılı bir işyerinde çalışıyorum şimdi sık izin alırsam sonrasında burnumdan getirirler( inşallah hiçbir sıkıntı olmadan ikizlerim normal süreçlerine girerler..dua edelim hepimiz birbirimize canlar..
ya son ayları görürsem inşallh rapor alırım dye düşünüyorum ben canım özelde mi çalışıyorsun sennn
evet canım okul öncesi, allahtan sınıfta hiç yalnız kalmıyorum yoksa çok zor olurdu eminim, biraz ayakta kalayım hafif hafif ağrı başlıyor, baş dönmeside oldumu sorma işte o zamanıııı... kanamam omadı aaha şükür şimdiye kadar, sen nasıl çaışıyorsun ?siz de mi okul öncesi öğretmenisiniz.benim kanamam oldu bir hafta rapor aldım.kanamam yok ama kendimi halsiz hissediyorum başım dönüyor okulda olsam dayanamazdım
çok geçmiş olsun canım, moralini yüksek tut, biiyorsun o da çok önemli. rapor alma şansın olsa keşke birkaç gün dinlenebilsen .dua ediyorum hepimiz için allahım bebeklerimizi korusun.....kızlar bugün çok korkutucu geçti benim için :(((((