Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

hayırlı uğurlu olsun inş. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasp etsn..canım ya adetn ne zamandı senn ? benm 14 kasımda olcaktı olmadı 15nde test yaptm çift çizgi çıktı sonra akşama hastaneye kan testne gttk dr direk ultrasondan baktı kese yok dedi kan testi istedi kanda pozitif çıktı ama şu kadrlk demedi hcg 1630 çıktı kese neden görnmedi korkuyorm bende

canım daha çok erken madem sonuçalrın güzel bence bekle 1 ay sonra gidersin daha 4 haftalık dediyse o 2 haftalık oluyooo boşuna hele hiç alttan baktırma hem enfeksiyon hem düşük tehlikesi var evde dinlen vitaminlerini al tamam o kadar ultrasyonda sürekli girmek iyi değil amerikada 5. aydan sonra bakmaya başlıyolarmş ultrasyonlaaa

bol bol yat ve dinlen en iyi tavsiye buu bence ayakta kalmak beni çok rahatsız ediyooo:18::18::18::18::18::18::18:

biz biraz sabırsız ve evhamlı anneler olacaz galiba :) iyi düşünelim iyi olsun inşallah... bugünlere de ne kadar şükretsek az öyle değil mi..bulantıların var mı nasıl gidiyor hamilelik canım..

bulantım ılk baslar hafıf hafıf oluodu ama ıkı gundur bayagı bulantıyı hıssedıyorum ıstıfra etcek gb deıl ama bayagı rahatsz edıo senn oluomu cnm

6 gün geçti hala tık yok.
2. gün kan testi negatif çıktı.
Dün idrar testide negatifti.
Ama adette olmadım hala.

kızlar son adet tarihim 16 ekimdi bugün hcg 762 çıktı ve kese görünmedi normal mi sizce.
İki hafta sonra gideceğim tekrar o zamana kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum.
Lütfen benim haftama göre değerleriniz nasıldı yazarmısınız?

kızlar bugün çok korkutucu geçti benim için :(((((

dün akşam ve bu sabah kanamam oldu ama böle lekelenme gibi değil daha fazla...çok korktum..bende işe gitmedim doktora gittim acile...çok iyi bir doktora denk geldim şansıma cok ilgilendi..ultrasyonla baktı karnımdan 2 kesede gözüktü ama ikizlerden birinin gelişimi çok iyi gitmiyor gibi gözüküyor dedi..kullanabileceğin tüm ilaçları zaten kullanıyorsun bundan sonrası için duadan başka yapabileceğin bişey yok dedi..diğer bebeğimin gelişimi gayet iyi hatta bebişide gördük yavaş yavaş oluşmaya başlamış dedi..kalp atışları varla yok arası ama daha erken dedi kalp atışlarını duymak için..inşallah diğer meleğimde sağlıklı bir şekilde gelişmeye devam eder beni bırakmaz..10 gün sonra kontrolüm var inşallah o zamana kadar ikizlerim iyice kendilerine gelmiş olurlarda annelerini boşuna korkutmuş olurlar kızlar..

canım ben ilk baktırdığımda 1632 idi kese gözükmemişti...kaç haftalıktı bilmiyorum adetlerim düzensiz çünkü

geçmiş olsun canm yaa inşallhh kuzucuklarının ikiside tüm haftaları tamamlayacaklarrrrrr

inşallah cnm benim inşallah...

iyi canım görünmemesi de gayet normal 2-3 hafta beklemeni öneririm her hangi bir sorun olmazsa tabi gözün aydınn hayırlı olsunn

canım geçmiş olsun bence sen evde dinlen tatlım kendine dikkat et allahım onları korusun inşallah kucağına alıcaksın sağ salimmm

hepimizde endişeli bekleyiş Allahım görüyordur bizleri benm de belim kırılıyordu resmen bugun oturarak çalışmama rağmen kasık ağrısı ve bel ağrıından ağlayacaktım bugun

bazen bende de oluyor bel ağrısı feci halde canım benim..inşallah bu sıkıntıları ilk ayları atlatıp rahat bir hamilelik geçiririz...

canım geçmiş olsun bence sen evde dinlen tatlım kendine dikkat et allahım onları korusun inşallah kucağına alıcaksın sağ salimmm

bugün dinlendim cnm iyi geldi ama yarın mecbur işe gidicem sıkıntılı bir işyerinde çalışıyorum şimdi sık izin alırsam sonrasında burnumdan getirirler ( inşallah hiçbir sıkıntı olmadan ikizlerim normal süreçlerine girerler..dua edelim hepimiz birbirimize canlar..

iyi canım görünmemesi de gayet normal 2-3 hafta beklemeni öneririm her hangi bir sorun olmazsa tabi gözün aydınn hayırlı olsunn

inşallah canım bir sorun olmaz senin de hamileliğin hayırlı olsun .
canım ben şuan hesaplarıma göre 4+6 yım sence hcg değerim normal mi?
Doktor bir şey söylemedi

ya son ayları görürsem inşallh rapor alırım dye düşünüyorum ben canım özelde mi çalışıyorsun sennn

inşallah canım bir sorun olmaz senin de hamileliğin hayırlı olsun .
canım ben şuan hesaplarıma göre 4+6 yım sence hcg değerim normal mi?
Doktor bir şey söylemedi
masallah subhanallah hamilelik tablosu arkadasima cokta guzel yakismis

isteyen herkese nasib olsun insallah

siz de mi okul öncesi öğretmenisiniz.benim kanamam oldu bir hafta rapor aldım.kanamam yok ama kendimi halsiz hissediyorum başım dönüyor okulda olsam dayanamazdım
evet canım okul öncesi, allahtan sınıfta hiç yalnız kalmıyorum yoksa çok zor olurdu eminim, biraz ayakta kalayım hafif hafif ağrı başlıyor, baş dönmeside oldumu sorma işte o zamanıııı... kanamam omadı aaha şükür şimdiye kadar, sen nasıl çaışıyorsun ?

çok geçmiş olsun canım, moralini yüksek tut, biiyorsun o da çok önemli. rapor alma şansın olsa keşke birkaç gün dinlenebilsen .dua ediyorum hepimiz için allahım bebeklerimizi korusun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…