- 27 Eylül 2013
- 675
- 41
- 34
kızlar kesemizi gördük sonunda hatta keselerimizi gördük :))))ikizler geliyor kızlar :))))çok mutluyum içim rahatladı resmen sırada kalp atışları var 2 hafta sonra tekrar kontrole cagardı ama yine kese kontrolü yapılıcak ne kadar büyüdüklerine bakıcak ondan sonrada kalp atışları inşallah...
Gerçekten insan hamileliğin keyifli dönemleri hemen gelsin istiyor.Bende çok istiyorum bulantılar baş dönmeleri halsizlikler bitsin..yerine büyüyen göbüşler gelsin.Keşke keşke ..Çok şükür halimize.İnşallah o günlerde gelecek...
bende bugun doktor kontrolunde ögrendim hamile oldugumu. Fakat son adet dönemim 21. eylül. Buna göre 7 haftalık olması gerekirken henüz 4-5 haftalık gibi küçük kesemiz. Doktor progestan verip haftaya randevu verdi. Bu şekilde geriden gelen hamilelik süreci yaşayan var mıdır? Benim adetlerim düzensiz oldugu için doktorum gec dollenme olabilir diyor.
kızlar kesemizi gördük sonunda hatta keselerimizi gördük :))))ikizler geliyor kızlar :))))çok mutluyum içim rahatladı resmen sırada kalp atışları var 2 hafta sonra tekrar kontrole cagardı ama yine kese kontrolü yapılıcak ne kadar büyüdüklerine bakıcak ondan sonrada kalp atışları inşallah...
amannnn ne kadar sevindim anlatamamm yaaaa gerçekten çok mutlu oldum senin mutluluğunu hayal bile edemiyorum aman ne olur kendine dikkat ettt 1000 kere maşallah kıyamam onlaraaa yaaa ne mutlu size allahım sağ salim kavuştursun inşallahhh
Ohhhh masallahhh cok sevindim gozunuz aydin diyim ayyy ikiz kim bilir duyunca neler hissetmissindir ben bile okuyunca heycanlandim
allahım nasıl mutlu oldum anlatamam bütün gün seni düşündüm ikiz olduğu içime doğmuştu çok şükür sen bugünü hayırlı haberlerle hatta çifte mutlulukla attattın rabbim banada nasip etsin.Bizim sınavımız yarın saat 10:00 da dua edin nolur bende iyi haberlerle döneyim çok korkuyorum
ikiz olmasını çok isterim ama rabbimden gelen herşeye razıyım demiştin inanamıyorum rabbim tamda gönlündekini nasip etti nasıl büyük mutluluktur şuan ben bile okuyunca çığlık attım ikizmiş diyee hey maşallahhhhh :)))bundan sonra iki kat dikkatli oluyosun.Lekelenmelerine ne dedi doktor?
Yarın kese kontrolüm var ama ben nasıl stresliyim anlatamam kötü birşeyle karşılaşmaktan çok korkuyorum 2 düşükten sonra.Nolur dua edin herşey yolunda olsun sizlere iyi haberler verebileyim.Bu gece uyku yok bana
Canıım canıımm çok sevindimm stres yapıyordun keseyi biran önce görsem diye bak keselerin varmışşseninle konuşmalarımızda hissetmiştim ikiz olduğunu içimden öyle geçmişti çook mutlu oldum, şimdi bir güzel rahatla artık düşünmen gereken 1 değil 2 bebiş varr maaşallah
İnşallah canım sende tüm belirtileri varmış allah yardımcımız olsun bendede kasık ağrısı haricinde hiç bişi yok anlamadım gitti.
Yarın kese kontrolüm var ama ben nasıl stresliyim anlatamam kötü birşeyle karşılaşmaktan çok korkuyorum 2 düşükten sonra.Nolur dua edin herşey yolunda olsun sizlere iyi haberler verebileyim.Bu gece uyku yok bana
arkadaşlar doktora gittik ve büyük moral bozuklugu ile geldik
evet hamileyim yalnız kesemiz yuvarlak değilmiş bende gördüm
yuvarlak olması gerekir dedi doktor
haftaya çarşamba tekrar gidicem yine aynı şeyle karşılaşırsak alıcaz dedi
evet yine bi boş gebelikle bütün umutlarım suya düştü
bütün sevincim kursagımda kaldı
ve anladım k bel agrısı hiçte hayırlı bir agrı değilmiş
daha sonra genetik tesler ve kan pıhtılaşması için tıp a gidecekmişim
ben zaten bu ay pıhtılaşma testini yaptıracaktım süpriz şekilde hamile oldugumu öğrendim
doktorada dedim aynı şekilde o da pıhtılaşmadan şüphelendi
herkeste olabilecek bir durummus yalnız aynı şeyi 2. defa yaşamak cok yıkıcı
şuan ruh gibiyim herşey bana boş geliyor
tek annemn haberi vardı hamile oldugumdan oda heyecanla doktora gtmemi bekliyordu
onu nasıl arayacağımda haber edeceğim bilmiyorum
böyle işte arkadaşlar
büyük heyecanla ve mutulukla gecen 1 haftayı hüsranla bitiriyorum
rabbim karnınızdaki melekleri size bağışlasın
bu kardeşinizede dua edin en acısız şekilde bu süreci atlatsın
Allah sana sabır ve şifa versin inşallah. Moralini yüksek tut. En azından hamile kalabiliyorsun.Tedavini olursun.Sonra sağlıklı bebişlerin olur inşallah. Çarşamba günü belkide herşey yoluna girer belli olmaz.Umudunu kaybetme.Dualarımız seninle..
Hayırlı olsun bebeklerin. Çok sevindim. Çifte mutluluk. Biri erkek biri kız olsa ne güzel olur...Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
arkadaşlar doktora gittik ve büyük moral bozuklugu ile geldik
evet hamileyim yalnız kesemiz yuvarlak değilmiş bende gördüm
yuvarlak olması gerekir dedi doktor
haftaya çarşamba tekrar gidicem yine aynı şeyle karşılaşırsak alıcaz dedi
evet yine bi boş gebelikle bütün umutlarım suya düştü
bütün sevincim kursagımda kaldı
ve anladım k bel agrısı hiçte hayırlı bir agrı değilmiş
daha sonra genetik tesler ve kan pıhtılaşması için tıp a gidecekmişim
ben zaten bu ay pıhtılaşma testini yaptıracaktım süpriz şekilde hamile oldugumu öğrendim
doktorada dedim aynı şekilde o da pıhtılaşmadan şüphelendi
herkeste olabilecek bir durummus yalnız aynı şeyi 2. defa yaşamak cok yıkıcı
şuan ruh gibiyim herşey bana boş geliyor
tek annemn haberi vardı hamile oldugumdan oda heyecanla doktora gtmemi bekliyordu
onu nasıl arayacağımda haber edeceğim bilmiyorum
böyle işte arkadaşlar
büyük heyecanla ve mutulukla gecen 1 haftayı hüsranla bitiriyorum
rabbim karnınızdaki melekleri size bağışlasın
bu kardeşinizede dua edin en acısız şekilde bu süreci atlatsın
hamdolsun hayırlı haberlerle döndük kese göründü gelişimi iyiymiş hatta bebişde yeni oluşmaya başlıyomuş böyle balık gibi yassı bişeydi.Nasıl huzursuzdum size anlatamam bu gece sabaha kadar uyuyamadım 4 kere kalktım en sonunda da saat 6:00 da uyandım birdahada uyuyamadım.Allaha çok şükür ilk sınavımızı atlattık darısı tümmm bekleyenlere inşallahh
Ne güzel işte belirti vermemen.Belirtiler insanı yoruyor. Neyse ki bulantılarım çok yoğun değil.İlk hafta hiç yemek yiyemedim.Sonraki hafta azda olsa yemeklerimi yedim.Çok şükür.Yoksa serum takacaklardı.İlk 14 haftayı atlattıkmı hayırlısı ile keyifli günler başlayacak inşallah.
Benimde kasık ve bel ağrım oluyor özellikle sabahları. Ama normal bildiğim kadarıyla. Endişelenme. Kendine iyi bak..
Dört gözle güzel haberlerini bekliyoruz. Hiç stres yapma keseyide göreceksiniz bebişide. Dualarımız seninle..
hadi gözün aydın canım..bende senden gelicek güzel haberleri bekliyordum..bak hersey ne güzel yolundaymış maşallah..sırada kalp atışlarımız var bakalım..onlarıda duyarsak rabbimin izniyle biraz daha rahatlıycaz
sağol canım teşekkür ederim...
umudumu kaybettim cünkü bütün belirtilerim bir anda gitti..
diğerindede aynı şey olmuştu..
tek geçmeyen şey bel ağrım şuan..
genetik testler yapılacak bundan sonrası için sebep ne araştırılacak
inş çaresi olan bir sorundur..şuan tek istegm bu..
hamdolsun hayırlı haberlerle döndük kese göründü gelişimi iyiymiş hatta bebişde yeni oluşmaya başlıyomuş böyle balık gibi yassı bişeydi.Nasıl huzursuzdum size anlatamam bu gece sabaha kadar uyuyamadım 4 kere kalktım en sonunda da saat 6:00 da uyandım birdahada uyuyamadım.Allaha çok şükür ilk sınavımızı atlattık darısı tümmm bekleyenlere inşallahh
hadi gözün aydın canım..bende senden gelicek güzel haberleri bekliyordum..bak hersey ne güzel yolundaymış maşallah..sırada kalp atışlarımız var bakalım..onlarıda duyarsak rabbimin izniyle biraz daha rahatlıycaz