Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

ikiz olmasını çok isterim ama rabbimden gelen herşeye razıyım demiştin inanamıyorum rabbim tamda gönlündekini nasip etti nasıl büyük mutluluktur şuan ben bile okuyunca çığlık attım ikizmiş diyee hey maşallahhhhh :)))bundan sonra iki kat dikkatli oluyosun.Lekelenmelerine ne dedi doktor?

Yarın kese kontrolüm var ama ben nasıl stresliyim anlatamam kötü birşeyle karşılaşmaktan çok korkuyorum 2 düşükten sonra.Nolur dua edin herşey yolunda olsun sizlere iyi haberler verebileyim.Bu gece uyku yok bana

İnşallah canım sende tüm belirtileri varmış allah yardımcımız olsun bendede kasık ağrısı haricinde hiç bişi yok anlamadım gitti.

bende aynı sorunu yaşıyorum geçen perşembe kesem 4 hafta 3 günlüktü sat 12 eylül benmde normalden 3-4 hafta geriydi...adetlerim çok uzak oluyor benm 45-46 günde bir oluyorum seninde öylemiydi...birşey olacak die çok endişeleiyorum bu perşembe tekrardan gideceğim çok stresliyim

Canıım canıımm çok sevindimm stres yapıyordun keseyi biran önce görsem diye bak keselerin varmışş seninle konuşmalarımızda hissetmiştim ikiz olduğunu içimden öyle geçmişti çook mutlu oldum, şimdi bir güzel rahatla artık düşünmen gereken 1 değil 2 bebiş varr maaşallah

Ohhhh masallahhh cok sevindim gozunuz aydin diyim ayyy ikiz kim bilir duyunca neler hissetmissindir ben bile okuyunca heycanlandim

cnm çok teşekkür ederim..evet hala şoktayım eşim hep iki tane diyordu ben hep tek diyordum rabbim iki tane nasip etti şükürler olsun..hiç stres yapma ben keseleri görünce inan herseyi unuttum..

canım lekelenmeler cok normal sakın stres yapma dedi.bebekler rahme tutunurken orayı yırtarcasına tutunurmus buda bazılarında kanama yapabiliyormuş 5-6 ped kanaman olmadıgı sürece stres yapma dedi cnm..

canım rabbim bu mutlulugu bugün sanada yasatıcak hiçbir sorun olmadan keseyi görüceksin inşallah..ben buna yürekten inanıyorum..içini ferah tut sen

sağol bitanem çok teşekkür ederim..öyle mutluyumki anlatamam..rabbim sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayıda nasip etsin inşallah...

İnşallah canım sende tüm belirtileri varmış allah yardımcımız olsun bendede kasık ağrısı haricinde hiç bişi yok anlamadım gitti.

Ne güzel işte belirti vermemen.Belirtiler insanı yoruyor. Neyse ki bulantılarım çok yoğun değil.İlk hafta hiç yemek yiyemedim.Sonraki hafta azda olsa yemeklerimi yedim.Çok şükür.Yoksa serum takacaklardı.İlk 14 haftayı atlattıkmı hayırlısı ile keyifli günler başlayacak inşallah.
Benimde kasık ve bel ağrım oluyor özellikle sabahları. Ama normal bildiğim kadarıyla. Endişelenme. Kendine iyi bak..

Dört gözle güzel haberlerini bekliyoruz. Hiç stres yapma keseyide göreceksiniz bebişide. Dualarımız seninle..

Allah sana sabır ve şifa versin inşallah. Moralini yüksek tut. En azından hamile kalabiliyorsun.Tedavini olursun.Sonra sağlıklı bebişlerin olur inşallah. Çarşamba günü belkide herşey yoluna girer belli olmaz.Umudunu kaybetme.Dualarımız seninle..

Hayırlı olsun bebeklerin. Çok sevindim. Çifte mutluluk. Biri erkek biri kız olsa ne güzel olur...Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

sağol canım teşekkür ederim...
umudumu kaybettim cünkü bütün belirtilerim bir anda gitti..
diğerindede aynı şey olmuştu..
tek geçmeyen şey bel ağrım şuan..
genetik testler yapılacak bundan sonrası için sebep ne araştırılacak
inş çaresi olan bir sorundur..şuan tek istegm bu..

Hayırlı olsun bebeklerin. Çok sevindim. Çifte mutluluk. Biri erkek biri kız olsa ne güzel olur...Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

sağol cnm benim çok teşekkür ederimm..sağlıklı sıhhatliolsunlarda kız erkek inan farketmez ama 1 kız 1 erkek olsa tabiyki mükemmel olur..rabbim bizim için hangisini hayırlı gördüyse onu nasip etsin inşallah..

canım çok geçmiş olsun..inşallah rabbim hayırlı zamanda evledını sana göndericektir..umudunu asla yitirme..dualarımız seninle..

hamdolsun hayırlı haberlerle döndük kese göründü gelişimi iyiymiş hatta bebişde yeni oluşmaya başlıyomuş böyle balık gibi yassı bişeydi.Nasıl huzursuzdum size anlatamam bu gece sabaha kadar uyuyamadım 4 kere kalktım en sonunda da saat 6:00 da uyandım birdahada uyuyamadım.Allaha çok şükür ilk sınavımızı atlattık darısı tümmm bekleyenlere inşallahh

hadi gözün aydın canım..bende senden gelicek güzel haberleri bekliyordum..bak hersey ne güzel yolundaymış maşallah..sırada kalp atışlarımız var bakalım..onlarıda duyarsak rabbimin izniyle biraz daha rahatlıycaz

öylede canım doktorum mide bulantıların başladı mı?diye sordu bu sabah hafif oldu o kadar dedim.Bulantı görmek istediğimiz bir yan etkidir beta hcg nin düzenli arttığını gösterir bulantılarını takip et günden güne artması iyi bişey dedi.Yani şuan bulantın senin için kötü ama bebişin anne ben büyüyorum diyo:)Aynen benimde bel ağrısı değil de kasık ağrısı oluyo işte birz ayakta kalayım sancıdan kıvranıyorum aniden saplanıyo.

Dört gözle güzel haberlerini bekliyoruz. Hiç stres yapma keseyide göreceksiniz bebişide. Dualarımız seninle..

Canımm benim desteğin için çok sağol çok şükür diyelim ikimizde.Benim bir sonraki kontrolüm bu cuma kalp atışları için çağırdı şimdi sırada en zorlu seviyeyi bekleyiş başladı rabbim yüzümüzü güldürsün bebişlerimize can ihsaneylesin

Sağol canım benim bugün doktorlada konuştuk bu konuyu kalp atışı beni çok korkutuyo stres oluyorum dedim stres yapmamam gerektiğini herşeyin yolunda gittiğini söyledi ama yüreğim ağızımda heran birşey olacak diye yaa..

Canım senin öyle iyi anlıyorum ki bak bende o acıları iki kez yaşadım ve dün akşamdan bu yana senin için çok üzülüyorum dualarımız seninle allah sabır versin çok zor biliyorum ben 2 kez yaşadım o duyguları hemde daha acı ama düşüğün arkası bebiş buna inan hemde sağlıklı bi bebiş inş.Birde ben komşumdan duymuştum birçok kadın sağlıklı gebelik geçirmeden önce farkında bile olmadan 3 düşük yaparmış sonra 4.yü rahim tutarmış bana garip gelmişti ama doğru olabilir inşallah bu son olsun canımm.

darısı bize inşallh canım gözün aydın olsun:)))

bende hiç ide bulantısı yok arada bir bulantı değil ama garip oluyor midem sadece okdar:S kasıklarımda geceleri hafif ağrıyor...perşembe hayırlısıyla bir else de rahatlasam

senide tebrik ederim iizler varmış süper bişe olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…