bende bugun doktor kontrolunde ögrendim hamile oldugumu. Fakat son adet dönemim 21. eylül. Buna göre 7 haftalık olması gerekirken henüz 4-5 haftalık gibi küçük kesemiz. Doktor progestan verip haftaya randevu verdi. Bu şekilde geriden gelen hamilelik süreci yaşayan var mıdır? Benim adetlerim düzensiz oldugu için doktorum gec dollenme olabilir diyor.
bana cevap yazacak yokmu arkadaslar??
bnde ögrendim hamile oldugumu .4 hafta 4 günlükmüş.yanlız kızlar öyle bi doktor secmisim ki bana bebegin fotolarını verdi,üzerinde sayısal degerler var ama bunların ne oldugunu söylemedi :S mesela ; GS0.60 CM GA: 4w3d ??
bende bugun doktor kontrolunde ögrendim hamile oldugumu. Fakat son adet dönemim 21. eylül. Buna göre 7 haftalık olması gerekirken henüz 4-5 haftalık gibi küçük kesemiz. Doktor progestan verip haftaya randevu verdi. Bu şekilde geriden gelen hamilelik süreci yaşayan var mıdır? Benim adetlerim düzensiz oldugu için doktorum gec dollenme olabilir diyor.
bana cevap yazacak yokmu arkadaslar??
canım dr dediği gibi geç döllenme olmuştur adetlerinde düzenli değilse başka bir şey yoktur kafanı rahat tut gözün aydınnn bu aradaaa
Arkadaşlar, temmuz 2014 anneleri topic ine de bekleriz, epey çoğaldık orda temmuz anneleri olarak....
canım hayırlısı olsun tüm kasım ayı hamişlerine,
GS0.60 CM yani 6 mm bebeğin GA:4w 3 d 4 hafta 3 günlük öüş bebeğin
arkadaşlar doktora gittik ve büyük moral bozuklugu ile geldik
evet hamileyim yalnız kesemiz yuvarlak değilmiş bende gördüm
yuvarlak olması gerekir dedi doktor
haftaya çarşamba tekrar gidicem yine aynı şeyle karşılaşırsak alıcaz dedi
evet yine bi boş gebelikle bütün umutlarım suya düştü
bütün sevincim kursagımda kaldı
ve anladım k bel agrısı hiçte hayırlı bir agrı değilmiş
daha sonra genetik tesler ve kan pıhtılaşması için tıp a gidecekmişim
ben zaten bu ay pıhtılaşma testini yaptıracaktım süpriz şekilde hamile oldugumu öğrendim
doktorada dedim aynı şekilde o da pıhtılaşmadan şüphelendi
herkeste olabilecek bir durummus yalnız aynı şeyi 2. defa yaşamak cok yıkıcı
şuan ruh gibiyim herşey bana boş geliyor
tek annemn haberi vardı hamile oldugumdan oda heyecanla doktora gtmemi bekliyordu
onu nasıl arayacağımda haber edeceğim bilmiyorum
böyle işte arkadaşlar
büyük heyecanla ve mutulukla gecen 1 haftayı hüsranla bitiriyorum
rabbim karnınızdaki melekleri size bağışlasın
bu kardeşinizede dua edin en acısız şekilde bu süreci atlatsın
canım çok üzüldüm inşallah kese normal haline gelir bir daha ki kontrole kadar pıhtılaşma sorunu içinde tedavisi var benim o şekilde olupta doğum yapan çok arkadaşım var inşallah yavruna en kısa sürede kavuşursun inşallah bir sorun yoktur çok üzüldümm 2. kez aynı şeyi yaşaman çok zor gerçekten allahım sabır versinnn çok geçmiş olsun canım ümidini kaybetmeee olurmu
benim kese muaynem bugün canım iş çıkışı doktora gidicem çok heyecanlıyım :)))
benim kese muaynem bugün canım iş çıkışı doktora gidicem çok heyecanlıyım :)))
ümidimi kaybettim zaten...
diğerindede belim çok agrımıştı
bundada aynı şekilde belim çok agrıyor..
doktorda onayladı zaten sebep olarak
vücut atmaya calısıyor atamıyor buda agrı yapıyor haliyle
bir de anlamadıgım progestan verdi kanamam falan da yok
madem kese düzgün değil madem normal bir gebelik değil neden ilaç veriyorki
bilmiyorum belki bir ümit gebelik devam eder diye olabilir canımmm canım benim allahım sana bol sabırlar versin allah gönlüne versin canım tez zamanda yavrunu kucağına alman için hep dualarım seninle acıda tatlıda insan için canımm
iyi dileklerin için teşekkür ederim
her kışın bir baharı vardır elbet
en kötüsünü düşünüp teselli ediyorum kendimi
Allahtan ümit kesilmez tabi..
bir su damlasından bizleri yaratan rabbimin mucizeleri büyük
hayırlısı olsun ne deyim
Bol şans kuzum, kalbin ferah olsun, sorun çıkmicak...
Aaa super hadi bakalim hayirlisiyla iyi haberlerini yazarsin demekki bende 6 haftalik olmayi bekleyecegim offf nasil gececek bakalim iki hafta :'(
kızlar kesemizi gördük sonunda hatta keselerimizi gördük :))))ikizler geliyor kızlar :))))çok mutluyum içim rahatladı resmen sırada kalp atışları var 2 hafta sonra tekrar kontrole cagardı ama yine kese kontrolü yapılıcak ne kadar büyüdüklerine bakıcak ondan sonrada kalp atışları inşallah...
kızlar kesemizi gördük sonunda hatta keselerimizi gördük :))))ikizler geliyor kızlar :))))çok mutluyum içim rahatladı resmen sırada kalp atışları var 2 hafta sonra tekrar kontrole cagardı ama yine kese kontrolü yapılıcak ne kadar büyüdüklerine bakıcak ondan sonrada kalp atışları inşallah...