Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

GA nekadarlık olduğu canım 4 week(hafta) 3 day(gün) lük anlamında diğeride büyüklüğü olabilir kesenin filan

kara kedi ne yaptı acaba çok merak ettim bu arada aramıza yeni katılan hamişleri çok tebrik ediyorum allah nazarlardan saklasınn kuacağımıza sağ salim almak nasip etsin inşallahhhh

arkadaşlar doktora gittik ve büyük moral bozuklugu ile geldik
evet hamileyim yalnız kesemiz yuvarlak değilmiş bende gördüm
yuvarlak olması gerekir dedi doktor
haftaya çarşamba tekrar gidicem yine aynı şeyle karşılaşırsak alıcaz dedi
evet yine bi boş gebelikle bütün umutlarım suya düştü
bütün sevincim kursagımda kaldı
ve anladım k bel agrısı hiçte hayırlı bir agrı değilmiş
daha sonra genetik tesler ve kan pıhtılaşması için tıp a gidecekmişim
ben zaten bu ay pıhtılaşma testini yaptıracaktım süpriz şekilde hamile oldugumu öğrendim
doktorada dedim aynı şekilde o da pıhtılaşmadan şüphelendi
herkeste olabilecek bir durummus yalnız aynı şeyi 2. defa yaşamak cok yıkıcı
şuan ruh gibiyim herşey bana boş geliyor
tek annemn haberi vardı hamile oldugumdan oda heyecanla doktora gtmemi bekliyordu
onu nasıl arayacağımda haber edeceğim bilmiyorum
böyle işte arkadaşlar
büyük heyecanla ve mutulukla gecen 1 haftayı hüsranla bitiriyorum
rabbim karnınızdaki melekleri size bağışlasın
bu kardeşinizede dua edin en acısız şekilde bu süreci atlatsın

canım çok üzüldüm inşallah kese normal haline gelir bir daha ki kontrole kadar pıhtılaşma sorunu içinde tedavisi var benim o şekilde olupta doğum yapan çok arkadaşım var inşallah yavruna en kısa sürede kavuşursun inşallah bir sorun yoktur çok üzüldümm 2. kez aynı şeyi yaşaman çok zor gerçekten allahım sabır versinnn çok geçmiş olsun canım ümidini kaybetmeee olurmu

ümidimi kaybettim zaten...
diğerindede belim çok agrımıştı
bundada aynı şekilde belim çok agrıyor..
doktorda onayladı zaten sebep olarak
vücut atmaya calısıyor atamıyor buda agrı yapıyor haliyle
bir de anlamadıgım progestan verdi kanamam falan da yok
madem kese düzgün değil madem normal bir gebelik değil neden ilaç veriyorki

Slm canlarrr,
Bende BATa 2 gün kala 12 Kasımda ilk önce idrar testinde sonrada kanda gebeliğimi öğrendim. Salı günü 108 olan bhcg dün 270 olmuş. Bugün 4+1 oldum. Rabbim sen kucağımızada almayı nasip et...

bilmiyorum belki bir ümit gebelik devam eder diye olabilir canımmm canım benim allahım sana bol sabırlar versin allah gönlüne versin canım tez zamanda yavrunu kucağına alman için hep dualarım seninle acıda tatlıda insan için canımm

iyi dileklerin için teşekkür ederim
her kışın bir baharı vardır elbet
en kötüsünü düşünüp teselli ediyorum kendimi
Allahtan ümit kesilmez tabi..
bir su damlasından bizleri yaratan rabbimin mucizeleri büyük
hayırlısı olsun ne deyim

canım hiç gebe olamayan insanlar var arkadaşımın eşi azospermi 12 binlira harcadılar tüp bebek ve sperm bulmak için ameliyat oldu eşi ama nafile hiç sperm çıkmadığı için tedavi yarım kaldı üstelik hiç şans vermediler kötünün kötüsü var canım herşeyin hayırlısı merak etme derdinin dermanı bulunur elbet

Bol şans kuzum, kalbin ferah olsun, sorun çıkmicak...

Aaa super hadi bakalim hayirlisiyla iyi haberlerini yazarsin demekki bende 6 haftalik olmayi bekleyecegim offf nasil gececek bakalim iki hafta :'(

kızlar kesemizi gördük sonunda hatta keselerimizi gördük :))))ikizler geliyor kızlar :))))çok mutluyum içim rahatladı resmen sırada kalp atışları var 2 hafta sonra tekrar kontrole cagardı ama yine kese kontrolü yapılıcak ne kadar büyüdüklerine bakıcak ondan sonrada kalp atışları inşallah...

amannnn ne kadar sevindim anlatamamm yaaaa gerçekten çok mutlu oldum senin mutluluğunu hayal bile edemiyorum aman ne olur kendine dikkat ettt 1000 kere maşallah kıyamam onlaraaa yaaa ne mutlu size allahım sağ salim kavuştursun inşallahhh

Ohhhh masallahhh cok sevindim gozunuz aydin diyim ayyy ikiz kim bilir duyunca neler hissetmissindir ben bile okuyunca heycanlandim

allahım nasıl mutlu oldum anlatamam bütün gün seni düşündüm ikiz olduğu içime doğmuştu çok şükür sen bugünü hayırlı haberlerle hatta çifte mutlulukla attattın rabbim banada nasip etsin.Bizim sınavımız yarın saat 10:00 da dua edin nolur bende iyi haberlerle döneyim çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…