Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

kızlar isim düşündünüzmü hiçç daha çok erken ama ben şimdiden kıyafetlere yataklara bakmaya başladımmm çok kaptırdım sanırımmm isim konusunda bibim bu sefer baba engelimiz var ben isim vereceğim diyor kızımda ben bulmuştum ismini sıra bende diyooo bakalım ne koyacak dalga geçiyo benle ben çocukken oğlum olursa adını Cüneyt arkın koyacam diye söz vermiştim diyip duruyoooo

allah tam zamanında nasip etmiş o yılları görmek bu bebeşinde nasip olur inş ve bizlerede ilkler ,ikinciler nasip olsun inş.

amin amin inş nasip olur cümlemize.yaşı iyi inş sıkıntı çıkmaz kıskanmaz bizim kız.şimdiden seviniyor benim kardeşim olacak diye dur bakalım

Çok erken düşünmemek gerek bence ama insan kendini alıkoyamıyor bu tarz düşüncelerden :) Sağlıklı ve hayırlı bir şekilde doğsunlar da ne isterse koysun o zaman adını

sanırım bende sizdenim daha kesin değil ama. adetim 3 gün geçti idrar testi iki kez yaptım. silik çizgi çıktı. bu sabahta kan testi yaptım. 21 çıktı. ref aralığı 0-1 haftaya 5-50
laboratuvardaki kadın tebrikler çok minik ama hamilesin dedi.
cumartesi yine yaptırcam. randevu aldım doktorlada konuşcam bakalım.

ayy adını ben koymak ısterm yaa ama varya eşim başak burcu cok tıtız kesın benım bulduklarıma bı kulp bulucak:18::18:

AMİNNNNNN... ilk öncelikle tebrik ederim..bende bugün hamile olduğumu öğrendim.. aslında bu ayda ümitli değildim regli olucam diye bekliyodum çünkü 3gün önce test yaptım evde negatif cıkmıştı.. bugün doktora başka bişi için gittim kan verdim bide ne duyayım kan testinde hamile oldugumu öğrendim eşimde yanımdaydı mutluluğumuzu sevincimizi gülümsemelerimizi anlata anlata bitiremem.. kadın doğumda ultrosana girdim hemen ama görünmüyor erken gebelikmiş haftaya cuma randevu alarak gideceğim doktorum ozman belli olur dedi ultrasonda... cok heycanlıyım tarif edemediğim duygular yaşıyorum.. allhım tüm isteyenlere dileyenlere nasip eder

rabbim hepimizi mutlu sona kavustursun inşallah cnm..randevum akşam 6.30 da bakalım sonuc ne olucak çok merak içerisindeyim..

ne güzel heyecan bu, düşünülmezmi hiç isim. kızım ayrı düşünüyo eşim ayrı ben ayrı. ama sende olduğu gibi babamız koymak istiyor ismi çünkü kızımın ismini ben koymuştum. çok merak ediyorum kızmı olacak erkekmi veee adı ne olacak

Benimde ilk önce idrarda silik çıkmıştı. Hayırlı olsun canım. Allah tamamına erdirsin. İnşallah senden de güzel haberler alırız.

tarlusal adet soktürücü olarak veriliryor adetim gelmeyince içtim ama içerken zaten bebişim varmış.troit için levatrıon kullandım değerim haziranda 8 küsürdü eylülde 2 nin altına indi zaten gebelik için 2 den az olması lazımmış hamile kaldığımda çok düşmüşte 0,338 di ama yüksek degerlerle de hamişe kalanları okudum forumda

kızlar dün doktora gittik kese olarak 5 6 haftalık dedi ama daha küçük tam hesaplayamayız dedi kalbı atıyor gördük ama sesini duyamadık haftaya çok net duyulur dedi degerim ise 121526,98 internette 7 haftalıga denk geliyo bu bebişin sağlıklı olduğunu mu gösteriri acaba ?

kızlar günaydın

sabah topak topak kahverengi bişiler geldi..çok korkuyorum..neden böyle bişiler gelmiş olabilir sizce?fikri olan var mı?

kızlar günaydın

sabah topak topak kahverengi bişiler geldi..çok korkuyorum..neden böyle bişiler gelmiş olabilir sizce?fikri olan var mı?

Günaydın canım. Hemen panik yapma. Bazı kadınlarda bu olabiliyor. Şu anda bende de var lekelenme şeklinde. Ben pztesiden sonra 2 hafta rapor alacağım. Evde yatacağım. Bende korkuyorum öyle leke olunca. Sen ilaç filan kullanıyor musun peki.

kullanıyorum cnm..hem jel hem göbekten hem kalçadan iğne birde hap kullanıyorum..inşallah düşük tehlikesi fln değildir..çok korkuyorum bişi olucak diye..akşam kese muaynem var inşallah hersey yolundadır..

bnde ögrendim hamile oldugumu .4 hafta 4 günlükmüş.yanlız kızlar öyle bi doktor secmisim ki bana bebegin fotolarını verdi,üzerinde sayısal degerler var ama bunların ne oldugunu söylemedi :S mesela ; GS0.60 CM GA: 4w3d ??

canım seni alttan mi muayne etti..birde bebek gözüktü mü muaynende canım..4 haftada bebiş gözüküyor mu?

Merhaba yeni anne adayları. İnşallah herkesin gebeliği yolundadır. "Gebelik-Temmuz Anneleri-2014 Temmuz anneleri" forumunda bizler de gebelik sürecimizi paylaşıyoruz. Arzu eden gelebilir. 2014 temmuz anneleri olarak gelin orda bu güzel süreci paylaşmaya devam edelim.
Sevgiler...

4 gun oynayabılıyo demıstı bana doktorum 4 gun once veya snra yanılma payı
kızlar günaydın

canım Allah tan muayenen bugun hemen soyle doktoruna bazen lekelenme olabılıyor dıe bılıyorum ınsallah bır sey olmaz sen stres yapma

evet cnm allahtan bugün muaynem..biraz arastırdım sabah kullandıgım jel yapabiliyormuş içerde fazla birikince ama tabiyki ben yinede aklımdaki herseyi sorucam..inşallah bir sıkıntı yokturda meleğim benimledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…