evet cnm allahtan bugün muaynem..biraz arastırdım sabah kullandıgım jel yapabiliyormuş içerde fazla birikince ama tabiyki ben yinede aklımdaki herseyi sorucam..inşallah bir sıkıntı yokturda meleğim benimledir.
inşallah canım sen ıcını ferah tut
tmm cnm bekliyoruz sonucunu sabırsızlıkla
kızlar günaydın
sabah topak topak kahverengi bişiler geldi..çok korkuyorum..neden böyle bişiler gelmiş olabilir sizce?fikri olan var mı?
Kan testi yaptırdım negatif çıktı.
Doktor geç yumurtlama olmuş olabilir bir hafta daha bekle dedi.
Bugün 3. gün gecikmemde. Hala tık yok.
Canım, gebeliğin ilk haftalarında lekelenme olabilir. Bu bebeğin yerleşmesinden de kaynaklanabilir ya da düşük tehlikesi de olabilir. Oyüzden doktorum bana ufak bir leke de görsen mutlaka görmemiz gerekli demişti. Seni korkutmayayım senin de illa böyle olacak diye birşey yok.Ben 3 ay önce bir düşük yaşadım. iki gün kahverengi leke geldi. Doktora gittim. Muayene de kesenin bozulduğunu gördük ve 1 gün sonra kanamayla bebeğimi düşürdüm. Allah kimseye yaşatmasın ama mutlaka doktora bir görün derim, yerleşme kanamasınır umarım senin ki...
gözün aydın mı diyeyim cnm ne diyeyim şaşırdım valla...
Bilmiyorum canım bekleyip göreceğiz.
Seninkininde yerleşme kanamasını olduğunu düşünüyorum.Sıkma canını akşam iyi haberlerini alırız inşallah.
gözün aydın mı diyeyim cnm ne diyeyim şaşırdım valla...
Bilmiyorum canım bekleyip göreceğiz.
Seninkininde yerleşme kanamasını olduğunu düşünüyorum.Sıkma canını akşam iyi haberlerini alırız inşallah.
inşallah cnm dualarınızı eksik etmeyin nolur..
inş.canım.sen sanırım keseyi görmüşsün maşallah alah nazarlardan korusun ve keseciğiklerimizi görmek bizlerede nasip olsun.Şöyle gözümüzü açıp kapatsak ve 4 aylık olsak mini mini göbüşlerde büyüyen bebişlerimiz...ay inşallahhh :))
evet cnm allahtan bugün muaynem..biraz arastırdım sabah kullandıgım jel yapabiliyormuş içerde fazla birikince ama tabiyki ben yinede aklımdaki herseyi sorucam..inşallah bir sıkıntı yokturda meleğim benimledir.
AMİNNNNNN... ilk öncelikle tebrik ederim..bende bugün hamile olduğumu öğrendim.. aslında bu ayda ümitli değildim regli olucam diye bekliyodum çünkü 3gün önce test yaptım evde negatif cıkmıştı.. bugün doktora başka bişi için gittim kan verdim bide ne duyayım kan testinde hamile oldugumu öğrendimeşimde yanımdaydı mutluluğumuzu sevincimizi gülümsemelerimizi anlata anlata bitiremem.. kadın doğumda ultrosana girdim hemen ama görünmüyor erken gebelikmiş haftaya cuma randevu alarak gideceğim doktorum ozman belli olur dedi ultrasonda... cok heycanlıyım tarif edemediğim duygular yaşıyorum.. allhım tüm isteyenlere dileyenlere nasip eder
Kullandığın jelde yapabiliyormuş.İçini ferah tut.İnşallah bebeğine birşey olmayacak.Hepimiz dua ediyoruz.
bnde ögrendim hamile oldugumu .4 hafta 4 günlükmüş.yanlız kızlar öyle bi doktor secmisim ki bana bebegin fotolarını verdi,üzerinde sayısal degerler var ama bunların ne oldugunu söylemedi :S mesela ; GS0.60 CM GA: 4w3d ??
kızlarr 3.5 ta randevum var...
bir cesaret gidiyorum bakalım...
aslında biraz daha beklyip kalp atışlarını da duyarım diye geç gidecektim ama
bel ağrım beni korkutuyor..
belki önerileri falan olur...
nolur dua edin bi aksilik çıkmasın...
çok heyecanlıyım
biraz doktor fobim varda çocukluktan kalma
arkadaşlar sonunda bende hamileyim iki gün önce değerim 30 du bugun 77 olmuş çarşamba günü gidicem doktora aslında ne zaman gidilir hiç bilmiyorum çünkü ben erken öğrendim adetime 3 gün vardı ve dün yerleşme kanaması yaşadım hemen gitmek istemedim doktora o yüzden çarşambayı bekliyorum inş. görünür
aminnn hepimize inşallah seninki 6 haftalık galiba sen öğrendikten sonra doktora ne zaman gittin ben çok erken öğrendimde herkez şimdi gitsen bir şey belli olmaz dedi de merak ettim