Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

evet cnm allahtan bugün muaynem..biraz arastırdım sabah kullandıgım jel yapabiliyormuş içerde fazla birikince ama tabiyki ben yinede aklımdaki herseyi sorucam..inşallah bir sıkıntı yokturda meleğim benimledir.

inşallah canım sen ıcını ferah tut

kızlar günaydın

sabah topak topak kahverengi bişiler geldi..çok korkuyorum..neden böyle bişiler gelmiş olabilir sizce?fikri olan var mı?

Canım, gebeliğin ilk haftalarında lekelenme olabilir. Bu bebeğin yerleşmesinden de kaynaklanabilir ya da düşük tehlikesi de olabilir. Oyüzden doktorum bana ufak bir leke de görsen mutlaka görmemiz gerekli demişti. Seni korkutmayayım senin de illa böyle olacak diye birşey yok.Ben 3 ay önce bir düşük yaşadım. iki gün kahverengi leke geldi. Doktora gittim. Muayene de kesenin bozulduğunu gördük ve 1 gün sonra kanamayla bebeğimi düşürdüm. Allah kimseye yaşatmasın ama mutlaka doktora bir görün derim, yerleşme kanamasınır umarım senin ki...

Kan testi yaptırdım negatif çıktı.
Doktor geç yumurtlama olmuş olabilir bir hafta daha bekle dedi.
Bugün 3. gün gecikmemde. Hala tık yok.

gözün aydın mı diyeyim cnm ne diyeyim şaşırdım valla...

cnm inşallah yerleşme kanamasıdır..sen crinone jel kullanmışmıydın peki? okuduklarımda jelden dolayıda olabileceği yazıyor ama bilemedim..akşam doktor muaynem var inşallah hayırlı haberler alırım

Gerçekten insan hamileliğin keyifli dönemleri hemen gelsin istiyor.Bende çok istiyorum bulantılar baş dönmeleri halsizlikler bitsin..yerine büyüyen göbüşler gelsin.Keşke keşke ..Çok şükür halimize.İnşallah o günlerde gelecek...

evet cnm allahtan bugün muaynem..biraz arastırdım sabah kullandıgım jel yapabiliyormuş içerde fazla birikince ama tabiyki ben yinede aklımdaki herseyi sorucam..inşallah bir sıkıntı yokturda meleğim benimledir.

Kullandığın jelde yapabiliyormuş.İçini ferah tut.İnşallah bebeğine birşey olmayacak.Hepimiz dua ediyoruz.

Hayırlı ve uğurlu olsun.Hoşgeldin..

Sevgili anne adayları benim de bugün muayenem var. Pzt günü keseyi görmüştü ama çok minik demişti doktor. Bugün için çağırdı heyecan başladı. İlk gebeliğim 9.haftada sonlandırılmıştı. Kalp atışları yoktu çünkü şimdi yine aynısı olacak diye korkuyorum. Kalp atışları en son hangi hafta duyulması gerekiyor bilen var mı?

canım hayırlısı olsun tüm kasım ayı hamişlerine,
GS0.60 CM yani 6 mm bebeğin GA:4w 3 d 4 hafta 3 günlük öüş bebeğin

herkese merhabaaa:)) Allahıma şükürler olsun ki bende hamileyim:)) daha çok yeni olduğu için doktora gitmedim. 2 hafta sonra gidicem inşallah bi problem yoktur. endişeliyim aslında çünkü ufak ufak ağrılar oluyor rahmimde:S

kızlarr 3.5 ta randevum var...
bir cesaret gidiyorum bakalım...
aslında biraz daha beklyip kalp atışlarını da duyarım diye geç gidecektim ama
bel ağrım beni korkutuyor..
belki önerileri falan olur...
nolur dua edin bi aksilik çıkmasın...
çok heyecanlıyım
biraz doktor fobim varda çocukluktan kalma

arkadaşlar sonunda bende hamileyim iki gün önce değerim 30 du bugun 77 olmuş çarşamba günü gidicem doktora aslında ne zaman gidilir hiç bilmiyorum çünkü ben erken öğrendim adetime 3 gün vardı ve dün yerleşme kanaması yaşadım hemen gitmek istemedim doktora o yüzden çarşambayı bekliyorum inş. görünür

bende bugun doktor kontrolunde ögrendim hamile oldugumu. Fakat son adet dönemim 21. eylül. Buna göre 7 haftalık olması gerekirken henüz 4-5 haftalık gibi küçük kesemiz. Doktor progestan verip haftaya randevu verdi. Bu şekilde geriden gelen hamilelik süreci yaşayan var mıdır? Benim adetlerim düzensiz oldugu için doktorum gec dollenme olabilir diyor.

hadi bakalım inşallah hayırlı haberler alıcaksın canım..bizede yaz gelişmeleri

hayırlı ugurlu olsun canım..rabbim sağlıklı sıhhatli kucagına da almayı nasip etsin inşallah..

aminnn hepimize inşallah seninki 6 haftalık galiba sen öğrendikten sonra doktora ne zaman gittin ben çok erken öğrendimde herkez şimdi gitsen bir şey belli olmaz dedi de merak ettim

aminnn hepimize inşallah seninki 6 haftalık galiba sen öğrendikten sonra doktora ne zaman gittin ben çok erken öğrendimde herkez şimdi gitsen bir şey belli olmaz dedi de merak ettim

benim kese muaynem bugün canım iş çıkışı doktora gidicem çok heyecanlıyım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…