Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

Bende söyleyim.
Sabah evden çıkmadan 2 çay kaşığı pekmez yiyorum. İşe gidiyorum. Kahvaltıda domates salatalık peynir zeytin 1 yumurta haşlama ve portakal suyu. Aralarda badem fındık süt. Öğle yemeği ne varsa ofiste. Akşama da yemekte ne varsa ve bol meyve badem fındık ceviz gibi şeyler.

Şimdilik özel birşey yapmıyorum. Bunları zaten daha önceden de yapıyordum. Ama şimdi özellikle balık ve kırmızı et tüketimini arttıracağım. Ben balık hiç yemem şimdi haftada bir yiyeceğim. Kırmızı ette de çok fazla demir varmış. Dr bana mutlaka kırmızı et bol tüket dedi. Bunların dışında bol sebze ki yeşilliklere bayılırım. İçki sigara zaten kullanmam. Cips kola gibi şeyleri severim ama diyet dolayısı ile yemezdim.

tarlusal adet söktürücü canım sanırsam hamile değilmişin sanırım değilmi geçmiş olsun olur inşalah troitin düşük çıkması adet düzenini bozar ilaçlarını düzenli kullan yumurtlamanda buna bağlı canımmm ayrıca kilo bile alırsın eğer hipo troidi varsa metebolizmanı yavaşlatır ilaçlarını düzenli ve belirtilen dozlarda almayı ihmal etme sakınnn geçmiş olsunnn

arkadaslar bende dr gittim.troitim düsük cikmis.stresten hormonlar allak bullak olmus anlayacagimiz.troitimin normale dönmesi gerekiyor.hayirli zamanda.Allah evlatlarimizi korusun.sorunsuz hamilelik gecirmeniz dilegiyle

cok tesekkür ederim dileklerin icin.troitim düsük onada sükür.evet hamis olmaya engelmis.hayirlisi bakalim.

Hepinize hayirli olsun öncelikle. Kacinci denemenizde hamile kaldiniz ? Bu is öyle ilk denemede oluyo mu ?

valla bu senin doğurganlığına ve eşine bağlı kimi ilk seferde tutturuyor kimi bir seneyi buluyor denemelisin yumurtladığın günleri takip etmelisin gerisi eşine ve sana kalıyorrrr

etten çok tiksiniyorum yaaaa kayın validem sağolsunnn kurban bayramında ne kadar et varsa yığdı önümeee buzluğa bakamıyorum bile bu gün de bşirmeyi düşünyorum bakalım nasıl olacaksaaaa o işşşş

cok tesekkür ederim dileklerin icin.troitim düsük onada sükür.evet hamis olmaya engelmis.hayirlisi bakalim.

Merhaba benim de tiroidim az calisiyomus. Degerin kac cikti.ne dedi doktor tam olarak.bi de hangi ilaci kac mg verdi? Ben eux... Böyle basliyodu herhalde adi.onu kullaniyorum 2 aydir. 50 mg.

Bende demir eksikliği vardı. Dr. bana mutlaka yemelisin dedi. Dedim ıspanak filan yesem olmaz dedi. Ispanaktan 100 alana kadar etten 1 alırsın dedi. O yüzden yemek zorundayım. Hele ki bir düşük olunca mecbur yemek zorundayım. Yoksa bende otçulum

Merhaba benim de tiroidim az calisiyomus. Degerin kac cikti.ne dedi doktor tam olarak.bi de hangi ilaci kac mg verdi? Ben eux... Böyle basliyodu herhalde adi.onu kullaniyorum 2 aydir. 50 mg.

dr. orandan bahsetmedi.az calistigi icin her organi etkiliyor özelliklede yumurtalari bir de adet düzensizligi yapiyor.mesela ben 28 gün de bir adet görürken bu ay 12 gün gecikti hatta hamileyim sandim test yaptik her iki testte de negativ. dr.bu nedenle gittim .bugün adet gördüm.ben yurt disinda yasadigim icin ilac degisik sadece 25 mg oldugunu söyliyebilirim.

olsun siz yinede yiyin susam tanesi kadar ama zeka gelişimi ilk 3 ayda oluşuyor sen bolca ye besinli gıdalardanyinede.benimde canım tatlı istemiyor mecburluk belası bal ve pekmez yiyiyorum.sağlıkla olsun razıyım yemeye.

haklısın aslında canım az önce hemoglobin sonuçlarımı aldım 13.60 çıkmış hayatımda ilk kez bu kadar yüksek bir kan değerim var hamdolsun ki yaradan bebişimin besinini vermiş vücuduma çok mutlu oldum değerlerime :)

ben çok zayıfım zaten. ilk bebişim zayıftı bir hafta geriden geliyordu kilosu çok üzülmüştüm ve halen zayıf yemek yemez doğru düzgün zorla yer ağzım yandı bir kere o yüzden dikkat ediyorum.kilo alacak şeyler tüketmiyorum tabi ekmek az yiyiyorum hayırlısı bakalım

Bende eylül ayinda kontrole gitmistim o zaman çıktı tiroid düşüklüğü. Ilk ay 25 mg kullandim.ama pek dusurmemis kontrole gittim. Doktor da 50 mg a cikardi dozu. Bana da söyledi ayni seyleri.bende hep 38 günde bi adet olurum.ilk ay 4 gün gecikti. Ama cok dukur bu ay 28de oldum adet ve yumurtladim yani akintidan hissediyorum. Cok korkmustum ben de. Ama duzenli ilaclari kullanirsak cozulcek insallah bu problem

çok şükür sevindim senin adına sağlıklı beslenirsen yani yemen güzel olursada çocuk rahime rahat tutunuyor vitaminli beslenmezsen tutunması daha zor oluyor hayırlısıyla kucağımıza alalım inş.şükür büyüyorlar:))güzel çıkmış değerin mşlh

aynen canım kabızlıktan dolayı benimde hemoroid arttı ve kan geliyo hep büyük tuvaletimi yaparken allahım bu bekleyişleri tatlı kılsın inşallah hep güzel sonuçlar nasip etsin canım aklına takılanları sorma konusunda heyecandan unutabilirsin tüm soruları telefonuna not al bence.Ben sırf hamile kalmak istediğim ve tedavi olduğum için mis gibi işimden istifa ettim ama gözümde ne iş ne kariyer var yeter ki bebeğim olsun bizkolayına gelmedik bu noktaya canım dikkat et kendine .

canım ben de panık oldum bak smdı Allah hepımızın bebişlerını korusun sancıların cok mu yogun ve sık mı yasanıyor bnm arada bır oluyor ama cok cıddı sancılar deıl hafıf hafıf

insallah en yakin zamanda hayirlisiyla bizde mutlu haberi veririz.bir daha ki konrolün ne zaman .tekrar gecmis olsun.

evet et ve balık çok önemli bende haftada bir yiyeceğim artık balığı mecbur yiyecem normalde balığı aramam ama şart artık
ben normalde yemezdim fazla. meyve bile aramazdım ama şimdi yiyiyorum özel birşey yapmışım gibi oldu yani:))

Biliyo musun canım ben normal şartlarda eti ağızına almaz biriydim ve ömür boyu kansızlık çektim ancak şu son 3 haftadır canım et istiyo her gün yer oldum ve etrafımdakiler şaşkınlık içinde 23 yıl ağızına sürmeyen ben ve bugünkü kan değerlerim ise aslanlar gibi kanım varmış bence muhakkak bebeğin için alışmalısın herşey onlar için :)

canım ben de panık oldum bak smdı Allah hepımızın bebişlerını korusun sancıların cok mu yogun ve sık mı yasanıyor bnm arada bır oluyor ama cok cıddı sancılar deıl hafıf hafıf

yok canım korkma sen ALLAHa emenet olsunlar inş.ben sancım var dedim ilk bebeğmde olmamıştı tuhaf geldi bana aslında normalmiş doktorda her ihtimale karşı verdi benim ilk bebeğimdede düşük tehlikesi yaşamıştım tedbir amaçlı jel verdi sancım çok olmuyor arada bir ama şiddetli değil şükür. ayıptır söylemesi gaz var bende oda sancı yapıyor kanamamda yok maksat önlem olsun diye rabbim korusun meleklerimizi.kafana takma sen.normal yani herkesde oluyormuş sancılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…