Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

merhaba arkadaşlar, aramıza yeni gelen hamişlerede hoşgeldiniz diyorum. ben daha doktora gitmediğim için şuan yalnız folik asit kullanıyorum. sizler kan ilacı veya multivitamin kullanıyormusunuz? beslenmem gayet iyi, illaki desteklemem gerekirmiki acaba? kızımda doktorun verdiği herşeyi kullandım 28 kilo aldım, bu defa o kadar çok kilo almak istemiyorum. bebişim büyüsün istiyorum ben değil, ama iştahımda müthiş açık o ayrı tabi:KK56:

bana demir ve folik asit takviyesi verdi ikisi aynı tablette günde 2 defa almalıyım ama bana dokundu ağız kuruluğu ağızda metalik tat yediğim yemeklerin tadını bile alamaz oldum yani, idrar kokusunu bile değiştirdi bende günde 1 e düşürdümm kontrolde değiştirmesini istiyeceğim

inşallah hamilesindir cnm..

Canım ben inşallah değilimdir düşüncesindeyim ne yazık ki çünkü çok ters bir zaman şuan maddi açıdan.
2 gündür kabızdım bugün ishalim.
Adet ağrım da yok gebelik belirtimde.Test alsammı bilmiyorum.
Ama benim adetim hiç gecikmedi.Erken olduğu çok olur ama gecikme olmuyor.

Canım ben inşallah değilimdir düşüncesindeyim ne yazık ki çünkü çok ters bir zaman şuan maddi açıdan.
2 gündür kabızdım bugün ishalim.
Adet ağrım da yok gebelik belirtimde.Test alsammı bilmiyorum.
Ama benim adetim hiç gecikmedi.Erken olduğu çok olur ama gecikme olmuyor.

o zaman bir test al canım sen..ama unutma bebek kısmetiyle gelir..

o zaman bir test al canım sen..ama unutma bebek kısmetiyle gelir..

Doğru söylüyorsun.Ama işe gireli daha bir hafta oldu aylardır işsizdim ve hamile olarak çalışabileceğim bir iş değil ayaktayım çünkü.
Neyse emin olmadan düşünmekte istemiyorum.Birazdan gider bir test alırım.
Ama çıkarmı acaba 1 gün gecikince ?

Doğru söylüyorsun.Ama işe gireli daha bir hafta oldu aylardır işsizdim ve hamile olarak çalışabileceğim bir iş değil ayaktayım çünkü.
Neyse emin olmadan düşünmekte istemiyorum.Birazdan gider bir test alırım.
Ama çıkarmı acaba 1 gün gecikince ?

büyük ihtimalle cıkar cnm ama eger hamileysen inan bunda bir hayır vardır..hiç üzülme bende işe gireli daha 2.5 ay oldu bende hamileyim daha iş yerime bile sölemedim işten atsalar bile umrumda değil çünkü 4 yıldır meleğimi bekliyorum..

büyük ihtimalle cıkar cnm ama eger hamileysen inan bunda bir hayır vardır..hiç üzülme bende işe gireli daha 2.5 ay oldu bende hamileyim daha iş yerime bile sölemedim işten atsalar bile umrumda değil çünkü 4 yıldır meleğimi bekliyorum..

Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah canım.haber veririm sonucu.

kızlar herkese hayırlı günler nasılsınız bakalım bir arkadaş beta hcg sormuş ben ayın 11inde yaptırdım 1957 çıktı kesemiz görüldü 15 gün sonra kalp atışına bakılacak ve 5. haftamızdayız hayırlısıyla inş.

yok canım benim dr ağzını bıçak açmıyor keseyi gördüysede söylenmedi bende daha erken görmemiştir diye sormadım öünüzdeki hafta gidicem bende artıkk

anladım canım önümüzdeki hafta sonuna doğru gideceksen bi ihtimal kalp atışlarını da duyarsın allahım hep birlikte güzel haberlere inşşşş .

kızlar bu aylarda nasıl besleniyorsunuz neler yiyiyorsunuz fikirler sunalım haydi.
ben günde bir yumurtamıı yiyiyorum mutlaka süt kahvaltıda içiyorum bir kase yoğurt tabi yemekde yiyiyorum öğlen.
birde kızlar bal aldım balın içine fındık ceviz gibi şeyleri ezip attım birde susam bir kaşık yiyiyorum hergün sabah aç karnına pekmezde içiyorum.bu ballı karışım iyi oluyor çocuğa kiloda yapıyormuş helede susam kilo yapıyormuş.bol yeşillik yiyiyorum yemeklerin yanında ilk çocuğum zayıf doğdu inş bu sefer iyi ve sağlıklı olur.

Canım günaydın. Herkese günaydın.
Dün dr gittim. Test pozitif olduğunda yanılma payı yok dedi kan istedi. Kanda da çıktı. 380 gibi bir değer. Sanırım daha yeni. İki günde bir test yaptırıp artış oranına bakacağız. Lekelenmeler içinde progestan iğne verdi asprin verdi onun dışında kan ilacı zaten kullanıyordum birde folik flusa devam dedi. İnşallah lekelenmeler de bitecek.

Ben çalışıyorum ve günümüm en az 3 saati otobüslerde geçiyor. Bundan dolayı korkum da var. Ama Allahıma emanet ettim. İnşallah sorunsuz geçiririm bu dönemleri.

canım sana demiştim bak varmış değerinde güzel gidiyo yüreğini ferah tut allah kokur inş.sağ sağlim kucağına alman dileğiyle gözün aydın annecik:nazar:

cnm benim evet cok benzer gercekten bizdeki olanlar..evet cnm coraspin kullanıyorum ben günde 1 tane belirti olarak bende kasık agrısı var sadece özellikle sabahları cok kasık agrım oluyor..ama lavaboya cıkınca rahatlıyorum..sanırım lavabo ihtiyacım geldiğinde baskı yapıyor o yüzden de agrı oluyor.birde gögüs şişliğim inmedi benim arada agrıda oluyor onun dısında mide bulantısı fln yok cnm bende..ama cok uyku hali var akşamları erkenden uyuyorum..

cnm benim tüp oldugu için tüpte 10 gün sonra belli oluyor :))

evet cnm olabilir..bende cok nadir oluyor o döküntü ama çok sık olmuyor..

cnm doktorunu hemen arasaydın keşke..neden olmuş olabilir ki acaba

selam tatlım bendede belirti olarak sadece kasık ağrısı oda dün ile bugün hafifledi bide her geçen gün artan göğüs sızısı.bendede başka belirti yok,sabah sağlık ocağına kaydımı yaptırmaya gittiğimde ebeyle konuştu zaten şuan sadece iştahsızlık ve kasık ağrısı olur diğerleri 6.7. haftadan sonra olur dedi kasık ağrısı da düşük tehdidi sürekli yat dedi şubata kadar riskin devam ediyo dedi.Dünkü baş dönmem için doktorumla ve ebe ile konuştum progestan vücudu uyuşturuyomuş kaslar gevşediği için oluyomuş bide clexane de kanı sulandırdığından halsizlik yapıyomuş ilaçlrın yan etkisiymiş yani.Birçok şeyim bugün itibari ile kısıtlandı sadece yatıyorum diyebilirim.SEnin cuma benim c.tesi kese muayenesi inş.senden gelecek güzel haberler bana da cesaret olur sonuçlarını merakla bekliyorum canım benim.

kızlar bu aylarda nasıl besleniyorsunuz neler yiyiyorsunuz fikirler sunalım haydi.
ben günde bir yumurtamıı yiyiyorum mutlaka süt kahvaltıda içiyorum bir kase yoğurt tabi yemekde yiyiyorum öğlen.
birde kızlar bal aldım balın içine fındık ceviz gibi şeyleri ezip attım birde susam bir kaşık yiyiyorum hergün sabah aç karnına pekmezde içiyorum.bu ballı karışım iyi oluyor çocuğa kiloda yapıyormuş helede susam kilo yapıyormuş.bol yeşillik yiyiyorum yemeklerin yanında ilk çocuğum zayıf doğdu inş bu sefer iyi ve sağlıklı olur.

cnm ben de elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama canım hiç tatlı istemediği için bal pekmez gbi şeyler malesef yiyemiyorum :KK43:(çalıştıgım için yumurtayı sadece hafta sonları tüketebiliyorum sandavic yapıp bol peynir yemeye calışıyorum günde 2 kere süt içiyorum..yogurt yiyorum balık yemeye calışıyorum birde cviz fındık fln atıştırıyorum tabi meycede yiyorum :))

selam tatlım bendede belirti olarak sadece kasık ağrısı oda dün ile bugün hafifledi bide her geçen gün artan göğüs sızısı.bendede başka belirti yok,sabah sağlık ocağına kaydımı yaptırmaya gittiğimde ebeyle konuştu zaten şuan sadece iştahsızlık ve kasık ağrısı olur diğerleri 6.7. haftadan sonra olur dedi kasık ağrısı da düşük tehdidi sürekli yat dedi şubata kadar riskin devam ediyo dedi.Dünkü baş dönmem için doktorumla ve ebe ile konuştum progestan vücudu uyuşturuyomuş kaslar gevşediği için oluyomuş bide clexane de kanı sulandırdığından halsizlik yapıyomuş ilaçlrın yan etkisiymiş yani.Birçok şeyim bugün itibari ile kısıtlandı sadece yatıyorum diyebilirim.SEnin cuma benim c.tesi kese muayenesi inş.senden gelecek güzel haberler bana da cesaret olur sonuçlarını merakla bekliyorum canım benim.

ben daha yaptıramadım canım çalıştığım için bir türlü vakit bulamıyorum..izin almam lazım oda su ara zor gibi :KK43:( ayy bu düşük olayından ödüm kopuyor cnm yaa benim özellikle sabahları büyük tuvaletim ve küçük tuvaletim geldiğinde cok kasık agrım oluyor..oda beni çok korkutuyor canım yaa..şu keseyi bir görseydim hayırlısıyla doktora hepsini sorucam zaten..o günkü kanamamı flnda sorucam..gerekirse işten bile çıkmaya razıyım yeterki bebeğime bişey olmasın cnm..

canım ben sütümü ihmal etmiyorum aynen bende iştah sorunu başladığı için 2 gündür takviye amaçlı muz yiyorum ki hamilelikte bebişe en yararlı besinlerden birisi 2.sırada ise dün araştırdım badem yer alıyormuş badem günde 1 avuç yeterliymiş bu sabah hemoglobin tahlili verdim ondan gelecek sonuçlar doğrultusunda kansızlık çıkarsa da artık pekmez yerim.SUsam ve özellikle tahin pekmez karışımı çok faydalıymış iyi yapıyorsun bence ama şimdi benim bebişim daha susam tanesi kadar ne beslenmesi olsun ki özellikle 4.aydan sonra dikkat edicem ben inş o günleri göreyim de :)

olsun siz yinede yiyin susam tanesi kadar ama zeka gelişimi ilk 3 ayda oluşuyor sen bolca ye besinli gıdalardanyinede.benimde canım tatlı istemiyor mecburluk belası bal ve pekmez yiyiyorum.sağlıkla olsun razıyım yemeye.

canım sana demiştim bak varmış değerinde güzel gidiyo yüreğini ferah tut allah kokur inş.sağ sağlim kucağına alman dileğiyle gözün aydın annecik:nazar:

Teşekkür ediyorum. Cümlemizinkini Rabbim korusun. Böyle annecik filan mutlu olmuyor değilim :KK16:

Son düzenleme:
teşekkür ederdim 1 yıldır istiyorduk bebek ama olmuyordu istedikçe adet düzenim değişti.tiroit olduğumu öğrendim.tedavi oldum değerlerim düzeldi.en son eylül 2 de adet oldum ekim 11 de kan testi yaptık çıkmadı bişey ben tabi bebeğim olmayacak diye üzüldüm çok.Tarlusal kullandım baktım kasım 11 oldu hala gelen yok tekrar söktürücü yazar diye düşünerek gittim hamile olduğumu öğrendim.:)

ben de bugün dr.gittim.bana dr adet düzenimin degistigini troitimin düsük oldugunu söyledi.troit icin hap yazdi.kullanacakmisim.insallah en kisa zaman da benimde degerlerim düzelir.2 tane sorum olacak tarlusal ilaci troit icinmi? diger sorum ne kadar zamanda tedavin etkisini gösterdi.tesekkürler

amannn neler yiyosun öyle ben özel hiç bir şey yapmıyorum yeşillik severim zaten yoğurta sıkı sık yeniyor bir şekilde valla sen anlatınca kendimi suçlu hissettim şimdi ama erken daha yaa sonra çok kilo alırsın benim zaten fazlalıklarım var şimdiden almamam lazımmm :KK56::KK36::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:

X