Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

çok şükür sevindim senin adına sağlıklı beslenirsen yani yemen güzel olursada çocuk rahime rahat tutunuyor vitaminli beslenmezsen tutunması daha zor oluyor hayırlısıyla kucağımıza alalım inş.şükür büyüyorlar:))güzel çıkmış değerin mşlh

inş.canım.sen sanırım keseyi görmüşsün maşallah alah nazarlardan korusun ve keseciğiklerimizi görmek bizlerede nasip olsun.Şöyle gözümüzü açıp kapatsak ve 4 aylık olsak mini mini göbüşlerde büyüyen bebişlerimiz...ay inşallahhh :))

Biliyo musun canım ben normal şartlarda eti ağızına almaz biriydim ve ömür boyu kansızlık çektim ancak şu son 3 haftadır canım et istiyo her gün yer oldum ve etrafımdakiler şaşkınlık içinde 23 yıl ağızına sürmeyen ben ve bugünkü kan değerlerim ise aslanlar gibi kanım varmış bence muhakkak bebeğin için alışmalısın herşey onlar için :)

internetten okumuştum kırmızı ete düşkün olmak birden canının istemesi erkek bebek anlamına geliyormuş hayırlısı olsun tabiki cnm.

Biliyo musun canım ben normal şartlarda eti ağızına almaz biriydim ve ömür boyu kansızlık çektim ancak şu son 3 haftadır canım et istiyo her gün yer oldum ve etrafımdakiler şaşkınlık içinde 23 yıl ağızına sürmeyen ben ve bugünkü kan değerlerim ise aslanlar gibi kanım varmış bence muhakkak bebeğin için alışmalısın herşey onlar için :)

et yiyen için oğlu olacak derler ben eti çok severim ama tiksindim yiyemiyorum yani yesemde zorlaaa hadi bakalım bekliyoruz kız mı erkekmiii:))))

inş.canım.sen sanırım keseyi görmüşsün maşallah alah nazarlardan korusun ve keseciğiklerimizi görmek bizlerede nasip olsun.Şöyle gözümüzü açıp kapatsak ve 4 aylık olsak mini mini göbüşlerde büyüyen bebişlerimiz...ay inşallahhh :))

evet çarşamba günü gördük bizde inş sizlerede nasip olur canım görmek.bir bakarsın 7 aylık olmuşuz koca koca göbüşler:)))
inşallah inşallah.bir bakmışız kucağımızda bebişler :)

olsun siz yinede yiyin susam tanesi kadar ama zeka gelişimi ilk 3 ayda oluşuyor sen bolca ye besinli gıdalardanyinede.benimde canım tatlı istemiyor mecburluk belası bal ve pekmez yiyiyorum.sağlıkla olsun razıyım yemeye.

cnm biraz zorlayıp yemem lazım haklısın..hafta sonu pekmez bal fln alayımda bir düzene sokayım yarında kesemizi görelimde içim biraz daha rahatlasın inşallah.

aynen canım kabızlıktan dolayı benimde hemoroid arttı ve kan geliyo hep büyük tuvaletimi yaparken allahım bu bekleyişleri tatlı kılsın inşallah hep güzel sonuçlar nasip etsin canım aklına takılanları sorma konusunda heyecandan unutabilirsin tüm soruları telefonuna not al bence.Ben sırf hamile kalmak istediğim ve tedavi olduğum için mis gibi işimden istifa ettim ama gözümde ne iş ne kariyer var yeter ki bebeğim olsun bizkolayına gelmedik bu noktaya canım dikkat et kendine .

ben öyle çok kabız değilim aslında ama yinede geldiğinde cok baskı agrı yapıyor bana..amin cnm benim amin inşallah sağlıklı sıhhatli kucagımıza alırız yavrularımızı cnm benim..bende ilk tedavimde öyle yaptım cnm dedim heralde işim çok stresli ondan olmuyor 5 yıllık işimden ayrıldım 1,5 sene önce o süreçte hem bebiş olmadı hemde ben kaç yıllık işimi bırakmış oldum sonrada dogru düzgün bir iş bulamadım..ama bundada bir hayır vardır diyip şükrediyorum rabbime..o bana melegimi gönderdi ya gerisi gercekten cok boş canım..biz ona yalvarmaya devam edelim tek gercek o gercekten

Son düzenleme:
internetten okumuştum kırmızı ete düşkün olmak birden canının istemesi erkek bebek anlamına geliyormuş hayırlısı olsun tabiki cnm.

inşallah canım yeterki sağlıklı sıhhatli olsun ikisinede ayrı seviniriz ama benimde içime doğanda erkek.hamile kaldığım günlerde hep koyun görüyodum nette erkek bebek habercisi yazıyodu birde .

yok canım korkma sen ALLAHa emenet olsunlar inş.ben sancım var dedim ilk bebeğmde olmamıştı tuhaf geldi bana aslında normalmiş doktorda her ihtimale karşı verdi benim ilk bebeğimdede düşük tehlikesi yaşamıştım tedbir amaçlı jel verdi sancım çok olmuyor arada bir ama şiddetli değil şükür. ayıptır söylemesi gaz var bende oda sancı yapıyor kanamamda yok maksat önlem olsun diye rabbim korusun meleklerimizi.kafana takma sen.normal yani herkesde oluyormuş sancılar.
amın canım Allah korusun bende cmt gunu tahlıllerımı yaptrıcam ve muayenem var dr a sorarım bende bakalım kalp atısı duyulcak mı gecen hafta keseyı gormustu kalp atısı ıcın ıkı hafta snra demıstı ama yazılarda hep 6 haftalıkken dıyor bakalım duyulcak mı
et yiyen için oğlu olacak derler ben eti çok severim ama tiksindim yiyemiyorum yani yesemde zorlaaa hadi bakalım bekliyoruz kız mı erkekmiii:))))

benmde canım daha cok tatlı ıstıyor erkke derler çin takvımıne baksaydınız kızlar bende erkek gosterıyor bakalım nolcak kız mı erkek mı oldugu daha dollenme oldugu gun bellı oluyor ama Allah bılır smdılık tabı

Son düzenleme:
insallah en yakin zamanda hayirlisiyla bizde mutlu haberi veririz.bir daha ki konrolün ne zaman .tekrar gecmis olsun.

Teşekkürler sana da cok gecmis olsun. Doktor ayda bir kontrole cagirdi. Bi hafta içinde tekrar gitcem. Ben daha gamilelik denemedim. Bu ay da bekleyip aralikta badlicaz inşallah :)

doğum yapan kimi görsem keşke biraz daha hamile kalsaydım diyor.hamileliğin tadını çıkartalım kızlar..her anını doya doya yasayalım

cnm biraz zorlayıp yemem lazım haklısın..hafta sonu pekmez bal fln alayımda bir düzene sokayım yarında kesemizi görelimde içim biraz daha rahatlasın inşallah.

ben öyle çok kabız değilim aslında ama yinede geldiğinde cok baskı agrı yapıyor bana..amin cnm benim amin inşallah sağlıklı sıhhatli kucagımıza alırız yavrularımızı cnm benim..bende ilk tedavimde öyle yaptım cnm dedim heralde işim çok stresli ondan olmuyor 5 yıllık işimden ayrıldım 1,5 sene önce o süreçte hem bebiş olmadı hemde ben kaç yıllık işimi bırakmış oldum sonrada dogru düzgün bir iş bulamadım..ama bundada bir hayır vardır diyip şükrediyorum rabbime..o bana melegimi gönderdi ya gerisi gercekten cok boş canım..biz ona yalvarmaya devam edelim tek gercek o gercekten

kesinlikle öyle canımm rabbim ol dedikten ve can verdikten sonra gerisi boş bu arada allahın 99 isminden biri olan el mubdiu(o yoktan var edendir) hergün 10 defa okuyup işaret parmağınıda karnında saat yönünde gezdir canım allah düşükten korur inş bununla.

amın canım Allah korusun bende cmt gunu tahlıllerımı yaptrıcam ve muayenem var dr a sorarım bende bakalım kalp atısı duyulcak mı gecen hafta keseyı gormustu kalp atısı ıcın ıkı hafta snra demıstı ama yazılarda hep 6 haftalıkken dıyor bakalım duyulcak mı

benmde canım daha cok tatlı ıstıyor erkke derler çin takvımıne baksaydınız kızlar bende erkek gosterıyor bakalım nolcak kız mı erkek mı oldugu daha dollenme oldugu gun bellı oluyor ama Allah bılır smdılık tabı

çin takvimi erkek diyo bende ama ben ekşi istiyorum tatlıyla hiç aram yok normaldede sevmem zaten tezgahın üstünbi turşu kavonozo var gelip gidip didikliyorum onuuu:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

inşallah canım yeterki sağlıklı sıhhatli olsun ikisinede ayrı seviniriz ama benimde içime doğanda erkek.hamile kaldığım günlerde hep koyun görüyodum nette erkek bebek habercisi yazıyodu birde .

tabi sağlıkla alalım inş benimde kızım var birde oğlum olsa güzel olurdu tabi rabbim en hayırlısın versin.benimde içime hep erkek doğuyor bakalım ne olcak

bende baktımm benimde erkek gösteriyo haklısın allahtan başka kimse bilemez sadece bi oyun gibi düşünürsek bakalım tutacak mı :)

kesinlikle öyle canımm rabbim ol dedikten ve can verdikten sonra gerisi boş bu arada allahın 99 isminden biri olan el mubdiu(o yoktan var edendir) hergün 10 defa okuyup işaret parmağınıda karnında saat yönünde gezdir canım allah düşükten korur inş bununla.

ahh canım ALLAH razı olsun yaparım tabi..ben dualarımın yüzü suyu hürmetine kavustum yavruma buna yürekten inanıyorum..yürekten isteyen hiçkimseyi rabbim geri cevirmeyecektir.

çin takvimi erkek diyo bende ama ben ekşi istiyorum tatlıyla hiç aram yok normaldede sevmem zaten tezgahın üstünbi turşu kavonozo var gelip gidip didikliyorum onuuu:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ayşe mi gelcek yoksa:KK52::KK52: bende normalde turşu canavarıyımdır ama pek turşuyla aram yok su ara .. her gun bı ton balıgı yıyorum bı ballı sut ıcııyorum bı avuc cevız yıyıorum

tabi sağlıkla alalım inş benimde kızım var birde oğlum olsa güzel olurdu tabi rabbim en hayırlısın versin.benimde içime hep erkek doğuyor bakalım ne olcak

kızını allah bağışlasın canım rabbim hayırlı evlat nasip etsin inş gönlündeki gibi olur.aralarında kaç yaş olacak peki?

bende oyle dusunuyorum canımda su ılk 3 ayda ınsanı strese sokuo snradan zaman yawas gecebılır:)

evet cnm çok haklısın en stresliside bu kese ve kalp atısı zamanı galiba..günler gecmek bilmiyor..

İnşallah keseyi görüp kalp atışını duyup testlerde sağlıklı olduğunu öğrenelim keyif o zaman olacak.

inşallah canım benim inşallah..çok haklısın..

bende baktımm benimde erkek gösteriyo haklısın allahtan başka kimse bilemez sadece bi oyun gibi düşünürsek bakalım tutacak mı :)

canım benimde kız çıktı..bakalım tutucak mı?:)))

X