teşekkrler cnmm doktorum var dedı ama degerler benı korkutuyo nerden bakabılır pkı bna yardımcı olabılırmısnıinternette değerler var oradan takip edebilirsin benim bir gün geçtiğinde 204 çıkmıştı alt değerler üst değerler ve ortalama değerler var ortalamadan düşük ama alt değerden de yüksek önemli olan 2 günde bir 2 ye katlanmasıdır hayırlı olsun canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsınn
günün ne kadar geçti sanırım daha günün geçmeden yaptırdın çünkü biraz düşük bir değer ama yükselmesi iyidir doktorun düşük için tedaviye başlamalıydı canım aşılamada düşür riski yüksek oluyor daha doğrusu tedavilerde benimde öyle çünkü dr erken müdahale ettiği halde lekelenmelerim oldu şükür iyiyim şimdi gözün aydın bu arada çok stres yapma ama dikkatli ol dr muhakkak git
teşekkrler cnmm doktorum var dedı ama degerler benı korkutuyo nerden bakabılır pkı bna yardımcı olabılırmısnı
sgl cnm benım o zman normlmı oluyo:)regl 1 gun gecıkmesı sonucu 107,32 vedüzenledim ama olmamış
ilk değer yumurtlamadan sonraki gün sayısı başlıktaki sıradan takip ediyosun
Canım çok teşekkür ederim amin Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah:)cnm ben istanbuldayım bende pco var canım bundan önce 2 asılama bir tüp bebek yaptık olmadı dondurulmuş 2 tane bebeğimiz vardı onları koydurduk şükürler olsunki bu sefer tuttu cnm
cnm sen progestanıda bayagı kullanıyormuşsun..rabbim hepimizin yardımcısı olsun..seninde mi tedavi ile olmuştur?
cnm sakın moralini bozma demekki daha vakti zamanı gelmemiş canım benim..sakın ümidini yitirme..
canım acıkma bende de oluyorum ama 1-2 gündür acım ama bişey yemek istemiyorum böle bir garip oldum..cok uykum geliyor birde..sizde de uyku hali var mı?
canım hayırlı ugurlu olsun rabbim saglıklı sıhhatli kucagımıza almayıda nasip etsin inşallah.
kızlar benim tansiyonum mu düştü bilmiyorum ama kendimi çok kötü hissettim ve başım döndü yattığım yerden kalkamadım ve yüzüm uyuştu 1 saat sürdü ve kasık ağrım var tüm bunlar normal mi?ilaçlardan desem en sonki progestanı saat 3 te almıştım.
teşekkür ederdim 1 yıldır istiyorduk bebek ama olmuyordu istedikçe adet düzenim değişti.tiroit olduğumu öğrendim.tedavi oldum değerlerim düzeldi.en son eylül 2 de adet oldum ekim 11 de kan testi yaptık çıkmadı bişey ben tabi bebeğim olmayacak diye üzüldüm çok.Tarlusal kullandım baktım kasım 11 oldu hala gelen yok tekrar söktürücü yazar diye düşünerek gittim hamile olduğumu öğrendim.:)adet söktürücü nicin yazar dedin adettin mi gecikti .bizleri hikayenle aydinlatirmisin .bebegin hayirli olsun
yüzün niye uyuştu onu anlamadım canım geçmiş olsunnn benimde arada baş dönmem oluyo etkiliyo bayaa
kızlar selam napıyorsunuz? benım bıraz once karnıma bi ağrı girdi ama gaz sancısı gibi bi de sol ayağğım sızlıyor üst tarafı nedir ki bu.. yumurtlama dönemının habercısı olabılır mii
Taze anne adayları hepinize merhabaa
Ben de geçen hafta öğrendim hamile olduğumu. hepinize sağlıklı, sorunsuz bir hamilelik süreci dilerim.
Herkese bir sorum var :) Aslında üç soru:)
Kaç haftalık hamilesiniz?
Keseniz göründü mü?
Göründüyse hcg değeriniz neydi?
Kızlar ben ayın 11 de adet gördüm hemde 7 gün önden geldi kırmızılar neden böyle oldu yaaaa o kadar emindim ki belirtiler falan galiba ikinci kez anne olamayacağım gerçi ilk bilinçli denememiz ama üzüldüm temmuz hayali suya düştü.... çok istiyordum.. Allah sizleri sağ salim kavuştursun yavrularınıza...
canımm nasılsın bugün?bendede pko vardı sanırım bu kadar benzerlik olur o yüzden 2 yıl olmadı olan da düştü 3 tane aşılama denedik 1 tuttu diğerleri pko sebebiyle çok yanıt verdi yumoşlar ve aşılama tedavim yarıda kaldı iki kez ilk tutanda beta hcg 10 ken 2-3 gün sonra yükselmedi ve düşük oldu bu ayda tüp bebek için evrakları hazırlarken öylesine klomen+pregnyl kullandım ve tuttu tedaviyle oldu yani hal böyle olunca doktorum ilaca yüklendi.sen coraspin yada ecoprin kullanıyo musun ek olarak?bide belirtilerin varmı?bende hiç belirti yok acaba betam yükselmiyo mu ki
canımm sende erken öğrenmişsin yaa maşallah ben sat aynı gün olanlarımızın arasında en geç öğrenenim galiba
valla canım bendende peynir döküntüsü gibi geri geliyo kanamasız beyaz olarak.Bu ilaç sanırım kanama olsun olmasın vücuttan fazla olan miktarı geri çıktığı için dökülüyor.
kızlar benim tansiyonum mu düştü bilmiyorum ama kendimi çok kötü hissettim ve başım döndü yattığım yerden kalkamadım ve yüzüm uyuştu 1 saat sürdü ve kasık ağrım var tüm bunlar normal mi?ilaçlardan desem en sonki progestanı saat 3 te almıştım.
Taze anne adayları hepinize merhabaa
Ben de geçen hafta öğrendim hamile olduğumu. hepinize sağlıklı, sorunsuz bir hamilelik süreci dilerim.
Keseniz göründü mü?
anladım canım test yanlış olsa control çizgisi çıkmaz ama o çizgi zaten testin doğru çalıştığını gösteriyo bence beta hcg muhakkak iste.test %99 doğru iken yanılma olamaz.
mrh canım, bende senin gibi geçen hafta cuma günü öğrendim. 5. haftanın içindeyim. çok merak ediyorum bir an önce görmek istiyorum ama sabredip en az 2 hafta sonra gidicem doktora, çünkü kalp atışlarını duymak istiyorum bebeğimin. allah sanada sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin.Taze anne adayları hepinize merhabaa
Keseniz göründü mü?
sağol canım doktor tansiyon düşüklüğünden olduğunu söyledi .senin kese muayenen oldu mu?