Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

teşekkrler cnmm doktorum var dedı ama degerler benı korkutuyo nerden bakabılır pkı bna yardımcı olabılırmısnı

geçmedi canım gunum ama ben 40 gunde bir regl oldugum için daha aslında 10gun var aslında regl ime.=)
dr a cuma gidicem. belkı cuma baslar dusuk için tedaviye bilemedim ki..

teşekkrler cnmm doktorum var dedı ama degerler benı korkutuyo nerden bakabılır pkı bna yardımcı olabılırmısnı

Yumurtlamadan sonra geçen süre (gün) En düşük En yüksek Ortalama
12 17 119 48
13 17 147 59
14 33 223 95
15 17 429 132
16 70 758 292
17 111 514 303
18 135 1690 522
19 324 4310 1061
20 185 3279 1287
21 506 4660 2034
22 540 10.000 2637
mumucu.com dan alıntıdır

düzenledim ama olmamış
ilk değer yumurtlamadan sonraki gün sayısı başlıktaki sıradan takip ediyosun

düzenledim ama olmamış
ilk değer yumurtlamadan sonraki gün sayısı başlıktaki sıradan takip ediyosun
sgl cnm benım o zman normlmı oluyo:)regl 1 gun gecıkmesı sonucu 107,32 ve
bugun yaptırdım ıdrarda da hafıf sılık çıktı ama bellı cnmm

kızlar benim tansiyonum mu düştü bilmiyorum ama kendimi çok kötü hissettim ve başım döndü yattığım yerden kalkamadım ve yüzüm uyuştu 1 saat sürdü ve kasık ağrım var tüm bunlar normal mi?ilaçlardan desem en sonki progestanı saat 3 te almıştım.

Canım çok teşekkür ederim amin Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah:)

Taze anne adayları hepinize merhabaa
Ben de geçen hafta öğrendim hamile olduğumu. hepinize sağlıklı, sorunsuz bir hamilelik süreci dilerim.
Herkese bir sorum var :) Aslında üç soru:)
Kaç haftalık hamilesiniz?
Keseniz göründü mü?
Göründüyse hcg değeriniz neydi?

yüzün niye uyuştu onu anlamadım canım geçmiş olsunnn benimde arada baş dönmem oluyo etkiliyo bayaa

adet söktürücü nicin yazar dedin adettin mi gecikti .bizleri hikayenle aydinlatirmisin .bebegin hayirli olsun
teşekkür ederdim 1 yıldır istiyorduk bebek ama olmuyordu istedikçe adet düzenim değişti.tiroit olduğumu öğrendim.tedavi oldum değerlerim düzeldi.en son eylül 2 de adet oldum ekim 11 de kan testi yaptık çıkmadı bişey ben tabi bebeğim olmayacak diye üzüldüm çok.Tarlusal kullandım baktım kasım 11 oldu hala gelen yok tekrar söktürücü yazar diye düşünerek gittim hamile olduğumu öğrendim.:)

kızlar selam napıyorsunuz? benım bıraz once karnıma bi ağrı girdi ama gaz sancısı gibi bi de sol ayağğım sızlıyor üst tarafı nedir ki bu.. yumurtlama dönemının habercısı olabılır mii

selam canım ayağın bişey ifade etmiyor ama karın ağrın evet yumoş habercisi.

selam canım hayırlı uğurlu olsun bebişin sağlıkla kucağımıza almak dileğiyle. ben cumartesi öğrendim hamile olduğumu bu hafta cumartesi kese muayenem var beta değerim 560 idi cumartesi 4 haftalıktı daha :)

Biraz sabretmelisin. İnşallah olacak.Ben ikinci çocuğum için 20 ay bekledim.Lütfen sabır sabır.Moralini bozma.Olacak inşallah.Daha yeni hamile kalabildim.Zor bir süreçti.İnşallah isteyen herkesin olsun.Görüşürüz.

cnm benim evet cok benzer gercekten bizdeki olanlar..evet cnm coraspin kullanıyorum ben günde 1 tane belirti olarak bende kasık agrısı var sadece özellikle sabahları cok kasık agrım oluyor..ama lavaboya cıkınca rahatlıyorum..sanırım lavabo ihtiyacım geldiğinde baskı yapıyor o yüzden de agrı oluyor.birde gögüs şişliğim inmedi benim arada agrıda oluyor onun dısında mide bulantısı fln yok cnm bende..ama cok uyku hali var akşamları erkenden uyuyorum..

canımm sende erken öğrenmişsin yaa maşallah ben sat aynı gün olanlarımızın arasında en geç öğrenenim galiba

cnm benim tüp oldugu için tüpte 10 gün sonra belli oluyor :))

valla canım bendende peynir döküntüsü gibi geri geliyo kanamasız beyaz olarak.Bu ilaç sanırım kanama olsun olmasın vücuttan fazla olan miktarı geri çıktığı için dökülüyor.

evet cnm olabilir..bende cok nadir oluyor o döküntü ama çok sık olmuyor..

cnm doktorunu hemen arasaydın keşke..neden olmuş olabilir ki acaba?

canım tahminlere göre ben 5+2 deyim doktor muayenem yarın kesin bilgiyi yarın öğrenicem..keseyide daha göremedim yarın inşallah :)) en son ben cumartesi yaptırdım betahcg 1488 cıktı ama şimdi kaç olmuştur bilemiyorum :))

anladım canım test yanlış olsa control çizgisi çıkmaz ama o çizgi zaten testin doğru çalıştığını gösteriyo bence beta hcg muhakkak iste.test %99 doğru iken yanılma olamaz.

Canım günaydın. Herkese günaydın.
Dün dr gittim. Test pozitif olduğunda yanılma payı yok dedi kan istedi. Kanda da çıktı. 380 gibi bir değer. Sanırım daha yeni. İki günde bir test yaptırıp artış oranına bakacağız. Lekelenmeler içinde progestan iğne verdi asprin verdi onun dışında kan ilacı zaten kullanıyordum birde folik flusa devam dedi. İnşallah lekelenmeler de bitecek.

Ben çalışıyorum ve günümüm en az 3 saati otobüslerde geçiyor. Bundan dolayı korkum da var. Ama Allahıma emanet ettim. İnşallah sorunsuz geçiririm bu dönemleri.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar, aramıza yeni gelen hamişlerede hoşgeldiniz diyorum. ben daha doktora gitmediğim için şuan yalnız folik asit kullanıyorum. sizler kan ilacı veya multivitamin kullanıyormusunuz? beslenmem gayet iyi, illaki desteklemem gerekirmiki acaba? kızımda doktorun verdiği herşeyi kullandım 28 kilo aldım, bu defa o kadar çok kilo almak istemiyorum. bebişim büyüsün istiyorum ben değil, ama iştahımda müthiş açık o ayrı tabi

mrh canım, bende senin gibi geçen hafta cuma günü öğrendim. 5. haftanın içindeyim. çok merak ediyorum bir an önce görmek istiyorum ama sabredip en az 2 hafta sonra gidicem doktora, çünkü kalp atışlarını duymak istiyorum bebeğimin. allah sanada sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin.

sağol canım doktor tansiyon düşüklüğünden olduğunu söyledi .senin kese muayenen oldu mu?

yok canım benim dr ağzını bıçak açmıyor keseyi gördüysede söylenmedi bende daha erken görmemiştir diye sormadım öünüzdeki hafta gidicem bende artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…