Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

selam kızlaarrr arada mutlaka ugruyorum buraya sabaha karsı cok sık ıdrara cıkıyorum onun dısında arada karın agrısı yasıyorum bu normal mı kasık agrısı endıse edıyorum ..
buarada çin takvımıne bakanlar kımlerr bakalımm benım çin takvımı erkek gosterıyorrrr

evet normal cnm aynı şeyler bendede var kasık ve karın ağrısı.
çin takvimine göre benimde erkek ALLAHım hayırlı ve sağlıklı nasip etsin inşallah. kendi yaşına 1 ekleyip bakıyorsun değilmi mesela ben 23 yaşım 24e bakacağım ve ekim ayı oluyor doğrumu acaba

cnm kasık agrısı normalmiş bana hastaneden öyle dediler.bebek rahme yerleşmeye calıştığı için adet sanıcısı gibi agrı olurmuş

benim hiç aklıma gelmemişti cnm bakmak..ama şimdi bende şöyle birşey var sonucu kasımda öğrendim ama ekimde hamile kaldım..birde hamile kaldıgımda 26 yasındaydım öğrendiğim ay 27 ye girdim nasıl bakıcam:)) sen biliyorsan benim içinde baksana takvime göre ne oluyor benimki

ben şimdi otomatik hesaplama yapan bir site buldum kız cıkarttı :)) bakalım dogru çıkıcakmı 16 haftalıkken öğrenicez artık :))

evet canım ocak ve subat ayında dogmadıysan 1 eklıosun ocak ve subatta dogduysan ıkı eklıosun
tmm canm sen hangı ayda ve kac yılında dogdugunu yaz bakıyım sana

ben şimdi otomatik hesaplama yapan bir site buldum kız cıkarttı :)) bakalım dogru çıkıcakmı 16 haftalıkken öğrenicez artık :))

ne cıktı canım 26 da hamıle kaldıysan ona bakıcan ocak ve subat harıcı doganlar 1 eklıo yasına
ekleme: kız oldugunuz yazmıssın zaten canm sımdı farkettım:)
hadı bakalım dogru cıkcak mı sonuclarımız

Son düzenleme:
ne cıktı canım 26 da hamıle kaldıysan ona bakıcan ocak ve subat harıcı doganlar 1 eklıo yasına

kız cıktı canım :))) bakalım gercekten dogru çıkıcakmı artık 16. haftaya geldiğimizde bir sıkıntı olmazsa öğrenir yine burada paylaşırızı canım benim :))

bende cok merak ediyorum cnm..kız erkek farketmez gerçi saglıklı sıhhatli eli ayagı düzgün hayırlı evlat olsun da cinsiyeti önemli değil

Son düzenleme:
kızlar merhabalar bugün adet olmam gerekiyor. daha doğrusu geçen ay 12 sinde oldum benim her ay iki 3 gün erken olur.

daha olmadım hamile miyim bilmiyorum. test yapacağım akşama.

yalnız hiç göğüs ağrım yok sadece belim ve kasıklarım çok ağrıyo ve akıntım çok fazla bunlar hamilelik belirtisi mi kızlar yardım edin

tatlım bir idrar testi yapsaydın keşke eczaneden alıp..içim içini yemezdi..inşallah hamilesindir canım..

Hayırlı olsun bebeğin.Bende 6 haftalık hamileyim ve benimde bebeğimin muhtemel doğum tarihi seninkiyle aynı.Allah herkezinkini tamamına erdirsin inşallah.

Kizlar merhaba.. uzun zamandir uzaktan uzaga siteyi takip ediyordum. Cok sey ogrendim burdaki arkadaş lardan.. benim sat im 10 ekim di dun test yaptim ve cift ciGiyi gordum... bugunde doktora gittim ultrasonla bakmaya calisti ama hicbisi gözükmedi. Kanimi aldi vee sonuçlarımi simdi öğrendim 133 cikmis. Doktor hic olunlu konuşmadi degerin dusuk falan dedi daha 2 gun g3cikmeye gore cidden cok mu dusuk degerim sizce?? Ne zaman 1000 leri gorurum bi fikriniz varmi

Sakın moralini bozma. Ben 6 haftalık hamileyim. Doktorum bhcg değerime daha bakmadı bile.8. hafta gel bakalım dedi.Ayrıca üstten bakılan ultrason muayenesiyle bebek kesesi gözükmez dedi. Doktorun iyi değil malesef. Benim doktorum çok yeni bir gebelik olduğu için alttan yani vajinal ultrasonla baktı bana ve keseyi ancak öyle gördü. Karından baksaydım göremezdim dedi. Moralini bozma. Kesenin içinde bebeği bile göremedi. Gözükmezmiş zaten çok küçükmüş.Halka şeklinde gözükürmüş. Merak etme herşey yolunda görünüyor. 3-4 gün sonra başka bir doktora git. İçini rahatlat. Üzme kendini. Bak ben mide bulantılarımla uğraşıyorum. Önünde uzun ve güzel bir süreç var...

Kızlar mideniz bulanıyor mu? beni yoruyor bu bulantılar....

canım normal şartlarda değerin 2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyor sağlıklı bir gebelikte..bence sen 2 gün sonra tekrar test yaptır eger 2 katına çıkıyorsa deger sorun yok demektir.belki gec döllenme filandır bu yüzden düşük çıkmıştır..hemen moral bozmak yok tatlım...

tatlım bir idrar testi yapsaydın keşke eczaneden alıp..içim içini yemezdi..inşallah hamilesindir canım..

akşama yapacağım canım yalnız 17 günde belli olur mu?

bide bu akıntı işi kafamı karıştırdı böyle bşe yaşayan var mı?

benimde kızım 5 yaşında aynen bende hiç tatlı yemek istemiyorum canım hiç çekmiyor hayırlısı olur inş.
internettede ekşiye erkek diyordu tam tersiydi şimdi hangisi doğru:))[/QUOTE]

atalar derki ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur atlıyı bu sözden yola çıkarsak bizim Ayşelerimiz olacak tabi evladın hayırlı ve sağlıklısı kız ve erkek hiç fark etmezzz:)))

benimde kızım 5 yaşında aynen bende hiç tatlı yemek istemiyorum canım hiç çekmiyor hayırlısı olur inş.
internettede ekşiye erkek diyordu tam tersiydi şimdi hangisi doğru:))

atalar derki ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur atlıyı bu sözden yola çıkarsak bizim Ayşelerimiz olacak tabi evladın hayırlı ve sağlıklısı kız ve erkek hiç fark etmezzz:)))[/QUOTE]

Kızlar çin takvimi yaptınız mı? :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…