selam kızlaarrr arada mutlaka ugruyorum buraya sabaha karsı cok sık ıdrara cıkıyorum onun dısında arada karın agrısı yasıyorum bu normal mı kasık agrısı endıse edıyorum ..
buarada çin takvımıne bakanlar kımlerr bakalımm benım çin takvımı erkek gosterıyorrrr
selam kızlaarrr arada mutlaka ugruyorum buraya sabaha karsı cok sık ıdrara cıkıyorum onun dısında arada karın agrısı yasıyorum bu normal mı kasık agrısı endıse edıyorum ..
buarada çin takvımıne bakanlar kımlerr bakalımm benım çin takvımı erkek gosterıyorrrr
cnm kasık agrısı normalmiş bana hastaneden öyle dediler.bebek rahme yerleşmeye calıştığı için adet sanıcısı gibi agrı olurmuş
benim hiç aklıma gelmemişti cnm bakmak..ama şimdi bende şöyle birşey var sonucu kasımda öğrendim ama ekimde hamile kaldım..birde hamile kaldıgımda 26 yasındaydım öğrendiğim ay 27 ye girdim nasıl bakıcam:)) sen biliyorsan benim içinde baksana takvime göre ne oluyor benimki
evet canım ocak ve subat ayında dogmadıysan 1 eklıosun ocak ve subatta dogduysan ıkı eklıosunevet normal cnm aynı şeyler bendede var kasık ve karın ağrısı.
çin takvimine göre benimde erkek ALLAHım hayırlı ve sağlıklı nasip etsin inşallah. kendi yaşına 1 ekleyip bakıyorsun değilmi mesela ben 23 yaşım 24e bakacağım ve ekim ayı oluyor doğrumu acaba
tmm canm sen hangı ayda ve kac yılında dogdugunu yaz bakıyım sanacnm kasık agrısı normalmiş bana hastaneden öyle dediler.bebek rahme yerleşmeye calıştığı için adet sanıcısı gibi agrı olurmuş
benim hiç aklıma gelmemişti cnm bakmak..ama şimdi bende şöyle birşey var sonucu kasımda öğrendim ama ekimde hamile kaldım..birde hamile kaldıgımda 26 yasındaydım öğrendiğim ay 27 ye girdim nasıl bakıcam:)) sen biliyorsan benim içinde baksana takvime göre ne oluyor benimki
ben şimdi otomatik hesaplama yapan bir site buldum kız cıkarttı :)) bakalım dogru çıkıcakmı 16 haftalıkken öğrenicez artık :))
ne cıktı canım 26 da hamıle kaldıysan ona bakıcan ocak ve subat harıcı doganlar 1 eklıo yasına
ne cıktı canım 26 da hamıle kaldıysan ona bakıcan ocak ve subat harıcı doganlar 1 eklıo yasına
ekleme: kız oldugunuz yazmıssın zaten canm sımdı farkettım:)
hadı bakalım dogru cıkcak mı sonuclarımız
kızlar merhabalar bugün adet olmam gerekiyor. daha doğrusu geçen ay 12 sinde oldum benim her ay iki 3 gün erken olur.
daha olmadım hamile miyim bilmiyorum. test yapacağım akşama.
yalnız hiç göğüs ağrım yok sadece belim ve kasıklarım çok ağrıyo ve akıntım çok fazla bunlar hamilelik belirtisi mi kızlar yardım edin
Evet kızlar 9 aylık macera inşallah bitiyor ve yeni bir dönem başlıyor bu gün tahlil yaptırdım ve hcg değerim 204 çıktı yani hamileyim çatlama iğnesi ve klomen sayesisinde tabi önce allahın izniyle 2. bebeğim yoldaaa benim gibi kasımda anne olacağını öğrenenler burayaaaa bu macerayı birlikte yayalım hadi buyurun allah minişlerimizi nazardan beladanve şerden korusunnnnn herkesi bekliyorummmm
Kizlar merhaba.. uzun zamandir uzaktan uzaga siteyi takip ediyordum. Cok sey ogrendim burdaki arkadaş lardan.. benim sat im 10 ekim di dun test yaptim ve cift ciGiyi gordum... bugunde doktora gittim ultrasonla bakmaya calisti ama hicbisi gözükmedi. Kanimi aldi vee sonuçlarımi simdi öğrendim 133 cikmis. Doktor hic olunlu konuşmadi degerin dusuk falan dedi daha 2 gun g3cikmeye gore cidden cok mu dusuk degerim sizce?? Ne zaman 1000 leri gorurum bi fikriniz varmi
cnm kasık agrısı normalmiş bana hastaneden öyle dediler.bebek rahme yerleşmeye calıştığı için adet sanıcısı gibi agrı olurmuş
Kızlar mideniz bulanıyor mu? beni yoruyor bu bulantılar....
Kizlar merhaba.. uzun zamandir uzaktan uzaga siteyi takip ediyordum. Cok sey ogrendim burdaki arkadaş lardan.. benim sat im 10 ekim di dun test yaptim ve cift ciGiyi gordum... bugunde doktora gittim ultrasonla bakmaya calisti ama hicbisi gözükmedi. Kanimi aldi vee sonuçlarımi simdi öğrendim 133 cikmis. Doktor hic olunlu konuşmadi degerin dusuk falan dedi daha 2 gun g3cikmeye gore cidden cok mu dusuk degerim sizce?? Ne zaman 1000 leri gorurum bi fikriniz varmi
tatlım bir idrar testi yapsaydın keşke eczaneden alıp..içim içini yemezdi..inşallah hamilesindir canım..
akşama yapacağım canım yalnız 17 günde belli olur mu?
bide bu akıntı işi kafamı karıştırdı böyle bşe yaşayan var mı?
yani gayet iyi demek istedim ne kadar yüksek o kadar iyi diyorlar ben ilk 1 gün geçmişti yaptırdım 204 çıkmıştı. sonra bir daha yaptırmadımm benim 1 kızım var 7 yaşında ilkokula başladı bu sene bakalım hayırlısı eşim ısrarla tatlı yedirmeye çalışıyor ama nafile canım hep ekşi birşeyler çekiyorrrr:)))))
benimde kızım 5 yaşında aynen bende hiç tatlı yemek istemiyorum canım hiç çekmiyor hayırlısı olur inş.
internettede ekşiye erkek diyordu tam tersiydi şimdi hangisi doğru:))