- 27 Eylül 2013
- 675
- 41
- 34
Evet kızlar 9 aylık macera inşallah bitiyor ve yeni bir dönem başlıyor bu gün tahlil yaptırdım ve hcg değerim 204 çıktı yani hamileyim çatlama iğnesi ve klomen sayesisinde tabi önce allahın izniyle 2. bebeğim yoldaaa benim gibi kasımda anne olacağını öğrenenler burayaaaa bu macerayı birlikte yayalım hadi buyurun allah minişlerimizi nazardan beladanve şerden korusunnnnn herkesi bekliyorummmm
Anne adayı Yaş Kaçıncı Bebek Şehir SAT BDT Cinsiyet pers 29 ilk Konya 18.10.2013 25.07.2014 somuncu89 24 ilk Kocaeli 04.10.2013 15.07.2014 Ates88 26 ilk İzmir 09.10.2013 15.07.2014 uuuuu 34 ikinci Düzce 06.10.2013 14.07.2014 Virgolibro 25 ilk İstanbul 11.10.2013 18.07.2014 beren_35_01 23 ilk İzmir 09.10.2013 15.07.2014 esinti_88 25 ilk Bursa 27.09.2013 12.07.2014 pnrylcn 24 ilk İstanbul 24.10.2013 04.08.2014 yildizprm 21 ilk İzmir 23.10.2013 30.07.2014 akya06 26 ilk Ankara 30.10.2013 09.08.2014 Rapunzel_ysr 28 ilk Antalya 20.09.2013 27.06.2014 eras8580 28 ilk İstanbul 25.09.2013 03.07.2014 cileklimonata 26 ilk Eskişehir 26.11.2013 02.08.2014 lhiranuruml 23 ikinci Diyarbakır 09.10.2013 15.07.2014 damlacikolata 26 ilk Konya 14.10.2013 ebzeytez 26 ilk İstanbul 28.09.2013 15.07.2014 aslijann 26 ilk İstanbul 13.10.2013 25.07.2014 hukukcu_ 30 ilk Elazığ 28.10.2013 04.08.2014 karashin 27 ilk İstanbul 12.11.2013 20.08.2014 AAYKARAM 30 ilk Ağrı 13.10.2013 21.07.2014 yeterkiiste 31 ilk İstanbul 27.10.2013 03.08.2014 pamukum 26 ilk İzmir 22.10.2013 05.08.2014 zeeyno 28 ilk Erzurum 02.10.2013 14.07.2014 öcük 31 ikinci Yalova 16.10.2013 23.07.2014 haayat 31 ikinci Kahramanmaraş 06.10.2013 14.07.2014 cen_nette 26 ilk Mersin 09.10.2013 14.07.2014
Evet farkındayım ben de..
Umarım bi sorun yoktur
arkadaşlar şu listeyi güncelleyebilir miyiz cinsiyetini bir çoğumuz öğrendik onları ekleyebilir miyiz?
Canım benim bu sıralar çok giremiyorum, öğrencilerimin sınav zamanı ve okumam gereken yığınla sınav kağıdı var, ayrı kaldım sizlerden((
Şu sınavları biraz yoluna koyayım, haayat arkadaşımızla görüşüp hallederiz diye düşünüyorum listeyi. Ya o yapar ya da ben düzenlerim.
Bir de eğer benim düzenlemem gerekirse diye söylüyorum; biraz daha herkesinkinin belli olmasını beklesek daha iyi olur, en azından bir kerede herkesinkini yazarım..sürekli kazen'e talep mesajı yollamam gerekiyo öbür türlü çünkü:26::26::26::26:
Bu arada cinsiyetleri belli olanlar sizlere çok özendim
Benim kontrolüm taaaaaaa haftaya cmtesi...
Sinir oldum ya, ne geçmez 1 aymış:18::18::18::18::18:
kızlar bugün saat 13:30 da sonuçlarımı alacağım içimde ürperti var benim için dua edin kızlar hayırlı haberler alabileyim.Gece de o kadar kötü rüyalar gördüm ki bu sabaha direk enerjim dipte başladım,aklıma abuk subuk şeyler geliyo şükürler olsun ki 13.haftalara geldim ama ben hala rahatlayamıyorum hala korkularım devam ediyor ben mi paronayağım yoksa sizlerinde aklına kalbinin durması gibi korkular geliyor mu?
kızlar bugün saat 13:30 da sonuçlarımı alacağım içimde ürperti var benim için dua edin kızlar hayırlı haberler alabileyim.Gece de o kadar kötü rüyalar gördüm ki bu sabaha direk enerjim dipte başladım,aklıma abuk subuk şeyler geliyo şükürler olsun ki 13.haftalara geldim ama ben hala rahatlayamıyorum hala korkularım devam ediyor ben mi paronayağım yoksa sizlerinde aklına kalbinin durması gibi korkular geliyor mu?
canım benim test sonuçlarını bizde sabırsızlıkla bekliyoruz inş herşey güzel olucak içimden hiç kötü birşey geçmiyor inan ne senin için ne kendim için gönüllerimizi ferah tutalım iyi sonuçlar alalım inş. bizim sonuçlar 10 12 gün sonra çıkıcak şubat 2 3 gibi üçlü taramaya çağırdı doktor ikili test sonucu için gelmene gerek yok dedi telle öğrenebilirsin dedi ama ben 1 ay bekleyemem tabiki dee bu arada sağlık ocağına giderim diye düşünüyorum bir hafta on gün geçsin cinsiyeti için sağlık ocağına gidicem doktor büyük ihtimal erkek dedi ama olsun ben emin olmak istiyorum şimdiye kadar hep erkek isim düşünmüşümdür hatta daha hamile kalmadan öncesinden beri hep aklımda erkek isimleri var hamile kaldım neden hiç kız ismi düşünmüyoruz biz diyordum :) nasip bakalım hiç fark etmez ama emin olarak bilmek istiyorum önce vazalinide alayım canım ben günde bir kere sürüyordum o zmn çantamızda taşıcaz gün içinde de sık sık sürücez belki azda olsa fayda eder :)
canım ben ıkılı testi yaptırdım sonuclarıda cıktı ama doktor uclu test için bılgı vermedı yapılacak falan demedi erekmi duymadı acaba bılemedım 15inde gıdecegım
canım benim test sonuçlarını bizde sabırsızlıkla bekliyoruz inş herşey güzel olucak içimden hiç kötü birşey geçmiyor inan ne senin için ne kendim için gönüllerimizi ferah tutalım iyi sonuçlar alalım inş. bizim sonuçlar 10 12 gün sonra çıkıcak şubat 2 3 gibi üçlü taramaya çağırdı doktor ikili test sonucu için gelmene gerek yok dedi telle öğrenebilirsin dedi ama ben 1 ay bekleyemem tabiki dee bu arada sağlık ocağına giderim diye düşünüyorum bir hafta on gün geçsin cinsiyeti için sağlık ocağına gidicem doktor büyük ihtimal erkek dedi ama olsun ben emin olmak istiyorum şimdiye kadar hep erkek isim düşünmüşümdür hatta daha hamile kalmadan öncesinden beri hep aklımda erkek isimleri var hamile kaldım neden hiç kız ismi düşünmüyoruz biz diyordum :) nasip bakalım hiç fark etmez ama emin olarak bilmek istiyorum önce vazalinide alayım canım ben günde bir kere sürüyordum o zmn çantamızda taşıcaz gün içinde de sık sık sürücez belki azda olsa fayda eder :)
canımm teşekkür ederiz bizde senin ve paşamızın yeni yılını kutlar,yeni yılın hepimize sağlıklı sıhhatli olarak evlatlarımızı getirmesini dileriz:))Kızlar hepinizin yeni yılını kutluyoruz paşamla :))) daha yeni girebildik geç kaldık biraz ama olsun artık. yeni yıl bizler için çok önemli Rabbim sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucaklarımıza almamızı nasip eder inş. 2013 ün bana verdiği en büyük mutluluk paşamın varlığıydı eminim ki hepimizin için aynıydı. Sağlık mutluluk huzur dolu Yıllar dilerim
canım inşallah sonucların temız çıkacak bende senınle aynı durumdayım agrım varsa hamıle oldugumu hıssedıyorum yoksa kesın bısey oldu dıye uzuluyorum ruyalarıma gırıyor yılbasında sabaha kadar oturdum dıye nasıl kafama taktım gorsen bı hamıle nasıl oturur bıseymı var neden uykum gelmedı ben hamıleyım şu bu Allah korusun ama oluyor demek hayırlısıyla bıraz daha buyuse hıssetsek daha cok rahatlarız(
benimde bugün 3 lü tarama testi için gün verileceğini söylemişlerdi bakalım beni de çağırırlarsa o zaman senin doktor gün vermeyi atladı demektir.haberdar ederim seni.canım ben ıkılı testi yaptırdım sonuclarıda cıktı ama doktor uclu test için bılgı vermedı yapılacak falan demedi erekmi duymadı acaba bılemedım 15inde gıdecegım
Kizlar gunaydin.. Benim iki gundur kahverengi lekelenmem oluyo.. Simdiye kadar hic olmamisti 9haftalik hamileyim.. Progestana basladim.. Siz benden tecrubelisiniz baska kanamasi olan varsa bana bilgi verebilir mi?..
inşallah arkadaşımm inşallah rabbim yardımcımız olsun ben çok heyecanlıyım hep kötü durumla karşılaşma korkusundan olsa gerek bu heyecanım,seninki geç çıkıyo yaa(geç olsun inş.güç olmasın canım.sağlık ocağında cinsiyeti nasıl kesinleştireceksin ki orada söylüyorlar mı?ben vazelini sürmeden önce vücudumu ıslatıyorum nemli olarak sürüyorum canım sende öyle uygula daha iyi emiyomuş o zaman,aynen sık sık uygulamamız lazım...aklından geçen erkek isimleri neler peki?ben az önce baktım hoşuna gidenler denizalp,demirhan,erva,ebrar ın anlamı çok hoşuma gitti,yağızhan vee tuğra şimdilik popülerimiz gibi duruyor:)))eşim fazla milliyetçi olduğu için isim konusunda isim konusunda eski türk isimleri,osmanlı isimleri falan istiyo aslında onun favorisi türkerdi ama onu ben istemediğim için eledik bölee:)))ben şimdiden düşünüyorum ki oğluşumu severken ismiyle seveyim
canımm teşekkür ederiz bizde senin ve paşamızın yeni yılını kutlar,yeni yılın hepimize sağlıklı sıhhatli olarak evlatlarımızı getirmesini dileriz:))
inşallah tatlım inşallahhh dua edin bana olur mu?niye böyle hissediyoruz ki ama ben ne zaman kötü düşünsem başıma korktuklarım geldi o yüzden iyi düşünmeye çalışıyorum ama başaramıyorummm((((
benimde bugün 3 lü tarama testi için gün verileceğini söylemişlerdi bakalım beni de çağırırlarsa o zaman senin doktor gün vermeyi atladı demektir.haberdar ederim seni.
inşallah arkadaşımm inşallah rabbim yardımcımız olsun ben çok heyecanlıyım hep kötü durumla karşılaşma korkusundan olsa gerek bu heyecanım,seninki geç çıkıyo yaa(geç olsun inş.güç olmasın canım.sağlık ocağında cinsiyeti nasıl kesinleştireceksin ki orada söylüyorlar mı?ben vazelini sürmeden önce vücudumu ıslatıyorum nemli olarak sürüyorum canım sende öyle uygula daha iyi emiyomuş o zaman,aynen sık sık uygulamamız lazım...aklından geçen erkek isimleri neler peki?ben az önce baktım hoşuna gidenler denizalp,demirhan,erva,ebrar ın anlamı çok hoşuma gitti,yağızhan vee tuğra şimdilik popülerimiz gibi duruyor:)))eşim fazla milliyetçi olduğu için isim konusunda isim konusunda eski türk isimleri,osmanlı isimleri falan istiyo aslında onun favorisi türkerdi ama onu ben istemediğim için eledik bölee:)))ben şimdiden düşünüyorum ki oğluşumu severken ismiyle seveyim
canımm teşekkür ederiz bizde senin ve paşamızın yeni yılını kutlar,yeni yılın hepimize sağlıklı sıhhatli olarak evlatlarımızı getirmesini dileriz:))
inşallah tatlım inşallahhh dua edin bana olur mu?niye böyle hissediyoruz ki ama ben ne zaman kötü düşünsem başıma korktuklarım geldi o yüzden iyi düşünmeye çalışıyorum ama başaramıyorummm((((
benimde bugün 3 lü tarama testi için gün verileceğini söylemişlerdi bakalım beni de çağırırlarsa o zaman senin doktor gün vermeyi atladı demektir.haberdar ederim seni.
Kızlar selam, burdaki herkes kasım başında öğrenmiş belli ki hamile olduğunu, benden baya önde gidiyorsunuz :)
Ben de 20 gün kadar sonra ikili teste gideceğim. Bu testte neler yapılıyor anlatır mısınız? Sadece kan tahlili mi yapılıyor yoksa başka şeylere de bakılıyor mu?
Günaydııııııın! Uzun zamandır yazamasamda, ara ara girip kim ne yapmış bakıyorum. Okudukçada heyecanlanıyorum, yarında benim ikili taramam var, ve üç hafta aradan sonra görücem bebişimi. herkes ne kadar çabuk öğrendi cinsiyetleri, Allahım sağlıkla kavuştursun hepinizi.Arkadaşlarım, kötü şeyler düşünmek, kurmak hamileliğin doğasında var bence, çünkü bende öyleyim yakın bir arkadaşım hamile o da öyle, galiba sizlerde...her gün düşünüyorum bulantılarım geçti, kendimide iyi hissediyorum acaba bebeğimin kalbimi durdu (Allah korusun)Sonra birşey oluyo evet evet hala benimle diyorum seviniyorum.Olumlu düşünmeli ve güzel hayaller kurmalıyız.
canım ikili teste ilk önce doktorun ultrasyona alıyor ense kalınlığını ölçüyor ense kalınlığıda 2,5 mm kadar normal değer olarak sayılıyormuş birde burun kemiğene bakıyor doktor burun kemiğini görmemiz bizim için güzel dedi doktorumuz yani ihtimali düşüren sebeplerden birisi dedi sonra kan veriyosun kan sonuçlarına göre değerlendirme yapılıyor ve sana ihtimal söyleniyor Allah korusun Allah göstermesin olasılık yüksek çıkarsa bu defa farklı tahliller yapılıyor ama sen sadece ult ölçüm ve kan tahlili olarak gör inş hepimizin testleri en sağlıklı şekilde çıkar