Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

bu gün temizlikle çok uğraştım kasılma tarzında kıpır kıpır bişiler oluyor hareketmi ediyolar yoksa ama sanırım daha çok erkennn:))):KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

bu gün temizlikle çok uğraştım kasılma tarzında kıpır kıpır bişiler oluyor hareketmi ediyolar yoksa ama sanırım daha çok erkennn:))):KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

bizde de temizlik vardı ama kocişim sağolsun o yaptı valla benden daha iyi temizledi evi dip bucak çekmedik koltuk kaldırmak halı bırakmadı hi hi :):KK1::KK1::KK1::KK1: bıraksam toz alma işini de yapıcaktı acıdım adama valla o yorgunlukla işe gitti bide adamcağız :KK16::KK16::KK16::KK16:

bizde de temizlik vardı ama kocişim sağolsun o yaptı valla benden daha iyi temizledi evi dip bucak çekmedik koltuk kaldırmak halı bırakmadı hi hi :):KK1::KK1::KK1::KK1: bıraksam toz alma işini de yapıcaktı acıdım adama valla o yorgunlukla işe gitti bide adamcağız :KK16::KK16::KK16::KK16:

benimde eşim yaptı ama ben sürekli başında dikildiğimden şunu şöyle yap bunu böyle yap diye :)))) halıları bile balkona çıkarttı havlandırdı süpürdü sildi ama ben biraz canı tez bi insanım işte ayakta dikilmekten bu hale geldiiimmmm:)))) Çok yoruldum çokkkkk:))))) duysa beni mahvederrrrrr:)))))

hanımlar merhaba bugün bebişimi gördüm :)bundan 1 ay önce hızlı hızlı atan toplu iğne ucundan daha minnacık kalbini görmüştüm bu gün koskocaman kıpır kıpır bir bebek çıktı karşıma. Elleri kolları ayakları hiç durmadı sanki ona baktığımı anladı sıpa :) boyu yaklaşık 5 cm 11+1 günlükmüşüz doktor çok emin olmamakla birlikte erkek olabileceğini söyledi. Bu da fotoğrafımız
Eki Görüntüle 904113

onu orada öyle görünce bir tuhaf oldum kucağıma alınca kim bilir neler hissedeceğim ..

Ayyyyy aman allahim cok guzel ya gozlerim doldu esime gosterdim o bile merakla bakti fotografa insallah darisi basimiza cok mutlu oldum iyi ki yukledin bu fotografi ya cok guzel bakmaya doyamiyor insann!!!!:)))))))) masallah masallah allah nazardan saklasin canim ya:)

kızlar hayırlı akşamlar nasılsınz...... kasımın ilk günleri idi yanlış hatırlamıyorsam şöyle bi bakmıştım bu mahalleye:)))) mahalle mahalle gezinip gebelikle ilgili yazılanları okuyup burnum kaşınsa gebelik belirtisimi acaba diyordum:)))) veeeeeeeeee iki başarısız aşılama ve birde başarısız klomenden sonra tam tüplü bebek için hazırlık yapıp acaba hangi bankadan kredi çeksek dye düşünürken Rabbime binlerce kez hamdolsun ki bebeşimin geldiğini 28 kasım günü önce çoook silik çıkan kardeşime benm gördüğümü sende görüyormusun diye sorduğum arkasından kaybolan o silik çizgi için vede troid hastası olduğum için koştur koştur hastaneye gittiğim ve değerimn pozitif olduğunu öğrendiğim eşimn ise hala inanamadığı kalp atışını duyınca donup kaldığı sakın seninki olmasın diye sorduğu emanetim benimleeeee.... benide alırmısınz aranıza beraberce beklayelim bebişlerimizi ve hayır dualarımızı beraberce yapalım anneleri:))):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK16::KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
kızlar hayırlı akşamlar nasılsınz...... kasımın ilk günleri idi yanlış hatırlamıyorsam şöyle bi bakmıştım bu mahalleye:)))) mahalle mahalle gezinip gebelikle ilgili yazılanları okuyup burnum kaşınsa gebelik belirtisimi acaba diyordum:)))) veeeeeeeeee iki başarısız aşılama ve birde başarısız klomenden sonra tam tüplü bebek için hazırlık yapıp acaba hangi bankadan kredi çeksek dye düşünürken Rabbime binlerce kez hamdolsun ki bebeşimin geldiğini 28 kasım günü önce çoook silik çıkan kardeşime benm gördüğümü sende görüyormusun diye sorduğum arkasından kaybolan o silik çizgi için vede troid hastası olduğum için koştur koştur hastaneye gittiğim ve değerimn pozitif olduğunu öğrendiğim eşimn ise hala inanamadığı kalp atışını duyınca donup kaldığı sakın seninki olmasın diye sorduğu emanetim benimleeeee.... benide alırmısınz aranıza beraberce beklayelim bebişlerimizi ve hayır dualarımızı beraberce yapalım anneleri:))):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK16::KK16::KK16::KK16:

Ne güzel olmuş:KK52::KK52::KK52:
Hiç beklemezken bebişiniz kapınızı çalmış:)
Hoşgeldin canım, Allah kucağına da sağlıcakla almayı nasip etsin inşallah:)

hayırlı olsun canım allahım tamamına erdirsin eşin inanıyordur artık kalp atışlarının senin olmadığına:))))

hanımlar merhaba bugün bebişimi gördüm :)bundan 1 ay önce hızlı hızlı atan toplu iğne ucundan daha minnacık kalbini görmüştüm bu gün koskocaman kıpır kıpır bir bebek çıktı karşıma. Elleri kolları ayakları hiç durmadı sanki ona baktığımı anladı sıpa :) boyu yaklaşık 5 cm 11+1 günlükmüşüz doktor çok emin olmamakla birlikte erkek olabileceğini söyledi. Bu da fotoğrafımız
Eki Görüntüle 904113

onu orada öyle görünce bir tuhaf oldum kucağıma alınca kim bilir neler hissedeceğim ..
bu nasıl bir güzellik Rabbim isteyen bekleyen beklerken acı çeken.. herkese nasib eylesin inş..... bizlerde bebek bekleyen herkesde hayırla sağlıkla sıhhtle kıcağımıza alalım inşaallah yavrucukları.....

kızlar hayırlı akşamlar nasılsınz...... kasımın ilk günleri idi yanlış hatırlamıyorsam şöyle bi bakmıştım bu mahalleye:)))) mahalle mahalle gezinip gebelikle ilgili yazılanları okuyup burnum kaşınsa gebelik belirtisimi acaba diyordum:)))) veeeeeeeeee iki başarısız aşılama ve birde başarısız klomenden sonra tam tüplü bebek için hazırlık yapıp acaba hangi bankadan kredi çeksek dye düşünürken Rabbime binlerce kez hamdolsun ki bebeşimin geldiğini 28 kasım günü önce çoook silik çıkan kardeşime benm gördüğümü sende görüyormusun diye sorduğum arkasından kaybolan o silik çizgi için vede troid hastası olduğum için koştur koştur hastneye gittiğim ve değerimn pozitif olduğunu öğrendiğim eşimn ise hala inanamadığı kalp atışını duyınca donup kaldığı sakın seninki olmasın diye sorduğu emanetim benimleeeee.... benide alırmısınz aranıza beraberce beklayelim bebişlerimizi ve hayır dualarımızı beraberce yapalım anneleri:))):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK16::KK16::KK16::KK16:

Masallah arkadasimm. Allah saglikla kucagimiza almayi nasib etsinn. Adim adim bi mucizeye sahit oluyoruzz:KK16: harika biseyy:KK49:

hayırlı olsun canım allahım tamamına erdirsin eşin inanıyordur artık kalp atışlarının senin olmadığına:))))
daha yeni gördük teyzeleri henüz yedinci haftanın içindeyiz... babamız şokta:))) adam duygularını ifade edemez hale geldi:))) beklemek çok zor ben 3.5 yıllık evliyim ve 2 yıl bekledim rabbim yıllardır bekleyenlere hayırlarla nasib eylesin.... bnasib eylemeyeceksede gönüllerine ferahlık versin... çok zor....

evet canım beklemek çok zordur eminim allah kimseyi evlatla sınamasınnn isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla sanada mucizesini nasip etmiş hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahhhh kendine dikkat ettt

Eki Görüntüle 904113

Ayyyyyyyy cok cok sevindim senin adina, gozun aydin kayscımm :))) hayirlisiyla kucagina da alirsin ins, annesine babasina hayirli bir evlat olsun. Rabbim hamileligini tamamina erdirsin :)))

hoşgeldin aramıza :) İnşaallah hayırlısıyla kucağına da alırsın o günleri de görürsün. Rabbim isteyen herkese nasip eder inş bu duyguyu yaşamayı...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar tanıştığıma memnun oldum tekrar görüşürüz inş.. tüm anneler anne adayları dualarımdasınz şimdilik ben kaçar aeo...

mucizelerimizin bize ne zaman geleceği hiç belli olmuyor işte bizimde mucizemiz hiç beklemediğmiz bir anda olmuştu çünkü olmak için memleketimize gitmemizi bekliyormuş meğersem :KK1::KK1::KK1::KK1:

mucizelerimizin bize ne zaman geleceği hiç belli olmuyor işte bizimde mucizemiz hiç beklemediğmiz bir anda olmuştu çünkü olmak için memleketimize gitmemizi bekliyormuş meğersem :KK1::KK1::KK1::KK1:

valla öyle güzel bir durum ki her hali mucize kızımda hiç beklenmedik bir anda geldi bende tedaviye başlayacaktım yani ilaç kullanmaya başlayacaktım ve kan testi bile yaptırmıştım son anda bi test daha yapıyım dedim bi baktım ki çift çizgiii:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

X