- 12 Ocak 2011
- 275
- 5
ikizmi acaba benim 1 gün geçmişti adetim 204 tü senin bu değerin 2 katı nerdeyse
hay allah, ben adet görüyorum ama, hep erken adet olurdum ben, 25- 26 günde yani, ilk defa bu ay 32 günde oldum, korunmayı bırakmadan önce adetim düzenliydi 28günde bir olurdum..
küçükken idrar yollarımda enfeksiyon vardı dedim, onun dışında akıntım çok yok dedim, sadece kan değerime baktı ve antibiyotik verdi eve gelince farkettim sebebini anlamadım ama...
prolaktin değerim 31,92 yani okadar yüksek değil, ama yumurtlamayı engelliyomuş,
ben 4 aydır korunmuyorum ve hamilelikten önce gittim doktora herşeyim normal çıktı gebe kalabilrsin dedi doktor, hiç aklıma hormonum yüksek çıkacağı gelmezdi, kist falan oldu heraldeki ondan hamile kalamıyorum dedim kendi kendime...
çok moralim bozuldu, inşallah çok gecikmez hamile kalırım, çook istiyorum bi bebişim olsunn
benim 29 gibiydideğerim kişiden kişiye değişiyor etki şekli ben mesela çok zor adet olurdummm olur inşallahhh ilaçlarını kullan dr memnun değilsen başka bir dr gidebilirsin canım aklında kalacağına
canımmm forumda görüyordum seni. tebrik ederimm.. sonunda bebiş haberini aldın sen de.. darısı bize inşallah.Allah tamamını erdirsin çok sevindim
ikizmi acaba benim 1 gün geçmişti adetim 204 tü senin bu değerin 2 katı nerdeyse
haayat sanırım seninle tam aynı günlerdeyiz,benimde muhtemel doğum tarihi 16 temmuz yazıor takvimlerde snn 14 temmuz demek aramızda 2 gün falan var.. senin de kasık ağrıların çok mu? ayakta biraz duriyim ölüyorum resmen,bu normal mi acaba ben adet olacağımda bile bu kadar kasık ağrısı çekmemiştim. bide idrar yolu enfeksiyonuda çıktı bende hepsinin ağrısı bir arada
ben hiç ayakta kalamıyorum napıcam bilmiyorum hadi bu hafta raporluyum ama haftaya işte napıcam bilmiyorum yaww bide düşük riski var hayırlısı bide bugün karnımın alt kısmı sanki geriliyo büyüyor sanırım kuzucukkkk:))))
ben kızımıda hep aşağıda taşımıştım nası başladıysa öle gidiyoooo seni korkutmak gibi olmasın ama ilk hamileliğimde öğrendiğim gün lekelenmelerim olmuştu aynı şeyi gene yaşadımmm :))))))))
bu arada geçmiş olsun napıcan tedavi için bende tam yumurtlama döneminde hastalanmıştım ilaç kullanmadım öksürmekten bi hal olmuştum hala geçmedi ilaçsızda geçmiycek sanırımmm
canım bende lekelenme hiç olmadı,sadece kasık ağrıları var bolca işte.. doktorumda bu ağrının normal olduğunu rahmin yeni oluşuma ayak uydurmaya çalıştığını,rahim içine yerleşen bebeğe(tabii daha bebek değil) bağlı damarların gerildiği vs. gibi bişeyler dedi şimdi yanlış bişey demeyim ama az çok bunları söyledi..
Aman bende diyorum bişey olmıycağnı bilsem bu ağrılar hiç sorun değil insan çekerde işte her seferinde acaba bişey mi olucak bu kadar kasık ağrısına die düşünüyorum
İdrar yolu enfeksiyonu içinde ilaç vermiycem şuan bol bol su iç dedi ayın 16 sında yine gidicem bakalım artık:))
1,5 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyordum iki aydır bıraktım ilk ayda 3-4 günlük bir gecikmeyle regl oldum bu ay ise 4 gün gecikti belirtisini de yaşamıyorum net olarak.Gebelik testi yaptım negatif , acaba değişir mi?.3 gün sonra tekrar test yapacam sonuca göre doktora gitmeyi düşünüyorum.Hamile olabilir miyim acaba?
benım gebe kalmadan oncekı ay gecıkmem oldu test yaptım negatıftı .bır sonrakı ayki gecıkmemde test pozıtıf cıktı bılemıyorum canım test yanıltırmı
meraba arkadaslar sanirim bende hamileyim regl 3 gun gecikti vebugun idrar testi yaptm ikinci cizgi net cikti ama rengi tam koyu degil yarn kan testide yapacam sizce test yanilabilirmi
çok düşük bir ihtimal canım :)) bende çift çizgiyi görünce kesin yalnıştır deyim acaba vs ler araştırıp durdum gece boyu ama kanda da pozitif çıktı çok şükürrrrr:)
aynen canm bende arastirip duruyorum ikinci cizgiyi bende gordum ama kesinmi deglmi diye gelip gidiyorum yarini nasil getirecem bilmiyorum kan testi yapacam
canm bende 3 senelik bekleyişin sonunda inanamamıştım
şimdi keseyi gördüm ama inşllh geç döllenmedendir bebişm 7-8 haftalık olması gerekirken 4 haftalık görünüyor..
46-47 günde bir regl oluyorum umarım bi sorun çıkmaz şimdide boş gebelikleri okuyup duruyoum
canm kendini boyle dusuncelere kisitlama eminim gec dollenmeden boyledir kotu dusunme umarim sorunsuz bir hamilelik gecirirsin ve bebegini saglikla kucagina alirsin