selam kızlar dun ılk muayenemı oldum kese göründü karnımdan pek bişey gorunmedı malesef alttan muayene oldum korktugum basıma geldı keseyı daha net gordu doktor salı gunu tekrar cagırdı ıkı hafta snrada kalbı atmaya baslar dedı ınsallah bakalım. bırde doktor secımım bır bayandı ama o bayanın randevuları dolu oldugundan baska bır hekıme gorundum smdı değiştirsem ayıp olur hekımı demı bu beyde kıbar bırısı aslında detaylı bılgılendırıyor
meraba arkadaslar sanirim bende hamileyim regl 3 gun gecikti vebugun idrar testi yaptm ikinci cizgi net cikti ama rengi tam koyu degil yarn kan testide yapacam sizce test yanilabilirmi
hayırlı olsun hamilesin bence canımmmm
kızlar dün akşam silerken çok az kan geldi çok çok azdı ama çok korkuyorum acaba bişey mi oldu? niye kan gelmiş olabilir..acil yardım edin bana...
canımm doğum tarihlerimiz aynı güngelen kanama tam olarak ne renk?büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır ama gebelikte her kanama muhakkak önemsenmeli ve doktor tarafından değerlendirmeli
darısı bize canım keseyi görmek için erken bize valla ben alttan üstten alıştım artık kasmıyooo:)))) yani o kadar gittimkiii dr. bide ben hiç bayan dr tercih etmmem çok bencil oluyorlarrr birde sürekli eleştirdiklerini duydum erkek dr bu konuda daha insancıl oluyorrrr bence
kızlar az önce testimin sonucunu öğrendim bende kasım hamişlerindenim.satım 9 ekimm idi.çok mutluyummmmmm
çok düşük bir ihtimal canım :)) bende çift çizgiyi görünce kesin yalnıştır deyim acaba vs ler araştırıp durdum gece boyu ama kanda da pozitif çıktı çok şükürrrrr:)
canım umutsuzluğun seni esir almasına izin verme olacak inşallah dualarla
canım hayırlı ugurlu olsun öncelikle rabbim sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayıda nasip etsin..canım kırmızıydı rengi çok az geldi zaten..doktorumu aradım olabilir normal stres yapmayın dedi. cuma günü kese muaynem var bakalım inşallah hersey yolundadır..dün ben biraz temizlik yaptım çok ayakta kaldım birde eltimin kızı var 9 aylık onu biraz sevdim kucagıma aldım sanırım biraz zorladım ondan oldu diye düşünüyorum ama bilemiyorum..içim cok huzursuz cuma günü olsunda biran önce keseyi göreyim bir sorun olmasın istiyorum..
canım hayırlı ugurlu olsun cok sevındım:)pekı belırtılerın nelerdı anlatabılır mısın.adetıne kac gun kala goguslerın agrıdı sıstı:)
Hamile olduğunu öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İsteyenlere de tez zamanda versin.
Bir şey sormak istiyorum. Benim en geç bugün adet olmam gerekiyordu. Dün kahverengi akıntı gelince oldum zannettim. Bu sabah kadar çok az leke oldu. Dr bana adetinin 2. günü gel demişti. Randevu aldım, ama şimdi kontrol ediyorum lekelenme (kanama demiyorum çünkü kan değil koyu kahverengi) durmuş. Ne düşüneceğimi bilemedim. Göğüslerimde 1 haftadır hafif acı vardı, kasık ağrılarımda vardı 2 haftadır. Ama bunlar adet döneminde de olur biliyorum. 3 ay önce bir düşük yaşadım ve başka sorunlarda vardı bende. Çocuğum olsun çok istiyorum ve en ufak belirti şüphemi arttırıyor. Böyle şeyler yaşayan var mı içinizde?
bat 8 az önce test yaptım ve çift çizgi...
saçma salak bi ruh halindeyim
resmini çekip eşime yolladım daha almadı sanırım alsa arardı