Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

valla yazıyoruzzzz cevap yook bende saf gıbı okuyorum cok sevıyorum ama bana da bırılerı cevap verse cok daha sevecegım bu sıteyı

valla arkadaşım ben de aynı senin gibi oluyorum..bazen yazdıklarıma cevap gelmeyince üzülüyorum hakkaten,giremedim aralarına herhalde diyorum,ama yine de okuyorum

Hamilelik alinganliklari mi basladi kizlar😊😊duy gusal degisimler,banada gelmiyor bilmiyo tale diye dusunuyorum😉takilmayalim herseye mutlu olalaim beklerimizide mutlu ederim ins

Son düzenleme:
atsın da gebe olduğumu anlayayım fiziksel olarak :)
gerçi bulantılar sağolsun sürekli hatırlatıyo ama

o göbüşler kocaman bebişle dolsun bir an önce inş pörtler karınlarımız

canım aynı mualllakta bende kalıyorum hamiş kıyafeti için erken diye tereddüt ettim sonra sürekli olarak tayt giymeye başladım kış günü o da ince kaçıyo e içine kilotlu çorap giysek onların lastiği pantolonlardan sıkı,o yüzden ben yarın alışverişe çıkıp hamile pantolonumu almaya karar verdim sende geç bence sıkıyosa başka seçenek yok zaten 3.ayda geçiliyo normalde de karın şişmesi beklenmiyo çünkü basenle bel uçup gidiyo göbüşten önce kremi göbeğe kullanmak için erken daha çünkü zaten karın bölgesi kadınların derisi esnek oluyo daha göbüş çıkmadan çatlamaz ki göbüş şişecek şişecek,derisi davul gibi olacak da öyle çatlayacak.ama senin bölgende çatlamaya en müsait yerin neresi?mesela benim belimle basen kısmım çatlamaya müsait oraların derisi çok esnek olmadığı için oralardan başlamak gerek.

Yaaaa
Yemin ederim gözlerimden istemsizce yaşlar geliyo
İnan çok mutlu oldum.Bu ne güzel bir duygudur kimbilir..
Tekme bile atıyo he:) Yerim ben onun bacaklarını:))))))))
Rabbim nazarlardan korusun, sağlık versin inşallah:)))))))))

of canım ya ctesı gunu ıdrardan sonra kan gordum doktorda yoktu aramadımda hala ve aklıma takıldı boyle olan varmı cumaya alabıldım rand belki benım gibi yasayan vardır dıye yazdım ama cevap yok ((

Canim internetle 8.haftada pleasant a gorevi ustlenirken ,devir teslimde hafif kanama olabilir yaziyor.bence dr una danismalisin korkuymakta istemem dusuk tehliken olabilir bi arkadasim da olmustu Hemen progestan igne oldu ,sik sik dinlendi,progeston haplara devam etti cok sukur simdi iyi 4 aylik oldu oglusu

Canım iyi düşün iyi şeyler olsun, Rabbim ne eylerse güzel eyler, inşallah hayırlı haberler getirirsin..

Ya ben zaten kilolu olarak hamile kaldığımdan, göbeğimde çatlaklarım vardı, acaba bu çatlak kremleri geçmişteki çatlaklara da etki eder mi?

ya haklısın canım bugun zor gidemeyız eşımde yok yarın gıdelım cumaya kadar ben rahat edemem rüyalarıma gırıyor ıkı gecedır kanlarla uyanıyorum of yaaa (

Lcw den 50den 40 inmis hamile kadife pantolanlar,kaliplarda genis genis baya ben 38 giyirum ama 36 oldu bana tavsiye ederim cnm.nasil anlarim catlamaya musait oldugunu benim deri cok sert ,annemde olmamis ins bende olmaz ama ikiz kocaman olursa gobus bide hic bulantida yok hobidi girtlak yiyorumda o zaman basliyacagimizda beraber baslayalim😊😊😊

yaa canım aynen öyle bende çok ama çok duygulandım çok sağol canım benim
ee sıra seninkine geliyo sende izlersin artık ya şimdiden nasıl hareket yeteneğine sahipler gerçekten allahın hikmeti.aminn hepimizi ve bebişlerimizi rabbim korusun inş.:)))ya bak söylemeyi unuttum doktorumuz dedi kiiiiiii bir sonraki kontrolümüzde erkekse cinsiyeti belli olurmuş:)))bide artık her hafta değil ayda 1 e düşecek kontrollerim sanırım bir sonraki 3 hafta sonra çünkü,bir sonrakinde hem 2 li tarama testi,hem ense kalınlığı hemde cinsiyet tahmini yani şimdiden sabırsızlanıyorum,sen bide 3 hafta sonra gör bebişini inanamayacaksın koca bir bebek olacak diyo doktor:))))

ya haklısın canım bugun zor gidemeyız eşımde yok yarın gıdelım cumaya kadar ben rahat edemem rüyalarıma gırıyor ıkı gecedır kanlarla uyanıyorum of yaaa (

Benim ilk dusugunmde sabaha kadar agri cekmistim sabah yogunkanamayla kaybettim.seninde devam etmiyorum sorun yok ama yarin ihmal etme birde bol bol ayaklarina yastik koy dinlen tatlim.ins bir daha gelmez .bilirim o korkuyu😞😞

Canım ben bu hafta sonu gittim, 2 tane pantolon aldım, ben zaten kilolu olduğum için direk sıkmaya başladı pantolonum..
Lcwdan aldık, ama kızlar ne tatlı şeyler var yaaa, böle karın kısmında çıkmaya çalışan bebek resmi olan, yumurta içinde bebek vs..
Neyse onları almadım ama eşim ben öyle özenerek bakarken 3 4 tane tunik gibi bluz gibi bişeyler alalım dedi...
Ayy bir mutlu oldum ki sormayın

bende oraya bakacağım benimde istediğim pantolonlar kot ama ucuzsa dayanamam ben belki ondan da alırım sağol canım bilgilendirdiğin için,ergenlik döneminde yada sonrasında hiç hızlı kilo alıp verme durumu yaşamadın mı?yani muhtemelen daha önceden ince,beyaz,çizgi çizgi bacakların,basenlerin yada belinde vardır eski çatlakların onları bi kontrol et önce oralardan başla kullanmaya.ya ben çok midesiz oldum mide bulantım az geçsin canım herşey çekiyo bide saçma sapan şeyler oluyo,ben fazla iştahım yok diyorum eşimde ben seni son günlerde hiç iştahsız görmüyorum sen farkında değilsin diyo geçenlerde de ablam dalga konusu yaptı allahtan iştahın yok boğazın hiç durmuyo diyo biz bu gidişle 20 kilo alırız amanınnnn dur demek lazım

Merhaba kızlar bende ilk gunden beri sizi takipp ediyorum ama daha yeni yaziyorum eylul ayinda bos gebelik lurtaji olmus ve zor gunler yasamistim bu hamileligim kurtajdan sonraki ilk adetimden sonra gerceklesti.beklemiyordum..psikolojik olarak da hazir degildim cok korku dolu gunler yasadim bebek gozukecekmi kalp atisi olacakmi gibi endişeler. ..cok şükür bunun gelisimi ve kalp atisi var. .kahverengi akintim vardi dinlenince gecti.Doktorum sagolsun bir ay heyet raporu verdi dinleneyim diye...simdi akintida beyaza dondu sukur...Yani artik diyebilirim bende hamileyim allah hepimizin gebeliklerini tamamina erdirsin. ..Allah bebislerimizi korusun...iste boyle bizim hikayemiz...

Yaa ne güzel 3 aylık olmuşsun:)))
bulantıların gitti mi?
Nasıl son durumun?

çok şukur bı sorun yok canım ya bulantılar 2 hafta falan surdu arada yanıyor mıdem ama ekşi ve soda cok rahatlatıyor benı bakalım 3ay oldu ama çok merak edıyorum neyaptıgını nasıl oldugunu ellerını kollarını hareketlerini gormek ıstıyorum hemen

Benim kontrolüm 13 ocakta((((((
doktor 1 ay sonra gel dedi((
Yani 13 haftalık olucam sanırım kısmetse
İnşallah bizimki de hareketli olur gittiğimizde, çok özendim anlattıklarına teyzesi
Rabbim yavrularımıza sağlık versin inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…