Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

Sakın moralini bozma bir doktora daha git. Bence bebiş görünecek. Senin üzüntün daha kötü etkiler bebişi. Daha küçük bebişin.kalp atışları duyulur bir kaç güne kadar. benim doktorum kalp atışları için 8. haftada çağırmıştı. üzme kendini ne olur Allahım güzel günler gösterir inşallah.Dualarımız seninle...

kalp atışı yok daha bebişi göremediler

benim doktor da daha bebişi görememişti çok küçük olduğundan ama kalbini duymuştuk geçen hafta, yolk kesesi görünüyordu sadece. hiç stres yapma, bir sonraki randevunda göreceğine eminim :) Ben de 2 hafta sonra bebişi görmeye gideceğim.

maşallah canım çok sevindim, Artık gönlünü ferah tut ve hamileliğinin tadını çıkar :) Darısı bizim de başımıza inşallah :)

sağol canım ya evet artık cidden gecikmeli olarak tadını çıkarmaya başlayabilirim:)))ayyy allah sizlerede nasip edecek inş...başka bişi o an yaa:)))

inşallah naz yapıyodur, 2 ay önce düşük şimdi bu bir oğlum var çok şükür artık vazgeçicem kardeşi de olmayı versin napıyım ağustostan beri yaşlandım resmen

inşallah naz yapıyodur, 2 ay önce düşük şimdi bu bir oğlum var çok şükür artık vazgeçicem kardeşi de olmayı versin napıyım ağustostan beri yaşlandım resmen

arkadaşım yıpratma kendini,inşallah şimdilik görünmemiştir,aslında herşey yolundadır,neden olmasın yani..
dua edelim inşallah bir sorun olmasın,sağlıkla kucağına aldığın günler de gelsin..oğluna kardeş olsun

bende öyle bi sabah bi akşam takip ediyorum ama kimse yazmayınca sıkılıyor insan hareket olsun sitede yaa :)

Haklısın arkadaşım site hep sakin. Bende fırsat buldukça giriyorum.Çoğu çalışıyor bende çalışıyorum ama her fırsatta giriyorum siteye..Hafta sonu mide bulantılarımla uğraştım oğlum hastalandı çok fena. Onlarla uğraştığım için kendimde çok kötü olduğum için giremedim. bugünde tansiyonum düşük.Geçecek inşallah. Dört gözle bekliyorum bu belirtilerin geçmesini...

benim de kafamı yolk sac karıştırdı. Acaba boş gebelikte olmuyor mu araştırıyorum şimdi.

kızlar ben de ne zaman girsem sitede kimse olmuyo,daha hareketli olmasını isterdim

herkes böyle istediğine göre,bişeyler yapalım,daha sık girmeye çalışalım o halde..

bu arada bulantılarım için bir hap kullanıyorum,sizler de kullanıyo musunuz..folik asit ve daha biçok vitamin içeren bi hap,zararsız olduğunu söyledi doktor,nette de araştırdım..
çok şükür işe yaradı,bulantılarım çok çok çokkk azaldı,bulantı olmayınca baş ağrısı da olmuyo,normal hayatıma döndüm diyebilirim :)

çatlaklar için de herhangi bişey kullanırsanız burda paylaşın ben de yararlanmak isterim..
daha 7. haftadayım,şuanda karnımda büyüme filan yok ama erken mi kullanılmalı böyle şeyler,ne gerekiyosa artık yapalım birlikte

Yahu ne hoşsun.Sevinsene kurtulmuşsun bulantılardan..Darısı başımıza...Benim hala bulantılarım var. Dört gözle geçmesini bekliyorum...Ayrıca tansiyonumda yerlerde ...Dua et artık bulanmasın.Gebeliğinin tadını çıkarırsın.

Kızlar çatlaklara karşı önlem almaya başladınız mı ben daha hiç bir şey yapmıyorum ama yapsam iyi olacak göbeğim büyüdü şimdiden.

canım ben çatlak önleyici kremimi stokladım ablam bu aralar göğsün çok büyür göğsün için başla demişti çünkü ama daha hiç kullanmadım erken diye 1 ay sonra göbüş için başlarım göğsümede başlasam iyi olacak sanki.

Simdiden hamile pant aldim,dugme ler sikiyor😔.ins catlaklar olmaz kuzu

ayyy bende onları giymek için sabırsızlanıyorum hatta bugünkü kontrolümden çok korktuğum için bugünü bekledim ve yarın hemen alıcam bende:))bugün beli çok bol olan pantolonumu denedim sıkmasın diye yok arkadaş o bile olmuyo benim karın çok belirmedi az çıktı ama bel ve basen aynı kilomda olmama rağmen genişlemişşş

Simdiden hamile pant aldim,dugme ler sikiyor😔.ins catlaklar olmaz kuzu
Ben hep tayt giyiyorum small bedendi taytlarım gittim mediumlarını aldım gobegim belli oluyor cok erken değil mi ya

Evet canım okuyorum seni sürekli sabrına hayranım neyse ki bitti bebeğini görebileceksin sonunda dualarım seninle:)
canım ben başladım iki hafta oldu vazelin kullnıyorum şu renksiz kokusuz naturel olanından bi arkadaşım önermişti
Çok iyi fikir ben kremlerin kokusundan tiksiniyorum ben de vazalin alayım geç kalmadan. Yag desen hic suremem kremi bile zor suruyorum.

sorma canım şom ağızlı ben olarak bu sabaha lavoboda gözlerimi açarak başladım yaa :))ama doktorum 12.haftaya kadar mide bulantısı olmasını istediğimiz belirtidir sana herşeyin yolunda gittiğinin sinyallerini verir demişti ondan e biliyosun bende panik atak biri olaraktan
canımm allah yardımcın olsun haklısın çok zor ama sende şu yönünden bak bebişin çok iyi

evet canım ya site çok boş oluyo bende girdiğimde saatlerce cevap alamıyorum 2014 temmuz annelerini arada takip ediyorum yazmasamda orası tam bir sohbet alanı olmuş ne güzel...çatlaklar için tavsiye üzerine aldığım kremin adı roc maternity antı stretch marks hem bu sprey şkelinde uygulaması kolay hemde çok uçuk fiyatlarda değil.

sağol canım cevap verdiğin için..
ben de bakiim bi o spreye,daha erken ama,geç kalmak da istemem..
benimki ikiz gebelik olduğundan göbeğim çok büyür gibi geliyo,çünkü çok zayıfım,gerilecek iyice karnım

rica ederim canım bencede senin göbüş 10.haftada birden atar şimdiden stok yap.

Daha kıyafet almak için erken ama,düğmeler sıkıca vicdan yapıyorum.bi arkadaşım kullandığımız progestanlar şişiriyor dedi,gerçi bizim genetik yapı 1 kılo alsak göbek oluyo.tayt çok seviyorum ama iş için herzaman uygun olmuyor.önceki gebeliğimdede kot almştım bir tane üst kıyafet oluyorda,alt sıkıntı.çatlak kremi erken gibi geliyo ama belki erken başlamak lazımdır.gerçi ben uyumaktan fırsat bulutta ne ara kremleneceksem😴😴😴

valla yazıyoruzzzz cevap yook bende saf gıbı okuyorum cok sevıyorum ama bana da bırılerı cevap verse cok daha sevecegım bu sıteyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…