canım geç döllenme olabilir belki 7+1 değildir? kalp atışı duyuldu mu?
kalp atışı yok daha bebişi göremediler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım geç döllenme olabilir belki 7+1 değildir? kalp atışı duyuldu mu?
şimdi geldim doktordan, 13mm kese, 6,5mm yolk sac var bebiş yok göremediler vajinal de baktılar, üffff çok canım sıkkın kan verdim sonuç 4 te napıcam şimdi yaaaaa. 7+1 de bide vajinal görünmeliydi bebiş dimi???
kalp atışı yok daha bebişi göremediler
maşallah canım çok sevindim, Artık gönlünü ferah tut ve hamileliğinin tadını çıkar :) Darısı bizim de başımıza inşallah :)
Canım sakın ol dua et bol bol bende sımdı senın ıcın edıyorum inşallah bebişin naz yapıyordur Yarabbımm inşallah hemen haber ver bizede ALLAHIM İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRSIN DUA ET korkma bozma moralını
inşallah naz yapıyodur, 2 ay önce düşük şimdi bu bir oğlum var çok şükür artık vazgeçicem kardeşi de olmayı versin napıyım ağustostan beri yaşlandım resmen
bende öyle bi sabah bi akşam takip ediyorum ama kimse yazmayınca sıkılıyor insan hareket olsun sitede yaa :)
canım sakin ol öncelikle telaş yapma çünkü yolk sacın görülmesi demek zaten boş gebelik değil bebiş var demek oluyo,boş gebelik yoktur teşhisinin en önemli kanıtı yolk sac.ultrason aletinden kaynaklıdır muhakkak duyarlı değildir v.s...başka bir hastaneye git tekrar baktık bide zaten çok başındasın o daha minnacık annesi bu haftalarda normal endişe etme ve 9.haftaya kadar bekle dualarımız seninle sen iyi olki bebişin de iyi olsun.
kızlar iki gündür mide bulantılarım bıçak gibi kesildi neden olabilir?allahımmm ben ne zaman rahatlayabileceğim...Yarın sabah doktor kontrolüm var bana dua edin olur mu?doktorum 10.haftadan sonra giderek riskin azalacak demişti o yüzden yarın çok önemli bide bu hafta aklıma çok kötü şeyler geliyo çok korkuyorum napıcam ben bu stresli hallerimi yaaa
Kızlar çatlaklara karşı önlem almaya başladınız mı ben daha hiç bir şey yapmıyorum ama yapsam iyi olacak göbeğim büyüdü şimdiden.
Simdiden hamile pant aldim,dugme ler sikiyor😔.ins catlaklar olmaz kuzu
Ben hep tayt giyiyorum small bedendi taytlarım gittim mediumlarını aldım gobegim belli oluyor cok erken değil mi yaSimdiden hamile pant aldim,dugme ler sikiyor😔.ins catlaklar olmaz kuzu
Evet canım okuyorum seni sürekli sabrına hayranım neyse ki bitti bebeğini görebileceksin sonunda dualarım seninle:)inş canım inş hepimiz son haftalara geldiğimizide görürüz benim hafif bir göbeğim vardı zaten ama dediğin gibi şiş artık :) ama ben daha hiç doktora gidemedim yurtdışındayım inş ilk kontrolum yarın dua edin benim ve bebişim için...
Çok iyi fikir ben kremlerin kokusundan tiksiniyorum ben de vazalin alayım geç kalmadan. Yag desen hic suremem kremi bile zor suruyorum.canım ben başladım iki hafta oldu vazelin kullnıyorum şu renksiz kokusuz naturel olanından bi arkadaşım önermişti
Yahu ne hoşsun.Sevinsene kurtulmuşsun bulantılardan..Darısı başımıza...Benim hala bulantılarım var. Dört gözle geçmesini bekliyorum...Ayrıca tansiyonumda yerlerde ...Dua et artık bulanmasın.Gebeliğinin tadını çıkarırsın.
kızlar ben de ne zaman girsem sitede kimse olmuyo,daha hareketli olmasını isterdim
herkes böyle istediğine göre,bişeyler yapalım,daha sık girmeye çalışalım o halde..
bu arada bulantılarım için bir hap kullanıyorum,sizler de kullanıyo musunuz..folik asit ve daha biçok vitamin içeren bi hap,zararsız olduğunu söyledi doktor,nette de araştırdım..
çok şükür işe yaradı,bulantılarım çok çok çokkk azaldı,bulantı olmayınca baş ağrısı da olmuyo,normal hayatıma döndüm diyebilirim :)
çatlaklar için de herhangi bişey kullanırsanız burda paylaşın ben de yararlanmak isterim..
daha 7. haftadayım,şuanda karnımda büyüme filan yok ama erken mi kullanılmalı böyle şeyler,ne gerekiyosa artık yapalım birlikte
evet canım ya site çok boş oluyo bende girdiğimde saatlerce cevap alamıyorum 2014 temmuz annelerini arada takip ediyorum yazmasamda orası tam bir sohbet alanı olmuş ne güzel...çatlaklar için tavsiye üzerine aldığım kremin adı roc maternity antı stretch marks hem bu sprey şkelinde uygulaması kolay hemde çok uçuk fiyatlarda değil.
sağol canım cevap verdiğin için..
ben de bakiim bi o spreye,daha erken ama,geç kalmak da istemem..
benimki ikiz gebelik olduğundan göbeğim çok büyür gibi geliyo,çünkü çok zayıfım,gerilecek iyice karnım
Kızlar çatlaklara karşı önlem almaya başladınız mı ben daha hiç bir şey yapmıyorum ama yapsam iyi olacak göbeğim büyüdü şimdiden.
rica ederim canım bencede senin göbüş 10.haftada birden atar şimdiden stok yap.