Canım senle bir gün var aramızda ben dün bebeği gördüm kalbini dinledim. Bu hafta da gitsen görürdün ama zaten bir haftan kalmış. Rahat ol sıkıntı yapma kendine.
Gozunaydin canim.. Darisi benim basima insallah.. Sirf para alsin diye doktor onbes gunde bir cagiriyo.. Bekliycem mecbur..
Kızlar çatlaklara karşı önlem almaya başladınız mı ben daha hiç bir şey yapmıyorum ama yapsam iyi olacak göbeğim büyüdü şimdiden.
ilk çocuğumda lekelenmelerim olmuştu acemi olduğum için çok korkmuştum oldu ve üstelik ikizler biliyosun ama gayet rahat olmaya çalışıyorum çünkü olan bize oluyo
Haftasonu herkes izninin keyfini çıkarıyor:) maşallah canım 13. Haftana girmissin darısı başıma:) ne durumda belirtilerin, karnın çıkmaya başladı mı benim şimdiden semsert ve şiş bir karnım var.
Canım ben de bu sıralar farkettim, arkadaşların çoğu sessizleşti, ne güzel konuşuyoduk burda ya:26::26::26::26::26:
Ben işten gelir gelmez açıyorum kk'yı akşam yatana kadar takip ediyorum
Kızlar çatlaklara karşı önlem almaya başladınız mı ben daha hiç bir şey yapmıyorum ama yapsam iyi olacak göbeğim büyüdü şimdiden.
bende öyle bi sabah bi akşam takip ediyorum ama kimse yazmayınca sıkılıyor insan hareket olsun sitede yaa :)
Canim bence 10 gun icinde git tekrar para odeme,merak ettim kalp atisi bu hafta duyuluyormus hocam dersin,benim sat 18 ekimdi. 4 aralikta 6+4 cok sukur kalp atislarinida duyduk.darisi basina ins cnm
aynen arkadaşlar ya bende gün içinde hep takip ediyorum ama ilk günlerde ki hareketlilik yok hepimiz kabuğumuza çekildik galiba
ben halan hangi hastaneye gideceğime tam karar veremediğim için hastane arayışı içindeyim c.tesi tavsiye üzerine başka bir hastaneye yeni bir doktora gittik manayla bebişimizide gördük çok şükür Rabbime 2,53 olmuş boyumuz kalp atışlarını da tekrar dinledik ve bebişimizin hareketlerini izledik çok başka bişeydi ya inanılmaz güzeldi kollarını hareket ettiriyordu çok şükür sanırım bu doktor ve hastaneyi beğendik inş burda devam etmeye karar verdik bakalım ocak 3 gibi ikili teste çağırdı doktor önceki doktor 25 aralığa çağırmıştı sizler neler yaptınız nasıl gidiyor hamilelik ikili teste ne zaman gidiceksiniz
bilmiyorum.. tahlillerini de yapcam 23ünde aç karnına gel dedi.. şimdi gitsem tahlil için erken falan der.. zıt düşmekte istemiyorum.. burada çok fazla alternatif yok doktor konusunda.. ne mutlu sana.. inşallah haftaya bugün bu saatlerde ben de duyarım kalp atışlarını..
ilk çocuğumda lekelenmelerim olmuştu acemi olduğum için çok korkmuştum bütün hayatım acaba bişi olurmu düşermi vs diye kısıtlandı canım doğuma kadar sürdü çünkü aşağıya yerleşmişti kızım hayatımı zorlaştırıyordu o kadar stres yapmışımki 16. haftadan sonra psikolojik olarak kalp sıkışması çarpıntı vs yaşadım çok zor oldu bence biraz rahat olmakta fayda var allahıma emanet ben kendime ettim hamileliğimde burnumdan gelmişti bunda çok rahatım yine kanamam oldu ve üstelik ikizler biliyosun ama gayet rahat olmaya çalışıyorum çünkü olan bize oluyo
DUALARIM SENİNLE CANIM BENİM NOLUR GÜZEL HABERLERİ VER BİZE YARIN...AMA NE GELİRSE ALLAHTAN...HERŞEYİN YAYIRLISINI İSTİYELİM...YİCEK EKMEĞİ VARSA ZATEN DÜNYAYA GELİR YOKSA DA PAMUKLARA SARSAK KENDİMİZİ BOŞ YANİ....SENİN DÜŞÜKLERİNİN SEBEBİ NEYDİ CANIM ARAŞTIRILDI MI...
haklısın canım aynı durum bende de var üstelik bende ritm bozukluğu var ve hamileliğimi öğrendiğimden bu yana artış gösterdiği için çarpıntım arttı nefesim yetmiyo v.s..ah canım herşeyi biliyorum da birde uygulamaya geçirebilsem ama inşallah bugün itibari ile rahatladım artık :)))
canımm çok sağol sıcacık dostluğun ve desteğin için buraya yazmak,sizlerle hem sıkıntılarımı hem mutluluklarımı paylaşmak bana çok iyi geliyo çünkü beni en iyi anlayan sizlersiniz.haklısın ama gelde ana yüreğine söz geçir şimdiden herşeyimiz oldu bebişimiz,en kıymetlimken gözümden bile sakınır oldum.canım ben hemen araştırmıştım tıbbi genetiğin yolunu tuttum 2 yıl önce ve kromozomal bir anomalilik olmadığı,benim kanımdaki pıhtılaşmanın bebek kordonunu tıkadığı ve bebişim oksijensiz kaldığı için kalbinin durduğu anlaşılmıştı.2.de ahmak doktormarın yüzünden iğnelerime zamanından çok sonra başlamıştım ve oda öyle gitti şimdi günde 1 clexena 4000 lik iğne ve 100 mg lık coraspin kullanıyorum.ya sen araştırdın mı?
Veeee gelelim doktor sonucumuza teyzeleri,doktordan gelir gelmez hemen size haber vermek için pc başına geçtik:)))bebişim öyle farketmiş ki kızlar maşallah artık tam bir bebiş görüntüsünü almış.kafatasını muayene etti doktorumuz,ensesine baktı kemiklerine baktı bizede gösterdi:))...oyyhh yaradana kurban nasılda hareket ediyordu ayakları,elleri hatta parmakları bile belliydi artık,uzun uzun tekmelerini izletti doktorumuz çok hereketliydi görseniz nasılda duygulandım yaradanımın mucizesi karşısında dilim tuttuldu,annemmm sen ne ara büyüdün de karnımda böyle kıpır kıpır oldun dedim
Bir iyi haberimiz daha var bebişimin plesentası görevini devralmış şuan kendi kendine yetecek duruma gelmiş doktorumuz artık endişe etme riskli günleri atlattınız gözünüz aydın dedi
şimdi geldim doktordan, 13mm kese, 6,5mm yolk sac var bebiş yok göremediler vajinal de baktılar, üffff çok canım sıkkın kan verdim sonuç 4 te napıcam şimdi yaaaaa. 7+1 de bide vajinal görünmeliydi bebiş dimi???
şimdi geldim doktordan, 13mm kese, 6,5mm yolk sac var bebiş yok göremediler vajinal de baktılar, üffff çok canım sıkkın kan verdim sonuç 4 te napıcam şimdi yaaaaa. 7+1 de bide vajinal görünmeliydi bebiş dimi???
Midem kaynıyor resmen ya. Bulantım yok heyoo diye geziyodum 7. haftaya girmemle yere yapıştım. Ayrıca başım da çok dönüyor tansiyonumda mı sorun var acaba:44: