Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya dünden beri niye kimse yazmıyo ya??
ya dünden beri niye kimse yazmıyo ya??
Canım ben de bu sıralar farkettim, arkadaşların çoğu sessizleşti, ne güzel konuşuyoduk burda ya:26::26::26::26::26:
Ben işten gelir gelmez açıyorum kk'yı akşam yatana kadar takip ediyorum
Haftasonu herkes izninin keyfini çıkarıyor:) maşallah canım 13. Haftana girmissin darısı başıma:) ne durumda belirtilerin, karnın çıkmaya başladı mı benim şimdiden semsert ve şiş bir karnım var.
kızlar iki gündür mide bulantılarım bıçak gibi kesildi neden olabilir?allahımmm ben ne zaman rahatlayabileceğim...Yarın sabah doktor kontrolüm var bana dua edin olur mu?doktorum 10.haftadan sonra giderek riskin azalacak demişti o yüzden yarın çok önemli bide bu hafta aklıma çok kötü şeyler geliyo çok korkuyorum napıcam ben bu stresli hallerimi yaaa
kızlar iki gündür mide bulantılarım bıçak gibi kesildi neden olabilir?allahımmm ben ne zaman rahatlayabileceğim...Yarın sabah doktor kontrolüm var bana dua edin olur mu?doktorum 10.haftadan sonra giderek riskin azalacak demişti o yüzden yarın çok önemli bide bu hafta aklıma çok kötü şeyler geliyo çok korkuyorum napıcam ben bu stresli hallerimi yaaa
Merhaba, öncelikle cok gecmis olsun biraz sıkıntılida olsa sonradan iyi haberleri duymana cok sevindim peki bu yanlış bilgi cihazdanmi kaynaklanmis yoksa doktordanmi? Bende pazartesi kalp atıslarını duymak icin ilk defa gidecegim ama simdiden bi yandan heyecan bir yandan korku bastırmaya başladı insallah bende iyi haberler alırım... birde sana karından ultrasonlamı baktilar yoksa vajinal olanlami?
Canım Allah'ım sana hayırlı haberler nasip eder inşallah:)
Bak sendeki bütün stresler bebeğe geçiyo, yapma böyle annecik:)))
10. Haftan olmuş, çok normal kesilmesi. Streslenme ohh be atlattım de
canım sakın stres yapma ... bende sabahtan beri acaba göğüslerim daha mı az acıyor... yok acımıyor mu... kafayı yicam ... böyle strese girmemiz bebeğe de zararlı biliyorum... elimizde olmuyor ... birde daha önce 2 kayıp yaşadım her gün düşünmekten beynim uyuşuyo resmen ... ama sakin olmaya çalış her günümüz bir olmuyor elbette birde kendimiizi dinledikçe kötü oluyoruz... bak ne güzel yarın kontrolün de var mış ... allahın izniyle yarın gidip pıt pıt ları duyucaksın canım sonra da üzüldüğünle kalırsın....dualarım seninle....Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın....
aynen benim de bulantılarım kesildi 3 gündür , ben de korkuyorum ve benim kontorlum taaa 3 hafta sonra iki gündür aklıma kötü kötü şeyler geliyor . eşime de söyledim ama bekle diyor. ya kötü bir şey olsa allah korusun kanama falan olur değil mi ?
ayyy işte haberimiz olmayabilir kötü bir şey olsa allah korusun yaaaa , durduk yere niye böyle düşünmeye başladık ki anlamıyorum. :26: inşaallah her şey iyi gidiyordur. ya keşek şu sağlık ocaklarında da ultrason olsa bence çok gerekli hiç olmazsa arada bir gider bebeğimizin kalp atışlarını görürdük....
Kizlar bisey sorcam.. Benim sat 28ekim.. Ama ben daha ne bebegi gordum ne de kalp atisini duydum.. Randevum daha bir hafta sonra.. Aramizda benden baska var mi bebegini gormeyen bir ben mi kaldim..
amin canım inşallahh rabbim hepimizin yüzünü güldürür,biliyorum ama düşüncelerime engel olamıyorum kaybetme korkusu uykularımı kaçırıyo,morale o kadar çok ihtiyacım varki anlatamam her doktor kontrolünden önce ben benden geçiyorum sanki her yaptığım ona bi zara veriyomuş gibi,sanki hamişliğim bi yerde tıkanacakmış gibi çook korkuyorum ((
keşke onlar olsa da hamile olduğumu hissetsem,keşke bana hep bebişimin var olduğunu ve iyi olduğunu hissettiren işaret olsa canım bu durum başka birşey 2 düşükten sonra insan bağlanmaktan bile korkuyo işte.
ah canım seninle benim yaşadıklarımız çok benziyo beni en iyi sen anlarsın,bende sürekli göğüslerimi yokluyorum onlarda bugün acımıyo bulantı gitti ağrı gitti allahım kafayı yicem korkudan.dualarınızı esirgemeyin benden nolur çok ihtiyacım var bebişim iyi olsun hayırlı haberlerle döneyim.hep korkum vardı ama 3-4 gündür garip bi hüzün sardı içimi((
canım bende öyle düşünüyorum doktorum da kanaman olmadığı müddetçe korkma demişti ama allah korusun kalp atışları durduğunda 2 hafta hiç belirti vermiyo iştee aklıma bunlar geliyo ağlamak istiyorummmmm
Merhaba canım bende henüz hiç görmedim ve kalp atışınıda duymadım yarın tam 7 haftalık oluyor ve sabah 08:30 da doktorda randevum var kalp atışlarını duyacagız inşallah doktorlar genelde 7 veya 8 haftalık olunca çağırıyor daha kesin sonuc alabilmek icin geç değil senin randevu haftanda normal inşallah haftaya iyi haberlerinı alırsın bebişinin bakalim yarin bizi neler bekliyor korkular endişler bir yandanda heyecan bastırmaya başladi Dua edin bizim için güzel anne adaylari
yaa bilmiyorum canım acaba bebişlerimize iyice bağlandık da ondan mı kaybetme korkusu sardı ki?benim yargılar artık saçma sapan boyutta bu gece bana yine uyku yok,şu saatten sonra sabah da zor olur artık,acaba ne zaman tam olarak riski atlatmış oluruz?önceden 12.hafta diyodum şimdi endişem 20.haftayı görebilmek...allahım acılarını yaşatma ya rabbimmm.
canım aslında sağlık ocaklarında kalp atışlarını dinlemek için bir cihaz varmış ama onların hassasiyeti düşük olduğu için 14.haftada duyuluyomuş yani 14.haftadan sonraki her sağlık ocağı kontrolümüzde kalp atışlarına bakılacakmış.Artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik riskli günlerin inşallah bu sürecide atlatırız da okyanusları aşıp bir kaşık suda boğulmayız,bide bana dokrorum 10 ile 12.haftalar dönüm noktası olacak bebeğin için çünkü bebeğin artık kordondan beslenmeye başlayacak ve kendi kendine yetecek duruma gelecek demişti ondan da bu haftalar çok önemli artık sona geldik inş.
Ben gecen pazartesi keseyi gordum o kadar.. Bi hafta daha nasil bekliycem hic bilmiyorum.. Bi terslik olur diye de korkuyorum..
Yarin guzel haberlerle gelirsin insanlah canim.. İyi haberlerini bekliyoruz..