canım bende sürekli düğmem açık geziyodum, gittim üç tane hamile pantolonu aldım, biri 38 beden ikisi 40. öyle bol falanda gelmiyo merak etme bel kısmında kemer ayarı var, pantolon çok esnek ve rahat dünya varmış dedim resmen. sen çok zayıfsan 36 alırsın göbüş kısmınıda ayarlarsın. boşuna eziyet etme kendine derim ben.kızlar ya benim pantolonlarım klasik kesim genelde ve çok düşük bel tercih etmiyordum bilmiyorum bunun mu etkisi var ama pantolonlarımın hepsi belimi çok sıkıyor ve oturduğum zaman karnım acıyo düğmelerini açıp kullanmak zorunda kalıyorum yaa,doktorum bu hafta itibari ile kıyafet değiştirebilirsin dedi ama hamile kıyafetlerine geçmek için çok erken geçsemde içlerinde yüzerim olmaz,kendi pantolonlarımda olmuyor ne giyeceğimi şaşırmış durumdayım sizin de pantolonlarınızdan yana aynı sıkıntılarınız var mı?şuan nasıl çözümler buldunuz?bu arada aslında kilomda çok değişiklik yok 1 kilo farkettim.
Kızlar cildiniz ne durumda? Benim çene kemiğimin etrafında ağrılı sivilceler çıkıyorbi anda pat diye çıkıveriyor ucu belli olmuyor ama şiş ve ağrılı. Aynı şeyi yaşayan var mı?
ikinci ne kadarlıkken düştü ve şuan kaç haftalık canım bende ikinciye hamileyim de
ilk kontrolüm cumartesi günü, daha kese bile görmedim :) 6+4 olacağım o gün, inşallah görmek nasip olur :)
genelde ilk çocuk heyecanlı olur, seninki farklı olmuş :)
selam kızlar uzun zamandır gıremedım. 10 gun once dr a gıttık kalp atışlarını gorduk cok sukur boyu da yaklasık 2 cm :) bi on gun once gıttıgımde ıse geç dollenme olabılır demıstı bu seferde gayet olması gereken boydaymıs bebiş kafamız karıstı bu bebek kac haftalık :) yalnız dr 1 ay snraya randevu verdı cok gec değil mi sızce sızın kontroller nasıl. bırde kansızlık varmıs ama bı ılac vermedı dr . yaklasık 1 ay snra gıdıcem bakalım bellı testler tahlıller yapılacakmıs..
ben de hamileyim ama yalnız su sorum olacak size...adetime göre 7 hafta 3 günlükhamileyim.ama ultrasonda 6 hafta 5 günlük gözüküyor.doktor normal olabilir diyor..hamile kalma zamanın sona doğru olmustur dedi.ama aklıma takılan su 16.1 mm suanda .10 gün önce de 10mm di..sizce normal mi...doktor ilk önce normal değil dedi sonra da pardon normal hiç bir sıkıntı yok dedi...aklım karıştı.benim haftamda olupta bebeği kaç mm .....
Ya ben de ilaç istiyorum mide bulantısına yaaa((
Çok bulanıyo, öğürtüyo
Ben de çarşamba günü benden istedikleri tüm testleri yaptırcam devlet hastanesinde..
Özel hastanede 242 lira dediler, ben de devletten randevu aldım hem ordaki doktora da bi göstericem, bakalım hayırlı haberler olsun inşallah hepimizden:))))
Kızlar cildiniz ne durumda? Benim çene kemiğimin etrafında ağrılı sivilceler çıkıyorbi anda pat diye çıkıveriyor ucu belli olmuyor ama şiş ve ağrılı. Aynı şeyi yaşayan var mı?
Benim çenem sivilce doldu
Buralara çok güzel kar yağıyor...İzlemesi bile insana huzur veriyor. İnşallah gebeliklerimizde huzurlu, güzel, mutlu, sağlıklı geçer...
Bazen soruyorlar kaç haftalık oldun diye "10.haftama başladım diyorum" ne kadar küçükmüş daha çok yeniymiş diyorlar sinirlerim oynuyor..kimse demiyor en zorlu süreç geçmiş inşallah rahatlarsın falan diye..Herkese sinir oluyorum bu sıralar ne çok biliyorlar herşeyi...Deseler ki ilk haftalar zor geçer atlatmışsın biraz moral olacak bana...Birbirimize destek olmamız lazım kimse anlamıyor halimden..Herkese çok selam...
ilki 3 aylık kalbi durdu....2... erken düşük kimyasak ....bu ikisinin arasında 1 ay var....şu anda da çok yeniyiz daha ben biraz geç yumurtladım geç döllenme yani 6. haftamızda felanız....bu bebeğim de bana 2 ay sonra geldi allahın izniyle herşey yolunda gider inşallah....rabbim aynı acıları düşmanıma bile yaşatmasın...hamile olanlar tez zamanda sağlıklı sıhatli bebişlerine kavuşsun....isteyenlere de rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah....
canım yalnız şunu da belirtiyim bende kan pıhtılaşması var...iğne kullanıyorum...
benim daha erken belki bilmiyorum ama sol yanağımda bir sürü sivilce çıktı büyük büyük, hormonlarımızın dengesi şaşıyor sanırım...
Yepyeni bi hormon salgiliyoruz tepki veriyor demek ki vucut er ya da gecben bu sivilcelenme olayinin bebegin cinsiyeti ile alakasi olup olmadigini merak ediyorum:)
Buralara çok güzel kar yağıyor...İzlemesi bile insana huzur veriyor. İnşallah gebeliklerimizde huzurlu, güzel, mutlu, sağlıklı geçer...
Bazen soruyorlar kaç haftalık oldun diye "10.haftama başladım diyorum" ne kadar küçükmüş daha çok yeniymiş diyorlar sinirlerim oynuyor..kimse demiyor en zorlu süreç geçmiş inşallah rahatlarsın falan diye..Herkese sinir oluyorum bu sıralar ne çok biliyorlar herşeyi...Deseler ki ilk haftalar zor geçer atlatmışsın biraz moral olacak bana...Birbirimize destek olmamız lazım kimse anlamıyor halimden..Herkese çok selam...
kız çocuk anneyi çirkinleştirir derler ya, acaba? :)