Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

canım bende sürekli düğmem açık geziyodum, gittim üç tane hamile pantolonu aldım, biri 38 beden ikisi 40. öyle bol falanda gelmiyo merak etme bel kısmında kemer ayarı var, pantolon çok esnek ve rahat dünya varmış dedim resmen. sen çok zayıfsan 36 alırsın göbüş kısmınıda ayarlarsın. boşuna eziyet etme kendine derim ben.

benimde pantolonlarım olmuyor, benim göbüş hemen büyüyo, çok erken diye önceki hamileliğimde giydiğim kıyafetleri çıkarmadım ama bugün pişman oldum, akşam ilk işim çıkarmak, birde tayta alışkın biri değilim fakat çok rahatmış gerçekten, giyme fırsatı olanlar ilk aylar taytı tercih edebilirler.

Kızlar cildiniz ne durumda? Benim çene kemiğimin etrafında ağrılı sivilceler çıkıyor bi anda pat diye çıkıveriyor ucu belli olmuyor ama şiş ve ağrılı. Aynı şeyi yaşayan var mı?

Kızlar cildiniz ne durumda? Benim çene kemiğimin etrafında ağrılı sivilceler çıkıyor bi anda pat diye çıkıveriyor ucu belli olmuyor ama şiş ve ağrılı. Aynı şeyi yaşayan var mı?

benim daha erken belki bilmiyorum ama sol yanağımda bir sürü sivilce çıktı büyük büyük, hormonlarımızın dengesi şaşıyor sanırım...

ikinci ne kadarlıkken düştü ve şuan kaç haftalık canım bende ikinciye hamileyim de

ilki 3 aylık kalbi durdu....2... erken düşük kimyasak ....bu ikisinin arasında 1 ay var....şu anda da çok yeniyiz daha ben biraz geç yumurtladım geç döllenme yani 6. haftamızda felanız....bu bebeğim de bana 2 ay sonra geldi allahın izniyle herşey yolunda gider inşallah....rabbim aynı acıları düşmanıma bile yaşatmasın...hamile olanlar tez zamanda sağlıklı sıhatli bebişlerine kavuşsun....isteyenlere de rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah....
canım yalnız şunu da belirtiyim bende kan pıhtılaşması var...iğne kullanıyorum...

Son düzenleme:
ilk kontrolüm cumartesi günü, daha kese bile görmedim :) 6+4 olacağım o gün, inşallah görmek nasip olur :)

genelde ilk çocuk heyecanlı olur, seninki farklı olmuş :)

aslında ilkindede heyecanlıydım ama bilgisizdim ne olacağını bilmiyordum hepsinin ayrı ve güzel heyecanı oluyor.

benimde bir ay sonraya attı canım bence normal kansızlık bendede çıktı ama 3. aydan sonra kan ilacına başlanıyormuş.
bir ay sonra ense kalınlığına bakacaz dedi ultrasonda galiba kızımda hatırlamıyorum böyle birşey bakalım hayırlısı.

canım bende aynı durumdayım seninle...hatta benim 8. haftam adetime göre...ama daha dün görebildim bebeğimi 5 buçuk 6 haftalık görünüyo....doktorum herşey normal geç yumurtlamışsındır biz adetine göre değil gördüğümüze göre yorumluyoruz dedi...sıkma canını...biliyorum olmuyo ama ben panik atak oldum resmen...dua edicez elden başka bişey gelmez...Rabbim bebişlerimizi hayırlı sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin...

bende devlet hastanesinde yaptırdım özelde 100 dediler devlette halletim tahlillerimi hemen.
ben bulantı yüzünden acile gittim çok kötüydüm mecbur bulantı ilacı aldım kullanıyorum sonra doktoruma sordum devam et ilacına dedi eskiye göre iyiyim sende doktoruna söyle sanada verir bulantı için ilacı kullandıktan sonra ben boşuna kendimi yormuşum dedim çünkü beni çok etkilemişti bulantılar.

Buralara çok güzel kar yağıyor...İzlemesi bile insana huzur veriyor. İnşallah gebeliklerimizde huzurlu, güzel, mutlu, sağlıklı geçer...
Bazen soruyorlar kaç haftalık oldun diye "10.haftama başladım diyorum" ne kadar küçükmüş daha çok yeniymiş diyorlar sinirlerim oynuyor..kimse demiyor en zorlu süreç geçmiş inşallah rahatlarsın falan diye..Herkese sinir oluyorum bu sıralar ne çok biliyorlar herşeyi...Deseler ki ilk haftalar zor geçer atlatmışsın biraz moral olacak bana...Birbirimize destek olmamız lazım kimse anlamıyor halimden..Herkese çok selam...

Hem hormonlar,hemde insanlar hepsi herseyi en iyi bilir,herşey başlarından geçmiş,herşey hakkında fikirleri var muhakkak👊👊

hımm anlasım canım rabbim o kötü günleri yaşatmaz inş bir daha benimde ilki 2 aylıkken kalbi durdu ama nedeni yoktu şimdi ikiinciye hamileyimde tedirgiinm biraz bide yurtdışındayım daha doktorda bakmadı o yüzden ...

kızlar bu aralar doktor kontrolune gittiniz mi ?? ben perşembe günü gittim ,bastan popoya 1.8 cm dedi .kalp atısınıda duyduk ,sizin durumlar ne alemde ?

benim daha erken belki bilmiyorum ama sol yanağımda bir sürü sivilce çıktı büyük büyük, hormonlarımızın dengesi şaşıyor sanırım...

Yepyeni bi hormon salgiliyoruz tepki veriyor demek ki vucut er ya da gec ben bu sivilcelenme olayinin bebegin cinsiyeti ile alakasi olup olmadigini merak ediyorum:)

Dogru soyluyorsun canim ya bi de okuyorum taa 20. Haftada bebeginin kalbi duranlar var nasil korkuyorum allahim esirgesin su 9 haftada oyle benimsedim ki bi omurdur beraberiz gibi allah hepimizin yardimcisi olsun sag salim kucagimiza almayi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…