Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

canım normal değil bnmde öyle olmuştu progestan başladı doktorum sende bi doktora görün derim aksatmadan

Canım evet 5.5 6 haftalığa kadar kese görünmüyo, benim de görünmemişti ve b hcg değerim 283 çıkmıştı.
KAsık ağrısından yana korkun olmasın çünkü burdaki çoğu arkadaş ve ben de dahil genel olarak tüm hamilelerde görülüyo bu.. Ben 2 gecede bir kasık ağrısıyla uyanıyodum, bu hafta biraz geçti ama... Kasık ağrısı için doktorum havluya ütü basıp kasıklarına koymamı söyledi ve hep bunu yapıyorum hemen geçiriyo, aklında bulunsun
Kahverengi lekelenme konusunda da bende yok ama, burdaki arkadaşlarda duyduğum bir konu, anladığım kadarıyla kahverengi leke olabilecek birşey ama,tabi yine de doktorunu bundan haberdar etsen en güzeli:))))

benim ki hiç bakmadı cumartesi günü gel dedi başka bir doktora gitsem mi yoksa cumartesiyi mi beklesem

Canım benimmki de 283ü görünce hiç bakmadı kese görünmez dedi..
15 gün sonra gel hem kalp atışını hem de kesesini görelim dedi..
Senin yine daha erken çağırmış, bekle canım biraz, çünkü ben de sen gibi düşünüp doktora yalvardım bakalım belki vardır diye, kırmadı beni. Yattım ultrasona, baktık hiçbişi yok, bu sefer hiçbişi yok diye moralim bozuldu psikolojim bozuldu:26::26::26::26:
o 15 gün boyunca ya bebek yoksa diye depresyona girdim. Bence bekle:)))))

inşallah sevgilim de bebeğimize sahip çıkabilirse, evlenip bu çocuğu doğurmak istiyorum. bu çocuğu doğurmayı her şeyden çok istiyorum.

bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim canım insan çok panik oluyor ilk bebeğim olucak inş. en iyisi haftasonunu beklemeden doktora gitmek sanırım vakit kaybetmeye gelmez (((

canım benım bıldıgım gebelık kesesını gorebılıyo doktor benım 22kasımda regl olmam gerekıyodu olmadım 5 gun gectı doktor ulturasonla baktı gebelık gorunuyo dedı bugunde gıttım gebelık kesesı 3mm capında dedı 15 gun sonrada bebegı gorebılıcegız dedı su anda goremıyoruz dedı

bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim canım insan çok panik oluyor ilk bebeğim olucak inş. en iyisi haftasonunu beklemeden doktora gitmek sanırım vakit kaybetmeye gelmez (((

Tamam canım git ki aklın sağlam olsun:) yoksa günler geçmiyo

Canım rahatsız etmek istemem sorarak ama; ne oldu 2 aylıkken?
Rabbim bir daha yaşatmasın

amin canım,8.haftaya kadar herşey yolundaydı 8.haftada normal doktor kontrolüne gittiğimde kalp atışlarının durduğunu öğrenmiştim ki usg ölçümlerim günün gününe çıkıyordu o gün dahil,doktorun dediğine göre o günün gece yarısı durmuştu ve kürtaj olmak zorunda kalmıştım,2.gebeliğim ise kimyasal gebelikti kendiiliğnden düştü,bu 3.hamile kalışım yani.o yüzden zaten sürekli diken üstündeyim ve bir türlü rahatlayamıyorum(

teşekkür ederim canım benim,haftaya bugün yine var kontrolüm benimde:))sen daha seyrek gidiyorsun sanırım dimi?benim doktorum haftada bir,on güne bir kontrol etmek istiyor malum ilk 12 haftam oldukça riskli.inşallah canım ya büyümüşlerdir tabi annesi hatta mini mini kolları mini mini bacaklarıyla kıpır kıpırlar şimdi,bence sen hareketlerini daha net izlersin epeyce büyümüş olurlar.sen ve ben diken üzerindeyiz yaa allahım acılarını göstermesin(

arkadaşlar gittik doktora ve kese göründü çok şükür.. alttan baksak bebek de görünür ama gerek yok dedi doktor bi de 6 haftalık olması gerekirken 5 haftalık gözüküyormuş, geç döllenme olabilirmiş.. bu konuda bilgisi olan var mı?
iki hafta sonra aç karnına gidicem ve tahlillerim yapılacak.. keseyi görünce çok mutlu oldum.. dua eden herkese çok teşekkürler..

Son düzenleme:

merhabalar kızlar uzun zamandır giremedim nasılsınız inşallah yaramazlık yoktur
bende doktora gittim tam kan tahlili felan yaptırdık temiz çıktı iltihap ve kan düşüklüğü çıktı sadece kan hapına 3. aydan sonra başlyacaz
kalp atışlarınıda duyduk şu anda bulantılarım önceye göre azaldı gerçi ilaç kullanıyorum rahatlattı beni biraz.sizlerde ne var ne yok geçmişe bakamadım bayadır giremedim çünki.

Bende 28kasimda ogrendim hamile oldugumu ogrendim 9 aylik surec basladi elhamdulillah. . Rabbim kolayliklarla gecirsin ve sag salim kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi..

merhaba, hoşgeldin :) kalp atışlarında darısı başıma diyorum öncelikle :)

herkes iyi, olumsuz bir durum yok çok şükür kimsede. kimimiz heyecanla kalp atışını bekliyoruz, kimimiz de hareketlerini :)

7. haftanda keseyi ve kalp atışını duyarsın sende canım.hayırlısı ile.bende şimdi cinsiyetini merakla bekliyorum benim ikinci bebiş inşallah ilkinde bu kadar heyecen yoktu bu daha farklı sanki.insan daha bilgili oluyor ondan heralde.

ilk kontrolüm cumartesi günü, daha kese bile görmedim :) 6+4 olacağım o gün, inşallah görmek nasip olur :)

genelde ilk çocuk heyecanlı olur, seninki farklı olmuş :)

Benim doktorum da keseyi görünce 10 gün sonra gel de bebeği görelim dedi..bugün 8. Gün ve ben meraktan çatlamak üzereyimmm( :18:
Koşup hastaneyi basıp o ultrasonun başlığını karnıma dayayasım var, ah bi kalp atışlarını duysaydım
Yarın gideyim di mi kızlar? Ha 9. Gün ha 10. Gün . Bekleyemiyom ben yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…