merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım adet tarihim bir gün geçince(perşembe günü) kan testi yaptırdım ve b hcg 236 çıktı yani doktorun söylediğine göre 4.5 haftalık hamileyim daha erken olduğu için kese görünmez dedi ara ara kasıklarım ağrıyor ve kahverengimsi leke geliyor sizce bu normalmi çok korkuyorum((
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım adet tarihim bir gün geçince(perşembe günü) kan testi yaptırdım ve b hcg 236 çıktı yani doktorun söylediğine göre 4.5 haftalık hamileyim daha erken olduğu için kese görünmez dedi ara ara kasıklarım ağrıyor ve kahverengimsi leke geliyor sizce bu normalmi çok korkuyorum((
canım bende 4 haftalık hamıleyım bıraz once doktordan geldık gebelık kesesını goruyo doktor 3mm capındaymıs benımkısı
benim ki hiç bakmadı cumartesi günü gel dedi başka bir doktora gitsem mi yoksa cumartesiyi mi beklesem
Canım evet 5.5 6 haftalığa kadar kese görünmüyo, benim de görünmemişti ve b hcg değerim 283 çıkmıştı.
KAsık ağrısından yana korkun olmasın çünkü burdaki çoğu arkadaş ve ben de dahil genel olarak tüm hamilelerde görülüyo bu.. Ben 2 gecede bir kasık ağrısıyla uyanıyodum, bu hafta biraz geçti ama... Kasık ağrısı için doktorum havluya ütü basıp kasıklarına koymamı söyledi ve hep bunu yapıyorum hemen geçiriyo, aklında bulunsun
Kahverengi lekelenme konusunda da bende yok ama, burdaki arkadaşlarda duyduğum bir konu, anladığım kadarıyla kahverengi leke olabilecek birşey ama,tabi yine de doktorunu bundan haberdar etsen en güzeli:))))
bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim canım insan çok panik oluyor ilk bebeğim olucak inş. en iyisi haftasonunu beklemeden doktora gitmek sanırım vakit kaybetmeye gelmez(((
Bu foruma yazmak bana iyi geliyor. Birşeyler paylaşmak hissettiklerini yazmak insanı hafifletiyor. Hayırlısı ile 10. haftaya gireceğiz..Birde bakmışız ki 30.haftaları yazıyoruz..Tüm gebeler kendinize iyi bakın...
Canım rahatsız etmek istemem sorarak ama; ne oldu 2 aylıkken?
Rabbim bir daha yaşatmasın
ahh cnm benim ağzından bal damlıyor rabbim 30 ları 38 leri görmeyi nasip etsin hepimize inşallah
ohh hadi gözün aydın benimde haftaya cuma kontrolüm bebeklerimi görmek için sabırsızlanıyorum..biraz daha büyümüş hallerini göreyim başka bişey istemiyorum..içim içimi yiyor acaba iyiler mi diye...
amin canım,8.haftaya kadar herşey yolundaydı 8.haftada normal doktor kontrolüne gittiğimde kalp atışlarının durduğunu öğrenmiştim ki usg ölçümlerim günün gününe çıkıyordu o gün dahil,doktorun dediğine göre o günün gece yarısı durmuştu ve kürtaj olmak zorunda kalmıştım,2.gebeliğim ise kimyasal gebelikti kendiiliğnden düştü,bu 3.hamile kalışım yani.o yüzden zaten sürekli diken üstündeyim ve bir türlü rahatlayamıyorum(
teşekkür ederim canım benim,haftaya bugün yine var kontrolüm benimde:))sen daha seyrek gidiyorsun sanırım dimi?benim doktorum haftada bir,on güne bir kontrol etmek istiyor malum ilk 12 haftam oldukça riskli.inşallah canım ya büyümüşlerdir tabi annesi hatta mini mini kolları mini mini bacaklarıyla kıpır kıpırlar şimdi,bence sen hareketlerini daha net izlersin epeyce büyümüş olurlar.sen ve ben diken üzerindeyiz yaa allahım acılarını göstermesin(
Merhaba arkadaşlar inşallah sorunsuz sıkıntısız bi hamilelik yasar ve saglıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız
ahh cnm benim ağzından bal damlıyor rabbim 30 ları 38 leri görmeyi nasip etsin hepimize inşallah
İnşallah şu baş dönmeleri geçer arkadaşım. Ben kendimi çok bitkin hissediyorum. Birde bu halde çalışmak durumundayım. Allahım güç kuvvet versin hepimize...
İnşallah şu baş dönmeleri geçer arkadaşım. Ben kendimi çok bitkin hissediyorum. Birde bu halde çalışmak durumundayım. Allahım güç kuvvet versin hepimize...
ahh cnm benim bende aynıyım inan bugün feci bulantım ve halsizliğim var sabahtan beri sadece 1 tost yiyebildim heh dedim iyi geldi yarım saat gecti yine kötü oldum..saat sayıyorum valla akşam olsun die..rabbim tez zamanda gecirsin inşallah bu günleri
merhabalar kızlar uzun zamandır giremedim nasılsınız inşallah yaramazlık yoktur
bende doktora gittim tam kan tahlili felan yaptırdık temiz çıktı iltihap ve kan düşüklüğü çıktı sadece kan hapına 3. aydan sonra başlyacaz
kalp atışlarınıda duyduk şu anda bulantılarım önceye göre azaldı gerçi ilaç kullanıyorum rahatlattı beni biraz.sizlerde ne var ne yok geçmişe bakamadım bayadır giremedim çünki.
merhaba, hoşgeldin :) kalp atışlarında darısı başıma diyorum öncelikle :)
herkes iyi, olumsuz bir durum yok çok şükür kimsede. kimimiz heyecanla kalp atışını bekliyoruz, kimimiz de hareketlerini :)
7. haftanda keseyi ve kalp atışını duyarsın sende canım.hayırlısı ile.bende şimdi cinsiyetini merakla bekliyorum benim ikinci bebiş inşallah ilkinde bu kadar heyecen yoktu bu daha farklı sanki.insan daha bilgili oluyor ondan heralde.