canım valla benım tanıdığım var hemde doktor 6 ay bekleyın dedıgı halde 3 ay sonra kaldı
ay ay ayyy ne şirindir kimbilir amin,allah güle güle kullanmayı nasip etsin canım:))
aynen canım aynen bende:))ben buca mavi deniz tıp merkezine gidiyorum canım doktorumdan çok ama çok memnunum çok şükür:))sen hangisine gidiyosun?
rica ederim canım bende pek kullanma taraftarı değilim o yüzden hala almadım bende,emodur ilacın adı.canım bol bol istirahat et tuzlu bişeyler,ekmek arası kuru şeyler yemeye gayret et ama hiç yemedende olmaz ki(.birde tarhana çokbası mide bulantısına iyi geliyormuş dün netten araştırmıştım.inşallah canım ya az kaldı inş.bir ay sonra hem bedenen hemde psikolojik olarak rahatlıcaz.
ama malesefki o korkular yüzünden hayallerimize bulunduğumuz anlara hep gölge düşürüyoruzzzzz
ben canım.ilk bebeşimi 2 aylıkken kaybettim, kürtaj oldum.
canım ben ilkini kürtaj oldum...ikincisi kendiliğinden düştü ....üçüncüye hamileyim allahın izniyle....
merhabalar kızlar uzun zamandır giremedim nasılsınız inşallah yaramazlık yoktur
bende doktora gittim tam kan tahlili felan yaptırdık temiz çıktı iltihap ve kan düşüklüğü çıktı sadece kan hapına 3. aydan sonra başlyacaz
kalp atışlarınıda duyduk şu anda bulantılarım önceye göre azaldı gerçi ilaç kullanıyorum rahatlattı beni biraz.sizlerde ne var ne yok geçmişe bakamadım bayadır giremedim çünki.
ikinciye mi hamilesin sende canım?
Benim doktorum da keseyi görünce 10 gün sonra gel de bebeği görelim dedi..bugün 8. Gün ve ben meraktan çatlamak üzereyimmm( :18:
Koşup hastaneyi basıp o ultrasonun başlığını karnıma dayayasım var, ah bi kalp atışlarını duysaydım
Yarın gideyim di mi kızlar? Ha 9. Gün ha 10. Gün . Bekleyemiyom ben yaaaa
Arkadaslar lutfen herkes kac haftapikken kesesinin kac mm oldugunu yazabilir mi?
Benim 6+0 kese 16.7 mm.. Normal mi acaba!..
ben geçen hafta gittim canım 5+3 iken 6 mm di)
Benim 6+4 günlüktü ikiz canım biri 21,72 mm,biri 9,60 mm,inş sağlıcakla kucağımıza alırız.doktor biri küçük dedi,iki hafta sonra tekrar gidicem inş seninde benim ikiside sağlıcakla büyürler🙏Arkadaslar lutfen herkes kac haftapikken kesesinin kac mm oldugunu yazabilir mi?
kızlar ya benim pantolonlarım klasik kesim genelde ve çok düşük bel tercih etmiyordum bilmiyorum bunun mu etkisi var ama pantolonlarımın hepsi belimi çok sıkıyor ve oturduğum zaman karnım acıyo düğmelerini açıp kullanmak zorunda kalıyorum yaa,doktorum bu hafta itibari ile kıyafet değiştirebilirsin dedi ama hamile kıyafetlerine geçmek için çok erken geçsemde içlerinde yüzerim olmaz,kendi pantolonlarımda olmuyor ne giyeceğimi şaşırmış durumdayım sizin de pantolonlarınızdan yana aynı sıkıntılarınız var mı?şuan nasıl çözümler buldunuz?bu arada aslında kilomda çok değişiklik yok 1 kilo farkettim.
Arkadaslar lutfen herkes kac haftapikken kesesinin kac mm oldugunu yazabilir mi?
Cok tesekkurler canim.. Peki normalmiymis bisey dedi mi doktor?.. Bi de kalp atisini duydun mu?.. Ya cok soru soruyorum ama benim normalde 6+0 olmasi gerekirken ultrasyona gore 5+2 cikti.. Endiselendim..
kızlar ya benim pantolonlarım klasik kesim genelde ve çok düşük bel tercih etmiyordum bilmiyorum bunun mu etkisi var ama pantolonlarımın hepsi belimi çok sıkıyor ve oturduğum zaman karnım acıyo düğmelerini açıp kullanmak zorunda kalıyorum yaa,doktorum bu hafta itibari ile kıyafet değiştirebilirsin dedi ama hamile kıyafetlerine geçmek için çok erken geçsemde içlerinde yüzerim olmaz,kendi pantolonlarımda olmuyor ne giyeceğimi şaşırmış durumdayım sizin de pantolonlarınızdan yana aynı sıkıntılarınız var mı?şuan nasıl çözümler buldunuz?bu arada aslında kilomda çok değişiklik yok 1 kilo farkettim.