Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

selam kızlar uzun zamandır gıremedım. 10 gun once dr a gıttık kalp atışlarını gorduk cok sukur boyu da yaklasık 2 cm :) bi on gun once gıttıgımde ıse geç dollenme olabılır demıstı bu seferde gayet olması gereken boydaymıs bebiş kafamız karıstı bu bebek kac haftalık :) yalnız dr 1 ay snraya randevu verdı cok gec değil mi sızce sızın kontroller nasıl. bırde kansızlık varmıs ama bı ılac vermedı dr . yaklasık 1 ay snra gıdıcem bakalım bellı testler tahlıller yapılacakmıs..

ikinciye mi hamilesin sende canım?

ben de hamileyim ama yalnız su sorum olacak size...adetime göre 7 hafta 3 günlükhamileyim.ama ultrasonda 6 hafta 5 günlük gözüküyor.doktor normal olabilir diyor..hamile kalma zamanın sona doğru olmustur dedi.ama aklıma takılan su 16.1 mm suanda .10 gün önce de 10mm di..sizce normal mi...doktor ilk önce normal değil dedi sonra da pardon normal hiç bir sıkıntı yok dedi...aklım karıştı.benim haftamda olupta bebeği kaç mm .....

Ya ben de ilaç istiyorum mide bulantısına yaaa((
Çok bulanıyo, öğürtüyo
Ben de çarşamba günü benden istedikleri tüm testleri yaptırcam devlet hastanesinde..
Özel hastanede 242 lira dediler, ben de devletten randevu aldım hem ordaki doktora da bi göstericem, bakalım hayırlı haberler olsun inşallah hepimizden:))))

kızlar ya benim pantolonlarım klasik kesim genelde ve çok düşük bel tercih etmiyordum bilmiyorum bunun mu etkisi var ama pantolonlarımın hepsi belimi çok sıkıyor ve oturduğum zaman karnım acıyo düğmelerini açıp kullanmak zorunda kalıyorum yaa,doktorum bu hafta itibari ile kıyafet değiştirebilirsin dedi ama hamile kıyafetlerine geçmek için çok erken geçsemde içlerinde yüzerim olmaz,kendi pantolonlarımda olmuyor ne giyeceğimi şaşırmış durumdayım sizin de pantolonlarınızdan yana aynı sıkıntılarınız var mı?şuan nasıl çözümler buldunuz?bu arada aslında kilomda çok değişiklik yok 1 kilo farkettim.

Arkadaslar lutfen herkes kac haftapikken kesesinin kac mm oldugunu yazabilir mi?
Benim 6+0 kese 16.7 mm.. Normal mi acaba!..

canım ben gittim bugün Allah'a şükür kalp atışlarını da gördük sende git birşey olmaz ben 3 gün önce gittim

Arkadaslar lutfen herkes kac haftapikken kesesinin kac mm oldugunu yazabilir mi?
Benim 6+4 günlüktü ikiz canım biri 21,72 mm,biri 9,60 mm,inş sağlıcakla kucağımıza alırız.doktor biri küçük dedi,iki hafta sonra tekrar gidicem inş seninde benim ikiside sağlıcakla büyürler🙏

7. Haftaya girdim geçen hiç bi pantolonum olmuyor hamile pant alıcam yarın bedenleri aynı zaten küçüklerinden alıcam belinde geniş lastik varya onların olur herhalde 2-3 ay giyilir artık

Cok tesekkurler canim.. Peki normalmiymis bisey dedi mi doktor?.. Bi de kalp atisini duydun mu?.. Ya cok soru soruyorum ama benim normalde 6+0 olmasi gerekirken ultrasyona gore 5+2 cikti.. Endiselendim..

herşey normal dedi benimkide geç döllenme kalp atışı için 2hafta sonra gel dedi endişelenme seninde geç döllenmedir..altdan baktı ultrasyonda değer farkediyormu bilmiyorum göbekten bakmayla..

benim 5+2 de 17.1mm çıktı ama haftaya yani 6+2 de olmam gerekirken 6+6 ölçtü.başka bir doktora gitmiştim ne kadar etkiler bilmiyorum ama günlerde bazen yanılmalar oluyor. bi internet sitesindede 3, 4 günlük artı eksi ölçebilir gününü diyordu.birde kese olayında 1 gün bile çok farkediyor. herkesin hamile kalma günü aynı değil.o yüzden senin kese gayet iyi boyutta gibi geliyor

ben pantolonlarımı düğmesi açık giyiyorum sadece fermuar tutuyor :) üzerine de uzun kazaklar falan giyiyorum belli olmuyor.

aynı durum cnm hamile kıyafetlerinede çok erken ben tayt giyiyorum en rahatı içime kalın kilotlu çorap üstüne tsyt başka olsn bişeyim yok

Aynen senin gibiyim. Ha bire tayt giyiyorum. Hep aynı şeyleri giyiyorum. Başkada hiç bir şey olmuyor üzerime. Senin gibi bende çok kilo almadım. Ama belimiz kalınlaştığı için bu durumu yaşıyoruz. Benim karnımda çıkmadı henüz ama kıyafetlerim olmuyor yanı karın kısımları sıkıyor.Bu hafta sonu gidip bir kaç tane farklı renkte tayt almalıyım çünkü iş yerindekiler artık gülüyor halime. Hep aynı şeyi giyiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…