kız çocuk anneyi çirkinleştirir derler ya, acaba? :)
valla ben oğluma hamileyken her zaman sivilceli olan yüzümde 9 ay boyunca tek bir sivilce bile çıkmadı, şimdi ise çenem ve anlımda sivilcelerim var ve hiç gitmeye niyetleri yok gibi, benimde mi kızım olacak acaba, çin takvimi de kız diyor çok merak ediyorum.
kızlar bu aralar doktor kontrolune gittiniz mi ?? ben perşembe günü gittim ,bastan popoya 1.8 cm dedi .kalp atısınıda duyduk ,sizin durumlar ne alemde ?
Buralara çok güzel kar yağıyor...İzlemesi bile insana huzur veriyor. İnşallah gebeliklerimizde huzurlu, güzel, mutlu, sağlıklı geçer...
Bazen soruyorlar kaç haftalık oldun diye "10.haftama başladım diyorum" ne kadar küçükmüş daha çok yeniymiş diyorlar sinirlerim oynuyor..kimse demiyor en zorlu süreç geçmiş inşallah rahatlarsın falan diye..Herkese sinir oluyorum bu sıralar ne çok biliyorlar herşeyi...Deseler ki ilk haftalar zor geçer atlatmışsın biraz moral olacak bana...Birbirimize destek olmamız lazım kimse anlamıyor halimden..Herkese çok selam...
ahh cnm yaa bende aynı senin gibiyim hatta bugün çok sinirlerim bozuldu oturdum ağladım..ben kimseye söleme taraftarı değildim şöle 3-4 ay olana kadar ama sağolsun etrafımdakiler çok meraklı olduklarından beni çok bunalttılar ve söylemek zorunda kaldım..hamile oldugumu ögrenince annemde ikiz olduklarını söylemiş böle allak bullak oldum..hiç istemiyordum öğrenilmesini şu anda moralim cok cok bozuk sanki bişey olucakmış gibi hissediyorum meleklerime kızlar acayip bir korku sardı içimi nazar degecek bişey olucak die çok korkuyorum(((((((
kaç haftalıkken kalp atışalrını duydun
bende doktora cumartesı gittım 5+2 günlük dedi keseyi gördük 15 gün sonra tekrar gel dedi
canım sen nıye bu kadar kendini üzüyorsun? tamam haklısın soylenmese ,biraz daha buyuselerdı daha iyiydi.ama söylenmiş artık.kendını bu kadar kötü düşünceye sevketme,sen gerildikçe bebişlerinde geriliyo farkındasın demi...:26:herşeyi oluruna bırak ve pozitif ol..Rabbim herşeyin en iyisini bilir..bebişlerinde sende Allah'a emanetsiniz...
4+3 günlükken keseyi gördük ,7 haftanın sonunda da kalp atışını duyduk canım ,zaten 7 haftadan önce kalp atısı muayenesine gelmeyin dedi doktor
4+3 günlükken keseyi gördük ,7 haftanın sonunda da kalp atışını duyduk canım ,zaten 7 haftadan önce kalp atısı muayenesine gelmeyin dedi doktor
Ben 6+6'da gidicem duyulur inşallah doktor o zaman gel dedi:26: 4+6'da keseyi görmüştük.
bende devlet hastanesinde yaptırdım özelde 100 dediler devlette halletim tahlillerimi hemen.
ben bulantı yüzünden acile gittim çok kötüydüm mecbur bulantı ilacı aldım kullanıyorum sonra doktoruma sordum devam et ilacına dedi eskiye göre iyiyim sende doktoruna söyle sanada verir bulantı için ilacı kullandıktan sonra ben boşuna kendimi yormuşum dedim çünkü beni çok etkilemişti bulantılar.
ben de cumartesi gittim doktora 21 aralık gününe dün verdi kalp atışlarını duymak için, daha 6. haftadayım ama sevgili k.valideciğim bütün sülaleye yaydı. öyle sinirlerim bozuldu ki anlatamam, daha kalp atışlarını bile duymadan ayağa kaldırdı herkesi, umarım 21 aralıkta duyarım bebeğimin kalp atışlarını o sağlıklı olsun da başka bişi istemiyorum
bu arada doktorum benden bi kaç test istedi , sarılık yada zararlı bakteriler var mı vücudumda diye sizden de böyle bi test istediler mi
Arkadaslar lutfen herkes kac haftapikken kesesinin kac mm oldugunu yazabilir mi?
Benim 6+0 kese 16.7 mm.. Normal mi acaba!..
7. Haftaya girdim geçen hiç bi pantolonum olmuyor hamile pant alıcam yarın bedenleri aynı zaten küçüklerinden alıcam belinde geniş lastik varya onların olur herhalde 2-3 ay giyilir artık
ben pantolonlarımı düğmesi açık giyiyorum sadece fermuar tutuyor :) üzerine de uzun kazaklar falan giyiyorum belli olmuyor.
aynı durum cnm hamile kıyafetlerinede çok erken ben tayt giyiyorum en rahatı içime kalın kilotlu çorap üstüne tsyt başka olsn bişeyim yok
Aynen senin gibiyim. Ha bire tayt giyiyorum. Hep aynı şeyleri giyiyorum. Başkada hiç bir şey olmuyor üzerime. Senin gibi bende çok kilo almadım. Ama belimiz kalınlaştığı için bu durumu yaşıyoruz. Benim karnımda çıkmadı henüz ama kıyafetlerim olmuyor yanı karın kısımları sıkıyor.Bu hafta sonu gidip bir kaç tane farklı renkte tayt almalıyım çünkü iş yerindekiler artık gülüyor halime. Hep aynı şeyi giyiyorum..
kız çocuk anneyi çirkinleştirir derler ya, acaba? :)
canım bende sürekli düğmem açık geziyodum, gittim üç tane hamile pantolonu aldım, biri 38 beden ikisi 40. öyle bol falanda gelmiyo merak etme bel kısmında kemer ayarı var, pantolon çok esnek ve rahat dünya varmış dedim resmen. sen çok zayıfsan 36 alırsın göbüş kısmınıda ayarlarsın. boşuna eziyet etme kendine derim ben.
Ben 7+6 da gitmiştim , kalp atışlarını duyduk , kendisini de gördük , miniğin vücudu şekillenmişti , o zaman evet dedim içimde bir bebek var :) Kalp atışlarını duyduğum andaki hissim tarif edilemez bir mutluluktu. Allahım hepimizinkini bir sorun çıkmadan tamamına erdirir inşallah .. İlk haftalar hamileliğin en zor günleri bence , kese görünecek mi , bebeği görücez mi , kalp atışlarını duyacak mıyız bunların hepsi tamamlanınca o zaman bir derin ohh çekiyosun..
genelde sizlerin tercihi tayttan yana olmuş ama eşimin giydirmeyeceği şeylerin başında tayt geliyor o yüzden malesef öyle bir seçeneğim yok canım ama taytın rahatlığını biliyorum evde hep onla geziyorum,
sorma canım aynen bende o durumdayım boru paça beli çok bol gelen bi pantolonum var her dışarıya çıkışımda onu giyiyorum ama bıktım artık aynı şeyi giymekten birde haftanın 3 günü dershanem olunca artık giymeye utanıyorum yaaa :)
banada akrabalarım ve ailem güzelleşmişsin oğlun mu olcak ki dediler ama ben kendimi hiç öyle görmüyorum bulantılardan halsizlikten ve uykudan sersem sersem gezer oldum saldım kendimi
aslında 12.haftaya kadar bari bekleyim diyorum ama sanırım bende geçicem birkaç güne artık açık düğmeler iyice komik olmaya başladıbu arada hangi mağazadan aldım kıyafetlerini?off ya ben netten bi araştırdım pantolonlar 100 den aşağı değil (
genelde sizlerin tercihi tayttan yana olmuş ama eşimin giydirmeyeceği şeylerin başında tayt geliyor o yüzden malesef öyle bir seçeneğim yok canım ama taytın rahatlığını biliyorum evde hep onla geziyorum,
sorma canım aynen bende o durumdayım boru paça beli çok bol gelen bi pantolonum var her dışarıya çıkışımda onu giyiyorum ama bıktım artık aynı şeyi giymekten birde haftanın 3 günü dershanem olunca artık giymeye utanıyorum yaaa :)
banada akrabalarım ve ailem güzelleşmişsin oğlun mu olcak ki dediler ama ben kendimi hiç öyle görmüyorum bulantılardan halsizlikten ve uykudan sersem sersem gezer oldum saldım kendimi
aslında 12.haftaya kadar bari bekleyim diyorum ama sanırım bende geçicem birkaç güne artık açık düğmeler iyice komik olmaya başladıbu arada hangi mağazadan aldım kıyafetlerini?off ya ben netten bi araştırdım pantolonlar 100 den aşağı değil (
Bugün kontrolüm var çok heyecanlıyım. çokta korkuyorum. inşallah iyidir bebeğim.