Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

Kizlar simdi tuvalette peceteye kahverengi lekelenme geldi, cok korktum. 5+4 bugun. Ne olabilir bu

canım bende birkaç gündür çok az leke tarzında görüyorum,ama korkutucu yine de, progestan kullanmaya başladım, sen doktoruna sordun mu peki?

canım bende birkaç gündür çok az leke tarzında görüyorum,ama korkutucu yine de, progestan kullanmaya başladım, sen doktoruna sordun mu peki?

Doktora sordum o da yerlesme kanamasi olabilecegini, dinlenmemi soyledi. Yatiyorum simdilik, devami da gelmedi zaten. Takip edicem insallah bir sey olmaz

Sigaraya savaş açan arkadaşlar durumlar nasıl, bıraktım fakat çok zorlanıyorum, habire yemekten kilo aldım, sakız çiğnemekten de çenelerim ağrıdı artık

ben öğrendğim gün bıraktım canım ...3 kez hamile kaldım hepsinde de bıraktım...bende günde 1 paket içiyordum ... hep korkuyordum ya bırakamazsam diye...allah sabrını veriyor...bıraktığımdan beri ağzıma sürmedim yerine başka şeyleri koy....ben canım isteyince örgü ördüm... :)
hatta ilkinde kapı dışarı çıkmamıştım arkadaşlarım da hep içiyor onlar bile görmedim...ama şimdi üstüne gidiyorum yanımda dışarı çıkıp içiyolar kendi kendime mutlu oluyorum irademe hakim olabiliyorum diye.....bu kez çok kolay oldu çok şükür...artık aklıma bile gelimyo...3 hafta oldu bırakalı....

Kızlar bu progestan iğnesi dediğiniz şeyi herkes kullanıyor mu hergün okuyorum merak ettim ben hiç öyle bi şey kullanmadım kullanmadan sağlıklı bir şekilde gebeliğe devam ediliyor değil mi? Bir kaç gündür hem üşütmüştüm hem de mide bulantılarım azdı çok zor Allah yardımcımız olsun ama bugün çok iyiyim farkettim ko cherry domates atıştırmak bana iyi geliyor. Deneme yanılma yöntemiyle bünyemi tanımaya çalışıyorum. Bir sorum daha var dün gece bacaklarımın kaşıntısından uyuyamadım ağda zamanım tüylerim çıkarken hep aynı dert eşim bacaklarımı kanatıcam diye korktu kolonya getirdi sürdüm bacaklarıma baya yandılar sonra korktum bebeğe zarar verir alkol sonuçta diye bi şey olursa korkusuyla yaşamak çok fena mide bulantılarım bi an kaybolduğunda sevinmeye korkuyorum bi terslik mi var diye. Allah'ım hepimize bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin yardımcısı olsun.

iyi akşamlar.bende bugün doktor kontrolüne gittim.çok şükür bebişimi ve kalp atışını gördüm.yalnız bir şeye kafam takıldı.bir önceki hafta doktordaydım ve o gün için 5+2 ölçülmüştü.bugün başka bir doktora gittim ordaki ultrasyonda ise 6+6 çıktı.doktor iki gün önden gidiyor önemli değil dedi.yanında ise +-2 yazıyordu.önceki doktora göre bugün 6+2 olması gerekiyordu ama 4 gün ileride çıktı.doktora sordum açıklaması pek anlaşılır değildi başka şeylerden bahsetti.acaba ultrasyon aletinin değişik olmasında mı kaynaklı yoksa bu aletlerin tahmini olmasından mı kaynaklı anlamadım

gebişler nasılsınız?bugün kontrolüm vardı biliyosunuz merak edenler için sonucu paylaşmak istedim:)))
kontrolüm iyi geçti çok şükür gülen yüzle ayrıldım veee bebişimin hareketlerini gördükkkgörmeye çalıştık desek daha doğru doktorun dediğine göre çok hareketliymiş sürekli yer değiştiriyomuş ve usg ölçümlerinde 9 hafta ile uyumlu çıktı yani gününde gidiyo çok şükür ayyy hareketlerini görmek de nasip oldu yaaaa musmutluyummm darısı hareketleri bekleyen aynı dönem hamişlerimize

progestan bende aşırı başdönmesi yaptı tansiyonumu düşürdü 2tane içtim bıraktım sizde bi etkisi oldumu?

Ikiz anneleri var mi?kac haftaliklar?crp olcumleri varmi?tesekkurler arkadaslar simdiden☺️

canım progestan iğne olarak kullanmıyorum ama hapını kullanıyorum ki bu ilaçlarda düşük tehdidine karşı önlem amaçlı veriliyor yani asıl düşük tehlikesi olduğunda ters giden birşeyler oluyor malesef ki,bence sen kullanmak zorunda kalmadığın için sevinmelisin demekki senin böyle bir tehliken yok ve sorunsuz sağlıklı bir şekilde hamileliğin devam ediyor.

progestan bende aşırı başdönmesi yaptı tansiyonumu düşürdü 2tane içtim bıraktım sizde bi etkisi oldumu?

evet canım ben 200 mg lık kullanıyorum yani zaten normalin 2 kat dozu fazla ağızdan 2 defa aldım baygınlık geçirdim bildiğin ve bende artık vajinal yolla kullanıyorum o zaman hiçbir yan etkisi olmuyor ve araştırdığıma göre direk vajinaya ulaştığı için daha etkili bile oluyormuş bence sende öyle dene.

mrb kızlar bende bu ay hamile kaldığımı öğrendim.sat 16 ekim. doktora 4 aralıkta muayeneye gittiğimde
ultrasonda 6 haftalık gözüktü.ancak sat göre 7 haftalık olması lazım. dr geç döllenme olabilir dedi. sizde de böyle bir sorun oldu mu?

5 haftalıkken hafif lekelenme olmuştu. progestan verdi.
6 haftalıkken ise corasprin verdi.neden verdi bilmiyorum.sadece kan akışını hızlandıralım kese biraz küçük dedi.

beni bu ilaçlar çok tedirgin ediyor.kullanma taraftarı değilim.ancak kafam çok karışık.

+CRL 2,5mm yazıyo ultrasonda bu, bebeğin boyutu mu? 6 haftalığa göre normal mi sizce kızlar? sizin bebişler nasıl? inşallah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız.birbirimiz için dua edelim.

Bende de sarı kahve karışımı bi renk akıntı oluyor tüm tahlil ve testlerim de temiz yaşayan var mı 7. Haftama girdim

arkadaşımm allah razı olsun senden içime suserptin.inşallah dediğin gibidir
cuma günü ikinci kontrol

verdiğin moralden dolayı çook teşekkür ederim arkadaşım

Coraspin genelde kan sulandirmak icin veriliyor,belki bebek gelisimini olumlu yonden etkilemesi icin vermistir.benim sat 18 ekim,6+4 gunluk gozuktu ultrasonda biri 5,26 mm,digeri 9,33 mm.benimde digeri minik aklima takilan,senin gec dollenmistir belki cnm ,ins saglicakla kucagimiza aliriz bebislerimizi.🙏

Son düzenleme:

Merhaba.Ben 10. haftama başlamak üzereyim. Rahim bölgemde bir dolgunluk hissediyorum o kadar. Birde oturup kalkarken biraz garip hissediyorum. Sizinde dediğiniz gibi günler geçmek bilmiyor sanki. Bu ilk 16 hafta biterse hatta ilk 14 hafta hepimiz rahatlayacağız inşallah. Bu rahatlama bulantılar ve tansiyon düşüklüğü için... Birde tekmeler başlayınca değmeyin keyfimize..Az kaldı arkadaşım sabır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…