Kizlar simdi tuvalette peceteye kahverengi lekelenme geldi, cok korktum. 5+4 bugun. Ne olabilir bu
Kizlar simdi tuvalette peceteye kahverengi lekelenme geldi, cok korktum. 5+4 bugun. Ne olabilir bu
canım bende birkaç gündür çok az leke tarzında görüyorum,ama korkutucu yine de, progestan kullanmaya başladım, sen doktoruna sordun mu peki?
kızlar ilkini kürtaj olmak zorunda olup ikinciyr hamile kalan varmı
Sigaraya savaş açan arkadaşlar durumlar nasıl, bıraktım fakat çok zorlanıyorum, habire yemekten kilo aldım, sakız çiğnemekten de çenelerim ağrıdı artık
merhaba kızlar benimde batım 15 kasım göğüslerim ağrıyor ve sızlıyor şimdiden bakalım hayırlısı olursa hayırlısıyla 2.bebek yolda:)))
canım bende birkaç gündür çok az leke tarzında görüyorum,ama korkutucu yine de, progestan kullanmaya başladım, sen doktoruna sordun mu peki?
Kızlar bu progestan iğnesi dediğiniz şeyi herkes kullanıyor mu hergün okuyorum merak ettim ben hiç öyle bi şey kullanmadım kullanmadan sağlıklı bir şekilde gebeliğe devam ediliyor değil mi? Bir kaç gündür hem üşütmüştüm hem de mide bulantılarım azdı çok zor Allah yardımcımız olsun ama bugün çok iyiyim farkettim ko cherry domates atıştırmak bana iyi geliyor. Deneme yanılma yöntemiyle bünyemi tanımaya çalışıyorum. Bir sorum daha var dün gece bacaklarımın kaşıntısından uyuyamadım ağda zamanım tüylerim çıkarken hep aynı dert eşim bacaklarımı kanatıcam diye korktu kolonya getirdi sürdüm bacaklarıma baya yandılar sonra korktum bebeğe zarar verir alkol sonuçta diyebi şey olursa korkusuyla yaşamak çok fena mide bulantılarım bi an kaybolduğunda sevinmeye korkuyorum bi terslik mi var diye. Allah'ım hepimize bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin yardımcısı olsun.
progestan bende aşırı başdönmesi yaptı tansiyonumu düşürdü 2tane içtim bıraktım sizde bi etkisi oldumu?
arkadaşımm allah razı olsun senden içime suserptin.inşallah dediğin gibidircanım çok iyi bilmemekle beraber ilk günlerde artışın 2 günde bir kat arttığını ama ilerledikçe artışın yavaşladığını 4 günde bir olmaya başladığını duymuştum. umalım ki öyle bir şey olsun. olumlu düşünmeye çalış lütfen.
canım çok fazla bilmiyorum bişey diyemiyorum ama aklında acabalarla kalma bak doktorlar nerdeyse imkansız derken hamile kalmışsın çok şükür ki inş herşey yolunda olucak kafana takma bol bol dua et rahatlamak için bebeğini düşün bizde tüp bebek için doktora gittiğimiz ayda normal yoldan hamile kalmışım çok şükür Rabbime benim ilk hamileliğim tabiki bende an geliyo öle korkuyorum panikliyorum hergün doktora gideyim hergün bebeğimi göreyim istiyorum tabi bu imkansız hergün hepimize dua ediyorum inş Rabbim dualarımızı kabul edicek bebeklerimizi bize sağ salim kavuşturucak
Coraspin genelde kan sulandirmak icin veriliyor,belki bebek gelisimini olumlu yonden etkilemesi icin vermistir.benim sat 18 ekim,6+4 gunluk gozuktu ultrasonda biri 5,26 mm,digeri 9,33 mm.benimde digeri minik aklima takilan,senin gec dollenmistir belki cnm ,ins saglicakla kucagimiza aliriz bebislerimizi.🙏mrb kızlar bende bu ay hamile kaldığımı öğrendim.sat 16 ekim. doktora 4 aralıkta muayeneye gittiğimde
ultrasonda 6 haftalık gözüktü.ancak sat göre 7 haftalık olması lazım. dr geç döllenme olabilir dedi. sizde de böyle bir sorun oldu mu?
5 haftalıkken hafif lekelenme olmuştu. progestan verdi.
6 haftalıkken ise corasprin verdi.neden verdi bilmiyorum.sadece kan akışını hızlandıralım kese biraz küçük dedi
+CRL 2,5mm yazıyo ultrasonda bu, bebeğin boyutu mu? 6 haftalığa göre normal mi sizce kızlar? sizin bebişler nasıl? inşallah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız.birbirimiz için dua edelim.
merhaba
senin kaçıncı haftan gebelikte benimde ilk gebeliğimde 5.aydan sonra çıkmıştı ama dediğin gibi insan sabırsızlanıyor hemen buyusun istiyor :) bu arada ikinciye hamileyim daha 7-8 haftalık günler geçmiyo sanki hep aynı yerdeyim gibi :))))))))))))