Kizlar yaaaaa hamileligini benim kadar rahat yasayan biri daha var mi, bu benimki normal mi hic bilmiyorum açıkçası... bugun itibariyle 8+3ümüzü tamamladik allah'ın izniyle ama ne bir bulantı, ne bir halsizlik, ne aşerme, ne uyku hic biri yok bende.. arada nir hafif hafif adet sancısı gibi agrilarim da olmasa bebis kendini tamamen unutturacak nerdeyse. Hic uzmuyo annesini masallah. Ama normal mi boyle bilmiyorum. Tedirgin olmuyorum desem yalan olur açıkçası
maşallah canım 41 kere, eğer doktor her şeyin yolunda olduğunu söylüyorsa öyledir hiç merak etme. İnşallah benim de böyle rahat geçer :)
Bende annemle ablamlarla her konusuyorum hala mi! Diyorlar :) onlarin hamileligi cok sıkıntılı geçmiş çünkü, bana inanamiyorlar :) daha 2 aylik evliyim ve kocaelide yalniz oldugum icin allah bana acıyor heralde diyorum. Cok sukur, ablam 6 ay kusmustu cunku.hic mutfaga girememisti , allahtan yaninda annem vardi. Bizimkilere cekseymisim halim harapti heralde.canım benim günlerimiz aynı bizimde 8+2 bitiyor bugün Allah ın izniyle bende aynen senin gibiyim sadece göğüslerim ağrıyor ve acıyor birde uyku var bizde ama normalde de uykuyu çok seven birisiyimdir çalışıyorumda erken kalkmak zorundayım akşamda erkenden uyku bastırıyor haliyle doktora kaç kez sordum benim hiç belirtim yok normal mi diye gayet normal hamileliğin tadını çıkart diyor herkezde belirti olucak diye birşey yok diyor kaldı ki benim annemde kuzenlerimde aynı benim gibiymiş ne bulantı ne aşerme ne tiksinti hiç yok bence biz şanslı hamilelerdeniz hamileliğimi tek farkına vardıran şey sigara oluyor normal de sigara çok içerdim hamile olduğumu öğrenmdiğimden beri içmiyorum bazen çok zorlanıyorum yani bi sigara içmediğimden hamilelğim farkındayım :) kafana takma herşey yolunda çarşamba kontrole gittik biz çok şükür doktorumuz sağlıklı bir gebelik herhangi bir sorunumuz yok dedi inş böyle devam ederiz
Kizlar yaaaaa hamileligini benim kadar rahat yasayan biri daha var mi, bu benimki normal mi hic bilmiyorum açıkçası... bugun itibariyle 8+3ümüzü tamamladik allah'ın izniyle ama ne bir bulantı, ne bir halsizlik, ne aşerme, ne uyku hic biri yok bende.. arada nir hafif hafif adet sancısı gibi agrilarim da olmasa bebis kendini tamamen unutturacak nerdeyse. Hic uzmuyo annesini masallah. Ama normal mi boyle bilmiyorum. Tedirgin olmuyorum desem yalan olur açıkçası
arkadaşlar,mide bulantısına öneriniz var mı,ilaç dışında..
ilaç verdi doktor ama çok kötü olana kadar alma dedi..iyice dayanılmaz olana kadar almıyım diyorum ben de.
hiçbişey yiyemiyorum,bu saat oldu kahvaltı edemedim..içim almıyo
napsam ne etsem bir fikriniz var mı..
Benimde kokulara hassasiyetim artti.mesela banyo ve tuvalet nedense surekli kokuyor gibi geliyor ve midemi bulndiriyor.bu arada disimi fircalarken öğürüyorum..bu hafta hafif hafif bulantim var ..istahim cok iyiydi bu hafta o da gitti8+3 haftalik hamişim bu arada...ayrica kese etrafinda kanamam oldugu icin 1 haftadir istirahatteyim...farenjit olmusum ihlamur tuketiyorum icine bal ve limon katarak...tatliyi tamamiyle kestim halbuki cok severdim..benim böyle biraz uzunca oldu
evet canım yalçın bey kuzenimde yalçın beyde doğum yapmıştı ve şuan çevremde 3 kişi daha yalçın beye gidiyor ben hayat hastanesi bir kez kuzenimin doğumunda gitmiştim gayet güzeldi odaları tek kişilik refakatçı için üçlü koltuğu her odada vc tv olabilcek herşey vardı kuzenimde çok memnun kalmıştı yalçın beyden sezeryanlı doğumda çok ii olduğu söleniyor bende sezeryan istiyorum zaten hamile kalmadan önce hep hayata giderim diyordum ilk kez bu hafta gittik işte iyi güzel geçti memnun kaldım bende bi aksilik olmazsa inş. hayat hastanesinde doğum yapmayı planlıyorum birde ben doğum fotorafçısı çok istiyordum kuzenim zamanında hayatta yoktu o imkan ama şuan var hastanenin anlaşmalı fotocusu var oda süsü de yapıyorlar yani bilmiyorum temiz güzel bir hastane fiyatlarda çok çok fazla uygun geldi açıkcası bana o tip hastane için. haa bide şu var yanlız benim gittiğim özel doktor acayip ayrıntı anlatıyordu ilk randevunmuz yaklaşık 1,5 saat sürmüşttü mesela çok detaylı anlattı iyi mi bence hiç iyi deil o kadar detaya girmesi çünkü bizler anlamıyoruz ilk defa yaşıyoruz doktor anlatıyo eve geliyorum ya şöle olursa ya böle olrusa benim doktor keseyi gördüğümüzde bize dediki hamileyim diye yaygara yapmayın kalp atışını duyalım öle söleyin çevrenize kalp atışı duymadan bişey belli olmaz dedi mesela 10 gnü nasıl geçirdim bir ben bir Allah bilir kalp atışını uyduk 6+2 de bu defada demez mi durun bakalım 9 haftada kontrol etcem kalp atışı devam ediyomu die töbe estafurullah beni delirtti anlıcan yalçın beye gittik ultrasyona aldı direk baktı kalp atışları var dedi birazcık daha baktı tamma sağlıklı gebelik bir sorun yok dedi o kadar olaması gerekende bu bence ay çok konuştum :)))
kızlar benım bunaltılarıma sımdıde yanmalar eksımeler eklendı soda da ıctım ama genede gecmıyo ne yapmam lazım gecede hıc uyuyamıyorum
evet ikiz hamileler çoğaldı.bende özeniyorum onlara hep.bende ikiz olmasın isterim ama olsun sağlıklı doğsunda bebişlerimiz.benimde kontrolüm cumartesi.yarın ikiz mi anlaşılır mı bilmiyorum ama kontrol sonrasını yaz olur mu fikir ediniriz
hadi bakalım sen devam et o zaman doğuma yakın eğer benim doktorum çok maliyet çıkarırsa doğum için bende hayat a transfer olurum o zaman:))bu arada en son ne zaman gittin?benim yarın kontrolüm var ve yine her kontrol öncesi olduğu gibi korku kapladı içimi...off ya rahatlayamıyorum bir türlü...yok benim doktorum o kadar abartmıyo olması gerekeni söylüyo o da şundan benim gebeliğim riskli malesef kanımda pıhtılaşma sorunu var ve 2 tane düşük yaptım birinin olan kalp atışları durdu şimdi hergün karnımdan kan sulandırıcı iğne vuruluyorum v.s..o yüzden bana karşı daha hassas yakından takip ediyo banada doktorum 9.haftayı atlatırsak korma demişti birde herşey yolunda merak etme alahın izniyle seni doğurtturcam eline vercem bebeğini demişti yani aksine rahatlatıyo:))ya ben normal doğum istiyorum sezeryandan korkuyorummmm:18:
Arkadaşlar ben bir düşük bir kimyasal geçirdim
ikisindede beta hcg ha arttı ha artacak diye geçmişti
şimdi herşey yolundayken yine yavaşlamaya başladı.
5+3üm bugün doktora gittim bugün kese12.2mm çıktı.yolk sac de var
ama kan değeri size yazayımda biyorum yapın neolur
adet günüm:502
4gün sonra:2189
4gün sonra:6400(bugünki)
benim amh değerim yani yumurtalık rezervi 0.1in altında yani erken menepoz
tam tüpbebek yapacakken öğrendik çok sevindik
0.1in altında olduğu için tüpbebek bile çokzordenildi
du edin neolur arkadaşlar....
sağol arkadaşım yaa..
denicem inşallah..
çıkarınca daha rahatlıyorum..
bir de bu bulantılar baş ağrısı da yapıyo mu,başım da çok ağrıyo benim,midemden dolayı olduğunu düşünüyorum..böyle çok tuhafım,üstüme geliyo herşey,daraldım,midem başım..........................
sabır artık sabır napim.......
merhabaBenim ilk gebeliğimde de 5.aya kadar karnım pek çıkmadı.Asıl büyüme 6. aydan sonra olmuştu. Bundada henüz hiç birşey yok. Yanlızca otururken rahim bölgemde bir dolgunluk hissediyorum o kadar...
Allahım o kadar güzel bir denge kurmuş ki... İlk aylarda hemen karnımız büyüse bebek büyüse inanın ki çok zorlanırdık. İnşallah göreceksiniz son aylarda tekmelerden ve karnınızın büyüklüğünden uyuyamayacaksınız. Sırtüstü yatamayacaksınız, yüzüstü zaten yatmayacaksınız, sağ yana veya sol yana yatacaksınız onda da bebek yatağı tekmeleyecek rahatsız olacak siz gene yatamayacaksınız. Ama çok keyifli tabi yanlış anlaşılmasın sakın...Yani kurulan denge müthiş Allah her anne olmak isteyene nasip etsin bu duyguları....
Kizlar simdi tuvalette peceteye kahverengi lekelenme geldi, cok korktum. 5+4 bugun. Ne olabilir bu
Arkadaşlar ben bir düşük bir kimyasal geçirdim
ikisindede beta hcg ha arttı ha artacak diye geçmişti
şimdi herşey yolundayken yine yavaşlamaya başladı.
5+3üm bugün doktora gittim bugün kese12.2mm çıktı.yolk sac de var
ama kan değeri size yazayımda biyorum yapın neolur
adet günüm:502
4gün sonra:2189
4gün sonra:6400(bugünki)
benim amh değerim yani yumurtalık rezervi 0.1in altında yani erken menepoz
tam tüpbebek yapacakken öğrendik çok sevindik
0.1in altında olduğu için tüpbebek bile çokzordenildi
du edin neolur arkadaşlar....