- 23 Ağustos 2019
- 737
- 473
- 27
- Konu Sahibi kumru00115599
Ben bu durumda bi anormallik göremedim üstelik de kardeşiniz sanki bi başkasından bahsediyor gibi yazmışsınız kardeşiniz sonuçta uyarabilirsiniz bana zor oluyo şöyle yap böyle yap gibi başkası olsa alınmasından çekinenilirsiniz bekli ama kardeşiniz bu tarz şeyleride problem etmeyin bencemerhaba hanımlar.
erkek kardeşim 2 haftadır bizde. eşim çalışmıyor çocuğa bakıyor. dolayısıyla 24 saat beraberler.
kardeşim bekar, bir iş sonucunu bekliyor o yüzden ailemin yanına gitmedi. ailemle farklı şehirlerdeyiz.
beklediği iş sonucu bizim bulunduğumuz şehirde de değil. çocuğu görmeye geldi birazda yanımıza.
belki işin sonuçlanması 1-2 haftayı daha bulacak.
ben çalışıyorum. 2 yaşında kızım var. sürekli bir koşturmaca halindeyim eve gidince halimi çalışan, küçük çocuğu olan anneler anlıyordur.
akşam eve gittiğimde bazen yatağını hala toplamamış oluyor kardeşim. salonun ortasında yorgan yastık. ben toplamaya başlıyorum dur dur ben toplarım diyor. yahu sabahtan akşama kadar evdesin topla koy kenara koltuğun yastıklarını yerine yerleştir işte.
pubg oyununu oynuyor biliyorsunuz karşıdakiyle diyalog halinde olan bir oyun. tak tak tak silah sesi falan. kulaklığını tak diye uyarmak sürekli istemiyorum. zaten çocuk sürekli mızmız kafamız kazan gibi evin içinde. bi de bazen balkonda oynuyor bağırarak falan komşular rahatsız olacak diye de korkuyorum. ( çok bağırarak konuşulmayınca duymuyor kulaklarında sıkıntı var dolayısıyla kendisi de bağırarak konuşuyor genelde)
ilk zamanlar yemek yedikten sonra tabağını bardağını sofrada bırakıp pat balkona sigara içmeye. eşime laf atarmış gibi sofrayı toplayın öyle nereye dağılıyorsunuz dağılın falan dedim de öyle tezgahın üstüne bulaşıklarını koymaya başladı. ki eşim sofrayı topluyor zaten benim ki kardeşime laf atmaktı bir nevi.
ilk geldiğinde bağırarak seviyordu çocuğu onu da uyarmak zorunda kaldım çünkü abartısız sürekli canını yeriiim kurban oluruuum sürekli böyle bağırıyor. artık eşim her akşam ağrı kesici içmeye başlamıştı uyarmak zorunda kaldım çocuk korkuyor çok bağırmadan sev diye. cidden de tv de falan en ufak bağırma sesi bile duyunca ya babasına ya bana koşar sarılır.
bizim derdimiz zaten bize yetiyor eşim 1 senedir işsiz. iş görüşmesi oldu sonucunu bekliyoruz. ayda 1,500 lirayla geçinmeye çalışıyoruz. kızımızın maması bezi mutfak faturalar. yani anlıyorsunuz değil mi kafam inanın ki hiçbir şeyi kaldırmıyor. eşimde sıkılmaya başladı kardeşimin tavırlarından. hani kendisi bir şey demiyor bana sen söyle sigara içtikten sonra çocuğu öpmesin, bağırarak çocuğu sevmesin de diyor.
kardeşimin maddi olarak yardımı da olmuştu bize dört beş bin kadar bir kaç ay önce. off işte nankör müsün iki üç hafta kardeşini idare edemedin diye de cebelleşiyorum kendimle. kalbini karartma diyorum. yapılacak bir şey yok git diyecek halim de yok. dertleşmek istedim sizinle.