• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işverenimin performansımı düşük bulması hakkında...

Zaten annem de çalışıyor + kendi maaşı da var. Öyle işte... Kafam çok karışık Gisla, hiçbir şeye sahip olamadım. :(
Ee babanız sormuyor mu bu kadar para nereye gidiyor diye. Siz ayda 10 bin de verseniz 5 bin de verseniz o borç bitmez. En iyisi 5 bin verin, 5 bini de kendinize ayrıırn

Babamın bu borçlardan haberi yok... Olsa katliam olur. Hastane ve sağlık konusunda illaki babama söyleriz babamın durumu iyi. Anneannem kanserdi ne yazık ki ve ışın tedavisini erkene çekebilmek için yapıldı.

Eeee anlayamadım bütün bunlar olurken annen hastalanırken , özel hastaneye giderken baban nerdeydi, bu hastanenin parası nerden çıktı demedi mi?? Yani ölüm kalım meselesinde bile annen babanla konuşamıyorsa bu adamla neden evli? Siz aynı evde yaşamıyor musunuz ayrıca baban nerde yaşıyor? Babandan paraları annen istesin borçları kapatsın, tek yol bu. gencecik kızsın tonla borç üstüne binmiş omuzlarının çökmesi normal. Kendine 0 para kalıyor gezme yok, alışveriş yok hiçbir aktivite yok somurtman normal ot gibi yaşıyorsun. gerçekten anlayamadım baban nasıl evdeki gerçeklikten bu kadar uzak?? Annen acilen babandan para istemeli, bu paranın senin srtına yıkılması ultra saçma.

Zaten annem de çalışıyor + kendi maaşı da var. Öyle işte... Kafam çok karışık Gisla, hiçbir şeye sahip olamadım. :(
Baban sormuyor mu paran nerede diye. Annen çok yanlış yapmış. Hiç mi dede vs yok? Hiç mi baban annene bilezik almamış. Çok ama çok haklısın. Atanmış olsan neyse ama 27 bin maaş hem kira hem borç. Keşke bu kadar borç yapmasaydı.

Ee babanız sormuyor mu bu kadar para nereye gidiyor diye. Siz ayda 10 bin de verseniz 5 bin de verseniz o borç bitmez. En iyisi 5 bin verin, 5 bini de kendinize ayrıırn

Soruyor geçiştiriyoruz mecbur.
Az verirsem takside yetmiyor işte... Mesela asgarisi 7 bin, maaşı yatmamış oluyor, kenarda para da olmuyor, 10 bin atıyorum hemen, kapansın gecikmeye girmesin diye.

Soruyor geçiştiriyoruz mecbur.
Az verirsem takside yetmiyor işte... Mesela asgarisi 7 bin, maaşı yatmamış oluyor, kenarda para da olmuyor, 10 bin atıyorum hemen, kapansın gecikmeye girmesin diye.
O zaman hesap kesim tarihini değiştireceksiniz. Kredikartı borcu annenizin maaş gününde gelecek. O şekilde tekrar bi plan yapacaksınuz.
Hangi evin kirasını ödüyorsunuz? Aile evinin mi, yalnız mı yaşıyorsunuz?

Eeee anlayamadım bütün bunlar olurken annen hastalanırken , özel hastaneye giderken baban nerdeydi, bu hastanenin parası nerden çıktı demedi mi?? Yani ölüm kalım meselesinde bile annen babanla konuşamıyorsa bu adamla neden evli? Siz aynı evde yaşamıyor musunuz ayrıca baban nerde yaşıyor? Babandan paraları annen istesin borçları kapatsın, tek yol bu. gencecik kızsın tonla borç üstüne binmiş omuzlarının çökmesi normal. Kendine 0 para kalıyor gezme yok, alışveriş yok hiçbir aktivite yok somurtman normal ot gibi yaşıyorsun. gerçekten anlayamadım baban nasıl evdeki gerçeklikten bu kadar uzak?? Annen acilen babandan para istemeli, bu paranın senin srtına yıkılması ultra saçma.

Babam ile anneannem yıllardır küstü. Maalesef hastalık zamanında da destek olmadı. Annem ve teyzem her şeyi üstlendi. Boşanmama konusunda haklısınız ona ben yorum yapamıyorum.

Babam şehir dışında çalışıyor o sebeple ödemelerimizi yaparken zorlanmıyoruz, şehir dışından gelince o ayımız biraz zor geçiyor tabii.

Son cümlelerinde çok haklısın Cherry, hiçbir şeyim yok inanır mısın keşke bencil biri olabilseydim, ya da keşke 27 değilde 20 alıyorum deseydim neden doğruyu söyledim ki diyorum. Gerçekten kıyafetlerim dönüşümlü, tek aktivitem spor salonuna gitmek, kişisel bakım vs yok zaten ne alıyorum ne gidiyorum. Mal gibi yaşıyorum ve ayın sonunu zor getiriyorum inan ki bu ay daha ilk haftadan yolundum daha önümde 2 hafta var. Iş yerinde ister istemez bunalıyorum 5 parasız çalışmak etkiliyor belki de beni.

Baban sormuyor mu paran nerede diye. Annen çok yanlış yapmış. Hiç mi dede vs yok? Hiç mi baban annene bilezik almamış. Çok ama çok haklısın. Atanmış olsan neyse ama 27 bin maaş hem kira hem borç. Keşke bu kadar borç yapmasaydı.

Anne tarafından miras yok, akraba yok. Dede vs yok yani anne tarafından sadece annem ve teyzem mevcut. Bu yüzden hastalık da ortaya çıkınca iki kişi yetişemeyip krediye başvuruyorlar o da kar topu oluyor işte böyle...

Onun tamamını bari babanız versin. Niye bu kadar her şeyi yüklendiniz? Ben çok üzüldüm size

Ben de kendime üzülüyorum. O yüzden işim benim için çok değerli yani bunları da bu kadar sizinle paylaştığım gibi müdürümle paylaşamam açıkcası bunları müdürüm bilsin istemiyorum. Fakat performansımı da öne sürerek beni işten çıkartmasından çok korkuyorum. Kendimi biraz zorlayacağım artık, daha zıpır daha güleryüzlü olacağım.

Bence kesinlikle işverenle bu şekilde konuşmayın bu sefer tehdit edebilir canı istediğinde. Bence orta yollu bir cevap verin , farkında değilim zaman zaman yorucu dönemler oluyor dikkat ederim diyip geçebilirsiniz . Sorumluluklar bazen insanı mecbur bırakabiliyor günün sonunda kendinizi düşünmek zorundasınız işverenler dost olmuyor genelde

Bence kesinlikle işverenle bu şekilde konuşmayın bu sefer tehdit edebilir canı istediğinde. Bence orta yollu bir cevap verin , farkında değilim zaman zaman yorucu dönemler oluyor dikkat ederim diyip geçebilirsiniz . Sorumluluklar bazen insanı mecbur bırakabiliyor günün sonunda kendinizi düşünmek zorundasınız işverenler dost olmuyor genelde

+ daha önceden eski bir işverenime aldığım maaşın yetmediğini, telefonumu dahi değiştiremediğimi vs söyledim ve işten ayrıldım, whatsapptan bana kendimi acındırdığımdan bahsetmişti. O yüzden ben en iyisi bu konu için hiç açıklama yapmayayım.

Back
X