- 8 Temmuz 2022
- 682
- 743
- 33
- 29
- Konu Sahibi kediseverbiri
Maaş zam vakti geldiği zaman bu şekilde moral bozuyorlar fazla zam istemeyin diye haberiniz olsun
Bu zamlı hali :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maaş zam vakti geldiği zaman bu şekilde moral bozuyorlar fazla zam istemeyin diye haberiniz olsun
Ne kadar kaldı borç? Anneanneden mal vs kalmadı mıYapmıyor çünkü ipleri ben aldım. Anneannem vefat etti maalesef. Baba konusu biraz uzun hikaye...
Bir yandan başka işe başvurmak lazım branşıniz ne haftasonu dershane düşünmez misiniz tabiki zor olur .Bu zamlı hali :)
Ne kadar kaldı borç? Anneanneden mal vs kalmadı mı
Bir yandan başka işe başvurmak lazım branşıniz ne haftasonu dershane düşünmez misiniz tabiki zor olur .
Yuh diyorum bu borç senin maaşınla imkan yok bitmez katlanır da katlanır. Yazık etme maaşına300 civarı kaldı. Hayır anne tarafından miras vb yok.
Yuh diyorum bu borç senin maaşınla imkan yok bitmez katlanır da katlanır. Yazık etme maaşına
Ee babanız sormuyor mu bu kadar para nereye gidiyor diye. Siz ayda 10 bin de verseniz 5 bin de verseniz o borç bitmez. En iyisi 5 bin verin, 5 bini de kendinize ayrıırnZaten annem de çalışıyor + kendi maaşı da var. Öyle işte... Kafam çok karışık Gisla, hiçbir şeye sahip olamadım.![]()
Babamın bu borçlardan haberi yok... Olsa katliam olur. Hastane ve sağlık konusunda illaki babama söyleriz babamın durumu iyi. Anneannem kanserdi ne yazık ki ve ışın tedavisini erkene çekebilmek için yapıldı.
Baban sormuyor mu paran nerede diye. Annen çok yanlış yapmış. Hiç mi dede vs yok? Hiç mi baban annene bilezik almamış. Çok ama çok haklısın. Atanmış olsan neyse ama 27 bin maaş hem kira hem borç. Keşke bu kadar borç yapmasaydı.Zaten annem de çalışıyor + kendi maaşı da var. Öyle işte... Kafam çok karışık Gisla, hiçbir şeye sahip olamadım.![]()
Ee babanız sormuyor mu bu kadar para nereye gidiyor diye. Siz ayda 10 bin de verseniz 5 bin de verseniz o borç bitmez. En iyisi 5 bin verin, 5 bini de kendinize ayrıırn
O zaman hesap kesim tarihini değiştireceksiniz. Kredikartı borcu annenizin maaş gününde gelecek. O şekilde tekrar bi plan yapacaksınuz.Soruyor geçiştiriyoruz mecbur.
Az verirsem takside yetmiyor işte... Mesela asgarisi 7 bin, maaşı yatmamış oluyor, kenarda para da olmuyor, 10 bin atıyorum hemen, kapansın gecikmeye girmesin diye.
Eeee anlayamadım bütün bunlar olurken annen hastalanırken , özel hastaneye giderken baban nerdeydi, bu hastanenin parası nerden çıktı demedi mi?? Yani ölüm kalım meselesinde bile annen babanla konuşamıyorsa bu adamla neden evli? Siz aynı evde yaşamıyor musunuz ayrıca baban nerde yaşıyor? Babandan paraları annen istesin borçları kapatsın, tek yol bu. gencecik kızsın tonla borç üstüne binmiş omuzlarının çökmesi normal. Kendine 0 para kalıyor gezme yok, alışveriş yok hiçbir aktivite yok somurtman normal ot gibi yaşıyorsun. gerçekten anlayamadım baban nasıl evdeki gerçeklikten bu kadar uzak?? Annen acilen babandan para istemeli, bu paranın senin srtına yıkılması ultra saçma.
O zaman hesap kesim tarihini değiştireceksiniz. Kredikartı borcu annenizin maaş gününde gelecek. O şekilde tekrar bi plan yapacaksınuz.
Hangi evin kirasını ödüyorsunuz? Aile evinin mi, yalnız mı yaşıyorsunuz?
Baban sormuyor mu paran nerede diye. Annen çok yanlış yapmış. Hiç mi dede vs yok? Hiç mi baban annene bilezik almamış. Çok ama çok haklısın. Atanmış olsan neyse ama 27 bin maaş hem kira hem borç. Keşke bu kadar borç yapmasaydı.
Onun tamamını bari babanız versin. Niye bu kadar her şeyi yüklendiniz? Ben çok üzüldüm sizeAile evimin kirasının yarısını veriyorum.
Onun tamamını bari babanız versin. Niye bu kadar her şeyi yüklendiniz? Ben çok üzüldüm size
Bence kesinlikle işverenle bu şekilde konuşmayın bu sefer tehdit edebilir canı istediğinde. Bence orta yollu bir cevap verin , farkında değilim zaman zaman yorucu dönemler oluyor dikkat ederim diyip geçebilirsiniz . Sorumluluklar bazen insanı mecbur bırakabiliyor günün sonunda kendinizi düşünmek zorundasınız işverenler dost olmuyor genelde
300? Bin mi?300 civarı kaldı. Hayır anne tarafından miras vb yok.