- 10 Nisan 2025
- 164
- 78
- 13
- 18
Nasıl hak yok10 yaş var neresi haklı yaaa bize hayatı zehir etmeye hakkı yok kimsenin
Çok büyük fedakarlık yapmış annelik yapmış resmen onlaraKadın size annelik yapmış siz gerçekten abla senin sıkıntın derdin ne diye hiç sakince konuşmadınız mı bu zamana kadar?
10 yaş var neresi haklı yaaa bize hayatı zehir etmeye hakkı yok kimsenin
Ya bu konuda fikrin nedir haksız olan bensen eğer tabiki ararım emek verdi bize ama bana haksız yere beddua etmesi konusunu da kaldıramıyorumYani bunun cevabı sizde Vinia. Eğer ablamı kaybetmek istemiyorum, son bir kez deneyeyim diyorsanız son bir şans verebilirsiniz.
Ama artık çok yoruldum, konuşsam da değişmez diyorsanız aramamayı seçebilirsiniz. Mühim olan bir kardeşinizi kaybetmek konusunda ne düşündüğünüz. Yani yargılamıyorum yanlış anlamayın, kardeşiyle görünmeyen çok kişi var. İnsanların iyi anlaşmaları için sadece kardeş olmak yetmeyebiliyor elbette.
Nasıl minnet duysun peki ne yapması gerekiyor? Yine de burada üyenin bir suçu yok ailesi okutmadığı için ondan küçükleri kimse suçlayamazOkutma demesine gerek yok muhtemelen kardeslerin okumasi icin ya erken yasta calismak zorunda birakildi ya da evin işleri, kardeşlerin bakimi vs ustune yikildi.
Ustune minnet duyacagina bosanip gelen ablasinin yemek temizlik yapmadigini yaziyor.
Yaşlı bakıma muhtaç babamız var maalesef herkes şuan onunla ilgileniyorKucuk kiz kardesinizi siz yaniniza alamaz misiniz .boyle psikolojisi bozuk bir ablayla heba olmasın .yaninizda okutun .
Dediğim gibi gururunuz daha ağır basıyorsa ablanızla bağınızdan, ben olsam aramazdım. Ama ben tam olarak anlayamam sizi, bir tane kardeşim var. Onunla da ilişkimiz farklı. Ama bu durumda olsam kardeşimden vazgeçemezdim kolay kolay, denemeden vazgeçmezdim en azından.Ya bu konuda fikrin nedir haksız olan bensen eğer tabiki ararım emek verdi bize ama bana haksız yere beddua etmesi konusunu da kaldıramıyorum
Bizi kiskandigini düşünüyorum ben kalbi kötü ama yaşadığı şeyler de çok ağır ben de ikilemde kaldım çok üzüldüm hepimiz için maalesef babamın günahının bedelini biz ödüyoruz ve ödeyecegiz ömür boyuDediğim gibi gururunuz daha ağır basıyorsa ablanızla bağınızdan, ben olsam aramazdım. Ama ben tam olarak anlayamam sizi, bir tane kardeşim var. Onunla da ilişkimiz farklı. Ama bu durumda olsam kardeşimden vazgeçemezdim kolay kolay, denemeden vazgeçmezdim en azından.
Kıskandığından değil, sadece güzel bir hayatın onun da hakkı olduğunu düşünüyordur haklı olarak. Ablanızın neyi var şu anda çocuğu dışında?Bizi kiskandigini düşünüyorum ben kalbi kötü ama yaşadığı şeyler de çok ağır ben de ikilemde kaldım çok üzüldüm hepimiz için maalesef babamın günahının bedelini biz ödüyoruz ve ödeyecegiz ömür boyu
Evet ama onun mutluluğu için dua ediyorum ben başka ne yapabilirim diyorum? Elimden bu geliyor ama o beddua ediyor anlayamıyorum ben onu seviyorum aslında o da bizi seviyor ama maalesef durum buKıskandığından değil, sadece güzel bir hayatın onun da hakkı olduğunu düşünüyordur haklı olarak. Ablanızın neyi var şu anda çocuğu dışında?
Ama diğer üçünüz kendinizi kurtarmışsınız okuyup nispeten iyi evlilikler yaparak da mutlu oldunuz diye düşünüyordur.
Nasıl minnet duysun peki ne yapması gerekiyor? Yine de burada üyenin bir suçu yok ailesi okutmadığı için ondan küçükleri kimse suçlayamaz
Hayır hep beraber bakıyoruz sıraylaSiz yaşlı babanıza bakıyor musunuz ona da mı abla bakıyor.
Siz ablam misiniz yaa isminizin baş harfi nedirKiz kardesini yanina alabilir mesela ablasindan bir sorumluluk eksilmis olur cok endişeleniyormuş ya. Ama neden alsin rahatini bozsun?
Ablasi bosandi geldi nasilsa hem hasta babasina hem kardesine bakmaya devam edebilir. :)
Kardesini yanina alma önerisi geldiginde direkt alakasiz bahane ortaya cikiyor mesela. Yani kimse zerre kadar rahatindan ödün vermek istemiyorken butun hayatini bitirmiş ablaya suç bulamiyorum ben bu da son mesajim konu sahibi yazarsa yazarim.
Abla artık babaya da bakar tam olur nasılsa boşanmış işi gücü yok hayatını biraz daha ailesine adayabilirKiz kardesini yanina alabilir mesela ablasindan bir sorumluluk eksilmis olur cok endişeleniyormuş ya. Ama neden alsin rahatini bozsun?
Ablasi bosandi geldi nasilsa hem hasta babasina hem kardesine bakmaya devam edebilir. :)
Kardesini yanina alma önerisi geldiginde direkt alakasiz bahane ortaya cikiyor mesela. Yani kimse zerre kadar rahatindan ödün vermek istemiyorken butun hayatini bitirmiş ablaya suç bulamiyorum ben bu da son mesajim konu sahibi yazarsa yazarim.
İşte onu anlamanız zor. Her şey elinden alınmış gibi hissediyordur. Hayatını geri vermeniz lazım ailecek işte. Mesleği olursa parası olursa, bir hayat kurarsa neden herkese öfke duysun ki?Evet ama onun mutluluğu için dua ediyorum ben başka ne yapabilirim diyorum? Elimden bu geliyor ama o beddua ediyor anlayamıyorum ben onu seviyorum aslında o da bizi seviyor ama maalesef durum bu
Kardeşim ablama da çocuğuna da bakıyor yardım ediyor bide ortada hasta babamız var ve benim 7 aylık bebeğim var ben daha ne yapıyımKiz kardesini yanina alabilir mesela ablasindan bir sorumluluk eksilmis olur cok endişeleniyormuş ya. Ama neden alsin rahatini bozsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?