Kardeş mi karındeş mi?

10 yaş var neresi haklı yaaa bize hayatı zehir etmeye hakkı yok kimsenin
Nasıl hak yok ablanız sizin için okumamış güzelim siz de en büyük olsaydınız sırtınızda yük taşıyıp okumasanız küçük yaşta anne olsanız nasıl olurdu az empati yap
Birde ablan boşama aşamasında

10 yaş var neresi haklı yaaa bize hayatı zehir etmeye hakkı yok kimsenin

20 yasinda 3 cocuklu ev kadini rolunu ustlenmis gencligini yasamamis, istedigini yapamamis. Sonunda hepiniz bi sekil kendinizi garantiye alip evlenip kapinizi kapatmissiniz. Kadinin hayati gitmiş size bakmaktan...
Kusura bakmayin zehir de eder zikkim da eder.
Ayni durumda kalsa cogu kişinin psikolojisi normal olmaz.

Küçük kardeşinizi evinize alıp siz bakabilirsiniz çok acıyorsanız. Ablanıza çok üzüldüm, size yaptıkları iyi değil ama belli ki psikolojisi bozuk ve hayattan sizin aldıklarınızı bile alamamış. Siz de hiç empati kurmak istemiyorsunuz ya da kuramıyorsunuz. Ben olsam maaşımdan arttırır ağəblama gönderirdim, sonuçta bana,eve baksın diye okutulmamış. Umarım Hayat bundan sonra ablanıza güzellikler getirir.

Ya bu konuda fikrin nedir haksız olan bensen eğer tabiki ararım emek verdi bize ama bana haksız yere beddua etmesi konusunu da kaldıramıyorum

Nasıl minnet duysun peki ne yapması gerekiyor? Yine de burada üyenin bir suçu yok ailesi okutmadığı için ondan küçükleri kimse suçlayamaz

Ya bu konuda fikrin nedir haksız olan bensen eğer tabiki ararım emek verdi bize ama bana haksız yere beddua etmesi konusunu da kaldıramıyorum
Dediğim gibi gururunuz daha ağır basıyorsa ablanızla bağınızdan, ben olsam aramazdım. Ama ben tam olarak anlayamam sizi, bir tane kardeşim var. Onunla da ilişkimiz farklı. Ama bu durumda olsam kardeşimden vazgeçemezdim kolay kolay, denemeden vazgeçmezdim en azından.

Ya gerçekten çok zor ben kardeş kardeş diye ölürken 15 yaşında abla oldum başım göğe erdi ama o kadar sevmeme ramen bakmak bana öyle zor geliyorduki annemle kavga ediyordum gerçekten bazı sorumluluklar insana ağır gelir ablanızın yaşadıklarınada empati kurmaya çalışın (beddua etmesini doğru bulmuyorum)

Bizi kiskandigini düşünüyorum ben kalbi kötü ama yaşadığı şeyler de çok ağır ben de ikilemde kaldım çok üzüldüm hepimiz için maalesef babamın günahının bedelini biz ödüyoruz ve ödeyecegiz ömür boyu

Kıskandığından değil, sadece güzel bir hayatın onun da hakkı olduğunu düşünüyordur haklı olarak. Ablanızın neyi var şu anda çocuğu dışında?
Ama diğer üçünüz kendinizi kurtarmışsınız okuyup nispeten iyi evlilikler yaparak da mutlu oldunuz diye düşünüyordur.

Evet ama onun mutluluğu için dua ediyorum ben başka ne yapabilirim diyorum? Elimden bu geliyor ama o beddua ediyor anlayamıyorum ben onu seviyorum aslında o da bizi seviyor ama maalesef durum bu

Nasıl minnet duysun peki ne yapması gerekiyor? Yine de burada üyenin bir suçu yok ailesi okutmadığı için ondan küçükleri kimse suçlayamaz

Kiz kardesini yanina alabilir mesela ablasindan bir sorumluluk eksilmis olur cok endişeleniyormuş ya. Ama neden alsin rahatini bozsun?
Ablasi bosandi geldi nasilsa hem hasta babasina hem kardesine bakmaya devam edebilir. :)

Kardesini yanina alma önerisi geldiginde direkt alakasiz bahane ortaya cikiyor mesela. Yani kimse zerre kadar rahatindan ödün vermek istemiyorken butun hayatini bitirmiş ablaya suç bulamiyorum ben bu da son mesajim konu sahibi yazarsa yazarim.

Benim anlamadığım konu anne vefat ettiğinde abla zaten 20 yaşındaymış nasıl kardeşlerine bakmak için okumamış oluyor. Liseyi bile dışardan bitirmiş, o dönem lise mezunu muydu? Üniversite mi okuyamadı

Siz ablam misiniz yaa isminizin baş harfi nedir

Abla artık babaya da bakar tam olur nasılsa boşanmış işi gücü yok hayatını biraz daha ailesine adayabilir diğerlerinin kocası varrrr

Evet ama onun mutluluğu için dua ediyorum ben başka ne yapabilirim diyorum? Elimden bu geliyor ama o beddua ediyor anlayamıyorum ben onu seviyorum aslında o da bizi seviyor ama maalesef durum bu
İşte onu anlamanız zor. Her şey elinden alınmış gibi hissediyordur. Hayatını geri vermeniz lazım ailecek işte. Mesleği olursa parası olursa, bir hayat kurarsa neden herkese öfke duysun ki?

Kardeşim ablama da çocuğuna da bakıyor yardım ediyor bide ortada hasta babamız var ve benim 7 aylık bebeğim var ben daha ne yapıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…