• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablama karşı duygularım sizce kıskançlık mı soğukluk mu lütfen akıl verir misiniz?

2 ablam var ikisinin hayatı birbirinin tam zıddı, birisinin eşi hapiste ve çocuğuyla bizde kalıyor diğeri ise hayatı cok güzel ona değer veren eşi ve eşinin ailesi var ve çocukları, mutlu huzurlu ve maddi olarak sıkıntı yaşamayacağı bir ortamda büyüyecek, sorun şu ki ben durumu kötü olan ve psikolojisi bozulmuş olan ablama çok üzülüyorum cunku cok cömert kimseye kötülüğü dokunmayan biriydi ve hak etmediği inanilmaz berbat bir evlilik hayatı oldu. Diğer ablam ise çocuklugundan beridir baskın tuttugunu koparan biri ben kotu evlilik yapan ablamin evliliginin suçlusu olarak ailemi goruyorum annem ve babamı.. cunku ablami cok bastirdilar içe kapandı kendi degerinin farkina varamadı simdide durumu iyi olan ablam nedense el üstünde halbuki onceligi hep kendine verirdi örnegin ev işi yapmazdi diger ablama kitlerdi iki ablami da seviyorum iyi olmalarıni tabii ki isterim ama iyi insanlarin ezilmesine yumusak olanlarin uzerime gidilmesini anlayamiyorum aile icinde bile evlat ayrimi olmasi kotu bir sey sizce ben kotu biri miyim, diger ablami cekemiyor muyum kendimi kotu hissediyorum bilemiyorum,
Herkesin kaderi yolu farklıdır , bunun için ablaya kin tutulur mu ? Diğer ablan da içine kapanik biri olabilir di çok saçma düşünceler içindesin hayatına ve işine bak. Ablana üzülebilirsin ama diğerine kinlenmek nedir ? Resmen kıskanclık bu!

Yani hapse girecek adamın karakteri önceden bellidir . Her hapse düşen kötüdür demiyorum tabi de bu adam suç işlemeye yatkın biridir zaten . Ablaniz onu eş olarak seçti diye diğer ablanizin suçu ne ? Siz bu ablanizla kala kala bence etrafı suçlu görmeye başlamışsınız.

Diğer ablaniz önce kendini düşünerek en güzelini yapıyor . Benim merak ettiğim şu boşanan ablaniz en büyük mü genellikle en büyüğe çok yüklenilir.

2 ablam var ikisinin hayatı birbirinin tam zıddı, birisinin eşi hapiste ve çocuğuyla bizde kalıyor diğeri ise hayatı cok güzel ona değer veren eşi ve eşinin ailesi var ve çocukları, mutlu huzurlu ve maddi olarak sıkıntı yaşamayacağı bir ortamda büyüyecek, sorun şu ki ben durumu kötü olan ve psikolojisi bozulmuş olan ablama çok üzülüyorum cunku cok cömert kimseye kötülüğü dokunmayan biriydi ve hak etmediği inanilmaz berbat bir evlilik hayatı oldu. Diğer ablam ise çocuklugundan beridir baskın tuttugunu koparan biri ben kotu evlilik yapan ablamin evliliginin suçlusu olarak ailemi goruyorum annem ve babamı.. cunku ablami cok bastirdilar içe kapandı kendi degerinin farkina varamadı simdide durumu iyi olan ablam nedense el üstünde halbuki onceligi hep kendine verirdi örnegin ev işi yapmazdi diger ablama kitlerdi iki ablami da seviyorum iyi olmalarıni tabii ki isterim ama iyi insanlarin ezilmesine yumusak olanlarin uzerime gidilmesini anlayamiyorum aile icinde bile evlat ayrimi olmasi kotu bir sey sizce ben kotu biri miyim, diger ablami cekemiyor muyum kendimi kotu hissediyorum bilemiyorum,
Kişiler ailelerini seçemiyorlar ancak eşlerini seçebiliyorlar. Ben artık birşeylerin suçlusunun başkaları olarak görülmesini kabul etmiyorum. Hepimiz kendi tercihlerimizi yapıyoruz belirli bir yaştan sonra. Aynı evde büyüyen bir ablanız kendine değer veren birini seçmiş diğeri değer vermeyen birini. Olan olmuş peki eşi hapiste olup durumu kötü olan ablanız boşandı mı?

bir ablanızın kötü tercihler yapması neden iyi niyet oluyor? Göz göre göre suça meyilli adamla evlen sonra mağdurum de.
Ayrıca herkese fedakarlık yapmak, haddinden fazla verici olmak da iyilik değil enayiliktir.
Elbette herkes önce kendini sevecek kendine değer verecek

Back
X