Hiç oturup sakince konuştunuz mu? Sanki sizden bir şey bekliyor da alamadığından hırçınlaşıyor gibi geldi bana. Ne bileyim hiç beraber bir şeyler yaptınız mı? Bir kahve içmek bile olur, bir yere çıktınız mı hiç? Zor bir dönemindeyken kafa dağıttınız mı?Nasıl destek olabilirim ki ablam bizim arkamızdan önümüzden beddua ediyor sürekli ben ona ne yapabilirim
Çünkü ne iş yapabilir mesleği yok kadının memuriyet gibi kolay rahat işi oldu da o mu çalışmadı masabaşı çalıştı da o mu çalışmadı babanız daha fazla destek olacak o zaman bi ev vs alacak kızına artık hakkına girdiği içinÇalış boş durma iyi gelir diyoruz fakat çalışmak istemiyorum diyor hiç calisma hayatı olmadı yorulurum diyor
Evet gideriz geliriz çok sık görüşürüz ama ne beklediğini anlayamıyorum sakince konuşup sorsam mı acabaHiç oturup sakince konuştunuz mu? Sanki sizden bir şey bekliyor da alamadığından hırçınlaşıyor gibi geldi bana. Ne bileyim hiç beraber bir şeyler yaptınız mı? Bir kahve içmek bile olur, bir yere çıktınız mı hiç? Zor bir dönemindeyken kafa dağıttınız mı?
Evin kirasını veriyor maddi durumu fena değilÇünkü ne iş yapabilir mesleği yok kadının memuriyet gibi kolay rahat işi oldu da o mu çalışmadı masabaşı çalıştı da o mu çalışmadı babanız daha fazla destek olacak o zaman bi ev vs alacak kızına artık hakkına girdiği için
Tamam versin çocukları kaç yaşındaEvin kirasını veriyor maddi durumu fena değil
Yani kardeş kardeşe konuşmakta bir şey yok bence. Hiç konuşmadıysanız bir deneyin derim.Evet gideriz geliriz çok sık görüşürüz ama ne beklediğini anlayamıyorum sakince konuşup sorsam mı acaba
6 yaşındaTamam versin çocukları kaç yaşında
Konuştuk fakat aramız açıldı bende engelledim tekrar aramak da gururuma ağır geliyor napmam lazimYani kardeş kardeşe konuşmakta bir şey yok bence. Hiç konuşmadıysanız bir deneyin derim.
Liseyi bitirdi mi? Açık açık konuş bak daha gençsin sana şöyle yapalım böyle yapalım millet 40 yaşında 50 yaşında mesl2k ediniyor bir okul kazan oku diye6 yaşında
Lise açıktan okudu üni okumadıLiseyi bitirdi mi? Açık açık konuş bak daha gençsin sana şöyle yapalım böyle yapalım millet 40 yaşında 50 yaşında mesl2k ediniyor bir okul kazan oku diye
Kursa gitsin evden de çıkmış olur kafası toparlanır. Belki pastacılık vs yapar. Dışarıdan okusun 2 yıllık sağlık okusun. Ben sana kitap alayım de. 2 yıllık ağız bakım sağlığı ne bileyim düşük ataması olan bölüm okusun. Dershaneye giderse destek olsun baban. Evde durdukça delirirL
Lise açıktan okudu üni okumadı
O zaman böyle bişey teklif ediyim hem kafası dağılır iyi gelir belki
Yani bunun cevabı sizde Vinia. Eğer ablamı kaybetmek istemiyorum, son bir kez deneyeyim diyorsanız son bir şans verebilirsiniz.Konuştuk fakat aramız açıldı bende engelledim tekrar aramak da gururuma ağır geliyor napmam lazim
Belki geleceği için endişelidirL
Lise açıktan okudu üni okumadı
O zaman böyle bişey teklif ediyim hem kafası dağılır iyi gelir belki
Çekişmeli olduğuna göre beş yıl zaten dosyada hareket yoktur. Psikologlar da kayıt tutmuyor bence edevlete girmelik birşey yoktur. Ayrıca psikoloğa gitmek dosyada olumsuz etki yapmaz. Gitsin mutlaka. İhmal etmeyin. Bu kurban psikolojisinden çıkmazsa kendini de sizi de yer bitirir. Yazık çocuk da varmış. Bı silkelenip kendine gelmesi lazım. O da ancak terapistle olur. Sizi dinlemez zaten belki kapatmış kendini onaŞuan boşanma aşamasında eşi deli falan dediği için gidemiyor psikologa
Bunda kardeşin ne suçu var ki baba okutmadıysa? Bu üyenin bana göre hiçbir suçu yok baba ablamızı okutma mı dedi de bir tek siz mi biliyorsunuz ?
Kadın size annelik yapmış siz gerçekten abla senin sıkıntın derdin ne diye hiç sakince konuşmadınız mı bu zamana kadar?Evet gideriz geliriz çok sık görüşürüz ama ne beklediğini anlayamıyorum sakince konuşup sorsam mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?