Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosgeldin aramiza kolay gelsin su anki kilon ve idealin nedir![]()
pericim ben yine göremedim ya neyse başka sefere inşallah
1 ssatlik yürüyüşümü yaptım geldim. istanbulun karbondioksitli havasında ne kadar faydası olur bilmem artık.ama hergün bi saat yürücem inş.
dünde markete gittim. diyete göre alış veriş yaptım.bu hafta çok umutluyum.
darısı herkesin başına.
kızlarresim eklemişsinizz.kaçırdım hepsini yaa.hepinizi merak ediyorum
aslinda bir gün belirlesek hepimizin aktif olacagi bir zaman hepimiz resim ekleyip birbirimizi görsek ne güzel olur![]()
pperi sen beni diyetin ilk haftası görseydin. o kadar sinirliydimki adam öldürecek gibiydim.
ilk günler çok kötüydü.çok kırıcı ve asabi oluyorum ama bünyem alıştı bu hafta
evet 3. haftadamdayım oldukça alıştım.birde ilk hafta 2 kilo kaybettim. herhalde ondan da dengelisizlik oldu.birde bişey soracam halkekmeğin lightında 1 dilimde 6,6 karbonhidrat var diyor eğer öyleyse süper olur.2 dilim akşamları rahatlıkla yenir.
ben günlük 3-4 dilim ekmeği geçmiyorum.zaten bütün aldığım karbonhidratta oekmekten geliyor.wasa dan bahsettiğinizi duydum yazılarda ama daha önce hiç rastlamadım marketlerde.wasa altınbaşak gibi bi markamı?
ay kizlar cok SK ugrayamiyom gün icinde buraya o yüzden gec cvp veriyorum kusura bakmayin. Aldentecim o ekmegin adi WASA ve tesadüfen carrefour express de buldum bakinirken. Etimkelerin yanindaydi.
Kesinlikle haklisin pperi fakat midem alismasi lazim malum ekmek kadar doyurmuyo o yüzden 12-1 arasi yine acikiyorum :)
bu arada adet dönemim yaklasti cünkü sürekli birseyler yiyesim var. Yer fistigi yiyorum biraz aksamlari umarim cok etki etmez. Sabah kahvaltidan sonra canim cikolata cekti ilk defa böyle bisi oldu. Ama yemedim tabii. cok korkuyorum eski yeme aliskanligima düserim diye![]()