• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

pericim koydun mu sen resim ben göremedim tühh

sof üzülme siler adminler

kızlar bu magnum beni öldürecek 35 geçmem bugun ama hergün magnum yersem sanki bana kilo veremiycekmişim gibi geliyo :37:

1 ssatlik yürüyüşümü yaptım geldim. istanbulun karbondioksitli havasında ne kadar faydası olur bilmem artık.ama hergün bi saat yürücem inş.
dünde markete gittim. diyete göre alış veriş yaptım.bu hafta çok umutluyum.
darısı herkesin başına.

1 ssatlik yürüyüşümü yaptım geldim. istanbulun karbondioksitli havasında ne kadar faydası olur bilmem artık.ama hergün bi saat yürücem inş.
dünde markete gittim. diyete göre alış veriş yaptım.bu hafta çok umutluyum.
darısı herkesin başına.

motivasyon süper insallah bu sekilde devam edersin:34:

pperi sen beni diyetin ilk haftası görseydin. o kadar sinirliydimki adam öldürecek gibiydim.
ilk günler çok kötüydü.çok kırıcı ve asabi oluyorum ama bünyem alıştı bu hafta

pperi sen beni diyetin ilk haftası görseydin. o kadar sinirliydimki adam öldürecek gibiydim.
ilk günler çok kötüydü.çok kırıcı ve asabi oluyorum ama bünyem alıştı bu hafta

bünyen alistiysa daha rahat ilerlersin bazi arkadaslar bas agrisi falan cekmisti ama hepsi geciyor

evet 3. haftadamdayım oldukça alıştım.birde ilk hafta 2 kilo kaybettim. herhalde ondan da dengelisizlik oldu.birde bişey soracam halkekmeğin lightında 1 dilimde 6,6 karbonhidrat var diyor eğer öyleyse süper olur.2 dilim akşamları rahatlıkla yenir.

evet 3. haftadamdayım oldukça alıştım.birde ilk hafta 2 kilo kaybettim. herhalde ondan da dengelisizlik oldu.birde bişey soracam halkekmeğin lightında 1 dilimde 6,6 karbonhidrat var diyor eğer öyleyse süper olur.2 dilim akşamları rahatlıkla yenir.

kb olarak cok uygun ben kahvalti disinda ekmek tüketmiyorum ve wasa yiyorum ilerki dönemlerinde ekmegi sende birakabilirsin cünkü insan alisiyor yememeye

ben günlük 3-4 dilim ekmeği geçmiyorum.zaten bütün aldığım karbonhidratta oekmekten geliyor.wasa dan bahsettiğinizi duydum yazılarda ama daha önce hiç rastlamadım marketlerde.wasa altınbaşak gibi bi markamı?

ben günlük 3-4 dilim ekmeği geçmiyorum.zaten bütün aldığım karbonhidratta oekmekten geliyor.wasa dan bahsettiğinizi duydum yazılarda ama daha önce hiç rastlamadım marketlerde.wasa altınbaşak gibi bi markamı?

evet ekmegin markasi wasa dikdörtgen seklinde paketlerde satiliyor normal ekmek gibi degil yalniz kitir kitir kasar ve beyaz peynirle özellikle cok güzel gidiyor:56:

ay kizlar cok SK ugrayamiyom gün icinde buraya o yüzden gec cvp veriyorum kusura bakmayin. Aldentecim o ekmegin adi WASA ve tesadüfen carrefour express de buldum bakinirken. Etimkelerin yanindaydi.
Kesinlikle haklisin pperi fakat midem alismasi lazim malum ekmek kadar doyurmuyo o yüzden 12-1 arasi yine acikiyorum :)
bu arada adet dönemim yaklasti cünkü sürekli birseyler yiyesim var. Yer fistigi yiyorum biraz aksamlari umarim cok etki etmez. Sabah kahvaltidan sonra canim cikolata cekti ilk defa böyle bisi oldu. Ama yemedim tabii. cok korkuyorum eski yeme aliskanligima düserim diye :(

ay kizlar cok SK ugrayamiyom gün icinde buraya o yüzden gec cvp veriyorum kusura bakmayin. Aldentecim o ekmegin adi WASA ve tesadüfen carrefour express de buldum bakinirken. Etimkelerin yanindaydi.
Kesinlikle haklisin pperi fakat midem alismasi lazim malum ekmek kadar doyurmuyo o yüzden 12-1 arasi yine acikiyorum :)
bu arada adet dönemim yaklasti cünkü sürekli birseyler yiyesim var. Yer fistigi yiyorum biraz aksamlari umarim cok etki etmez. Sabah kahvaltidan sonra canim cikolata cekti ilk defa böyle bisi oldu. Ama yemedim tabii. cok korkuyorum eski yeme aliskanligima düserim diye :(

kesin alisirsin canim ben cumadan beri hic ekmek yemiyorum kahvaltida sadece peynir ve yumurtayla doyuyorum regl dönemleri maalesef bazen SIKINTILI gecebiliyor insallah zararsiz bir sekilde atlatirsin

sof senin resimler silinmis adminler süper calisiyor tebrik etmek lazim hemen dikkate almislar

Back