• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Cok mutlu oldum senin adına Cnm verdigin gr lara bu arada mutfak tartısı iyi fikir bende almaliyim

merhabalar, bir şey sormak istiyorum çok kafamı karıştırdı. mesela yağın karbonhidrat değeri 0 tavukta aynı ama tavada olunca yükseliyor. tavada dediğimiz yağda kızartma değilmi?

merhabalar, bir şey sormak istiyorum çok kafamı karıştırdı. mesela yağın karbonhidrat değeri 0 tavukta aynı ama tavada olunca yükseliyor. tavada dediğimiz yağda kızartma değilmi?

bu benimde kafama takıldı bence yağda çazur cuzur kızartınca artıyor, diye düşünüyorum....:27:
ben genelde teflon tavada göğüs etini kısık ateşde yağsız kızartıyorum ince kesince çabuk pişiyor üzerine kırmızı biber ve kekik lezzetli oluyor...:56:

Listenin aslı ingilizce olduğu için çeviriden kaynaklı bir sorun bu, tava diye çevrilen pişirme yöntemi yağlı tava eti, balığı, tavuğu kızartmak değil de galeta ununa bulayıp yapılan kızartmalar. Yine de sağlıklı olması için az yağlı yemekte fayda var.

arkadaslar bisey sormak istiyorum,tavuk kroket yada balik kroket yenebilirmi?ben bu gidalrin karb,degerelrini bulamadim.ve daha once hic bir sekilde tuketmiyordum.dukanda yasak.acaba sizler yiyormusunuz?
p.s.bu arada sizlerden tam 7 saat farkli bir yerdeyim:))guney amerikada..ondan foruma girerken saat farki cok oluyor:))

Ben zorda kalınca, dışardan yemek söylerken, bir şey bulamayınca falan yiyorum ama dışı galeta unu kaplı olduğu için bir de hazır olanlarının içi kısmında da nişasta olduğu için karbonhidrat değerleri biraz yüksek. Dikkat etmek lazım. Buradaki hazır paketlerin bazılarında besin değerleri var, görürsem yazarım, fikir olur. Listede tava diye geçen birimleri baz alabilirsin.

Kizlar az once naptm biliyomusunuz biraZ. İgrenc ama :( kac gundur dolapta duran antep fistikli baklavadan bi catAl asldm yavas yavas cignedim cignedim cignedim ama yutmadm bi peceteye usulca cikarip cope attm :( umarim bisi olmaz cok pismanim ama oyle cok cnm cekti ki :(

iyi akşamlar arkadaşlar..
merak ediyorum karbonhidrat diyetiyle kilo verdikten sonra dikkat ettiği halde kısa sürede tekrar kilo alan oldumu?

Slm kızlar bugün tartı gunu bende giremedim diye üzülüyordum bir uzum66 mı yazmış benim moralim bozuk 78 e geri ciktim ve inanılmaz sisim regliyle alakalı sanırım ama moralim bozuk birde evde tartışma vardı
Pegasus hilkay nerdesiniz yaaaa

Kizlar az once naptm biliyomusunuz biraZ. İgrenc ama :( kac gundur dolapta duran antep fistikli baklavadan bi catAl asldm yavas yavas cignedim cignedim cignedim ama yutmadm bi peceteye usulca cikarip cope attm :( umarim bisi olmaz cok pismanim ama oyle cok cnm cekti ki :(

Birşey olmaz tatlım bu kadar üzülme bir çataldan rahat ol ama kb asma

Birşey olmaz tatlım bu kadar üzülme bir çataldan rahat ol ama kb asma

Yok tatlim asmadim 28 le kapttm bugunude yarin 64.2 yi gorucm insallah 200-300 gr gidiyo hergun fena gaza geliyorum oyle gorunce :) haftaya 63 u gorurum diye umid ediyorum ptesiden bugune 5 gunde 1.1 kg verdm buda beni baya mutlu etti :) uzun zmndr kilo veremeyen biri olarak yuzumu guldurdu yani :) 5 li rakamlarida gorurum insallah :) darisi isteyen emek veren herkeslerin basina ;)

gunaydın kızlar
ben şiştikçe şişiyorum zayıflamam gereken yerde bende anlamadım offff
ama pes etmek yok hani umarım bol zayıflamalı güzel haftasonları geçirirsiniz öpüldünüzde
kaçaklar hala yok kırmızı bültenle aranıyorlar pegasus and hilkay

Kizlar gunaydn bugun -400 le basladim gune ve tam 64 um :) allahm zayfliyorum bayramda 62 li rakamlari gorucm snrm :) sayenizde ;) tesekkur ederm bal arkadaslarm benm :)

Bu sabah tartiĺdgimda sok oldum. 2 kilo vermistim hemde 2 gunde. Ilk gun 70 civari 2. Gunde de 50 civari karbonhidrat aldigim halde. Ama su var tabi. Bundan 15 gun once bu kilomunda altindaydim.sonra regl olamadim ve birden sistim yaklasik 3 kilo almistim.tabi bu buyuk ihtimalle suydu.simdi bu diyet sayesinde suyu atiyor vucut.cok mutluyum moralim duzelmeye basladi. 4 kilo versem artik diyet sayfasini tamamen kapatacagim.ve bundansonra asla kilo almayacagim.

Canim emin degilim ama sanirim ac karnina ictigim sekersiz kahvennde katkisi var ac karnina sabah icildgnde kilo verdirdgni okumustm onu iciyorum her sabah sonra bi haslanmis yumurta biraz peynir oglen tavuk yada hafif bi sebze yemegi ama cok az yiyorum ekmek hic tuketmiyorum sayilir bazen gunde bi dilim falan yiyorum aksmda haslanmis tavuk bi bardkta ayran bazen menemen bazen kofte25-30 kb ile kapatmya calisiyorum bugun 45 yaptm ama yarin tekrar 25 e dusurucem :)

kimsenin tatlı krizi yokmu burda yahuuu:1: bir başımamıyım bu konuda :ssz:

ay savaşmak çok zor çikolatayla falaaaaan bide bu aralar cnm sıcak sıcak pide istiyo falan baya zor günler geçiriyorum:35:

kimsenin tatlı krizi yokmu burda yahuuu:1: bir başımamıyım bu konuda :ssz:

ay savaşmak çok zor çikolatayla falaaaaan bide bu aralar cnm sıcak sıcak pide istiyo falan baya zor günler geçiriyorum:35:

Canim bnmde cnm dun accayip baklava cekti ama naptm biliyomusun cignedim cignedim yutmadan cikrdm nefsimi korelttm ha mideme gtmis ha gtmemis ama o tadi aldim iste :( ne kadar dogru ne kadar yanlis bilmiyorum ama artk yedigim herseyn kalorisine bakiyorum

Ya o kdarda dgildir be cnm:39: insanzzz nefis var az bucuk yiyebilmeliyiz dye dusunuyorum mideni kucultmene be yardmci oldu en cok:15:

Ya o kdarda dgildir be cnm:39: insanzzz nefis var az bucuk yiyebilmeliyiz dye dusunuyorum mideni kucultmene be yardmci oldu en cok:15:

Oyle tatlim aMa ben 8 kilo aldm 6 ayda buda. Beni cok uzdu simdi hazir verebiliyoken veriyim istiyorum cnku 2 aydir 66 ya takildim inemedm o yuzden korkuyoruM hic bi kiyafetm olmuyo arti vucudum cok musait kilo almaya surekli dikkt etmm lazim yani :) midem nasil kuculdu bilmiyorum ama her sefernde kndimi kisitladm giyemedgm kiyafetlermi bide kiz kardesmi getrdm gozumun onune kendisi 50 kilo ve her istedigini giyebiliyo kendiminde 56-58 oldugum zmnlari duusndm tattm yada tatmadan yok dedim yemiycm ac uyudugum her gecenn sabahnda eksildigimi gordm sonrasndada zaten gaza gelip kendim yememeye basladm he bu arada forumdaki kizlarnda destegi mukemmeldi onlarin motivasyonunun etkiside inanilmazdi kafama takilan her konuda yardimci oldular saolsunlar arti kendimi frenleyemedgm zmnlardada beni yemektn soguttular :)

Back