• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Slm kızlar bugün tartı gunu bende giremedim diye üzülüyordum bir uzum66 mı yazmış benim moralim bozuk 78 e geri ciktim ve inanılmaz sisim regliyle alakalı sanırım ama moralim bozuk birde evde tartışma vardı
Pegasus hilkay nerdesiniz yaaaa

Tatlımmmm buradayım iftara git iftara çağır derken giremedim haftaya rahatım bu cuma yalan oldu sanırım ama haftaya cumaaaa herkes duysun pegasus nerde hemen geri gelsin :))

Haftaya cuma Ramazanin ilk gunü kilomuz neyse ondan çıkarıp Ramazan 1. Cisi secelimmm ne dersinizzz.
Bu arada tartildım 80,5 takıldım kaldım olsun bu hafta kıricam inadını :52:

Son düzenleme:
gunaydın kızlar
ben şiştikçe şişiyorum zayıflamam gereken yerde bende anlamadım offff
ama pes etmek yok hani umarım bol zayıflamalı güzel haftasonları geçirirsiniz öpüldünüzde
kaçaklar hala yok kırmızı bültenle aranıyorlar pegasus and hilkay

Hehe ben geldimm de pegasus için FBI i arayalım diyorumm nerde hakkatennn ...takimm bozulmasın ekip ruhuu Ramazandaki cabamıza değecek haftaya cuma 7 leri görücezzz hadiii kapisiyoruzzzzz :52:

Canim bnmde cnm dun accayip baklava cekti ama naptm biliyomusun cignedim cignedim yutmadan cikrdm nefsimi korelttm ha mideme gtmis ha gtmemis ama o tadi aldim iste :( ne kadar dogru ne kadar yanlis bilmiyorum ama artk yedigim herseyn kalorisine bakiyorum
Canım şekerini almissin sonuçta öyle durumlarda çatal ucuyla ye bence ...gün boyunca da tavuk yumurta peynir gibi düşük karbonlarla takil...biz öyle yapıyoruz adetten fln 40 puanlık fln çikolata yiyoruz ama gün boyunca tavuk yumurta 0 karbon takiliyoruzzz ...bu diyetin güzelliği o zaten :52:

Dikkat dikkat gadriel ve pegasus derhall diyetiniz basına dönün ve karbon kardeşliğini ihmal etmeyin...ben iki gün giremedim aklım hep sizdeydii misafirlerim gidince hemen girdim ...ama yok gadriel pegasus gelin lütfen hadiii :((

kilzar benim pc de sorun var giremiyorum.ama sunu bilin ki 3 gunde 3 kilo verdim 80 kilodayim.50 kb yaptim yine her zamanki gibi.sirf cikolatayla besleniyorum:52::52::52: bazen cikolatali dondurmayla.seviyorum bu diyetiiiiiiiii:52::52::52::52:bu arada proteini kac gundur hic tuketmiyorum.kuscam yoksa.yani sirf kb ile verdim kilolari:17:

Canım şekerini almissin sonuçta öyle durumlarda çatal ucuyla ye bence ...gün boyunca da tavuk yumurta peynir gibi düşük karbonlarla takil...biz öyle yapıyoruz adetten fln 40 puanlık fln çikolata yiyoruz ama gün boyunca tavuk yumurta 0 karbon takiliyoruzzz ...bu diyetin güzelliği o zaten :52:

Haklisin tatlim ama bidaha onuda yapmicm istedgm kiloya dusene kadar vicdan azabi cekiyom cok fena :( bayrmda napcz bakalim nisanlimla ilk bayrmimiz onlarn taraf bizim taraf baya gezcez seker yuklemesi tatli yuklemesi yapcklar bolca :( nasi kurtulcm baskilardn bilmiyom :(

kilzar benim pc de sorun var giremiyorum.ama sunu bilin ki 3 gunde 3 kilo verdim 80 kilodayim.50 kb yaptim yine her zamanki gibi.sirf cikolatayla besleniyorum:52::52::52: bazen cikolatali dondurmayla.seviyorum bu diyetiiiiiiiii:52::52::52::52:bu arada proteini kac gundur hic tuketmiyorum.kuscam yoksa.yani sirf kb ile verdim kilolari:17:

Hayranm sna arkadasm yaaa :39:

Tatlımmmm buradayım iftara git iftara çağır derken giremedim haftaya rahatım bu cuma yalan oldu sanırım ama haftaya cumaaaa herkes duysun pegasus nerde hemen geri gelsin :))

Haftaya cuma Ramazanin ilk gunü kilomuz neyse ondan çıkarıp Ramazan 1. Cisi secelimmm ne dersinizzz.
Bu arada tartildım 80,5 takıldım kaldım olsun bu hafta kıricam inadını :52:

Hosgeldin canim tekrardan yaaa sizsiz olmuyor acayip kötü oldum saolsun üzüm vardı bir ark daha vardı adını hatırlamıyorum o kadar ama resmen bozdum diyetimi yaa ama suan 77.7 yim merak etmeyin ama bozdum diye veremedim daha fazla
Özledim sizi cok
Bu arada hatırlarsan bende o kilo da takılmıştım ama inat ettim yemedim cok bir baktım dusmusum seninde öyle olacak merak etme tatlım pes etmek yok azim azim azim

Hehe ben geldimm de pegasus için FBI i arayalım diyorumm nerde hakkatennn ...takimm bozulmasın ekip ruhuu Ramazandaki cabamıza değecek haftaya cuma 7 leri görücezzz hadiii kapisiyoruzzzzz :52:

Dikkat dikkat gadriel ve pegasus derhall diyetiniz basına dönün ve karbon kardeşliğini ihmal etmeyin...ben iki gün giremedim aklım hep sizdeydii misafirlerim gidince hemen girdim ...ama yok gadriel pegasus gelin lütfen hadiii :((

Buradayım ben tatlım pegasus da pc bozulmuş ama hemen girer umarım buarada pegasus 3 kilo vermiş hilkay hemen harekete gecelim

Pegasus catlatma bizi yaaa vallahi hasitlikten catliyacam

Oyle tatlim aMa ben 8 kilo aldm 6 ayda buda. Beni cok uzdu simdi hazir verebiliyoken veriyim istiyorum cnku 2 aydir 66 ya takildim inemedm o yuzden korkuyoruM hic bi kiyafetm olmuyo arti vucudum cok musait kilo almaya surekli dikkt etmm lazim yani :) midem nasil kuculdu bilmiyorum ama her sefernde kndimi kisitladm giyemedgm kiyafetlermi bide kiz kardesmi getrdm gozumun onune kendisi 50 kilo ve her istedigini giyebiliyo kendiminde 56-58 oldugum zmnlari duusndm tattm yada tatmadan yok dedim yemiycm ac uyudugum her gecenn sabahnda eksildigimi gordm sonrasndada zaten gaza gelip kendim yememeye basladm he bu arada forumdaki kizlarnda destegi mukemmeldi onlarin motivasyonunun etkiside inanilmazdi kafama takilan her konuda yardimci oldular saolsunlar arti kendimi frenleyemedgm zmnlardada beni yemektn soguttular :)

biliyomusun üzüm şu mesajından sonra dün gece bişey yemeden yattım tatlısız karbonhidratsz.. ztn gün içinde bi yıgın depolamıştım.Şaşılacak iştirki şu an 55.9 kiloyum motivasyon çok mühim gerçektennn teşekkür ediyorum sana:31:

biliyomusun üzüm şu mesajından sonra dün gece bişey yemeden yattım tatlısız karbonhidratsz.. ztn gün içinde bi yıgın depolamıştım.Şaşılacak iştirki şu an 55.9 kiloyum motivasyon çok mühim gerçektennn teşekkür ediyorum sana:31:

Tebrik ederim cnm :) inan mesajnda beni mutlu etti :) cok sevndm senn adina :) bnde birini motive edebildim demekki ne mutlu bana :) ama ben bugun ayni kaldm :( 64 um hala :( yarindn umitliyim suana kadar 0 kb la gidiyorum bakalim yarin tartida - kac gorucem :)

selam kızlar tekrar döndüm :)
diiyeti 15gun kadar yapıp 4 kilo vermiştim sonra bıraktım ıkı ay geçti 4 kilo almışım tekrar aslında gene kılolu sayılmam ama ben vermiş halımı sevıyodum o yuzden tekrar diyete başlayacağım örnek menuleı yazın bence

1gun
sabah 1 yumurta
ıce tea

öğlen et ve salata

akşam balık salata yemeyı planlıyorum

5 gunde 2kılo verebılırmıyım acaba

kızlar midem küçüldü sanırım ya bi yumurta bi domates bi ince biber bide küçük soğandan menemen yaptım bide ince dilim ekmek kızarrtım akşam için ama yiyemedim yarısını dökmek zorunda kaldım sabah bi haşlanmış yumurta yedim 20 gr da peynir bugun dünn acısını çıkarttım sanırım inşallah yarın sabah karşılıgını görücem :) bi miktardan sonra yiyemiyorum tıkanıyorum buda beni mutlu ediyo ne kadar doğrudur ne kadar yanlış bilemiyorum tabi ama :) ben kendimi iyi hissediyorum bide bugun akşama kadar temizlik yaptım :)

Kizlar gunaydn bugun -400 le basladim gune ve tam 64 um :) allahm zayfliyorum bayramda 62 li rakamlari gorucm snrm :) sayenizde ;) tesekkur ederm bal arkadaslarm benm :)

Oyle tatlim aMa ben 8 kilo aldm 6 ayda buda. Beni cok uzdu simdi hazir verebiliyoken veriyim istiyorum cnku 2 aydir 66 ya takildim inemedm o yuzden korkuyoruM hic bi kiyafetm olmuyo arti vucudum cok musait kilo almaya surekli dikkt etmm lazim yani :) midem nasil kuculdu bilmiyorum ama her sefernde kndimi kisitladm giyemedgm kiyafetlermi bide kiz kardesmi getrdm gozumun onune kendisi 50 kilo ve her istedigini giyebiliyo kendiminde 56-58 oldugum zmnlari duusndm tattm yada tatmadan yok dedim yemiycm ac uyudugum her gecenn sabahnda eksildigimi gordm sonrasndada zaten gaza gelip kendim yememeye basladm he bu arada forumdaki kizlarnda destegi mukemmeldi onlarin motivasyonunun etkiside inanilmazdi kafama takilan her konuda yardimci oldular saolsunlar arti kendimi frenleyemedgm zmnlardada beni yemektn soguttular :)

Canim Msj in acayip hoşuma gitti ve bir kez daha doğru yolda oldugumuzu anladın aferin hatta bravo bize
Bak gor bu azimle hersey cok daha güzel olacak yeterki İnan ve pes etme
Bende cok tikandigim zaman hep burdan sizlerden güç aldım iyiki varsınız

kızlar midem küçüldü sanırım ya bi yumurta bi domates bi ince biber bide küçük soğandan menemen yaptım bide ince dilim ekmek kızarrtım akşam için ama yiyemedim yarısını dökmek zorunda kaldım sabah bi haşlanmış yumurta yedim 20 gr da peynir bugun dünn acısını çıkarttım sanırım inşallah yarın sabah karşılıgını görücem :) bi miktardan sonra yiyemiyorum tıkanıyorum buda beni mutlu ediyo ne kadar doğrudur ne kadar yanlış bilemiyorum tabi ama :) ben kendimi iyi hissediyorum bide bugun akşama kadar temizlik yaptım :)

Canim zaten fazla bir kilon yok hatta hayal ettigim kilodasin ama tabi herkesin istegi farklı ama görüyorum ki cok iyi gidiyorsun ama sakın bozma birde su var vücut belli bir yerde bazen duraksiyor unutma moralini bozma o durumlarda sonra birden ineceksin

selam kızlar tekrar döndüm :)
diiyeti 15gun kadar yapıp 4 kilo vermiştim sonra bıraktım ıkı ay geçti 4 kilo almışım tekrar aslında gene kılolu sayılmam ama ben vermiş halımı sevıyodum o yuzden tekrar diyete başlayacağım örnek menuleı yazın bence

1gun
sabah 1 yumurta
ıce tea

öğlen et ve salata

akşam balık salata yemeyı planlıyorum

5 gunde 2kılo verebılırmıyım acaba

Tamamen metobolizmana bağlı ama tatlım 5 günde verilen kilo cok hızlı geri alınabilir unutma aklında bulunsun ama olmayacak is değil tabi

Canim zaten fazla bir kilon yok hatta hayal ettigim kilodasin ama tabi herkesin istegi farklı ama görüyorum ki cok iyi gidiyorsun ama sakın bozma birde su var vücut belli bir yerde bazen duraksiyor unutma moralini bozma o durumlarda sonra birden ineceksin

Yok tatlim bozmuyorum kafaya koydm eski kiloma donucem emin ol sende benm kiloma geldiginde 5 li rakamlari gormk istiyceksin :) ki yapicandanda eminim :) az once 1 ay once zorla girdgm pantolonumu denedim suan rahat oluyo :) 3 kilo bile farketti !I ay once 67.8 de tikali kalmistim inemiyodum assagi sonra kalori sayimiyla 65.5 ta tikndim simdi iyi gidiyorum bi haftada bi bucuk kilo verdim 64 um ve eski pantolonuma girebildim 3.8 kilo farketti hemen :) daha bi gaza geldim :) destegniz icin coooook tesekkur ederim benim tatli diyet kardeslerim :)

Back