• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

kilzar benim pc de sorun var giremiyorum.ama sunu bilin ki 3 gunde 3 kilo verdim 80 kilodayim.50 kb yaptim yine her zamanki gibi.sirf cikolatayla besleniyorum:52::52::52: bazen cikolatali dondurmayla.seviyorum bu diyetiiiiiiiii:52::52::52::52:bu arada proteini kac gundur hic tuketmiyorum.kuscam yoksa.yani sirf kb ile verdim kilolari:17:

Nası yaaa 3 gunde 3 kilo diskalifye edildinnnn :52:
Tebrikler tatlim harikasin bu cuma hesaplama yapmadık ama haftaya Ramazan 1. Cisi seciyoruzzzz

hay maşallahh yakında bana ulaşacan kızzzz:21: dün yedigim çikolata etkisini gösterdi 56 ym bugün:p:)

selam karbonhidrat arkadaşlarım...:16:
.sizler süpersiniz ....sizin sayenizde kilo vermeye başladım nihayet ....:52:
ve bugün 62.7 ile başladım güne ....

Başlangıç Tahihim: 9 Ağustos....63.9 kg
10 Ağustos....63.3 kg
11 Agustos...63.2 kg
12 Ağustos...62.9 kg
13 Agustos...62.7 kg nasıl gidişatım arkadaşlar....
birde birşey soracam cola-zeronun üzerinde 0 karbanhidrat yazıyo acep doğrumudur....:53:

selam karbonhidrat arkadaşlarım...:16:
.sizler süpersiniz ....sizin sayenizde kilo vermeye başladım nihayet ....:52:
ve bugün 62.7 ile başladım güne ....

Başlangıç Tahihim: 9 Ağustos....63.9 kg
10 Ağustos....63.3 kg
11 Agustos...63.2 kg
12 Ağustos...62.9 kg
13 Agustos...62.7 kg nasıl gidişatım arkadaşlar....
birde birşey soracam cola-zeronun üzerinde 0 karbanhidrat yazıyo acep doğrumudur....:53:

o asitli şeyler o kadar masummudur emin değilim ya :ssz:

kilo almadığın sürece başlangıç iyidir, candır be gardaşşş:52:

GunAydn kizlar bugun ayni kilomdaym ama dun 50 kb yaptm sanirim ondn bugun yine dusurucem 25-30 a bakalim yarim 63.5 u gorebilckmiyim :)

Ahh bnm kilo sabit dglki hop iniyo hop cikiyo 55. 56 yarn 54 53 sonraaa 52 :1: 52den sonra sabitlemek hedefmminsallah snde hedefkilona ulasirsn :24:

benimde bugün dünden 100 gr fazla çıktı....neden acaba... fazla kaçırdım galiba...:43:
canım örnek menüler yazsana ne içiyorsun, ne yiyorsun filan bizede örnek olur..:56:

amanin benimi örnek alcan:D

şimdi canımcım şöyle diim ben diyet yapmak istemediğimden kilom kafayı yemiş durumda:) saglıklı beslenme yöntemleriyle dengede durmak istiyorum.Diyet dediğin bugün kilo verdirir yarın aldırır bence... ekmek tüketimini azalttım ve dün çikolatayı kesin olarak bıraktım-inşallah :)

spor o kadar düzensizkii haftada 2 gün üst üste süper gidiyo sonra misafir geliyo yada ben misafir olup kalmaya gidiyorum bitiyo olmuyo:)

asitten uzak duruyorum.Mideme söz geçirme taraftarıyım ben ödül yada ceza olarak yemek yemektende kaçınıyorum.. su vakfından kiloma göre kaç lt su iççmem gerektiğini ögrendim dünden beri miktarınca su içer oldum:) tatlıyı baya azalttm. dedim ya ben dengeli ve saglıklı beslenme taraftarıyım:) erik kompostosuyla ve kuru kayısıyla takılıyorum arada karışık benim anlıycagın henüz düzene oturamadı çnkü topicleri inceliyorum hala anlamaya çalışıyorum nasıl beslenmem gerektiiğini... :32: diyet konularında süper paylaşımlar yapılmış farmasi, türkmen gelini, hcr35 incele bence bunları aklında beliriyo en azndan:) umarım yardımcı olmuşumdurrr:15:

kizlarrrr ben 79 u gordummmmm:52: kac gundir cikolatalar falan takilyorum.ama kb yi gecmiyorum tabiki.bugun en sonunda bakiyim dedim bi nasil olmusum diye evet 79:52::52: hedef kiloma 4 kilocuk kaldi:46::46:

kizlarrrr ben 79 u gordummmmm:52: kac gundir cikolatalar falan takilyorum.ama kb yi gecmiyorum tabiki.bugun en sonunda bakiyim dedim bi nasil olmusum diye evet 79:52::52: hedef kiloma 4 kilocuk kaldi:46::46:

Canim çok sevindim senin adına hadi bakalım yaaa 75 hedefe cok az kaldı canı gönülden kutluyorum

yeniler beni tanımayıp, sen de nerden çıktın diyebilirler:)
ben eski ve kararsız üyelerdenim:)
diyete devam edemediğim için yazmıyorum ama takipteyim.
kilo verdiğinizi görmek güzel:)
sevgiler ve kolaylıklar diliyorum.

aha bi ben mikaldım 79 u göremeyen yaa :52:
pegasus harikasın bende yiim madem bitek çikolata mı yedin başka bişe yemedinmiiii
:46:tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hadi banada gaz verin bende bayrama kadar olayım 79

benim de canım çekti sizleri okuyunca.ben de bildirim yapmak istiyorum eski günlerdeki gibi:)
69,7
aylardan sonra ilk kez 6lı rakamları gördüğüm için mutlu ve gururluyum.
kilo vermemim nedeni ramazan ayında olmamız.yiyemiyorum:)
yuppi!

aha bi ben mikaldım 79 u göremeyen yaa :52:
pegasus harikasın bende yiim madem bitek çikolata mı yedin başka bişe yemedinmiiii
:46:tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hadi banada gaz verin bende bayrama kadar olayım 79

ivveeeettt iftara 100 gr lik cikolata yedim.baskada bisey yemedim.,bugun de yarim simit yicem baskada bisey yemicem.protein tuketmiyorum.daha hizli gidiyor kilo:52:

Back