• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

dayanabilirsen, bir gun sadece meyve ye.karpuz gibi mesela doyurur.ama puani gecme.bu arada karpuzun puani 20 degil 37 500 gr icin.internetten baktim.yarim kilo yiyebilirsin yani.bunu yaparsan ertesi 1 kilo atmis olucaksin.yapabilirsen buyur yap,ben mesela bugunu oyle yapicam:52:

kavun yesem olmaz mı acep pegasus yarım kavun var dolapta onu değerlendirsem nolur :52:

sen bence sok diyetini yap.baska meyveyle de olur.hem puan dahili hem meyve tuketimi cifte diyet olur.ertsi kilo verecegine eminim.denenmis yontemdir.dayanamazsan tatlandiricili cay falan ic tatli hissi tokluk verecektir sana.dene bak bugun dene gor bak ertsi 79 orecen.bu arada gadrieli diskalifiye etmek derken o bizi ediyor farkindaysan aldi basini gidyor:52::52:

off evet :D gadrielll ah gadriel tek rakibim gadriel seni geçerim nede olsa :52:
hehe:D
hımm diğer meyveler de olur diosun tamam kavunla besleneyim bugün bakalım yarın nolcak 79 olursamm dile benden ne dilersen :D

felaket tellali gibiyim farkindayim ama simitin besin degerinden sonra karpuzun besin degeri de yalnis cikti arkadaslar.karpuzun 500 gr i 37 puan.20 puan degil.ben de diyorum neden 1 kilo karpuz yiyince3 ertesi az kilo vermis oluyorum diye.megersem puani asiyormusum.boyle supheli durumlarda iyiki arastryorum.bak demekki az yicez.500 gr yeter zaten bence:52:

500 gram 5 dilim flndır heralde çokk azzz neyse 79 u göreyimde hele bi :52:

off evet :D gadrielll ah gadriel tek rakibim gadriel seni geçerim nede olsa :52:
hehe:D
hımm diğer meyveler de olur diosun tamam kavunla besleneyim bugün bakalım yarın nolcak 79 olursamm dile benden ne dilersen :D

git kendine mutfak tartisi al.o ne demek 5 dilim falan:47: ustelik kavunun kb si farkli.puanin yarisini kavundan diger yarisini baska meyveleren de alabilirsin,.neyi seviyosan onu ye.ben 500 gr ile doydum vala.beyaz peynir koydum yanina yedim.ustune su ictim.midemden lakur lukur sesler geliyor.:52:

ben bugunku menumu yazayim.iftarda 500 gr karpuz, 100 gr peynir.38 puan yapti.bi tane kofte yedim.40 puanlik yemisim.simdi acikirsam findik yicem, yesil cayimi icip yaticam.karpuz cok doyurucu gercekten.bugun hafif gecirdim gunumu meyve agirlikli. 1kac gun boyle devam ederim herhalde.cunku 81 olmam lazim tekrar:52:

Sevgili arkadaslarım bakıyorum bol bol kulaklarım cinlatilmis bu arada hilkaycim hicbir yere gıtmıyorum sizi de 7 ki kilolarda görmeden önce biz yola birlikte çıktık demi ama
Hem artık dombili değil balık etli hatunlariZ
Pes etmek yok yola devam

Pegasus sakın ha bu haftalık yeter kilo almissin bak acil önlem kb Ni cok düşük tutup bir iki hareket yapıyorsun
Birde birşey soracam bu konuya nasıl abone olunuyor

yaparsın tabi bak burdayız hepimiz kapışıyoruz tatlı tatlı tek hayalimiz 75 i görmek düşün :D
takıl bize çıtır ol :52:

Haklisin cnm evdeyken daha kolay yapiyodum diyet yarin ise basliyrm hayrlisyla ama ordada devam ettricm :) yedgm heseyn puanina bakicm :) telfndn gene takip edicm forumu :) durmak yok yola devam ;P

arkadaslar merhaba,bu konuya daha once hic yorum yazmadim,cok onceden dukana yazmistim galiba bir iki sey ama sonradan vakitsizlikten girmedim. ben dukan yaparak 4 ayda 14 kilo verdim.sonrasinda guclendirmeyide tamamladim.68 kilodan 54 kiloya indim ve hala bu kilomu koruyorum.tabii sporda yapiyorum.verdigimiz kilolari geri almamak inanin diyet yapmaktan zor,simdiki hedefim 51 kiloya inmek ve bu surecide sizlerden ogrendigim bu diyetle gecirmek istiyorum. cok guzel bir topic yaratmissiniz, verdiginiz dayanisma icin sizleri kutluyorum.umarim benide araniza alirsiniz,,:)))

gadrielcim simdi yukarda secenekler yazisi var, orda konuya abone ol yazisi var oraya tiklican abone olucan.yok cnm ben kb yi dusuk tutmadan veriyorm kilolari.50 puan yapiyorum.oyle de gidiyor kilo.proteine yuklenmedikce karbohidratla veriliyor:52:

arkadaslar merhaba,bu konuya daha once hic yorum yazmadim,cok onceden dukana yazmistim galiba bir iki sey ama sonradan vakitsizlikten girmedim. ben dukan yaparak 4 ayda 14 kilo verdim.sonrasinda guclendirmeyide tamamladim.68 kilodan 54 kiloya indim ve hala bu kilomu koruyorum.tabii sporda yapiyorum.verdigimiz kilolari geri almamak inanin diyet yapmaktan zor,simdiki hedefim 51 kiloya inmek ve bu surecide sizlerden ogrendigim bu diyetle gecirmek istiyorum. cok guzel bir topic yaratmissiniz, verdiginiz dayanisma icin sizleri kutluyorum.umarim benide araniza alirsiniz,,:)))

hos geldin aramiza.3 kilocuk fazlan varmis.sen bunu 2 haftaya verirsin:52:

tesekkur ederim pegasus,umarim oyle olur.yapabilirsem eger,yeme duzenimi o sekilde ayarlicam bundan sonra.cunku sifir yag yemekten biktim:))bide bulundugum ulkede bazi gidalar yok,o biraz zorluyor,mesela peyaz peynir yok:))kasar hep ve oda eski duzende yasaklar arasinda:(

Midem kucluyo sanirim kizlar aksm yarim gogus bile yiyemedm :) bi bardk ayrn ictim bide o kdr :) bugunu 25 kb le kapaticm insallah belki bi incir yerim 30 yaparm ama cok istemezse cnm yemicm :)

100 gr taze incirin 20,3 kb. puani var.kuru incirde 55.3 :52: bence sen mutfak tartisi al .1 tanesi kac gr geliyor bak hesap yap.:52:

Son düzenleme:
En iyisi yemiyim onuda :( canim bisey istedgnde 3 saniye sonra yedigim seyden aldgm zevk geccek diye avutuyom kndmi yemeyi veririm olsun napalim :)

orda bazi rakamlar yalnis.simit karpuz gibi.tatli seylerin puani az olunca suphelenip bakiyorum.yemek istiyosan kisma hic biseyden ye.ama puanin kadar.mesela cok puansa yarisini ye.dedigim gibi mutfak tartisi alin.ben her gun tatlilar tuzlular tuketiyorum ama puanim kadar

Back