- 23 Kasım 2011
- 611
- 882
- 323
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunun dışında hiç ekmek tüketmiyorum ama kahvaltıda dahıl sadec haftada 1 gun durum yada pide döner yinede zararlımı sonuçta kb limitini aşmıyorum ama
limiti doldurmak için cips ve çikolata yiyoruz denmişti eski sayfalarda :26: kafam karıştı şimdi
hımm biraz daha dikkat edıcem o zaman peki karpuz ??
puanı 4 ama 100 grm nekadar ederki?
hımm biraz daha dikkat edıcem o zaman peki karpuz ??
puanı 4 ama 100 grm nekadar ederki?
adetin ilk 3 gunu kilo pek verilmez.yani bende oyle oldu.sonrasinda kilo verilir ama az verilir.sakin moralini bozmasin bu verilen kilo kesinlikle kalici olur.denenmis yontem emin ol.bosuna diyetini devam ettrmiyorsun merak etme
Hiç üzülme tatlım adetken normal bunlar adetin bir bitsin bak bir iki kilo birden gidecek sakın pes etme tatlim
bugun yuzmege gitcem.haraket ediyim biraz.aksam gorusurz kizlar
Merhaba kızlar ben çalıştığım için öğlenleri dışardan yemem gerekıyor ama her gun tavuk şiş te sıkıyor.arada köfte yiyorum yada döner porsiyon.
Bunlar ekmek arasına göredaha maliyetlı oluyo tabıkı dürüm yada pide arası yesem bi sakıncası olurmu haftada 1 gün?? pide döner içim 25 kb dıyo zaten
mesela lahmacun nedir kb değeri ?
menüleride paylaşsak daha iyi olur sanki ben ne yiyceğimi şaşırıyorum fıkır almış oluruz yaratıcı dıılım pek yemek konusunda
merhaba bennu valla bende bulaşma pideli yemeklere derim...
gerçi haftada bir kez diyorsun yani abartmadığın sürece sıkıntı olmaz sanmıyorum daha yavaş kilo verirsin sadece acelem yok diyorsan takıl v-bence haftada bir ve sadece bir öğünden birşey olmaz o günü dengelersin düşük karbonlarla peynir yumurta fln yersin günü öyle bitirirsin :))
kolay gelsin ...
bu arada yarışma yapıyoruz...2.tur cuma başlıyor...katılmak isteyenler yazsın liste yapalım...
cuma günü 1. tur biticek ve birinci belli olucak :)
ve yine katılmak isteyenler cuma günü tartılıp kilo bildirimi yapsınlar liste yapıp maratonu başlatalımmmm :)))
Bunun dışında hiç ekmek tüketmiyorum ama kahvaltıda dahıl sadec haftada 1 gun durum yada pide döner yinede zararlımı sonuçta kb limitini aşmıyorum ama
limiti doldurmak için cips ve çikolata yiyoruz denmişti eski sayfalarda :26: kafam karıştı şimdi
eyvah pegasus 1.ciliği kaptı gadriel yetiş :))
bu arada senın boyun ve kılon kac canım?
o eski sayfadaki kiz benim limiti asmadan istedigini ye.kilo verdigini kendinde goreceksin.ben mesela bugun patlican dolmasi yedim icinde pirinc yoktu.bi catal pasta, bi tane kucuk cikolata,bi kasik dondurma, bi dislem pogaca.hepsi puanima uygun sekilde yenildi afiyetle.herkes aaaa ne kadar zayiflamissin dedin.bu insanlar beni gecen hafta gorduler,.1 haftada gozle gorulur kilo kaybini herkes anladi
Boy 1,65 kilo 83
Moralim cok bozuk dün gittim digital tartı aldım hep fazla gösteriyor birde 80.3 diye sevinirken bunda 81.3 gösteriyor moralim bozuk birde aciktim
Moralim cok bozuk dün gittim digital tartı aldım hep fazla gösteriyor birde 80.3 diye sevinirken bunda 81.3 gösteriyor moralim bozuk birde aciktim