• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Ben birşey merak ediyorum acaba aldığımız ürünlerin üzerinde ki degere mı bakacaz yoksa listeye mı farklı oluyorda bazen yardımcı olursanız sevinirim

CANIM azmedersek kesınlıkle o kılolara ınerız canım ben ınanıyorum. bıde aldıgımız paket uzerındekı degerlere bakacagız canım cunku orda yanlıs yazma ıhtımalı yok o rıskı goze alamazlar cunku satıcı fırmalar

Hilkayyy pegasusss nerdesiniz ya beni yalnız bıraktınız ama
burdayız canımm :))
ya bişi sorcam adetken kilo değişimi oluyor demi diyete devam ettiğim halde zayıflamamışım aynıııııııı :(
ama vucut su topluyor sanırım neyse cumaya kadar düzene girer umarım :)

Melekgüzhan benim şu anki kilomdaymışsın diyete başlarken.Bu kilolaların hepsini karbonhidrat diyetiyle mi verdin?Spor ne kadar süre yaptın ?

metabolizma farkli demekki.ben protein almadigim gunlerde daha cok zayifliyorum.mesela dun sosis yedim, bugun kilo veremedim:2:

Sosis, salam, sucuk gibi ürünler sağlıklı protein kaynağı değildir. Bunlar işlenmiş ürün oldukları için sağlığa zararlıdır, aynı zamanda nitrat içerdikleri için vücutta su tutarlar. Sosis yedikten sonra tartıda + rakam görmeniz vücudunuzda su tutulması ile alakalıdır.

Proteinler, karbonhidrat diyetinin olmazsa olmazları ama yumurta, tavuk eti, balık, et gibi ürünleri işlenmemiş haliyle tüketmek gerekli.

sanırım ben 1. olamıcamm adet beni fena etkiledi yemiyorum içmiyorum ama zayıflamadım yinedeeee :(
olsun cumaya toparlar metabolizmam kendimi demi :))
yani umarım...

adetin ilk 3 gunu kilo pek verilmez.yani bende oyle oldu.sonrasinda kilo verilir ama az verilir.sakin moralini bozmasin bu verilen kilo kesinlikle kalici olur.denenmis yontem emin ol.bosuna diyetini devam ettrmiyorsun merak etme:54:

Sosis, salam, sucuk gibi ürünler sağlıklı protein kaynağı değildir. Bunlar işlenmiş ürün oldukları için sağlığa zararlıdır, aynı zamanda nitrat içerdikleri için vücutta su tutarlar. Sosis yedikten sonra tartıda + rakam görmeniz vücudunuzda su tutulması ile alakalıdır.

Proteinler, karbonhidrat diyetinin olmazsa olmazları ama yumurta, tavuk eti, balık, et gibi ürünleri işlenmemiş haliyle tüketmek gerekli.

desene 4 tane sosisin hesabina zayiflayamadim ben :5: yaktilar beni.halbuki dun cok cok az yedim gercekten.ha bide o kadar su icmeme ragmen tuvalete sadece 1 kez ciktim.2 litrelik su vucudumda kaldi, bak iyiki soyledin simdi dikkat ettim hakketen oyle:26:

burdayız canımm :))
ya bişi sorcam adetken kilo değişimi oluyor demi diyete devam ettiğim halde zayıflamamışım aynıııııııı :(
ama vucut su topluyor sanırım neyse cumaya kadar düzene girer umarım :)

Hiç üzülme tatlım adetken normal bunlar adetin bir bitsin bak bir iki kilo birden gidecek sakın pes etme tatlim

Harikasin ya ben korkumdan yiyemiyorum of ya psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum

korkma sakin.50 kb ye kadar iznin var.ne zamanki baktin 50 kb yetmiyor kilo veremiyorsun, 40 yap.bak mesela ayse arkadasimiz 60 kilo, o 50 kb ile zayiflayamiyor,daha dusuk yapiyor.onun kilosu daha az oldugu icin 50 kb zaten ona normal yiyecek gibi geliyor.alismamis tabi ben gibi okuz gibi yemege:1: ben yemegi sevdigim icin simdi kisiyorum vucut deliriyor kilo veriyor.istedigini ye, sakin kisma.puanin yettigince ne lazimsa ye:31:

Melekgüzhan benim şu anki kilomdaymışsın diyete başlarken.Bu kilolaların hepsini karbonhidrat diyetiyle mi verdin?Spor ne kadar süre yaptın ?

canım evet hepsını yanı 11 kg yı karbonhdrat dıyetıyle verdım 88,90 la baslamıstım ıkı ay once su anda 78,100 kg yım spor ılk bır ay tempolu 30 dk yurudum ama sonra asırı sıcak oldugu ıcın yuruyemedım ama eylulden ıtıbaren yuruyecegım gene yuruyus cokkk faydalı ozellıkle ıncelme acısından :42:

uruza kesınlıkle katılıyorum ben o kadar sıkı yapmama ragmen bu dıetı aksam ne zaman sucuk yesem sabah tartıda +200-+300 cıkıyordum buda tabıkı ödemdı sucuk oldukca fazla su tutuyor kızlar bılgınıze tarafımdan defalarca denenmıstır. sucugu bence sabahları yemek daha mantıklı cunku gun ıcınde ıcılen 2,5-3 lt su ıle odem gıdebılır ama aksam yenırse odem sabaha artı olarak yansıyor tartıya. :42:

Merhaba kızlar ben çalıştığım için öğlenleri dışardan yemem gerekıyor ama her gun tavuk şiş te sıkıyor.arada köfte yiyorum yada döner porsiyon.
Bunlar ekmek arasına göredaha maliyetlı oluyo tabıkı dürüm yada pide arası yesem bi sakıncası olurmu haftada 1 gün?? pide döner içim 25 kb dıyo zaten
mesela lahmacun nedir kb değeri ?

menüleride paylaşsak daha iyi olur sanki ben ne yiyceğimi şaşırıyorum fıkır almış oluruz yaratıcı dıılım pek yemek konusunda :17:

Merhaba kızlar ben çalıştığım için öğlenleri dışardan yemem gerekıyor ama her gun tavuk şiş te sıkıyor.arada köfte yiyorum yada döner porsiyon.
Bunlar ekmek arasına göredaha maliyetlı oluyo tabıkı dürüm yada pide arası yesem bi sakıncası olurmu haftada 1 gün?? pide döner içim 25 kb dıyo zaten
mesela lahmacun nedir kb değeri ?

menüleride paylaşsak daha iyi olur sanki ben ne yiyceğimi şaşırıyorum fıkır almış oluruz yaratıcı dıılım pek yemek konusunda :17:

CANIM bende puanı 25 de olsa pıde yada durum yeme cunku beyaz un ya dıetını sekteye ugratır canım .

Back