• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

gadriel 82,3 pegasus 83 ben 82,800 den başlamıştık yarın herşey ortaya çıkıyorrr :52:
pegasus biraz göbek atayım daha zayıf olayım dedim karnım sırtıma yapıştı :))
yarın heran birinci olabilirim :)

yok kiz ben gecen cuma 84 kiloydum.yani kazanma ihtimalim daha yuksek :D eski yazilarima bak bi.ayin 27 si 84 kiloyum yazmisim:27::27:

anlasildi yarin tartilma gunumuz :D sabah her kes tartiliyor.sonra gecen cuma ve bu cuma kac kilo onu yaziyor :D

Bu hafta diyete harfiyen uyamadım ama çok aşırıya da kaçmadım. Yani bu hafta tamamen karbonhidrat diyeti değildi ama yine de güzel geçti, biraz kilo vermişimdir :)

Günlük beslenme listeleri yazılmıyor sanırım.

Aslında herkes yazsa iyi olurdu, hem kendimizi kontrol etmek hem de fikir edinmek için.

yok kiz ben gecen cuma 84 kiloydum.yani kazanma ihtimalim daha yuksek :D eski yazilarima bak bi.ayin 27 si 84 kiloyum yazmisim:27::27:

Vayy şike yapıp oynamayasim geldi bak şimdi ;))
Şaka şaka tamam bu hafta sen 1. Sin hadi rahatça kocaman bir pasta ye şimdi :52:
Sakın yeme çıtir olucaz sonra innnnnce bir dilim yeriz :52:
Yarın tartılmacaaaa :))

Suan tartının gösterdiğini yazmayacam yarın sabah ac karnına tartilip yazacam bakalım ne çıkacak açlıktan oluyorum da atistirmalik yenecek birşey de yok kb siz of of

Şaka şaka tamam bu hafta sen 1. Sin hadi rahatça kocaman bir pasta ye şimdi :52:

Ya ama ben tartının azabına uğradım banane banane yaa

seni gidi seni.bana pasta yedirib 1ciliyi kapmak istiyosun dimi.ama ben zaten pasta yiyorum ki :9: 2 gr yiyorum, o bi catal ediyor.puanim cok dusuk oluyor:17:

Suan tartının gösterdiğini yazmayacam yarın sabah ac karnına tartilip yazacam bakalım ne çıkacak açlıktan oluyorum da atistirmalik yenecek birşey de yok kb siz of of

bak oyle acliktan olunce, sabah ille de bi azalma oluyor:9: ac karnina , bi de tuvalete ciktiktan sonra yazalim.daha dogru olur:52:

kizlaaarrr buyuk gun geldi.niyeyse bugun erken uyandim.ilk ben yazayim madem.gecen hafta 84, bu hafta 81.3 kilo vermisim.gelecek hafta 7 li rakamlari gorurum INSALLAH:15:

günaydın kızlarrrrr sonuncu olarak bende yazayım dedim 82.4 le baslamıs olup suan 80.5i gösterdi sabahleyin yeni tartım sadecık iki kilocuk sonuncu oldum ben biliyorum :(

hamilelik sırasında diet yapmak ne kadar doğru olur

hiiiç doğru olmaz. helede bu diyet kesinlinle.protein fazla alındığı için vucutta keton oluşuyor bu da bebeğe zarar verir.bunun yerine bol su zaten vucuda gerek bu sıcakta.yoğurt süt semiz otu (omega 3 kaynağı) tüketin yeşillik bolca.ekmeği 2 dilim yiyin b vitamini için yemek gerek.fazla kilo almazsınız

günaydın kızlarrrrr sonuncu olarak bende yazayım dedim 82.4 le baslamıs olup suan 80.5i gösterdi sabahleyin yeni tartım sadecık iki kilocuk sonuncu oldum ben biliyorum :(

sen eski sayfalari okusaydin 2 kilo icin mutlu olman gerektigini bilirdin.millet haftada 200 gr verince nasilda mutlu oluyor :34: tebrik ederim seni.,gelecek hafta basarilar :D

sen eski sayfalari okusaydin 2 kilo icin mutlu olman gerektigini bilirdin.millet haftada 200 gr verince nasilda mutlu oluyor :34: tebrik ederim seni.,gelecek hafta basarilar :D

TSK Ler tatlım senin kac kilo oldu 4 mü kiskancligimdan catlayacam vallahi :) görün gelecek hafta beni bomba gibi olacam ins hilkaydan haber yok sanırım henüz

Back