• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba kızlar,
Diyete ben de merak sardım.Dukan diyeti gibi sanki.Hala google da okuyorum araştırıyorum.Yeşilliklerde değeri sıfır kabul ediliyor heralde

yok kiz yesilliklerin puani yuksek:1: tatlilar kadar olmasada puani var yani.0 puan olanlar sadece proteinler.puan tablosu var, yaz cikiyor ordan rahatlikla bakabilirsin:26:

şimdi canım sirke elma sirkesi mi yoksa normal mi
ben bi ara soğan suyu içiyordum oda faydalı oluyordu

elma sirkesi iciyorum ben.1 ve ya 2 tatli kasigi bi bardaga.ben eksi sevidigm icin benim icin lezzetli oluyor, zevkle iciyorum.sogan suyunu bi ara denedim , ama o zamanlar diyet falan yapmiyordum, tartimda yoktu.sana o iyi geliyorsa onu ic.sirkeyi de ic.belki 2 si birlikte daha cok fayda eder,soganin tadini sevmiyorsan kendine isgence etme sirkeli su ic.yani hangisi daha lezzetli geliyorda onu yap.diyetimizi isgence haline getirirsek cabuk bikariz.puanimiza gore istedigimizi yiyelim:56:

elma sirkesi iciyorum ben.1 ve ya 2 tatli kasigi bi bardaga.ben eksi sevidigm icin benim icin lezzetli oluyor, zevkle iciyorum.sogan suyunu bi ara denedim , ama o zamanlar diyet falan yapmiyordum, tartimda yoktu.sana o iyi geliyorsa onu ic.sirkeyi de ic.belki 2 si birlikte daha cok fayda eder,soganin tadini sevmiyorsan kendine isgence etme sirkeli su ic.yani hangisi daha lezzetli geliyorda onu yap.diyetimizi isgence haline getirirsek cabuk bikariz.puanimiza gore istedigimizi yiyelim:56:

lezzet değilde tatlım önemli olan kuru soğanın 10 puan oluşu yaaa kafama takılıyor ben en iyisi sabahları yarım soğan suyu akşamları da sirke içeyim

http://www. diyet. in/ karbonhidrat_diyeti.html burayıa bakıyorum kızlar.Sizinkiyle aynı mı?

ebruakin.blogspot.com/2008/03/karbonhidrat-diyeti-yeizayfla.html bak canim bu adrese gir.burda puanlar etrafli sekilde yaziyor.tum puanlamalar var.simitin besin degeri yalnis yazilmis ama.25 yaziyor. ama 53.4.eger ki bulamadigin bi yiyecek olursa,gogglda misal soganin besin degeri yaz cikiyor orda kb degeri.

lezzet değilde tatlım önemli olan kuru soğanın 10 puan oluşu yaaa kafama takılıyor ben en iyisi sabahları yarım soğan suyu akşamları da sirke içeyim

aslinda evde dijital tarti varsa.2 gun ayni seyleri ye.bir gun sogani, oteki gun sirkeyi dene.hangisinde daha fazla versiysen onlaa devem et.eger sirkede daha fazla zayiflik gorursen, bosu bosuna 10 puanini yedirme:9:

ben hiç spor yapmıyum hala yapanınız var mı bu adana sıcağında olmuyo yaaa
gündüzleri kendimden geçiyorum resmen

ben hiç spor yapmıyum hala yapanınız var mı bu adana sıcağında olmuyo yaaa
gündüzleri kendimden geçiyorum resmen

yok kiz ne sporu.hayatta nefret ettigim seydir spor.haftada 1 20 dak yuruyus yapiyorum ama temposuz.kursa gittigim icin mecbur yuruyorum duraga kadar.durak uzak biraz.o olmasa yuruyus bile iptal olur:9:

iyi akşamlar sevgili arkadaşlarım cuma günü tatılma yarışmasına bende katılacam tabiki şuan 81.6 kiloyum (900gr) geri almış olsamda :( cumaya kadar bakalım kaç olacam
5 gündür sölemesi ayıp deli gibi kabızlıkla uğraştım o kadar kötüydü ki anlatamam
taaki babamın ısrarlarına dayanamadım ve onun günlük içtiği açlık otunu içene kadar
yaklaşık 8 saat sonra hafif sancılı bir ishal oldum ama benm babam onunla zayıfladı gözlerimin önünde ben şahidim iştahımı kesiyor diyordu cidden bugun bende 25kb kapattım.
bakalm cici çıtır kızlar işeyarayacak mı ama sunu söyliyeyim babamın teorisi yağ çözzdüğü yönünde eğer öyle bir faydasını görürsem anında yazarımmm ve sizdde içmek isterseniz içersinz ama iştah kestiği kesin
Tamam canım senin kilonuda belirtelim 81,6 ama iki gün önce kac kiloydun tatlim ...yani bu kilonu baz alırsak sen 5 gün sonra tartilmis olacaksın biz 7 gün sonra....sana haksızlık olmasın yani...gerçi 1. Belli 2 kim gadriel mı pegasus mü :D. :9:

Son düzenleme:
Tamam canım senin kilonuda belirtelim 81,6 ama iki gün önce kac kiloydun tatlim ...yani bu kilonu baz alırsak sen 5 gün sonra tartilmis olacaksın biz 7 gün sonra....sana haksızlık olmasın yani...gerçi 1. Belli 2 kim gadriel mı pegasus mü :D. :9:

bence bu kadar emin olma tatlım hiç belli olmaz 2gün önce 82.3 gördüm sanırım ama durun siz yoklugumdan istifade zayıflayın hemen

Tamam canım senin kilonuzda belirtelim 81,6 ama iki gün önce kac kilosun tatlim ...yani bu kilonu baz alırsak sen 5 gün sonra tartilmis olacaksın biz 7 gün sonra....sana haksızlık olmasın yani...gerçi 1. Belli 2 kim gadriel mı pegasus mü :D. :9:

bak yine strese girdim.kizim yarindan aclik orucundayim tamammi.bak 7 li rakamlarda olucam cuma bak gor.taktim kafaya seni gecicem:52: bu arada menumuzu yazalim yeni gelen arkadaslara rahatlik olsun.bi fikir vermis oluruz.gerci ben hic bi zaman yazilan menuleri okumam.aman sen yedinse yedin banane derim:9: ama bazilarimiz seviyor motive oluyor.hadi yarindan yazalim bakalim.protein 0 puan diye proteini kaciranlara kizalim:6:

kizlar yulaf kepeginden mucver falan yapanlar var, hatta kucuk ekmekler.bende yulaf unu aldim.denicem bakalim guzel olursa size yazarim.kb si normal una gore cok dusuk.yani 50 gr lik kullanabilirz:56:

kuran kursune gidiyorum.harfler cok zor aklimda kalmiyor.bu yastan sonra gerizekali muamelesi goruyorum:47:

yok canım ne alaka öğrenirsin hem bir kere harfler aklında kaldı mı anında sökersin inan bana:)
yulafı bende duydum yulaf yumurta lor peynir karışımı köfte yada krep yapanlar da var
dukan diyetinde adam günde 1 yemek kaşıgı yulaf yeyin diyoooooo
bakalım artık durun siz beni cuma günü görün heheheeh

bayramın 3. günü kendi evime gidiyorum orda tek başıma olduğum için sanırım bu işi daha kolay yapabilecem burda yani annemgilin evinde zor oluyor birde ramazan olunca daha da zor oluyor gerçi ben tutamıyorum ama annemgil oruçlu olunca istediğim gibi yapamıyorum bakalım artık kendi evimde nasıl olacak ama daha iyi olacak
sayın hilkay ve pegasus göreyim sizleri ozaman
günümü kardeşim yüzümden 2.5 tane doritos yemeyle kapattım birde diyet kolaylaaaaaa
ş,imdi form çayımı içiyorum yeşil çayım kalmamış sonra tekrar sabahaaaa

bence bu kadar emin olma tatlım hiç belli olmaz 2gün önce 82.3 gördüm sanırım ama durun siz yoklugumdan istifade zayıflayın hemen

Canım tamamdir sen 82,3 pegasus 83 ben 82,800 den başlamış olduk.cuma tartilip 1. Belirlicez :D
Ben Çarşamba gunü pasta yicem rahat olun dogum günümün hatırına :D

bayramın 3. günü kendi evime gidiyorum orda tek başıma olduğum için sanırım bu işi daha kolay yapabilecem burda yani annemgilin evinde zor oluyor birde ramazan olunca daha da zor oluyor gerçi ben tutamıyorum ama annemgil oruçlu olunca istediğim gibi yapamıyorum bakalım artık kendi evimde nasıl olacak ama daha iyi olacak
günümü kardeşim yüzümden 2.5 tane doritos yemeyle kapattım birde diyet kolaylaaaaaa

puanini gecmedin dimi?:20:

Bakalım bayrama kadar kac kilo vericezz cok heyecanlandim birden gözle görülür bir fark olsa keske...her gören ayy ne kadar zayıflamıssin dese Bayram böyle geçse :D

Back