• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

merhabaa hoşbulduk ... :)
10 günde verirsin kaçamaksız ama hayalimdeki kilodasın sennn boyun kaçç ? :D

Ne güzel söyledin kardeş yaa İnşalaaahh :62:

Ben tam bilmiyorum boyumu ya sanırım 1.58 falanım ya da 1.60 öyle birşey ama kemikliyim şu an hem etli hem kemikliyim aslında :52: bel ve göbek bölgem aşağıya göre biraz daha fazla ondan kurtulmak istiyorum, daha önce 54 kiloya düştüğüm olmuştu yinede tamamen ince belli bi kız olamamıştım ama yinede 54 kilo olmak süperdi inşallah göreceğim yine o günleri :62:

Pegasusss 81 oldun demek süpersin ya ha gayret 7 lere az kaldı sonra gelsin 6 lar hatta 5ler :62:

Tatlım ben artık çözdüm vücudumun kb diyetine verdiği tepkiyi bugun 25i geçmeyeceğim diye umuyorum eğer bir hafta 25i geçmeden atlatırsam 3-4 kilo gidecek inşallaaahhh bakalım becerebilcekmiyim 25 çok az çünkü bide sıcak buz gibi meyveler meyve suları gözümüb önünde uçuşuo :27:

meyce suyu demisken ben hergun 1 litre kola light ve ya zero iciyiorum.soguk soguk boyle icim rahatliyor.ya da sadesodalar falan.onlari dene istersen:56:

canımmm ben döndümmm ama çok kötüyüm mutsuzum diyet filan kalmadı
ama senn için çok mutlu oldum canım harikasın valla bana yetiştin hatta ben sana sanırım yetiştim:(

pes etmek yok.ama diyeti bozmakta yok.bi ileribi geri insanibiktirir.incecik kizlara bak bi nasilda salina salina geziyolar.haklilar da vucut guzelliyi yuz guzelliyinin onunde.ne zamaan kadar sisko diye bakicaklar bize.bunlari dusun .kac yildir yiyoruz.3 ay dayan yeme, zaten sonrasinda yine yicez.cunku 1 kiloyu vermek kolay ama20 , 30 kiloyu vermek zor.dayanamak zorundayiz sakin pes etme

merhaba ben valla 10 günde 5 kilo verdim hala şoktayım :D
hertürlü verirsin ama ben 86,6 kiloyla başladım şimdi 81 im senin kilon kaç ?
başarılarr şimdiden bu arada biz pefasusla yarısıyoruz isteyen katılsın bu cuma tartılmaca varrr :D

meraba benim kilom 88 oldu .gerci 86 diydi .dikkat etmedim aldimm. ben de katilayim bari bugünler de oruc tutamiyorum rahatsizligim var. menü falan yaziyomusunuz .bugün sabah tan serbetli tatli falan da yedimm .pismaniim .dikkat ediceeem. menü falan yaziyomusunuzzz günlükkk... gercii bu diyetin özeti ekmek ,makarna pilavi azaltip . et süt yumurta sebze falan la beslenmek . bakalimmm .birde su cok önemliii .ilada su

meraba benim kilom 88 oldu .gerci 86 diydi .dikkat etmedim aldimm. ben de katilayim bari bugünler de oruc tutamiyorum rahatsizligim var. menü falan yaziyomusunuz .bugün sabah tan serbetli tatli falan da yedimm .pismaniim .dikkat ediceeem. menü falan yaziyomusunuzzz günlükkk... gercii bu diyetin özeti ekmek ,makarna pilavi azaltip . et süt yumurta sebze falan la beslenmek . bakalimmm .birde su cok önemliii .ilada su

menü yazmıyoruz canım öyle kendi aramızda basit birşey ...bildiğin kapışıyoruz daha yeni başladık 2 gün fln oldu ...
cuma tartılıp kilomuzu söylücez başlangıç kilondan çıkarıp bize kaç kilo verdiğini söylüceksin o kadar...
evet su içmek çok önemli ben 2-2,5 arası içiyorum en fazla...
şerbetli şerbetsiz tatlı sürmedim ağzıma bitter çikolatayla idare ettim oda kibrit kutusunun yarısı kadar...karbonu 40-50 arası aldım 10 günde 5,6 kilo verdim..devam edicem ramazan sonuna kadar en az 75 olmak istiyorum..
bakalım inşallah...

kizlar isterseniz ben menumu yazarimda., bu kb diyetinin en guzel tarafi istedigini yemek.mesela birisi yazacak ben meyve yedim, sutlu tatli yedim falan.ben hic sevmem onlari, bu diyet olmaktan cikar isgenceye donusur.o yuzden yazmiyoruz menu.ben bi ara arkadasalra yazdim , cunku herkes merak ediyordu gune 1 kilo nasil veriliyor diye.sonra o arkadas girmedi pek durdurdum yazmayi.simdi bugunku menumu yazicam, agiz tadi bana uygun olanlar yapa bilir.ama tansiyonu dusukler yapmasin, heleki benim gibi orucluysa.benim tansiyonum devamli dusuk.halsiz oluyoruz iftara kadar.mesela bugun 100 gr sutlu findikli cikolata yedim.43 kb vardi.4tane sosis hasladim.1ni yedim.diger 3 nu gece gec saatlere biraktim.cunku ben sahur yapamadigim icin 24 saat aclik zor geliyor.1 sosis 1 kb zaten.47 kb yle kapaticam INSALLAH.annem cildiriyor cok az yiyorsun geberecen diye.ama elimde degil zayifladikca daha cok heves ediyorum.bu arada 1 litre kola ictim zero

kizlar isterseniz ben menumu yazarimda., bu kb diyetinin en guzel tarafi istedigini yemek.mesela birisi yazacak ben meyve yedim, sutlu tatli yedim falan.ben hic sevmem onlari, bu diyet olmaktan cikar isgenceye donusur.o yuzden yazmiyoruz menu.ben bi ara arkadasalra yazdim , cunku herkes merak ediyordu gune 1 kilo nasil veriliyor diye.sonra o arkadas girmedi pek durdurdum yazmayi.simdi bugunku menumu yazicam, agiz tadi bana uygun olanlar yapa bilir.ama tansiyonu dusukler yapmasin, heleki benim gibi orucluysa.benim tansiyonum devamli dusuk.halsiz oluyoruz iftara kadar.mesela bugun 100 gr sutlu findikli cikolata yedim.43 kb vardi.4tane sosis hasladim.1ni yedim.diger 3 nu gece gec saatlere biraktim.cunku ben sahur yapamadigim icin 24 saat aclik zor geliyor.1 sosis 1 kb zaten.47 kb yle kapaticam INSALLAH.annem cildiriyor cok az yiyorsun geberecen diye.ama elimde degil zayifladikca daha cok heves ediyorum.bu arada 1 litre kola ictim zero

benim kanimca yazmak iyi bir sey gün icersinde yediklerini görüyosun .kola karnini aciktirmiyooo. siskinlik veriyor.aslinda iyi .istahini aliyo. benim tansiyonum da öyleee düsük seviyeler de ..

canım nerelerdesin pegasusla başbaşa kaldık bir ara ama sağlam kilo verdik 10 günde 5,6 kilo verdim :D
yarısıyoruz hemm bu cuma tartılıcazz katılcakmısın ?

tabiki katılacam siz zayıflayıp çıtır olacaksınız bende öylece bakacak mıyım hıh görün siz kaldığım yerden fazlasıyla daha motive oldum ben ve bende 10 günde 6 kilo verecem hıh kıskandım :)
şaka bi yana kıskanmak filan ama senn adına çok mutlu oldum ben aferinnnn
bundan sonra biras duraklama olabilir ama sakın moralini bozma tatlımmm

tabikide etmemen gerek ..
kaldığımız yerden devam edecğiz ...hem daha şanslısın böyle durumlarda vücudu kandırınca metabolizma hızlanırmıs...yeni sen diyet kalmadı diyorsunya ...hemen başla şimdi vücut şok olsun nede olsa yine yicek diyerek çatır çatır çalışıp yaksın yağlarını...
vücudu kandırmacaa diyorlar buna :D

çok teşekkür ederim canım acayip motive oldum ben

pes etmek yok.ama diyeti bozmakta yok.bi ileribi geri insanibiktirir.incecik kizlara bak bi nasilda salina salina geziyolar.haklilar da vucut guzelliyi yuz guzelliyinin onunde.ne zamaan kadar sisko diye bakicaklar bize.bunlari dusun .kac yildir yiyoruz.3 ay dayan yeme, zaten sonrasinda yine yicez.cunku 1 kiloyu vermek kolay ama20 , 30 kiloyu vermek zor.dayanamak zorundayiz sakin pes etme

haklısın canım duygularıma tercüman oldun resmen teşekkür ederimmmmm

iyi akşamlar sevgili arkadaşlarım cuma günü tatılma yarışmasına bende katılacam tabiki şuan 81.6 kiloyum (900gr) geri almış olsamda :( cumaya kadar bakalım kaç olacam
5 gündür sölemesi ayıp deli gibi kabızlıkla uğraştım o kadar kötüydü ki anlatamam
taaki babamın ısrarlarına dayanamadım ve onun günlük içtiği açlık otunu içene kadar
yaklaşık 8 saat sonra hafif sancılı bir ishal oldum ama benm babam onunla zayıfladı gözlerimin önünde ben şahidim iştahımı kesiyor diyordu cidden bugun bende 25kb kapattım.
bakalm cici çıtır kızlar işeyarayacak mı ama sunu söyliyeyim babamın teorisi yağ çözzdüğü yönünde eğer öyle bir faydasını görürsem anında yazarımmm ve sizdde içmek isterseniz içersinz ama iştah kestiği kesin

benim kanimca yazmak iyi bir sey gün icersinde yediklerini görüyosun .kola karnini aciktirmiyooo. siskinlik veriyor.aslinda iyi .istahini aliyo. benim tansiyonum da öyleee düsük seviyeler de ..

tamam o zaman ben gunluk menulerimi yazarim..ya bi de tartiya hergun cikmak cok ise yariyor.mesela ertesi 100 gr vermissek normal.ama hic veremdiysek acaba dun ne yedimde veremedim diye dusunuyor insan.daha hizli veriyoruz.tabi bazilarinda moral bozuklugu yapiyor.aa niye veremedim deyip yemege cekiyor kendini motivasyonu bozluyor.kime nasil rahatsa oyle yapsin.tatlandiriciyla yapilmis caylari icmekte tok tutuyor.tatli hissi yapiyor.bunlar kucuk hiyleler:9:

iyi akşamlar sevgili arkadaşlarım cuma günü tatılma yarışmasına bende katılacam tabiki şuan 81.6 kiloyum (900gr) geri almış olsamda :( cumaya kadar bakalım kaç olacam
5 gündür sölemesi ayıp deli gibi kabızlıkla uğraştım o kadar kötüydü ki anlatamam
taaki babamın ısrarlarına dayanamadım ve onun günlük içtiği açlık otunu içene kadar
yaklaşık 8 saat sonra hafif sancılı bir ishal oldum ama benm babam onunla zayıfladı gözlerimin önünde ben şahidim iştahımı kesiyor diyordu cidden bugun bende 25kb kapattım.
bakalm cici çıtır kızlar işeyarayacak mı ama sunu söyliyeyim babamın teorisi yağ çözzdüğü yönünde eğer öyle bir faydasını görürsem anında yazarımmm ve sizdde içmek isterseniz içersinz ama iştah kestiği kesin

kabizlik sorunu hepimizin sorunu olmus,ben ilac aliyorum 3 gunde 1.oyle cikiyorum tuvalete.baska turlu olmuyor.hadi bakalim cumaya kadar kim ne kadar veriyor bakalim:46:

bu arada arkadaslar ben yapitgin diyet boyunca her gun sirkeli su ictim balsiz.ve aksamlari bi bardak yesil cay limonlu.yesil cay cok ise yariyor.mesela icmedigim gunlerde 800 gr verdiysem,icince 900 gr vermis oluyordum.her gun yazmak istiyorum unutuyorum.sirkeli su sevmeyenler limonlu su icsin.benim tansiyon bu 3 gunde dusuk oldugu icin 3 gundur ara verdim bunlara.siyah caya gecis yaptim,tansiyonum duzelsin devam edicem.umarim yardimci olmusumdur size

kabizlik sorunu hepimizin sorunu olmus,ben ilac aliyorum 3 gunde 1.oyle cikiyorum tuvalete.baska turlu olmuyor.hadi bakalim cumaya kadar kim ne kadar veriyor bakalim:46:

iki tane farklı ilaç içtim bana mısın demedi bende çareyi açlık otunda buldum işe yaradı öyle form çayları filan da yalan vallahi

Merhaba kızlar,
Diyete ben de merak sardım.Dukan diyeti gibi sanki.Hala google da okuyorum araştırıyorum.Yeşilliklerde değeri sıfır kabul ediliyor heralde

bu arada arkadaslar ben yapitgin diyet boyunca her gun sirkeli su ictim balsiz.ve aksamlari bi bardak yesil cay limonlu.yesil cay cok ise yariyor.mesela icmedigim gunlerde 800 gr verdiysem,icince 900 gr vermis oluyordum.her gun yazmak istiyorum unutuyorum.sirkeli su sevmeyenler limonlu su icsin.benim tansiyon bu 3 gunde dusuk oldugu icin 3 gundur ara verdim bunlara.siyah caya gecis yaptim,tansiyonum duzelsin devam edicem.umarim yardimci olmusumdur size

şimdi canım sirke elma sirkesi mi yoksa normal mi
ben bi ara soğan suyu içiyordum oda faydalı oluyordu

Merhaba kızlar,
Diyete ben de merak sardım.Dukan diyeti gibi sanki.Hala google da okuyorum araştırıyorum.Yeşilliklerde değeri sıfır kabul ediliyor heralde

hayır tatlım tam olarak öyle değilll yiyeceklerin puantajını gördün mü ilk saayfada var orda hepsi yazıyor

Back