işte bunu söylediğin süper oldu ben çoktur diye dondurmalara heveslenmedim bileee...ilk işim almak olucak valla saolll...
ben bitter çok sevdiğim için onlarda işimi görüyor :))
pegasus senin hedefin kaç kilo olarak...boyun kaç...
benim 178 cm e 86.6 ydı bugün 82.8 ..almaminşallahh
cok cok tebrikler bravo vala helal o kadar kilo vermissin azmin zaferi diyoruz biz buna.bitter seviyorsan bu daha da super cunku sutluye nazaran cok az geliyor kb si.ben 100 gr lik 22 kb olan cikolatalar biliyorum nestlenin falan.tam butun cikolatayi yiyebilirsin hatta puanin da kalir ne guzel.ben hic yiyemem bitteri , hatta bittter yemektense hic yemem, sutlu manyagiyim ben.benim boy 1.66 kilom suan 84 hedefim 75.simdi 75 cok diyeceksin ama benim kemigim cok ince,75 le balik etli oluyorum ama hafif balik yani :26: o kilo bende cok fazla durmuyor.tabiki 75 te simdilik hedefim , istedigimi giyinme hedefim. ama eger ramazan sonuna 75 olursam sonraki hedef 6 li rakalmlar.boyle cok zayiflayim deyince gozumde buyuor kilolar.hedeflerimi kucuk yapinca, amaaaaan ne olmus 10 kilocuk veririm hemen diyorum.ama 20 kilo falan gozume cok geliyor korkuyorum.kendimi kandryorum yani INSALLAH ramazan sonuna bu sayfadaki her kes en az 8 kilo verir.