• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

canım egerkı boyun 160 ustu ıse aslında kılon normal yanı bence:) ama o arkadasımız dedıgım gıbı yapıp vucudunu sasırtıyormus ama haklısın bu rısk bende goze alamam tam dıete alısmısken yememek gereken bıseyı yemek korkutur benıde :18: . Ama eger dırenıyorsa vucudun 1 -2 haftaya kırılır dırencı bence devam et. O meyvaları hıcc sorma bende kendımle savasıyorum ama yemıyorummmmmmmmm:7:

Keşkeee :( 1.58 falan diye tahmin ediyorum boyumu tam rakamı bilmesemde :D 52 olmayı öyle çok istiyorum ki anlatamam size :( kırcam ben o direnci kırcam o benim inadımı kırmadan ben onu kırcam bugun gidiyorum memlekete p.tesi sabah döncem salı tartı günü yaparım artık kırılırsa orda kırılır heralde :D gelince de aynı olursa artık ne yaparım bilmiyorum :D

Meyvalar beni çıldırtıo yaa tam da diyorum diyet yapacak mevsimi bulmuşum :D

Uzunca zamandır kalori diyeti yapıyordum.Vucudumun,bunyemın bu dıyete alıstıgını,fark ettirmediğini gördüm.Ve 4gündür başladım yine karbonhidrat diyetine.Sonuc verdi tabiki hemen 1.8 gitti.Cok fazla devam etmeyeceğim tabi bu diyete.İstediğim kıloyu verene kadar.Kolay gelsin hepimize.

bu tek tip diyetler bende bi işe yaramıyo.
yani daha doğrusu önce çok güzel kilo veriyorum, sonra bırakır bırakmaz geri.
ben de 2 aydır diyetisyen diyetine uyuyorum.
daha önce gittiğim doktor bi liste vermişti, onu uyguluyorum.
mantığı sağlıklı beslenme.
bi de yemeklerimi elimden geldiğince çeşitlendirmeye çalışıyorum.
mesela yine ızgara tavuk yiyorum ama bi gün salataya koyuyorum.
bi gün 1 dilim ekmek kızartıp üstüne salatalıklı süzme yoğurt sürüp, roka, domastes koyup tavuğu koyuyorum.
falan filan..
böyle tabi daha yavaş oluyo ama en azından kilo gitti mi uzun süre geri gelmiyo.
önemli olan o yeme şeklini benimseyip hep devam ettirmek.

adet donemim ama dun 89 gosteren tarti bugun 88 gosterdi kendilginden.adetim bitince 86 kiloma geri donerim ins.bu arada diyetime devam ettigim icin belki daha az bile olur.bugun tum gun salatalik ve yogurt yedim.yarin da buna devam.acikirsan proteine hucum etcem :D

kizlarrr evet bugun tarti 87 yi gosterdi,adetin 4 cu gunu.dusunsenize 86 dan az oldugumu.sonbahardan beri hic 85 olmadim.rekorumu kircam galiba :D adet bitince inaniyorum sislikle kaybolcak kilo vermem de hizlanicak:52:

pegasus seni çok tebrik ediyorum

topiği sürekli takip ediyorum bende şu an son 1 aydır yapıyorum yaklaşık 5 kg verdim ama durdu artık çok sıkı yapmadım zaten
ne yeyip içtiğini yazssana bacım bizde deneyelim maşallah çok hızlı gidiyorsun ama hergün yaz merak ettim

pegasus seni çok tebrik ediyorum

topiği sürekli takip ediyorum bende şu an son 1 aydır yapıyorum yaklaşık 5 kg verdim ama durdu artık çok sıkı yapmadım zaten
ne yeyip içtiğini yazssana bacım bizde deneyelim maşallah çok hızlı gidiyorsun ama hergün yaz merak ettim

cok tsk canim sagol.ben adet gordugum icin cok sIki yaptim bu 3 gunu.adet doneminde kilo gitmez.dun tum gun tavuk gogsunun yarisini yedim ve bir tane salatalik.acikinca tatlandiricili yesil cay , papatya cayi ictim.tatli oldugu icin tok hissi verdi bana.bugun tum gun yarim tavuk gogsu ve yagsiz yogurtun icine dogranmis 1 tane salatalik, buyuk kase ama , onu ictim.bu 3 gunu gercekten cok zorladim kendimi.ama gitti kilo.tavuk haslanmisti bu arada.dun 20 tane mekik cektim.bugunde 20 dak yurudum.ama normal zamanlarda 50 kb yi gecmiyorum, oyle de gidiyor kilolar.adet donemine ozel yaptim bole.ama sana soz her gun yazarim neler yeyip ictigimi.ha bu arada aksam parmagin yarisi kadar tuzlu biskvi yedim, cok inceydi.oda tadina bakim diye.

evtttt dun 86.7 bugun 86.3 . 400 gr da biseydir ama ben 85i bekliodum:5: olsun yilmak yok yola devam.sirkeli suyumu ictim acikmayi bekliom.bugunku menum kofte izgara.icinde sade et ve yesillik var.ondan sonra acikirsam egerki yine yogurtlu salatalik yicem.gunu kapatmis olucam.bu arada 85 i gorurum INSALLAH cok istiyorum cok dua ediyorum.80 ne inmem lazim ramazana kadar:43:

pegasus canım çok sevindim senin adına harikasın vallahi :46:

Hafta sonu memlekette hiç bozmadım diyetimi hatta daha az bile yemişimdir ama buraya geldim dün tartıya cıktım ki bide ne göreyim 60.1 ne rakammış yahu ne inatçı rakammış düşmüo ya :43: Bende akşam oturdum bi sürü karpuz şeftali yedim üstünede N**** (Siyahi) üstüne kaymaklı dondurma koydum kocaman bi tabak onu yedim bide arkasından doritos yiyince midem mahvoldu aman ohh dedim ya sefam olsun hiç de vicdan azabı duymadım valla bide bünye şaşırsın bakalım ne olacak diye yedim de yedim anlayacağınız :))

Bugun de o kb yapayım die uğraştım da olmuyo ya öğlen yumurta haşladım mahvetti beni çok rahatsız edio sıcakta akşamda haşlanmış tavukla geçiştircem bugunu 15 kbyle falan bitircem inşallah yarında 60.1i aşağı düşmezsem bırakıyorum bu diyeti çünkü 2 hafta kaldı düğünüme :43: 2- 2,5 kilo daha gitsin lütfen yaaaaaaaaaaa :43:

85.5:46: dun karnim gurluyodu hemde yirtilcak gibi ama uydum yemedim ve ve ve sabah karsiligini aldim.cok mutluyum:8:

:nazar:harikasin süper gidiyorsun yine:46::46::46: daha önce menünü yazmani rica etmistim yazmissin saol canim benimde bu hafta ilaclarim bitiyor hemen arkasindan SIKI diete basliyacagim türkiyeye gidene kadar kadar artik ne verirsem:31:

Hafta sonu memlekette hiç bozmadım diyetimi hatta daha az bile yemişimdir ama buraya geldim dün tartıya cıktım ki bide ne göreyim 60.1 ne rakammış yahu ne inatçı rakammış düşmüo ya :43: Bende akşam oturdum bi sürü karpuz şeftali yedim üstünede N**** (Siyahi) üstüne kaymaklı dondurma koydum kocaman bi tabak onu yedim bide arkasından doritos yiyince midem mahvoldu aman ohh dedim ya sefam olsun hiç de vicdan azabı duymadım valla bide bünye şaşırsın bakalım ne olacak diye yedim de yedim anlayacağınız :))

Bugun de o kb yapayım die uğraştım da olmuyo ya öğlen yumurta haşladım mahvetti beni çok rahatsız edio sıcakta akşamda haşlanmış tavukla geçiştircem bugunu 15 kbyle falan bitircem inşallah yarında 60.1i aşağı düşmezsem bırakıyorum bu diyeti çünkü 2 hafta kaldı düğünüme :43: 2- 2,5 kilo daha gitsin lütfen yaaaaaaaaaaa :43:

benimde bir süre kilo vermem takilmisti inat etmisti inmemekte bir arkadasimiz bana dukanin atak evresini önermisti cok SIKICI ama kilo vermekte cok etkili dügününe az kalmis bence onu denemelisin dayanabilirsen 5 gün yap en az 2-3 kilo verebilirsin yalniz yaparsan sana tavsiyem yinede belirtilen yicekleri cok fazla yememen cünkü cok yemek yemek kilo miktarini etkiliyor eger yapmaya karar verirsen kahvalti icinde bir tarif ve ufak tefek tavsiyelerde bulunabilirim:34:

yaptığı m diyet buna benzedi elma diyeti yapıyordum ama bu daha etkili kesinlikle gerçekten kilo verdiriyor :46:

kiyamam ben sana az daha dayan.senin kilon zaten az oldugu icin kilo hemencik inmiyor.sabr et.dugune kadar kesin 2 kilo verirsin bak garanti ediyom.bide yuruyus yap inan cok faydali.tempolu degil normal yuruyus yap o bile yetiyor.sana bravo vallahi gitmissin tatile bozmamissin,ben kesin bozardim.hele cay sofrasindaki tatlilari gorunce hic dayanamazdim.alkisliyorum seni:46:bak gecen bi yazi okudum motive etti beni.bir bayan 30 kilo zayiflmis aynen sunu yazmisdi.istedim basardim.canim bir sey istediginde sofrada gordugumde elim gidiyordu, ama aklima gelen suydu.40 senedir yedim tika basa ne oldu?bana faydasi ne oldu?sadece 1ay dur sonra gene devam edersin.bi kerede yeme.bu soz bana faydali oldu acikcasi.26 senedir yedim faydasi yok zarari var.birazcik sabrla yemicez istediklerimiz olucak.annemin de bi r lafi vardir , bir seyki karnindan tuvalete gidicek sana faydasi ne :27:

:nazar:harikasin süper gidiyorsun yine:46::46::46: daha önce menünü yazmani rica etmistim yazmissin saol canim benimde bu hafta ilaclarim bitiyor hemen arkasindan SIKI diete basliyacagim türkiyeye gidene kadar kadar artik ne verirsem:31:

bugunku menumu de yazayim :D 5 tane izgara kofte 1kilo karpuz.500gr mi 20 kb ydi.1 kilo yaptim 40 kb.ama hepsini yiyemedim midem kuculmus hayret :D ha bi de aksam 6 dan sonra yemiyorum onunda faydasini gordum.80 ne inene kadar boyle sIkI devam edicem sonra rahat birakicam gerisi yavaslasa da olur.aksama diyet kola aldim artik icebildigim kadariyla yetinecem.yarina 84 olursam mutluluktan ziplarim, ama hic umidim yok acikcasi bakalim :1:

benimde bir süre kilo vermem takilmisti inat etmisti inmemekte bir arkadasimiz bana dukanin atak evresini önermisti cok SIKICI ama kilo vermekte cok etkili dügününe az kalmis bence onu denemelisin dayanabilirsen 5 gün yap en az 2-3 kilo verebilirsin yalniz yaparsan sana tavsiyem yinede belirtilen yicekleri cok fazla yememen cünkü cok yemek yemek kilo miktarini etkiliyor eger yapmaya karar verirsen kahvalti icinde bir tarif ve ufak tefek tavsiyelerde bulunabilirim:34:

Bi süre dediğin ne kadardı peri benim nerdeyse 3 hafta olacak biliyormusun bana çok geldi ya 3 haftaaa koskocaman 3 yani vallahi sinir oldum bünyeme :43: hmm 5 gün dukan diyorsun bu yaz sıcağına 5 gün nasıl dayanılır bilmiyorum ki en büyük korkumda kabız olmak az da olsa kb almazsam hemencik kabız oluyorum ben ama gerçektn etkili olacaksa yaparım 5 gün ya ilaçta kullanırım yaparken kabız için ne yapayım zamanla yarışıyorum sonuçta dimi :31:

Ben dukan diyetini çok bilmiyorum ama bizim diyetten farklı heralde biraz anlatırmısın ne yapmalıyım tam olarak yormazsam tabi seni ...

kiyamam ben sana az daha dayan.senin kilon zaten az oldugu icin kilo hemencik inmiyor.sabr et.dugune kadar kesin 2 kilo verirsin bak garanti ediyom.bide yuruyus yap inan cok faydali.tempolu degil normal yuruyus yap o bile yetiyor.sana bravo vallahi gitmissin tatile bozmamissin,ben kesin bozardim.hele cay sofrasindaki tatlilari gorunce hic dayanamazdim.alkisliyorum seni:46:bak gecen bi yazi okudum motive etti beni.bir bayan 30 kilo zayiflmis aynen sunu yazmisdi.istedim basardim.canim bir sey istediginde sofrada gordugumde elim gidiyordu, ama aklima gelen suydu.40 senedir yedim tika basa ne oldu?bana faydasi ne oldu?sadece 1ay dur sonra gene devam edersin.bi kerede yeme.bu soz bana faydali oldu acikcasi.26 senedir yedim faydasi yok zarari var.birazcik sabrla yemicez istediklerimiz olucak.annemin de bi r lafi vardir , bir seyki karnindan tuvalete gidicek sana faydasi ne :27:

içimi rahatlattın valla teşekkür ederim inşallah verebilirim :43: çok inatçı çıktı benim kilo ama bu kadar beklemıodum gerçekten, bende senin gibi moralim bozulunca okuyorum böyle şeyler çok işe yarıyor, annenin lafınada ayrıca bayıldım hatta izin verirseniz sloganım olacak bundan böyle :1:

bugunku menumu de yazayim :D 5 tane izgara kofte 1kilo karpuz.500gr mi 20 kb ydi.1 kilo yaptim 40 kb.ama hepsini yiyemedim midem kuculmus hayret :D ha bi de aksam 6 dan sonra yemiyorum onunda faydasini gordum.80 ne inene kadar boyle sIkI devam edicem sonra rahat birakicam gerisi yavaslasa da olur.aksama diyet kola aldim artik icebildigim kadariyla yetinecem.yarina 84 olursam mutluluktan ziplarim, ama hic umidim yok acikcasi bakalim :1:

olacaksın senden kurtulmaz inan bak :34:

Bi süre dediğin ne kadardı peri benim nerdeyse 3 hafta olacak biliyormusun bana çok geldi ya 3 haftaaa koskocaman 3 yani vallahi sinir oldum bünyeme :43: hmm 5 gün dukan diyorsun bu yaz sıcağına 5 gün nasıl dayanılır bilmiyorum ki en büyük korkumda kabız olmak az da olsa kb almazsam hemencik kabız oluyorum ben ama gerçektn etkili olacaksa yaparım 5 gün ya ilaçta kullanırım yaparken kabız için ne yapayım zamanla yarışıyorum sonuçta dimi :31:

Ben dukan diyetini çok bilmiyorum ama bizim diyetten farklı heralde biraz anlatırmısın ne yapmalıyım tam olarak yormazsam tabi seni ...

benimde yaklasik 3 hafta durmustu ama dukanin atak evresi ile cok güzel kilo vermistim zamanla yaristigin ve dügününe az kaldigi icin tavsiye ettim inan moralin yerine gelicek biraz sabretmen gerekicek kahvalti icin dedigim tarifi denersen kabizlik olmuyor normalde dedigin ilaclari sürekli kullanmak iyi degil ama sonucta bu dieti 5 gün yapicaksin onun icin destek alabilirsin

bu dietin en önemli kurali yagdan uzak durmak,light süt ve süt ürünleri serbest,etin en yagsiz olanlarini tercih et ve balik serbest. bak ben kisaca nasil kilo verdigimi yazayim

kahvalti icin 2 yumurtayi mikserle güzelce cirparak cogalttim icine 1,5 yemek kasigi yulaf kepegi ve light peynir koydum 10 dk beklettim kepekler biraz sissin diye silikon kalipta pisirdim ince oldu ama cok oldu tabaga dilimledim birazini kahvaltida yedim aclik cektigimde yine biraz yedim yani elimin altinda atistirmalik güzel bir yiyecekti diger menülerimdede firin naylonunda tavuk gögsü pisirdim,tavuk gögsünden kiyma yapip icine sadece yumurta ve bol baharat koyup firinda tepsisine firin kagidi sererek pisirdim,yine firin naylonunda bol baharat ekleyerek tavuk cigeri pisirdim,izgara balik yaptim,hindi füme yedim ama hep et türü yiceklerin yaninda ya light yogurt ya light ayran yada zero ictim sürekli et yiyince ve yaninda salata yada sebze yemeyince insanin cani daha cok tatli istiyor bunun icinde dondurma kaliplari aldim light yogurdun icine tatlandirici ekledim ve yogurdu kaliplara koydum ondan sonra dondurucuya koydum yani yogurttan dondurma yaptim bu bile sicaklarda ve aralarda insani ferahlatiyor

insallah faydasi olur yazdiklarimin yine aklina takilan birsey olursa seve seve cevaplarim hadi sabir sadece 5 gün dene dügününü düsün:34:

Back