yok canimya 0 kb yapinca kilolar ilk 5 gun gidiyor sonra duruyor.ben 50 yaptim puani.burdaki arkadaslar biliyor cikolata doritosla o kadar kilo verdim.proteine yuklenmedim.ilk once kb mi yedim.sonra acikinca artik yumurta falan yemeye basladim.ole gitti kilolar.ama hic 50 yi gecmedim, hic kacamak yapmadim.bazen aksamlari karnim gurluyarak uyudum, ama kb mi asmadim kesinlikle.sana bi tavsiyem daha var, savas ay demiski her sbah sirkeli su iciyorum ac karnina.ben zaten severim sirkeli suyu eksi tadi oldugu icin.limon da sikabilirsin icine sirke yerine,tabi ac karnina derken bu saglam midesi olanlar icindir.benim mide bagirsak sorunum olmadigi icin rahat rahat iciyorum hic sorun yapmiyor bende..qastrit ulser falan sorunu olanlar sakin ac karnina icmesin.
çok sevindim canım kilo vermiş olmana harikasın
Sirkeli su işini bende çok duydum ama aman dikkat et ev sirkesi olsun diye özellikle söylüyorlar hazır üretimlerin asit oranı mideye çok zarar verebiliyormuş, bence doğla limon en iyisi...
Bende bu ara canım çok tatlı isteyince diet cola içmeye başladım biliyorum zararlı ama ne yapayım biraz kesiyo 0 kb die içiorum artık bugun regl olmadan önceki kiloma döndüm çok mutluyum sanırım böyle giderse p.tesi 59u göreceğim
Seninde iyi haberlerini merakla bekliyorum asla bozmak yook bu kilolar gideceeek