• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ecrin_ayse 5 gün dukanin atak evresini yapicagi icin demistim o diette light oldugu sürece süt yogurt ayran sinirsiz serbest:61:

he evet dukanda serbest doğru fakat bence sınırsız yenilmesi kilo vermeyi yavaşlatır ve light yeyince glisemik indeksi yükseliyor bu adam nasıl önermiş bunları bilmiyorum :1:

he evet dukanda serbest doğru fakat bence sınırsız yenilmesi kilo vermeyi yavaşlatır ve light yeyince glisemik indeksi yükseliyor bu adam nasıl önermiş bunları bilmiyorum :1:

yani öyle herseyi abartmamak gerekiyor ben daha önce atak evresini denemistim ve günde yarim kilo yogurt yemistim
dukan dieti deneyenler cok güzel kilo veriyor sayfasida cok aktif ayrica benim bir akrabamda bu dietle cok güzel verdi ama bana devamlilik acisinda SIKICI geldi en severek yaptigim diet kb dieti:8:

esraaaaaaaaaaaa:3:

seni gördüm nerelerdesin canim semiluna,aldente ve nuyoda artik hic ugramiyor:(

canım benim burdayım:3:
burası çok sessizleşmişti ,sizi göremeyince bende girmemeye başladım, geldiyseniz tamamdır, her daim yanınızdayım arkadaşım:34:

Kızlaaaaaaaaaaaaaaarrr günaydın çok mutluyum :8:

Dün 15 kb ile bitirdim ve buguuuuuuuunnn 400 gr daha verdim vee 59,3üm artık 2 günde 800 gr verdim yuppiii :8:

Sizce ben 15 kbyle hep devam etsem hep böyle 400 400 gidermi kilolar ne zaman 56 57 yi görürüm ki??

neyse artık hayırlısı :61:

Herkese kocamaannn öpücükler :8:

Dün 15 kb ile bitirdim ve buguuuuuuuunnn 400 gr daha verdim vee 59,3üm artık 2 günde 800 gr verdim yuppiii :8:

Sizce ben 15 kbyle hep devam etsem hep böyle 400 400 gidermi kilolar ne zaman 56 57 yi görürüm ki??

tebriklerrrrr:52: sen devam et boyle demekki artik sana daha dusuk kbler gerekiyor.zayif oldugun icin de olabilir :26:

kizlaaarrr evet dun abarttim, hatta abartmanin abartisini yasadim.ekmegi ozlemistim doyasiya yedim, 400gr cikolata yedim patliyodum ama patlayarak yedim.4tane dondurma yedim.cilekle visnenin anasini aglattimm.bunlarin hepsi kilo aldirdimi diceksiniz evet aldirdi:30: 87 gosteriyor.tam 2 kilo aldim 1 gunde hemde.tuvalete cikmadim daha yediklerim hepsi karnimda:52: belki cikinca 86 ya inerim.neyse artik bundan sonrasina daha hevesli devam etcem kilo vermem hizlancak eminim:27:

kizlaaarrr evet dun abarttim, hatta abartmanin abartisini yasadim.ekmegi ozlemistim doyasiya yedim, 400gr cikolata yedim patliyodum ama patlayarak yedim.4tane dondurma yedim.cilekle visnenin anasini aglattimm.bunlarin hepsi kilo aldirdimi diceksiniz evet aldirdi:30: 87 gosteriyor.tam 2 kilo aldim 1 gunde hemde.tuvalete cikmadim daha yediklerim hepsi karnimda:52: belki cikinca 86 ya inerim.neyse artik bundan sonrasina daha hevesli devam etcem kilo vermem hizlancak eminim:27:

Teşekkürler canımcım haklısın benim sorunum kb puanımmış demek daha az kb yemek işe yaradı gittiği yere kadar devam etcem böle :61:

Ohhh afiyetler olsun iyi yapmışsın ben karşıydım aslında bozma olayına ama gerçekten işe yarıyormuş, bak gör bi kaç güne çok hızlı vereceksin, ben bu ara az kb alıyorum diye günde bir tane form çay içiyorum kiraz saplı liptonun bende kolay kolay işe yaramaz böyle çaylar ama çok memnunum tavsiye ederim, küçük bardak suya iki tane koy 1 saat kadar kalsın içinde iyice ılık oluyo o zaman, kapa burnunu bi yudumda iç 5-6 saate kalmaz acayip rahatlarsın :8:

esraaaaaaaaaaaa:3:

seni gördüm nerelerdesin canim semiluna,aldente ve nuyoda artik hic ugramiyor:(

canım arada bakıyorumkimse gelmiyo diye bende yazmıyorum.diyetmodunda değilim hiç.kullandığım ilaçlar iştahımı çok açıyo.yiyorumkilo alıyorum((

su ana kadar sizden ogrendigim kasar arasi domates sucuk eritme olayini yaptim ( 2 dilim kasar arasina 2 incecik domates ve 3 dilim sucuk)yedim ayrica 150 gr kadar kavun lakin o an icin doymustum ama simdi acikmaya basladim:)

su ana kadar sizden ogrendigim kasar arasi domates sucuk eritme olayini yaptim ( 2 dilim kasar arasina 2 incecik domates ve 3 dilim sucuk)yedim ayrica 150 gr kadar kavun lakin o an icin doymustum ama simdi acikmaya basladim:)

Deryacım ben sana hoşgeldin diyemedim, hoş geldin diyor ve kolaylıklar diliyorum, kilo verme çabası zor iş :) kaçıncı günündesin varmı kiloda değişiklikler??

canım benim burdayım:3:
burası çok sessizleşmişti ,sizi göremeyince bende girmemeye başladım, geldiyseniz tamamdır, her daim yanınızdayım arkadaşım:34:

sevindim canim seni gördügüme pazartesi basliyorum artik bende sürekli burda olucam

cok sevindim tebrikler:46::46::46::46::46:

demekkki kilo vermeye basladin bu sekilde devam edebilirsin:34:

üzüldüm:( ama diet arasinda büyük kacamak maalesef hep böyle oluyor ama hemen diete dönüldügünde o kilo gibi görünen fazlalik bazen hepsi bazende birazi hemen eriyor en azindan 80´i terkedene kadar büyük kacamak yapma cünkü sen cok az yiyorsun bilmiyorum zorlaniyormusun ama o emeklerin bosa gitmesin:34:

canım arada bakıyorumkimse gelmiyo diye bende yazmıyorum.diyetmodunda değilim hiç.kullandığım ilaçlar iştahımı çok açıyo.yiyorumkilo alıyorum((

seni cok iyi anliyorum canim insan kendine hakim olamiyor o ilaclar acayip oburlastiriyor insani:52: bende pazartesi basliyorum artik, türkiyeye kac kilo ile gidicem bakalim:31:

seni cok iyi anliyorum canim insan kendine hakim olamiyor o ilaclar acayip oburlastiriyor insani:52: bende pazartesi basliyorum artik, türkiyeye kac kilo ile gidicem bakalim:31:

evet gerçekten oburlaştırıyo.gözün dönmüş gibi yiyorum.sen türkiyeye ne zmn geliyosun?

üzüldüm:( ama diet arasinda büyük kacamak maalesef hep böyle oluyor ama hemen diete dönüldügünde o kilo gibi görünen fazlalik bazen hepsi bazende birazi hemen eriyor en azindan 80´i terkedene kadar büyük kacamak yapma cünkü sen cok az yiyorsun bilmiyorum zorlaniyormusun ama o emeklerin bosa gitmesin:34:

haklisin 80 ne gelene kadar bu kadar buyuk kacamak yapmicam bi daha:19: bugunku menum 1 kilo karpuz ve peynir.yarin 86 ya inerim gibi geliyor bana.cunku ertesi hemen basladim diyete vucudumda yer etmez gibime geliyor.bakalim artik:15:

selamalr bende kendimce güzel gittiğimi düşünüyorum bugün sabah 1 dilim kızarmış ekmek 4 kb normali 7 kb olandan ve yumurta peynir
öğle tavuk çorba akşamada patlıcan közde ve zero
pegasus bende dün bozdum misafirim vardı kısır yedim ama bol salatalı idi
eski müdavimler gelin lütfen sizden öğrenecek çok şey var

Deryacım ben sana hoşgeldin diyemedim, hoş geldin diyor ve kolaylıklar diliyorum, kilo verme çabası zor iş :) kaçıncı günündesin varmı kiloda değişiklikler??
Hosbulduk:) ve tesekkur ederim:) dun basladim yapmaya haftaya persembe tartilicam:)Ayrica vakte kadar 25 kb kullandim:) aksama da kiymali bamya yiyecegim:)

Son düzenleme:
Back