• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Çok iyi olur ya sürekli yazalım ben ceza verdim kedime 40 ünite diyorum ama asla ama asla 50yi geçemeyeceğim cuma sabaha kadarda tartı yok bana cok kızdım kendime ya hakkaten bu kez inat ediyorum kendi kendimle :61:

Savaş Ay damı bu diyetten yapıyormuş ? onuda alsak aramıza tecrübelerini paylaşsa bizle :61:

Ben bugun yediklerimi yazayım sabah 2 yumurta 1 kaşık yulafla yaptığım içine de bol bol peynir koydugum kreplerimi yedim halada var acıkırsam yiyeceğim :56: öğlende tavuk ızgara marul salatası ve 2 kaşık yoğurt yedim tahminimce 20 kh falan olacak akşama köfte yapcam mantarlı yanınada ayran en fazla 15 de o olacak 35-40 la bitircem bu günü İNŞALLAAAHHH :46:

yok savas ay bu diyetten yapmiyor.sadece o yasta diyet yapmis 3 aya 30 kilo zayiflamissa biz daha iyisini yapariz.adam bozmamis hic devam etmis vermis kilolari

yok savas ay bu diyetten yapmiyor.sadece o yasta diyet yapmis 3 aya 30 kilo zayiflamissa biz daha iyisini yapariz.adam bozmamis hic devam etmis vermis kilolari

Ya zaten boşuna demiyorlar her diyette devamlılık devamlılık diye, arada kaçamakda yapmamayı becebilsek aslında çok iyi olur o zaman eminim kalıcı gider kiloların hepsi hepimize bu zorlu mücadelede güç diliyorum Allah'tan :31:

günaydın hanımlar ben yine kendimce büyük bi hüsrana uğradım lütfen bi akıl verin bana :(

regl olmadan önce 60.1e düşmüştüm reglim bitti 2 gün oldu hafta sonu 2 gün bozmuştum diyeti ondan mıdır yoksa spora başladım kas ağrılarım falan var bedenimde onun verdiği bi şişlik mi yoksa gerçekten kilo mu aldım bilmiyorum bugun 60.4 çıktım ben 59 58leri beklerken :(

Çok üzüldüm yaa :( siz tecrübelisiniz sizce hangisi olmuştur? Daha önceki sayfalarda meyva suyu ile detoks yapan arkadaşlar olmuş başka bi topikte de prinç lapasından bahsediyordu bunlardan birini yapsam mı acaba ne dersiniz?

Lütfen kas ağrısının verdiği bi şişlik olsun lütfen yaaa :(((

günaydın hanımlar ben yine kendimce büyük bi hüsrana uğradım lütfen bi akıl verin bana :(

regl olmadan önce 60.1e düşmüştüm reglim bitti 2 gün oldu hafta sonu 2 gün bozmuştum diyeti ondan mıdır yoksa spora başladım kas ağrılarım falan var bedenimde onun verdiği bi şişlik mi yoksa gerçekten kilo mu aldım bilmiyorum bugun 60.4 çıktım ben 59 58leri beklerken :(

Çok üzüldüm yaa :( siz tecrübelisiniz sizce hangisi olmuştur? Daha önceki sayfalarda meyva suyu ile detoks yapan arkadaşlar olmuş başka bi topikte de prinç lapasından bahsediyordu bunlardan birini yapsam mı acaba ne dersiniz?

Spora nezaman başladınız bilmiyorum ama, ilk zamanlar kas artışından dolayı tartıda fazla çıkarsınız. Spor hocam bana böyle söylemişti. Bundan kaynaklı olabilir..

Spora nezaman başladınız bilmiyorum ama, ilk zamanlar kas artışından dolayı tartıda fazla çıkarsınız. Spor hocam bana böyle söylemişti. Bundan kaynaklı olabilir..

Aslında sporu hiç bırakmıyorum da çeşitli nedenlerle bir bir buçuk hafta yapamadığım oluyor, sonra aynı tempoda başlayınca o gün çalıştırdığım kaslarım ağrı yapıyor bir iki günde devam ediyor ağrılar, hani uzun süre çalışmayan kasları çalıştırınca ağrır ya onun gibi... akşamda ağrılara aldırmayıp yine yaptım ve öyle uyudum sabah yie ağrı ve acılarla uyandım dayanamadım çıktım basküle sonuç hüsran bu ağrılardan dolayı şişme olmuş olabilrimi diye merak ediyorum :(

kızlar bugün sabah tartıya çıktım 69.400 kiloyum çok seviniyorum:52:darısı başınıza:)
bu ara egzersize ağırlık verdim birazda yemeği azalttım ve sonunda 69 kiloyu gördüm.

egzersiz yaptığında ilk 1 hafta kilo vermiyorsun ama daha sonra kilo vermen hızlanıyor, pes etme egzersize ve diyete devam:34:

evet kizlar 88.8 le basladim bugun yine.son 3 gundur receb ayinin orucunu tuttugum icin diyet yapamadim ama cok sukur sadece gr almisim.simdi bugunden itibaren tam gaz devam.hedef 10 gunde 7 kilo:52: ucuk bir rakam farkindayim ama yapmaya calisacagim.bana sans dileyin.zaten yaz geldigi icin su icemeyen ben artik bolca su ice biliyorum bununda faydasi olur sanirimbenim savas aydan neyim eksik:47:

Kızlar kolay gelsin..hormon tedavisi yüzünden aldığım kiloları bu diyetle vermiştim..halaaa 38 bedenim :) Bu diyet YAZIN ÇOK DAHA KOLAY :)kavun ve karpuz un 100 gr. karbon değeri 4 puan sadece ! GÜN İÇİNDE sık sık tüketebileceğiniz şeyler ( benim listemden ) süzme yoğurt ve tavuk göğsüyle yaptığım soğuk meze , yumurta salatası (acaip tok tutuyo ve hızlı bi şekilde yağ yakıyo ) , sosis ızgara (tost makinesinde) üzerine acı sos ve kornişonla süper ve son olarak BALIK (HEM SAĞLIKLI HEM DÜŞÜK PUANLI).....Yaz yeni başlıooooo, gec kalmış sayılmazsınız, hadi hanımlar ..........:)

egzersiz yaptığında ilk 1 hafta kilo vermiyorsun ama daha sonra kilo vermen hızlanıyor, pes etme egzersize ve diyete devam:34:

senin adına çok sevindim kilo kaybettiğini görmek çok motive ediyor insanı, ilk hafta hiç mi kilo kaybı olmaz neden ama ya :(( devam edeceğiim inşallah kb alımınıda azalttım iyice p.tesiye kadar bakmasam kiloma daha iyi olacak sanırım daha az kb ve bol bol dua ile inşallah p.tesi 58i görürürm :71:

Haftaya arkadaşımın düğünü var o zaman kadar 57 olurum diyordum diyete başlarken ama malesef olamayacagım 58 olsam bile süper olur diyorum şimdi :31:

Bu arada dün bi elbise aldım düğün için öyle güzel olduki kesin kilo vermişimdir dedim kendi kendime ama sabahki rakamı görünce şaşırdım kimbilir belkide incelmişimdir :52:

evet kizlar 88.8 le basladim bugun yine.son 3 gundur receb ayinin orucunu tuttugum icin diyet yapamadim ama cok sukur sadece gr almisim.simdi bugunden itibaren tam gaz devam.hedef 10 gunde 7 kilo:52: ucuk bir rakam farkindayim ama yapmaya calisacagim.bana sans dileyin.zaten yaz geldigi icin su icemeyen ben artik bolca su ice biliyorum bununda faydasi olur sanirimbenim savas aydan neyim eksik:47:

Canım öncelikle Allah kabul etsin inşallah :) Bol bolda şanslar diliyorum sana inaşallah daha da fazlasını verirsin savaş ay da kıskanır seni :52:

Sende bana dua et olurmu şeytana uyup bozmayım diyetimi bi de sporu bırakmayayım :31:

Kızlar kolay gelsin..hormon tedavisi yüzünden aldığım kiloları bu diyetle vermiştim..halaaa 38 bedenim :) Bu diyet YAZIN ÇOK DAHA KOLAY :)kavun ve karpuz un 100 gr. karbon değeri 4 puan sadece ! GÜN İÇİNDE sık sık tüketebileceğiniz şeyler ( benim listemden ) süzme yoğurt ve tavuk göğsüyle yaptığım soğuk meze , yumurta salatası (acaip tok tutuyo ve hızlı bi şekilde yağ yakıyo ) , sosis ızgara (tost makinesinde) üzerine acı sos ve kornişonla süper ve son olarak BALIK (HEM SAĞLIKLI HEM DÜŞÜK PUANLI).....Yaz yeni başlıooooo, gec kalmış sayılmazsınız, hadi hanımlar ..........:)

Merhaba hatun :) nasıl koruyorsun kilonu ben çok merak ediyorum bırakınca kilo alırım hemen diye korkuyorum nasıl besleniyorsun biraz bahsedermisin?

Canım öncelikle Allah kabul etsin inşallah :) Bol bolda şanslar diliyorum sana inaşallah daha da fazlasını verirsin savaş ay da kıskanır seni :52:

Sende bana dua et olurmu şeytana uyup bozmayım diyetimi bi de sporu bırakmayayım :31:

kesinlikleeee diyet bozmak yok.bak sakinnnnnnnn.sen diyeti bozma spor yapmasan da verirsin.bak ben gecen basladigimda 7 gunde 8 kilo vermistim sporsuzz.sonra tabi 1 ay tika basa dolunca geldi kilolar yerine:9: yediklerimized ikkat edelim.yapabilen yuruyus te yapsin bitti gittii

lena ben genelde 1 gün serbest bırakıyorum
hem moral oluyor hemde vücudu şaşırtıyorum
bunu 0 kb şeklinde yapma hızlanırsın ama bir daha yavaşladığında etkisi azalır

1 gün serbest et canın ne istiyorsa tad
örn meyve ye etli lahmacun felan bunlar daha masum
hem kendini kasmamış olursun
fikrimce böyle düşünüyorum

arkadaşım bi ara hiç bırakmadım hep 50 kb yaptım ama dediğin gibi çok kasıldım uzun zamandır bir gün serbest yapıyorum ama genede eskisi gibi hızlı veremiyorum hamillikte aldığım bütün kilolar gitti ama ben yinede 16 kilo daha vermek istiyorum...ramazan da da yapıyım diyorum ne dersin?

Merhaba Ecrin, ben bu diyette karbon puanımı gerçek karbonhidratlardan yana kullanmayı alışkanlık edindim, light ekmek , makarna gibi..50 yi geçmediğin sürece zaten kilon sabit kalıyo .KAÇAMAK YAPMADIM MI YAPTIM TABİ Kİİ AMA SONRA TELAFİ ETTİM :) 1-2 kilo aldığımı farkettiğim an tekrar sıkı sıkıya uyarak verdim kilolar üzerime yapışmadan..ORYANTAL , en sewdiğim spor :)hem eğlendiren hem zayıflatan harika bişey dans etmek, tavsiye ediyorum .Bi de insan psikolojisinde , doğamızda KISKANÇLIK gibi bi duygu vardır ya işte burda çoooook işe yarıo, sewmediğimiz sinir olduğumuz biri vardır illaki ? zayıftır da ? Onun inadına ..........:) Süper motiva ediyo.

kesinlikleeee diyet bozmak yok.bak sakinnnnnnnn.sen diyeti bozma spor yapmasan da verirsin.bak ben gecen basladigimda 7 gunde 8 kilo vermistim sporsuzz.sonra tabi 1 ay tika basa dolunca geldi kilolar yerine:9: yediklerimized ikkat edelim.yapabilen yuruyus te yapsin bitti gittii

Harikasın ya sendeki bu inançla dağlar devrilir :9: Bende bu kadar inanabilsem :( 7 günde 8 kilo verdin değil mi yanlış duymadım 0 kb mi aldın yoksa başka türlü nasıl verilir 7 günde
kilo ? bende şimdilik iyi gidiyorum bakalım pazar sabahı bakcam kiloma inşallah :31:

Merhaba Ecrin, ben bu diyette karbon puanımı gerçek karbonhidratlardan yana kullanmayı alışkanlık edindim, light ekmek , makarna gibi..50 yi geçmediğin sürece zaten kilon sabit kalıyo .KAÇAMAK YAPMADIM MI YAPTIM TABİ Kİİ AMA SONRA TELAFİ ETTİM :) 1-2 kilo aldığımı farkettiğim an tekrar sıkı sıkıya uyarak verdim kilolar üzerime yapışmadan..ORYANTAL , en sewdiğim spor :)hem eğlendiren hem zayıflatan harika bişey dans etmek, tavsiye ediyorum .Bi de insan psikolojisinde , doğamızda KISKANÇLIK gibi bi duygu vardır ya işte burda çoooook işe yarıo, sewmediğimiz sinir olduğumuz biri vardır illaki ? zayıftır da ? Onun inadına ..........:) Süper motiva ediyo.

Çok teşekkürler ya ne kadar güzel yazmışsınız hakikaten kadın kıskançlığını burda çok ulvi bi amaç için kullanabilir :9: bu diyetle kilo veripte hiç almayan biriyle konuşmak ben çok mutlu etti doğru yolda olduğumu bi kez ndaha anladım teşekkürler :71:

Zaten hep zayıf kalanlarda bunu yapmıyor mu azcık fazla kacırsalar hemen başlıyorlar dikkat etmeye ben işin gerçeği fazla yediğim ve o fazla yediklerimde abur cubur gibi yağlı sağlıksız yiyeyecekler oldugundan kilo aldım ve alıyorum, kilolar gidecek aç kalmadan sağlıklı beslenmeyi öğrenicez sonra hayat bize güzel :9:

Harikasın ya sendeki bu inançla dağlar devrilir :9: Bende bu kadar inanabilsem :( 7 günde 8 kilo verdin değil mi yanlış duymadım 0 kb mi aldın yoksa başka türlü nasıl verilir 7 günde
kilo ? bende şimdilik iyi gidiyorum bakalım pazar sabahı bakcam kiloma inşallah :31:

yok canimya 0 kb yapinca kilolar ilk 5 gun gidiyor sonra duruyor.ben 50 yaptim puani.burdaki arkadaslar biliyor cikolata doritosla o kadar kilo verdim.proteine yuklenmedim.ilk once kb mi yedim.sonra acikinca artik yumurta falan yemeye basladim.ole gitti kilolar.ama hic 50 yi gecmedim, hic kacamak yapmadim.bazen aksamlari karnim gurluyarak uyudum, ama kb mi asmadim kesinlikle.sana bi tavsiyem daha var, savas ay demiski her sbah sirkeli su iciyorum ac karnina.ben zaten severim sirkeli suyu eksi tadi oldugu icin.limon da sikabilirsin icine sirke yerine,tabi ac karnina derken bu saglam midesi olanlar icindir.benim mide bagirsak sorunum olmadigi icin rahat rahat iciyorum hic sorun yapmiyor bende..qastrit ulser falan sorunu olanlar sakin ac karnina icmesin.

kizlaaaaar cok mutluyummm.dun 88.8 gosteren kilom bu gun 87.1 gosterdi.sonunda 86 ya yaklasiyorum.cok mutluyum.dunku menum tava dana eti, 2 tane salatalik.aksam da yesil cayla ulker gofret.bugunku menum dana eti yine light colayla.aksama yine gofret olur.acikinca da artik salataliktan falan yerim.cok cok mutluyummmmmmm:52:

Back